-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
@ mecoαπό έγκυρη πηγή αυτό;
Είμαι και εγώ ένας από εκείνους που περιμένει εναγωνίως τον TSI στο Sportback.
Και βουρ για την παραγγελία...Πιο έγκυρη δε γίνεται...
-
Μην αναφέρετε πηγές, να μιλάτε με στοιχεία
-
το θεμα δεν ειναι αν θα μπει και στο Α3, αλλα ποια εκδοση του TSI θα μπει!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μην αναφέρετε πηγές, να μιλάτε με στοιχείαγιατι θα μας κανεις αγωγη?
-
1.6 TSi θα βγει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.6 TSi θα βγει;οχι! Λυπουνται τον ανταγωνισμο!!!
-
Το λέω γιατί κάποια στιγμή εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι θα βγει στα 200 άλογα και θα καταργηθεί ο 2λιτρος TFSi...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το λέω γιατί κάποια στιγμή εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι θα βγει στα 200 άλογα και θα καταργηθεί ο 2λιτρος TFSi...το πιθανο θα ειναι να βγει 1600 με 200αλογα και να παει ο TFSI στα 240...
Γιαυτο και ο lkar θελει να μου πουλησει το GTI του για 20Κ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το λέω γιατί κάποια στιγμή εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι θα βγει στα 200 άλογα και θα καταργηθεί ο 2λιτρος TFSi...
το πιθανο θα ειναι να βγει 1600 με 200αλογα και να παει ο TFSI στα 240...
**Γιαυτο και ο lkar θελει να μου πουλησει το GTI του για 20Κ **
χεχε εγώ από τα χέρια του δεν παίρνω ούτε μιξεράκι φραπέ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το πιθανο θα ειναι να βγει 1600 με 200αλογα και να παει ο TFSI στα 240...
**Γιαυτο και ο lkar θελει να μου πουλησει το GTI του για 20Κ **
χεχε εγώ από τα χέρια του δεν παίρνω ούτε μιξεράκι φραπέ...
να σου πω εγω που το ειδα: Το μονο φθαρμενο που εχει πανω του ειναι τα αριστερα φλας!!!!! Συνεχεια ανοιχτα τα εχει!!!!!
-
Για 1.6 TSI δεν υπάρχει λόγος -ακόμα- ίσως στο Golf VI
O λόγος προφανής, αφού έρχεται κοντά σε απόδοση με τον TFSI -που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα- γιατί να δημιουργήσεις κόντρες από το πουθενά; Η ελληνική κυβική αγορά ΔΕΝ ενδιαφέρει
Με το μικρό 1.2 TSI είναι το θέμα
@elteo θα ναι και στρωμένο
-
τα λαδια σου τα εχεις δει καθολου ή θα μου το παραδωσεις αδειο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα λαδια σου τα εχεις δει καθολου ή θα μου το παραδωσεις αδειο?δεν καίει
-
Παιδιά καμμιά νεώτερη ενημέρωση από κάποιο ευτυχή κάτοχο Golf GT?
Τι γίνεται με την απουσία του οργάνου θερμοκρασίας νερού?
Υπάρχουν φωτεινές ενδείξεις (περισσότερες από το ένα κόκκινο λαμπάκι εννοώ) που προειδοποιούν?
Το ηλεκτρικό γκάζι (drive by wire) έχει περίεργη αίσθηση (καθυστέρηση στην απόκριση κλπ)? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιαυτο και ο lkar θελει να μου πουλησει το GTI του για 20ΚEEEE! To GTi του εγκάθετου το έχω κλείσει εδώ και πολύ καιρό!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιαυτο και ο lkar θελει να μου πουλησει το GTI του για 20Κ
EEEE! To GTi του εγκάθετου το έχω κλείσει εδώ και πολύ καιρό!
Πρίν πάρεις το δίπλωμα ;
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
Υπάρχουν φωτεινές ενδείξεις (περισσότερες από το ένα κόκκινο λαμπάκι εννοώ) που προειδοποιούν?
Το ηλεκτρικό γκάζι (drive by wire) έχει περίεργη αίσθηση (καθυστέρηση στην απόκριση κλπ)?Δεν γίνεται τίποτα, απλώς δεν γνωρίζεις την θερμοκρασία του κινητήρα, αν υπερθερμανθεί (μακρυά απο εμάς) ανάβει ένδειξη στο ταμπλό.
Το ηλεκτρονικό γκάζι εγω το βρίσκω ακριβώς ίδιο με το ντιζάτο καί στο GT και στο S3, ούτε περίεργη αίσθηση ούτε καθυστέρηση.
Το μοναδικό πράγμα που είναι λίγο περίεργο στο GT είναι οτι με λίγες στροφές (1200-1500) αν πατήσεις πολύ το γκάζι ο κινητήρας κάνει σαν diesel και αρκετά μπάσο ήχο. Επίσης αρκετά δυνατά ακούγεται ο αέρας που φεύγει απο το turbo όταν αφήνεις το γκάζι ακόμα και με λίγες στροφές (οταν π.χ. παρκάρεις σε ανηφορικό δρόμο). -
Το ηλεκτρικό γκάζι (drive by wire) έχει περίεργη αίσθηση (καθυστέρηση στην απόκριση κλπ)?Δεν γίνεται τίποτα, απλώς δεν γνωρίζεις την θερμοκρασία του κινητήρα, αν υπερθερμανθεί (μακρυά απο εμάς) ανάβει ένδειξη στο ταμπλό.
Το ηλεκτρονικό γκάζι εγω το βρίσκω ακριβώς ίδιο με το ντιζάτο καί στο GT και στο S3, ούτε περίεργη αίσθηση ούτε καθυστέρηση.
Το μοναδικό πράγμα που είναι λίγο περίεργο στο GT είναι οτι με λίγες στροφές (1200-1500) αν πατήσεις πολύ το γκάζι ο κινητήρας κάνει σαν diesel και αρκετά μπάσο ήχο. Επίσης αρκετά δυνατά ακούγεται ο αέρας που φεύγει απο το turbo όταν αφήνεις το γκάζι ακόμα και με λίγες στροφές (οταν π.χ. παρκάρεις σε ανηφορικό δρόμο). -
ρε παιδια υπαρχη κανενας λογος που δεν εχει το οργανακι μεσα, ενας λογος που δεν θελω να πιστευω οτι ηταν για οικονομια γιατι ειναι κριμα για ενα τετοιο αμαξακι
-
Ο χρήστης cordoba-Thanos έγραψε:
ρε παιδια υπαρχη κανενας λογος που δεν εχει το οργανακι μεσα, ενας λογος που δεν θελω να πιστευω οτι ηταν για οικονομια γιατι ειναι κριμα για ενα τετοιο αμαξακιΝαι δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόντουσαν όταν καταργήσαν την ένδειξη θερμοκρασίας και βάλανε στην θέση της την άχρηστη ένδειξη boost. Και τέλως πάντων εάν θέλανε να έχει κάτι διαφορετικό μέσα σε σχέση με τα απλά sportline ας βρίσκανε κάτι άλλο..
Δεν τίθεται θέμα να υπερθεμανθεί ο κινητήρας και να μήν το πάρεις χαμπάρι ( αν και συνήθως όταν ανάψει το λαμπάκι έχεις ήδη κάψει φλάτζες) αλλα το ζήτημα είναι πότε το αυτοκίνητο έχει πιάσει σωστή θερμοκρασία για να μπορείς να το πατήσεις ελεύθερα.
Πάντως είναι πολύ καλό αυτοκίνητο.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)