-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
άσχετο με την νέα ταινία, αλλά έχει δει κανείς πως έχουν γίνει οι παλαιοί πρωταγωνιστές της κλασσικής, πλέον, σειράς που πολλοί από εμάς δεν χάναμε με τίποτα???Τους κοίταγα πριν κανά χρόνο κ μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα
Εκτός του ότι ο Uncle Jesse L. Duke έχει πεθάνει από το 1997 η 'ξαδέρφη' Daisy δεν χωράει ούτε κ στα δύο ... μπατζάκια των σορτς που φόραγε τότε (εννοώ το κάθε πόδι της...)
Καλύτερα από όλους είναι ο Bo αν κ πολλοί δυσκολεύονταν να πιστέψουν ότι είναι το ίδιο άτομο που έπαιζε στην πολύ πρόσφατη σειρά 'Smallville' (ξέρετε με τον superman σε εφηβική ηλικία)....Μετά από όλα αυτά κ κυρίως την νέα ταινία που μάλλον σε τίποτα δεν συγκρίνεται με την παλιά σειρά (όχι μόνο σαν 'εξέλιξη' αλλά κ μετά από τόσα χρόνια πολλά έχουν αλλάξει) προσωπικά προτιμώ 'να μείνω στα παλιά'!!!
Για το αν θα την δω? χμμμ ακόμα το σκέφτομε, αν κ κλείνω προς το ναι αν βρεθεί παρέα.....
Καλώς η κακώς δυστυχώς όλοι γερνάμε, μην ξεχνάς έχουν μια ηλικία πλέον. Πάντως για την Νταίζη όμως μπορεί τα μπούτια να μεγάλωσαν αλλά τα β..ιά έμειναν τα ίδια νομίζω με την κατάλληλη φαντάζομαι πλαστική. Επίσης δεν ξέρω άν το γνωρίζετε, ο john schneider(bo) ήταν μόνο 18 χρονών όταν ξεκίνησε η σειρά, και συγκεκριμένα είπε παραμύθια για την ηλικία του προκειμένου να τον πάρουν. Αυτά τα άτιμα τα extra features στο dvd βγαίνουν ιδιαίτερα χρήσιμα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Φτανεις στην Πολιτεια παρκαρεις εξω απο το best friends, βγαινεις απο τα παραθυρα, ενω φορας μποτα μυτερη και τζην...., ενω σε χαζευουν ολοι οι φλωροι με τα καγιεν....Κ@@ΛΑ!!!!
XA XA XA XA
kalo!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
...Επίσης δεν ξέρω άν το γνωρίζετε, ο john schneider(bo) ήταν μόνο 18 χρονών όταν ξεκίνησε η σειρά, και συγκεκριμένα είπε παραμύθια για την ηλικία του προκειμένου να τον πάρουν. Αυτά τα άτιμα τα extra features στο dvd βγαίνουν ιδιαίτερα χρήσιμα.To 1954 έχει γεννηθεί (8/4 για την ακρίβεια)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καποιος να διορθωσει τον τιτλο ,το σωστο ειναι : ΤHE DUKES OF HAZZARD .Φανταζομαι οτι αυτο θα πρεπει να το κανω εγω που ξεκινησα το τοπικ
πως γινεται???
-
Κανε edit στο 1ο σου message και διορθωσε τον!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κανε edit στο 1ο σου message και διορθωσε τον!!!ok τωρα??? (το διορθωσα... )
παρτε και μια φωτο
-
**νομιζω αυτη η φωτο ειναι απο τις χαρακτηριστικοτερες της σειρας **
-
-
-
τον καημενο!!!!
χα χα χα χα
-
Αυτός δέν είναι στρατηγός Λή,αλλά ο επιθεωρητής Κλουζώ!!!
-
-
@ hunter
υποννοεις κατι???
μηπως οτι δεν ειναι πιστο αντιγραφο του Στρατηγου???
-
Γεια σου ρε Νταίζη.....
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
@ hunterυποννοεις κατι???
Γιά τό Ντε-Σε-Βώ λέω ρε.
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
@ hunter
υποννοεις κατι???
Γιά τό Ντε-Σε-Βώ λέω ρε.
ποιο ντεσεβω???
Εγω βλεπω ενα ακομη πιστο αντιγραφο του Στρατηγου!!! (χα χα χα)
-
Κοιτωντας την πιο πανω φωτογραφια, σκεφτομαι ποσες 'τακουνιες' θα ειχε φαει το πανω μερος της πορτας απο τις μποτες του Μπο και του Λουκ
-
..καλυτερα να σκεφτεσαι πως θα γινει να ποσταρεις οσο πιο πολλες φωτογραφιες της daisy γινεται!!
και αφου βρεις ολες της original daisy (katherine bach), βρες και απο την new daisy (jessica simpson) και βαλτες κι αυτες εδω να κανουμε ενα ωραιο συγκριτικο και ψηφοφορια
THE DUKES OF HAZZARD