-
ΙΚΕ
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Φίλε mezzanine,
σε τι χρώμα το έχεις;;;
Είδα ένα το πρωι της τρίτης στον βύρωνα και ενθουσιάστικα μιας και ήταν το πρώτο που έχω δει live....
Δυστυχώς όμως περνούσε έξω απο σχολεία και δεν μπόρεσα να το ακούσω....
Ανθρακί ήταν νομίζω...Τρίπορτο United Gray (ανθρακί) έχω αλλά καμιά επαφή με Βύρωνα το πρωϊ της Τρίτης - άλλος ήταν.
Μου κάνει εντύπωση που δεν εχεις δεί άλλο, εγω βλέπω συνέχεια. Εχθές το βράδυ πήγαινα πλαϊ-πλαϊ με ενα ασημένιο και λίγο πιο μπροστά ήταν και ένα κόκκινο.Μόνο ένα ασημί παρκαρισμένο στον βύρωνα και το μαυρο που υπάρχει έξω απο τον φιλοσσιδη...
Κατα τα άλλα δεν έχω δει αλλο!!! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όντως στη Θεσσαλονίκη δεν άρχισαν ακόμα να κυκλοφορούν!Εχω δει 2 σίγουρα. Το ενα ασημί 5πορτο το πήρε φιλος εδώ και 2-3 βδομάδες.
-
mezzanine
Εχεις διαβασει καθολου το manual για το τι συντηρηση χρειαζονται τα διαφορα μερη του κινητηρα (πχ. τουρμπινα, κομπρεσσορας, μαγνητικοι συμπλεκτες, intercoolers κλπ.) και σε τι km?
Ευχαριστω και καλοταξιδο.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
mezzanineΕχεις διαβασει καθολου το manual για το τι συντηρηση χρειαζονται τα διαφορα μερη του κινητηρα (πχ. τουρμπινα, κομπρεσσορας, μαγνητικοι συμπλεκτες, intercoolers κλπ.) και σε τι km?
τίποτα ιδιαίτερο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
mezzanine
Εχεις διαβασει καθολου το manual για το τι συντηρηση χρειαζονται τα διαφορα μερη του κινητηρα (πχ. τουρμπινα, κομπρεσσορας, μαγνητικοι συμπλεκτες, intercoolers κλπ.) και σε τι km?
τίποτα ιδιαίτερο
Απο τα 'μη ιδιαιτερα'?
-
Kάθε πόσα χλμ χρειάζονται συντήρηση αυτά τα διαβολικά ΤΤ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kάθε πόσα χλμ χρειάζονται συντήρηση αυτά τα διαβολικά ΤΤ;μαλλον καθε 30Κ/2χρονια/οταν αναψει λυχνια....
-
Δεν εννοώ τα λάδια αλλά το hardware της ιστορίας δηλ. κομπρέσορα-τουρμπίνα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kάθε πόσα χλμ χρειάζονται συντήρηση αυτά τα διαβολικά ΤΤ;ευτυχώς είναι καλοκαίρι και δεν χρειάζεται να με βγάλετε έξω από τα ρούχα μου
όπως έχω ξαναγράψει πριν κάποιες σελίδες:
ΣΕΡΒΙΣ & ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ: σύμφωνα με λυχνία** Ή** max 2 χρόνια Ή 30.000 όπως όλα τα VW/Audi εδώ και μερικά χρόνια. Φυσικά, όπως έχει αναλυθεί πολλές άλλες φορές, ο καθένας αλλάζει όποτε θέλει Το βιβλίο κι ο κατασκευαστής αυτό προτείνει.
Υγρά φρένων υποχρεωτικά κάθε 2 ανεξαρτήτως χλμ
Μπουζί κάθε 60/4 χρόνια και ιμάντα... ΠΟΤΕ!
@elteo: δεν αναφέρεται πουθενά επιπλέον συντήρηση τουρμπίνας (μόνο αλλαγή όταν την πάρεις στο χέρι)
-
ψευτη!!!!!
