-
Νικητής στην πίστα εννοεις??? Ναι το Type-R ειναι καλύτερο αλλα το Gti 'δινει' απο χαμηλά κ σίγουρα αλλη η αίσθηση της τουρμπινας . ..έχω μπει κ σε CIVIC CRT με 160 αλογα πολυ καλο στήσιμο, τελικές αλλα η δυναμη ειναι πολυ ψηλά.μπήκα κ σε IBIZA CUPRA κ ειναι άλλη άισθηση. μιλάμε για διαφορετικά αμάξια. Το Type-R το θεωρω πολυ φτωχο εσωτερικα κ ο επιλογέας φαίνεται σαν καλαμιά στον καμπο.πολύ ασχημο!!Δες το Gti κ παρατήρησε οτι εσωτερικα ειναι πιο κυριλέ κ με τουρμπατο FSI ειναι μια κλάση ανωτερη αισθητικα.προσωπική γνωμη.αλλα η αισθηση της τουρμπινας ρε παιδια ειναι αλλη!!!!να λεμε κ την αληθεια.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μην μπλεξουμε και το γκολφ.παμε με το s3.
ποιοτητα κατασκευης-εξοπλισμος-πολυτελεια-ανεση-κινητηρας κερδιζει.
(οκ και η μπεμπα παιζει καλα σε ποιοτητα και πολυτελεια)αν τωρα καποιος δεν θελει να εμπιστευτει καποιον απο τους επισημους βελτιωτικους οικους του ομιλου και να βαλει ενα σοβαρο καλο και αξιοπιστο προγραμμα,
ωστε με 1.500 ευρω να εχει 40 κιλα ροπη και >270 αλογα,
τοτε να πουμε για την συγκεκριμενη εξαιρεση οτι πιθανον να μην ειναι το πιο γρηγορο.
για ολους τους υπολοιπους ομως, ειναι.κινητήρας; σε σχέση με ποιο; WRX ή Type R;
ναι, ειδικά για τα Impreza δεν υπάρχουν βελτιώσεις
Μιλάμε για ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα και εκεί, ακόμα και από το Type R χάνει σε στροφές (να μην αναφερθώ σε παλαιότερα συγκριτικά, Μέγαρα κλπ)
Εσύ φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο, αλλά μόνο προγράμματα
-
εγω ξερω πως να ικανοποιω τις αναγκες μου χρησιμοποιωντας την αγορα.
ή για την ακριβεια αυτο προσπαθω.δεν στεκομαι μονο στο τι μου πουλαει αρχικα καποιος, αλλα κοιταζω και ολη την παραφιλολογια που το συνοδευει.
αν με κοστος 1,400 ευρω μπορω να στησω το s3 καλυτερα απο αμαξια που κοστιζουνε τα διπλασια,
και αν με αλλα τοσα μπορω να το κανω να τρεχει πιο γρηγορα απο τα προαναφερθεντα,
τοτε δεν με απασχολει και πολυ τι ακριβως ειχε στο μυαλο του ο marketeer της audi στη γερμανια για το δικο μου s3οταν μιλαμε δε για οικους οπως abt, mtm, oettiger, sportec κλπ, τοτε η εννοια 'εργοστασιακο'
δεν θα πρεπει να φευγει μακρια απο το αυτοκινητο οταν το χαρχαλευουνε τα δικα τους χερακια...οσο για βελτιωση impreza, τα κοστη ειναι δυσαναλογα μεγαλα συγκρινοντας τα με αυτα του s3
οπως και το καθημερινο κοστος κτησης..
και βεβαια σε ποιοτητα δεν υπαρχει μεγαλη επαφη.. ..σε μεταπωληση? -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Νικητής στην πίστα εννοεις??? Ναι το Type-R ειναι καλύτερο αλλα το Gti 'δινει' απο χαμηλά κ σίγουρα αλλη η αίσθηση της τουρμπινας . ..έχω μπει κ σε CIVIC CRT με 160 αλογα πολυ καλο στήσιμο, τελικές αλλα η δυναμη ειναι πολυ ψηλά.μπήκα κ σε IBIZA CUPRA κ ειναι άλλη άισθηση. μιλάμε για διαφορετικά αμάξια. Το Type-R το θεωρω πολυ φτωχο εσωτερικα κ ο επιλογέας φαίνεται σαν καλαμιά στον καμπο.πολύ ασχημο!!Δες το Gti κ παρατήρησε οτι εσωτερικα ειναι πιο κυριλέ κ με τουρμπατο FSI ειναι μια κλάση ανωτερη αισθητικα.προσωπική γνωμη.αλλα η αισθηση της τουρμπινας ρε παιδια ειναι αλλη!!!!να λεμε κ την αληθεια.Δλδ να εχει μπιχλιμπιδια και δερματα και φωτακια και λαμπακια για μουρη στα πιπινακια?Τι αγοραζεις δηλαδη?Αισθηση εσωτερικου η αισθηση αυτοκινητου που να σε προσφερει συγκινησεις οταν θελησεις να γουσταρεις να κανεις το κεφι σου...Ειχα αυτοκινητο τουρμπισιο με 150 ps(σταρλετ) αλλα οταν πηρα το vti τις ξεχασα τις τουρμπινες, το στροφαρισμα το ερωτευεσαι.
