-
ετσι φαίνεται
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικα παιδια αρχισε να πωλειται;;;
κανονικά
Εγώ στην πόλη μου (Ναύπλιο) το ΣΒΚ είδα τρία.Δύο μαύρα και ένα κόκκινο.Ωραία μούρη έχει!
-
το κοκκινο πως σου φανηκε?
-
κόκκινο
-
Μου φαίνεται οτι λόγω μαύρης μάσκας το μαυρο και το σκουρο γκρί θα είναι τα πιο ωραία.
Γουστα ειναι αυτά.
Αν είχε και τα σκουρόχρωμα φανάρια, και την πλαϊνή ποδιά του GTi θα ήταν ακόμα καλύτερο. -
Τα σχετικά με τα έξοδα παράδοσης του αυτοκινήτου (PDI, πινακίδες κτλ.) διασπάστηκαν στο Εξτρα έξοδα παράδοσης αυτοκινήτου: PDI, πινακίδες κτλ. στο 'Περί αυτοκίνησης'
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
το κοκκινο πως σου φανηκε?κοίταξε να δεις καινούργιο ήταν, κυριολεκτικά έλαμπε.Στον χρόνο το κόκκινο είναι ψιλοπροβληματικό.
Άσχετο η γνώμη μου και την έχω πει παλιά είναι ότι στα GOLF GTI όλα τα λεφτά είναι οι 18αρες ζάντες.Αλλάζουν εντελώς το αυτοκίνητο.Δεν ξέρω πόσο παραπάνω έχουν αλλά αξίζουν τα λεφτά τους.
Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα επιλογής 18αρας και για το TSi.
Αν υπάρχει όσοι το πάρετε αξίζει να το κάνετε το έξοδο! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
κοίταξε να δεις καινούργιο ήταν, κυριολεκτικά έλαμπε.Στον χρόνο το κόκκινο είναι ψιλοπροβληματικό.
Άσχετο η γνώμη μου και την έχω πει παλιά είναι ότι στα GOLF GTI όλα τα λεφτά είναι οι 18αρες ζάντες.Αλλάζουν εντελώς το αυτοκίνητο.Δεν ξέρω πόσο παραπάνω έχουν αλλά αξίζουν τα λεφτά τους.
Αν υπάρχει όσοι το πάρετε αξίζει να το κάνετε το έξοδο!Ωραίες οι 18αρες αλλα φοβαμαι οτι στην Ελλαδα με τους υπεροχους δρόμους που έχουμε κάθε εβδομάδα θα πρέπει να αλλάζεις μπροστινά λάστιχα.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Πάντως σχετικά με κατανάλωση κτλπ. Το 12 πού λένε μέση σε τέστ (η σε κατι άλλα αυτοκινητα με turbo και μεγάλη ιπποδύναμη) εμενα μου φαίνονται σκέτη κοροϊδία. Δεν υπάρχει αυτοκίνητο turbo με περισσότερα απο 150 άλογα που να μην καίει 20+ λίτρα στην γρήγορη οδήγηση και λιγότερο απο 12 σε συνθήκες οδήγησης taxi.
Οι δυνατές εκδόσεις του 1.8T (σε ΤΤ, S3, Cupra κτλπ) σε γρήγορη οδήγηση αδειάζανε τα 55 λίτρα του ρεζερβούαρ σε 250 περίπου χιλιόμετρα, κάνω λαθός;Επειδή τυγχάνει να μετράω κατανάλωση σε τούρμπο με 180 άλογα (και σε 225 μια φορά)...
έβγαλα το συμπέρασμα ότι (bold συμφωνούντων):
α) Το αυτοκίνητο αυτό δεν έχει πάνω από 150 άλογα, αντίθετα με τη μέθοδο των τριών πρέπει να βγάζει γύρω στα 100-110.
ή/και
β) Η γρήγορη οδήγηση που εννοείς, είναι κάτι λιγότερο από πίστα (όπως τα 38 λίτρα/ 100 χιλιόμετρα που είχε δείξει το ίδιο αυτοκίνητο σε παλιό τεύχος σύγκρισης σε πίστα των 4Τ)
ή/και
γ) Η οδήγηση ταξί που εννοείς, θυμίζει την οδήγηση του Daniel στην ομώνυμη γαλλική ταινία...και μια φωτό:
Τα νούμερά μου, κατά τ'άλλα, δεν συμφωνούν και πολύ με τις δικές σου εκτιμήσεις...