στα 2 χρονια θελουν αλλαγη και τα υγρα του ψυγειου!!!
-
ΟΚ ρε μην μας κάνεις στριπτίζ, μια ερώτηση κάναμε από ενδιαφέρον...
-
για τις αλλαγες λαδιων μιλατε για τις προγραμματισμενες συμφωνα με τον κατασκευαστη. σωστα?
ισχυει οτι ολοι αυτοι οι κινητηρες της VW τρωνε λαδι χειροτερα απο wankel και αρα πρεπει να προσθετεις συνεχως?
-
Ο χρήστης kozo έγραψε:
για τις αλλαγες λαδιων μιλατε για τις προγραμματισμενες συμφωνα με τον κατασκευαστη. σωστα?/υπάρχουν κι άλλες;
ισχυει οτι ολοι αυτοι οι κινητηρες της VW τρωνε λαδι χειροτερα απο wankel και αρα πρεπει να προσθετεις συνεχως?
όλοι; αυτοί που δεν έχουν δει κόκινο στη ζωή τους και στρώνονται για κάνα 10άρι χιλιάδες χιλιόμετρα, φυσικό είναι να κάψουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όλοι; αυτοί που δεν έχουν δει κόκινο στη ζωή τους και στρώνονται για κάνα 10άρι χιλιάδες χιλιόμετρα, φυσικό είναι να κάψουν
Οι υπολοιποι?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Οι υπολοιποι?
δεν καίνε
-
Υποψιν να καταλαβουν ορισμενοι οτι η αλλαγη ειναι διαφορετικο πραμα απο το να συμπληρωνεις απλως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**
όλοι; αυτοί που δεν έχουν δει κόκινο στη ζωή τους και στρώνονται για κάνα 10άρι χιλιάδες χιλιόμετρα, φυσικό είναι να κάψουν**
Οι υπολοιποι?δεν καίνε
Δελτίο τύπου της VW:
Παρακαλούνται οι κάτοχοι αυτοκινήτων του γκρουπ να μην είναι φλώροι και να τα ανοίγουν όπως οι κάτοχοι όλων των άλλων εταιρειών, που τα ξεσκίζουν καθημερινά οι άτιμοι. Σέρβις θα γίνεται στα μέγαρα, με δωρεαν είσοδο στην πίστα.Πολλοί 1,4 του γκρουπ και 1,6 fsi του γκρουπ έχουν πρόβλημα με τα λάδια. Έχω διαβάσει και για 1,8 τούρμπο αλλά αναφέρθηκε πως ήταν σε συγκεκριμένες παρτίδες. Τα ελατήρια της vw θα κάνουν τον Hook να γυρνάει στον τάφο του! Αν το έχουν διορθώσει πραγματικά κανείς, τουλάχιστον εκτός εργοστασίου, δεν ξέρει!
Ο μόνος λόγος που θα σκεφτόμουν να μην πάρω το 1,4 gt ή να περιμενω να κάνουν 50000 χλμ οι πρώτοι αγοραστές (αν είχα τα λεφτά) -
ρωταω γιατι φιλος μου θα αγορασει το GT. ξερω οτι γενικα τα golf καινε λαδι πολυ παραπανω απο το κανονικο και λογω του οτι προκειται για δημοσιογραφικο (ακομα ενας λογος παραπανω) του ειπα να προτιμισει ιαπωνα...
-
eilikrina exo ena terastio dilima!! exo kollisei me to gt alla mou aresei kai to mx-5 1.8 (ksero oti einai kamia sxesi) alla tha ithela na do tis apopseis sas giati exo trelathei ti apo ta dio na paro. i ekdosi high tou mx-5 einai sta 28.500 kai to gt me full xtra sta 28.800. diladi paizoun stin idia timi.
ksero einai teleios upokeimeniko alla tha ithela na do apopseis...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)