Κατσε να γινουν και τα πρωτα τεστ αξιοποστιας των Tfsi τοτε τα ξαναλεμε!!!
Τo CIVIC CRT με 160 Ps ποιο ειναι? -
Κατσε να γινουν και τα πρωτα τεστ αξιοποστιας των Tfsi τοτε τα ξαναλεμε!!!
δηλαδη αληθεια περιμενεις οτι τα tfsi θα βγουν ...αναξιοπιστα?
οκ δεκτο, αν και ανελπιστο...
θα δειξει....βεβαια το S3 δεν φοραει fsit, αλλα τον 'καλο' 1.8Τ
-
Impreza. Γιατιί αγοράζεις τετρακίνητο οπότε και θα ανακαλύψεις καινούρια πράγματα. Στην άλλη περίπτωση BMW.
Aν σκέφτεσαι το TypeR προσπέρασέ το και επέλεξε Golf.
Ο λόγος για μένα είναι απλός.
Αν υπόθέσουμε ότι σου προσφέρει κάτι παραπάνω σε σχέση με το Golf δεν είναι τόσο πολύ που να αξίζει να δόσεις τα ίδια χρήματα και να πάρεις ένα αυτοκίνητο που είναι εντελώς γυμνό και ακαλαίσθητο από μέσα.
Πόσο μάλλον που αυτό το παραπάνω, απαιτεί να μπορεις να πας το αυτοκίνητο τουλάχιστον στα 9/10 των δυνατοτήτων του... -
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Τo CIVIC CRT με 160 Ps ποιο ειναι?
ηταν φτιαγμενο...ειχε τελικη γύρω στα 235
-
καλησπερα παιδες τι κανετε;ειδα ψιλοαναψαν τα αιματα αλλα δεν πρεπει!
Το golf που λεει ενας φιλος δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου και ετσι ειναι εκτος λιστας!Για το φιλο που μου ειπε για τις ζημιες των s3 εχω να πω πως οσες ανεφερα ηταν σε εργοστασιακα αυτοκινητα αλλιως δεν θα τις ανεφερα!Αν μπορουσα να το παρω καινουργιο ομως θα το επερνα!Το rs3
μου πεφτει ακριβο και δεδομενου πως θα αγορασει και ο πατερας μου αμαξι
πιο μετα ειναι εκτος προυπολογισμου!Ακομα και να διεθετα τοσα χρηματα
θα επαιρνα το 350z.Το ΗΟNDA ειναι αυτο που με κερδιζει γιατι ταιριαζει πιο πολυ σε μενα και εχω οδηγησει αρκετες φορες κιολας!Δεχομαι οτι απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο και ο λογο ςπου κολλαω ειναι το οτι θα το κρατησω 5 χρονια οπωσδηποτε και φοβαμαι μην το βαρεθω πιο νωρις! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Impreza. Γιατιί αγοράζεις τετρακίνητο οπότε και θα ανακαλύψεις καινούρια πράγματα. Στην άλλη περίπτωση BMW.
Αν υπόθέσουμε ότι σου προσφέρει κάτι παραπάνω σε σχέση με το Golf δεν είναι τόσο πολύ που να αξίζει να δόσεις τα ίδια χρήματα και να πάρεις ένα αυτοκίνητο που είναι εντελώς γυμνό και ακαλαίσθητο από μέσα.