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
κοίταξε να δεις καινούργιο ήταν, κυριολεκτικά έλαμπε.Στον χρόνο το κόκκινο είναι ψιλοπροβληματικό.
Αν υπάρχει όσοι το πάρετε αξίζει να το κάνετε το έξοδο!Ωραίες οι 18αρες αλλα φοβαμαι οτι στην Ελλαδα με τους υπεροχους δρόμους που έχουμε κάθε εβδομάδα θα πρέπει να αλλάζεις μπροστινά λάστιχα.
Έχεις δίκιο αλλά, σύμφωνα με την ποιότητα των δρόμων και οι 17αρες υπέρβολικές είναι, αλλά όταν δίνεις τόσα λεφτά να πάρεις ένα αυτοκίνητο τα έχεις στον προϋπολογισμό σου αυτά.
Προσέχεις και λίγο... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντως σχετικά με κατανάλωση κτλπ. Το 12 πού λένε μέση σε τέστ (η σε κατι άλλα αυτοκινητα με turbo και μεγάλη ιπποδύναμη) εμενα μου φαίνονται σκέτη κοροϊδία. Δεν υπάρχει αυτοκίνητο turbo με περισσότερα απο 150 άλογα που να μην καίει 20+ λίτρα στην γρήγορη οδήγηση και λιγότερο απο 12 σε συνθήκες οδήγησης taxi.
Οι δυνατές εκδόσεις του 1.8T (σε ΤΤ, S3, Cupra κτλπ) σε γρήγορη οδήγηση αδειάζανε τα 55 λίτρα του ρεζερβούαρ σε 250 περίπου χιλιόμετρα, κάνω λαθός;Επειδή τυγχάνει να μετράω κατανάλωση σε τούρμπο με 180 άλογα (και σε 225 μια φορά)...
α) Το αυτοκίνητο αυτό δεν έχει πάνω από 150 άλογα, αντίθετα με τη μέθοδο των τριών πρέπει να βγάζει γύρω στα 100-110.
ή/και
β) Η γρήγορη οδήγηση που εννοείς, είναι κάτι λιγότερο από πίστα (όπως τα 38 λίτρα/ 100 χιλιόμετρα που είχε δείξει το ίδιο αυτοκίνητο σε παλιό τεύχος σύγκρισης σε πίστα των 4Τ)
ή/και
γ) Η οδήγηση ταξί που εννοείς, θυμίζει την οδήγηση του Daniel στην ομώνυμη γαλλική ταινία...και μια φωτό:
Τα νούμερά μου, κατά τ'άλλα, δεν συμφωνούν και πολύ με τις δικές σου εκτιμήσεις...
Ειδικα αυτο με τον Daniel απαιχτο...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
ή/και
ή/και
Ειδικα αυτο με τον Daniel απαιχτο...
Δεν γνωρίζω τι είχε γράψει στην πιστά σε τεύχος των 4τροχων, αλλα αν είχε γραψει σε συνθήκες πίστας 38 το θεωρείς λογικό να καίει 3 φορές κάτω; Οταν τρέχεις εκτός πίστας το γκάζι το πατάς τέρμα η όχι; Αν το πατάς τέρμα ας υποθέσουμε οτι στην πιστα επειδη μπαίνεις στις στροφές λίγο πιο γρήγορα καις και περισσότερο, φρεναρεις και λίγο αργότερα οποτε έχεις λίγο γκάζι παραπανω, οπότε 38 (της πίστας) - 25 (το παραπάνω που δίνεις στην πίστα) = 13 στον δρομο. Λογικο
Και αν πηγαίνεις αργά σου βγάζει και ρέστα.
