-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αυτόν τον αισθητήρα τον έχουν όλα τα αυτοκίνητα απλά στο group ανάβει τόσο συχνά και μόνο στο group τους λένε ότι βάλανε νοθευμένη βενζίνη τόσο συχνά!!!
πόσο συχνά;
τελικά θα μας πεις πόσο κοστίζει το GT;
Για πες μας εσυ που εχεις αυτοκινητο του group ποσο συχνα σου εχει αναψει?
για το λαμπάκι μιλάμε πάντα ε;
κάθε μέρα... ειδικά όταν είχε 35 βαθμούς, σταματούσα κάθε 100χλμ. να κρυώσει σαν δίχρονο
-
ναι το ειχαν ξανακουσει....
καλα δεν διαβασες οτι ο φιλος ειναι μαλλον ο 1ος που το πηρε στην Ελλαδα και το επαθε μετα απο 280χλμ?απαραδεκτο αυτοκινητο, κανει και 33000ε!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τέτοιον αισθητήρα σαν του Yaris τα γαλλικά που ξέρω δεν έχουν.
lkar...σε τρώει ο κ...λος σου...
fun time!
@spiros: 33;;; μόνο; με DSG ή χωρίς;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για το λαμπάκι μιλάμε πάντα ε;
κάθε μέρα... ειδικά όταν είχε 35 βαθμούς, σταματούσα κάθε 100χλμ. να κρυώσει σαν δίχρονο
Φυσικα για λαμπακι μιλαμε! Που αλλου πηγε το μυαλο σου?
Δηλαδη τωρα το καλοκαιρι θα βλεπω συνεχως GT και GTi με ανοικτο καπο στην ακρη του δρομου 'να καπνιζουν' και τους οδηγους με βενταλιες πανω απο τον κινητηρα?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τέτοιον αισθητήρα σαν του Yaris τα γαλλικά που ξέρω δεν έχουν.
lkar...σε τρώει ο κ...λος σου...
fun time!
@spiros: 33;;; μόνο; με DSG ή χωρίς;
χωρις DSG, με δαυτο παει 37000ε
στα 33000 ομως εχει ολα τα λαμπακια που δηλωνουν βλαβη, και με αλλα 2000ε σου δινουν και 5-6 εφεδρικα μηπως σου καει κανενα! -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Δηλαδη τωρα το καλοκαιρι θα βλεπω συνεχως GT και GTi με ανοικτο καπο στην ακρη του δρομου 'να καπνιζουν' και τους οδηγους με βενταλιες πανω απο τον κινητηρα?
κι όχι τίποτ' άλλο, κυκλοφορούν και πολλά, οπότε καταλαβαίνεις πόσα θα βλέπεις... χρυσές δουλειές οι οδικές βοήθειες
Μα καλά, δίνουν 40.000 (τουλάχιστον) για Golf;
quo vandis;
-
τι 40000???
τα 60000 που κανει το R32 (θα ερθει τελικα αυτο? δεν εχω δει κανενα!) που τα πας?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι όχι τίποτ' άλλο, κυκλοφορούν και πολλά, οπότε καταλαβαίνεις πόσα θα βλέπεις... χρυσές δουλειές οι οδικές βοήθειες
Μα καλά, δίνουν 40.000 (τουλάχιστον) για Golf;
quo vandis;
Κατι ηξερες που το πηρες λευκο εσυ ετσι?
Να μη μαζευει και πολυ θερμοτητα ετσι? -
Τον βλέπω να βάψει και τη μάσκα άσπρη με μπατανόβουρτσα.
-
BTW με DSG ποτε θα ειναι διαθεσιμο τελικα?
-
τελη καλοκαιριου μου ειχανε πει, κοστος 1700ε, εεε συγνωμη 4000ε ηθελα να πω...
*** Στην Αγγλια ηδη διατιθεται με DSG
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον βλέπω να βάψει και τη μάσκα άσπρη με μπατανόβουρτσα.:hahaiv::hahaiv:
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον βλέπω να βάψει και τη μάσκα άσπρη με μπατανόβουρτσα.@koralli: To DSG αργεί λίγο ακόμα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον βλέπω να βάψει και τη μάσκα άσπρη με μπατανόβουρτσα.Αυτό το έχει στο πρόγραμμα για τον γάμο του..!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Πάντως δεν είναι πρόβλημα νεότητας το βίδωμα ενός σφικτήρα και δεν δικαιολογείτε κάτι τέτοιο κατά την γνώμη μου.Εσύ τι νομίζεις ότι είναι, φθορά ή αστοχία υλικού;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάντως δεν είναι πρόβλημα νεότητας το βίδωμα ενός σφικτήρα και δεν δικαιολογείτε κάτι τέτοιο κατά την γνώμη μου.
Εσύ τι νομίζεις ότι είναι, φθορά ή αστοχία υλικού;
Δεν έχει σημασία τι νομίζει, σημασία έχει ότι το Astra δεν θα είχε ΠΟΤΕ τέτοιο πρόβλημα..
-
Οι τρεις τελευταίες σελίδες είναι κορυφαίες....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάντως δεν είναι πρόβλημα νεότητας το βίδωμα ενός σφικτήρα και δεν δικαιολογείτε κάτι τέτοιο κατά την γνώμη μου.
Εσύ τι νομίζεις ότι είναι, φθορά ή αστοχία υλικού;
Φθορα στα 280km λιγο δυσκολο...
Οποτε μονο η αστοχια υλικου μας μενει. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον βλέπω να βάψει και τη μάσκα άσπρη με μπατανόβουρτσα.
Αυτό το έχει στο πρόγραμμα για τον γάμο του..!!
ε όχι, αυτό δεν το ανέχομαι!
εγκάθετος ναι, αλήτης ρουφιάνος ναι, κοντράκιας ναι, αλλά αυτό πάει πολύ!
το παραπάνω το θεωρώ υβριστικό και παρακαλώ τους άλλους mod να προβούν σε συστάσεις στον ανάγωγο χρήστη!
-
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)