Πόσο μάλλον που αυτό το παραπάνω, απαιτεί να μπορεις να πας το αυτοκίνητο τουλάχιστον στα 9/10 των δυνατοτήτων του... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πόσο μάλλον που αυτό το παραπάνω, απαιτεί να μπορεις να πας το αυτοκίνητο τουλάχιστον στα 9/10 των δυνατοτήτων του...Ενταξει γυμνο δεν ειναι αλλα δεν ειναι και golf μεσα σαφως!Εγω θελω να ειναι ανθεκτικο!Εξαλλου το καινουργιο που παιζει και alcantara μεσα καθισματα επενδυσεις μια χαρα μου ειναι!Δεν εντυπωσιαζομαι απο δερματα και οθονες κλιματισμων
-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
Το ΗΟNDA ειναι αυτο που με κερδιζει γιατι ταιριαζει πιο πολυ σε μενα και εχω οδηγησει αρκετες φορες κιολας!Δεχομαι οτι απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο και ο λογος που κολλαω ειναι το οτι θα το κρατησω 5 χρονια οπωσδηποτε και φοβαμαι μην το βαρεθω πιο νωρις!φιλε japanpower
αμα αυτος ειναι ο μονος λογος που σε κραταει απο το CTR,
τοτε σου εχω τη λυση.. -
Νικητής στην πίστα εννοεις??? Ναι το Type-R ειναι καλύτερο αλλα το Gti 'δινει' απο χαμηλά κ σίγουρα αλλη η αίσθηση της τουρμπινας . ..έχω μπει κ σε CIVIC CRT με 160 αλογα πολυ καλο στήσιμο, τελικές αλλα η δυναμη ειναι πολυ ψηλά.μπήκα κ σε IBIZA CUPRA κ ειναι άλλη άισθηση. μιλάμε για διαφορετικά αμάξια. Το Type-R το θεωρω πολυ φτωχο εσωτερικα κ ο επιλογέας φαίνεται σαν καλαμιά στον καμπο.πολύ ασχημο!!Δες το Gti κ παρατήρησε οτι εσωτερικα ειναι πιο κυριλέ κ με τουρμπατο FSI ειναι μια κλάση ανωτερη αισθητικα.προσωπική γνωμη.αλλα η αισθηση της τουρμπινας ρε παιδια ειναι αλλη!!!!να λεμε κ την αληθεια.Αν δεν σου αρεσει εκει ο επιλογεας τοτε δεν εχεις δει wrc μαλλον
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Το ΗΟNDA ειναι αυτο που με κερδιζει γιατι ταιριαζει πιο πολυ σε μενα και εχω οδηγησει αρκετες φορες κιολας!Δεχομαι οτι απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο και ο λογος που κολλαω ειναι το οτι θα το κρατησω 5 χρονια οπωσδηποτε και φοβαμαι μην το βαρεθω πιο νωρις!
φιλε japanpower
αμα αυτος ειναι ο μονος λογος που σε κραταει απο το CTR,
τοτε σου εχω τη λυση..http://www.redliners.gr δεν θα βαρεθεις ουτε σε 200 χρονια! γκαραντί!
Εννοουσες που με κραταει μακρυα του μαλλον ετσι;
Βιντεακια εχει μεσα να αρρωστησω τελειως; -
Νικητής στην πίστα εννοεις??? Ναι το Type-R ειναι καλύτερο αλλα το Gti 'δινει' απο χαμηλά κ σίγουρα αλλη η αίσθηση της τουρμπινας . ..έχω μπει κ σε CIVIC CRT με 160 αλογα πολυ καλο στήσιμο, τελικές αλλα η δυναμη ειναι πολυ ψηλά.μπήκα κ σε IBIZA CUPRA κ ειναι άλλη άισθηση. μιλάμε για διαφορετικά αμάξια. Το Type-R το θεωρω πολυ φτωχο εσωτερικα κ ο επιλογέας φαίνεται σαν καλαμιά στον καμπο.πολύ ασχημο!!Δες το Gti κ παρατήρησε οτι εσωτερικα ειναι πιο κυριλέ κ με τουρμπατο FSI ειναι μια κλάση ανωτερη αισθητικα.προσωπική γνωμη.αλλα η αισθηση της τουρμπινας ρε παιδια ειναι αλλη!!!!να λεμε κ την αληθεια.
Αν δεν σου αρεσει εκει ο επιλογεας τοτε δεν εχεις δει wrc μαλλον
έλα μην συγκρινεις τωρα...μιλάμε για αμάξια που κυκλοφορουνται σε πολη!!οχι στους χωματοδρομους των βουνών!!!ελεος
-
Πάλι θα φαγωθείτε ρε παιδιά; Μη γίνει το θέμα Civic vs Golf πάλι...
-
Εννοουσες που με κραταει μακρυα του μαλλον ετσι;
Βιντεακια εχει μεσα να αρρωστησω τελειως;ναι, αυτο εννοουσα.
και βιντεακια εχει, και τρελλα αγορακια εχει
και θα πορωθεις τοσο με το ctr που δεν θα καταλαβεις για ποτε αρχισε η ολυμπιαδα του πεκινου -
Ενταξει γυμνο δεν ειναι αλλα δεν ειναι και golf μεσα σαφως!Εγω θελω να ειναι ανθεκτικο!Εξαλλου το καινουργιο που παιζει και alcantara μεσα καθισματα επενδυσεις μια χαρα μου ειναι!Δεν εντυπωσιαζομαι απο δερματα και οθονες κλιματισμωνΔεν είναι μόνο αυτό. Εγώ προσωπικά το είδα πρόσφατα με ένα φίλο μου που σκεφτόνταν να το αγοράσει (golf δεν ήθελε ούτε και αυτός) και δεν μου άρεσε καθόλου. Τα καθίσματα ήταν σαν να είχαν καλύμματα αγορασμένα από supermarket και γενικά αν εξαιρέσεις το λεβιέ (που αν έχεις αφήσεις το αυτοκίνητο στον ήλιο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να τον ακουμπήσεις) δεν μου άρεσε καθόλου. Ο φίλος μου ξενέρωσε πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι ότι δεν μου άρεσε απλά. Μου φάνηκε άθλιο. Πρίν το facelift ήταν καλύτερο και εσωτερικά και εξωτερικά κατά τη γνώμη μου.