-
δυστυχως για οσους ρωτανε η vw δεν δινει στο GT της ζαντες απο το GTI
,γενικα δεν μπορεις να αλλαξεις και πολλα πραγματα στο αυτοκινητο επειδη θελουν να εχει το δικο του χαραχτηρα το αυτοκινητο οπως επισης οι ζαντες του GT δεν μπορουν να μπουν σε κανενα αλλο GOLF.οσο αφορα την καταναλωση το GT που εχουμε για test drive εχει κανει 850χλμ και εχει μικτη μεχρι τωρα **10,5 **λιτρα. -
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
,γενικα δεν μπορεις να αλλαξεις και πολλα πραγματα στο αυτοκινητο επειδη θελουν να εχει το δικο του χαραχτηρα το αυτοκινητο οπως επισης οι ζαντες του GT δεν μπορουν να μπουν σε κανενα αλλο GOLF.οσο αφορα την καταναλωση το GT που εχουμε για test drive εχει κανει 850χλμ και εχει μικτη μεχρι τωρα **10,5 **λιτρα.Δεν έχω προσέξει.Είναι πενταμπούλονες οι 18αρες ή είναι και διαφορετικά και τα φτερά στα GTI;
Έχει να κάνει και με διαστάσεις άξονα; -
§
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
,γενικα δεν μπορεις να αλλαξεις και πολλα πραγματα στο αυτοκινητο επειδη θελουν να εχει το δικο του χαραχτηρα το αυτοκινητοΔλδ; Τι δε μπορείς να αλλάξεις;
οπως επισης οι ζαντες του GT δεν μπορουν να μπουν σε κανενα αλλο GOLF.
Ενώ οι ζάντες από άλλα Golf ή του εμπορίου μπαίνουν;
§
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
,γενικα δεν μπορεις να αλλαξεις και πολλα πραγματα στο αυτοκινητο επειδη θελουν να εχει το δικο του χαραχτηρα το αυτοκινητο οπως επισης οι ζαντες του GT δεν μπορουν να μπουν σε κανενα αλλο GOLF.οσο αφορα την καταναλωση το GT που εχουμε για test drive εχει κανει 850χλμ και εχει μικτη μεχρι τωρα **10,5 **λιτρα.Δεν έχω προσέξει.Είναι πενταμπούλονες οι 18αρες ή είναι και διαφορετικά και τα φτερά στα GTI;
Έχει να κάνει και με διαστάσεις άξονα;βασικα εχει να κανει με την μασκα και της ζαντες τα αλλα ειναι ιδια
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§,γενικα δεν μπορεις να αλλαξεις και πολλα πραγματα στο αυτοκινητο επειδη θελουν να εχει το δικο του χαραχτηρα το αυτοκινητο
Δλδ; Τι δε μπορείς να αλλάξεις;
οπως επισης οι ζαντες του GT δεν μπορουν να μπουν σε κανενα αλλο GOLF.
Ενώ οι ζάντες από άλλα Golf ή του εμπορίου μπαίνουν;
§
παιδια ειναι απλο την μασκα του GT και την ζαντα του GT την βαζουν μονο στο GT και σε κανενα αλλο GOLF,στον καταλογο προσθετου εργοστασιακου εξοπλισμου δεν εχει καμια επιλογη για αλλες ζαντες.
-
§
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
παιδια ειναι απλο την μασκα του GT και την ζαντα του GT την βαζουν μονο στο GT και σε κανενα αλλο GOLF,στον καταλογο προσθετου εργοστασιακου εξοπλισμου δεν εχει καμια επιλογη για αλλες ζαντες.A, πες το έτσι βρε παιδί, νόμισα ότι 'παιζόταν' κάτι άλλο...
§
-
18αρες ζαντες? 1000 ευρω τα λαστιχα?
-
Λοιπόν, έκανα κι εγώ test drive το GT.
Εντυπώσεις άριστες από απόδοση κινητήρα. Ροπή παντού, άμεση απόκριση στο γκάζι, πολύ καλή αίσθηση. Ικανοποιητικά βρήκα και τα τιμόνι, κιβώτιο, καθίσματα, ποιότητα εσωτερικού.
Το αμάξι είχε κάνει μόνο 600km και η κατανάλωση ήταν 12,5λτ/100km.
Κατα τα άλλα είναι ένα golf όπως τα αλλα που προσωπικά δεν το βρίσκω ασχημο αλλά δεν με ενθουσιάζει κιόλας σε εμφάνιση μέσα-έξω.
Πάντως από τον κινητήρα που είναι και το ζητούμενο σε αυτή την έκδοση έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ότι αν βγεί και αξιόπιστος θα κλείσει πολλά σπίτια ειδικά σε χώρες με φορολογία τύπου ελλάδας.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)