Πριν όμως έγραψες ότι το golf δεν σου αρέσει, οπότε εμένα αυτή σου η άποψη με καλύπτει και αν επιλέγεις καινούριο τότε πάρε το TypeR.
Το μεταχειρισμένο Impreza θέλει ψάξιμο και η συντήρηση της BMW θα είναι ακριβή. Με γεια σου λοιπόν. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ενταξει γυμνο δεν ειναι αλλα δεν ειναι και golf μεσα σαφως!Εγω θελω να ειναι ανθεκτικο!Εξαλλου το καινουργιο που παιζει και alcantara μεσα καθισματα επενδυσεις μια χαρα μου ειναι!Δεν εντυπωσιαζομαι απο δερματα και οθονες κλιματισμων
Δεν είναι μόνο αυτό. Εγώ προσωπικά το είδα πρόσφατα με ένα φίλο μου που σκεφτόνταν να το αγοράσει (golf δεν ήθελε ούτε και αυτός) και δεν μου άρεσε καθόλου. Τα καθίσματα ήταν σαν να είχαν καλύμματα αγορασμένα από supermarket και γενικά αν εξαιρέσεις το λεβιέ (που αν έχεις αφήσεις το αυτοκίνητο στον ήλιο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να τον ακουμπήσεις) δεν μου άρεσε καθόλου. Ο φίλος μου ξενέρωσε πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι ότι δεν μου άρεσε απλά. Μου φάνηκε άθλιο. Πρίν το facelift ήταν καλύτερο και εσωτερικά και εξωτερικά κατά τη γνώμη μου.
Πριν όμως έγραψες ότι το golf δεν σου αρέσει, οπότε εμένα αυτή σου η άποψη με καλύπτει και αν επιλέγεις καινούριο τότε πάρε το TypeR.
Το μεταχειρισμένο Impreza θέλει ψάξιμο και η συντήρηση της BMW θα είναι ακριβή. Με γεια σου λοιπόν.Εισαι πολυ ξηγας μπραβο σου!Να εισαι καλα αλλα εχω κανα διμηνο μεχρι να κανω κινηση
-
Νικητής στην πίστα εννοεις??? Ναι το Type-R ειναι καλύτερο αλλα το Gti 'δινει' απο χαμηλά κ σίγουρα αλλη η αίσθηση της τουρμπινας . ..έχω μπει κ σε CIVIC CRT με 160 αλογα πολυ καλο στήσιμο, τελικές αλλα η δυναμη ειναι πολυ ψηλά.μπήκα κ σε IBIZA CUPRA κ ειναι άλλη άισθηση. μιλάμε για διαφορετικά αμάξια. Το Type-R το θεωρω πολυ φτωχο εσωτερικα κ ο επιλογέας φαίνεται σαν καλαμιά στον καμπο.πολύ ασχημο!!Δες το Gti κ παρατήρησε οτι εσωτερικα ειναι πιο κυριλέ κ με τουρμπατο FSI ειναι μια κλάση ανωτερη αισθητικα.προσωπική γνωμη.αλλα η αισθηση της τουρμπινας ρε παιδια ειναι αλλη!!!!να λεμε κ την αληθεια.Tα Honda ειναι απλα στο εσσωτερικο κι αυτο ειναι θεμα φιλοσοφιας...
Εχεις δει το S2000? Πιο απλο εσσωτερικο απ'αυτο δεν γινεται. Ομως καποιος που θα αγορασει το S2K το αγοραζει για αλλους λογους και οχι για τα κουμπακια και τις οθονουλες του ταμπλο. Αν θελει κατι τετοιο θα παρει την SLK. Οπως κι αυτος που θα παρει το CRT ειναι πολυ πιο σκληροπυρινηκος απ'αυτον που θα παρει το Golf. Οσο για τον επιλογεα ειναι τελεια ρυθμισμενος και βολευει παρα πολυ το χερι. Εδω να πουμε οτι τετοιο χειροκινητο οπως αυτο του civic η VW δεν φτιαχνει ουτε σε 30 χρονια... -
ΕΤΣΙ......
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