-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
E 2211 Ποσα άλογα είχε η πρώτη φεράρι που κέρδισε αγώνα F1;
A (2211): 1951, Silverstone. Οδηγός, Jose-Froilan Gonzalez, κέρδισε την Pole και τον αγώνα, οδηγωντας Ferrari 375, με V12 μοτέρ 4,494 λίτρων που απέδιδε 418 bhp στις 7.000 στροφές.
Ε (2212): Πώς λέγεται το στενό μεταξύ Κέρκυρας και Ιταλίας?
A 2212: Αγ. Ανάργυροι, Αδριατική ;;
E 2213: Τί θα κάνετε το 3μερο παρακαλώ; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
E 2211 Ποσα άλογα είχε η πρώτη φεράρι που κέρδισε αγώνα F1;
A (2211): 1951, Silverstone. Οδηγός, Jose-Froilan Gonzalez, κέρδισε την Pole και τον αγώνα, οδηγωντας Ferrari 375, με V12 μοτέρ 4,494 λίτρων που απέδιδε 418 bhp στις 7.000 στροφές.
Ε (2212): Πώς λέγεται το στενό μεταξύ Κέρκυρας και Ιταλίας?
E 2213: Τί θα κάνετε το 3μερο παρακαλώ;Α 2213: Θα δουλεύουμε
Ε 2214: Τι καιρό θα έχει? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
E 2213: Τί θα κάνετε το 3μερο παρακαλώ;Α 2213: Θα δουλεύουμε
Ε 2214: Τι καιρό θα έχει?A 2214:Θα βρέχει....
Ε 2215:Ταραμοσαλάτα ή μελιτζανοσαλατα;;;; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε 2215:Ταραμοσαλάτα ή μελιτζανοσαλατα;;;;Α (2215): μελιτζανοσαλάτα χοντροκομμένη, όχι αλοιφή
Ε (2216): Καθαρά Δευτέρα στην πόλη ή βουρ στις Εθνικές Οδούς? -
Ε 2215:Ταραμοσαλάτα ή μελιτζανοσαλατα;;;;
Α (2215): μελιτζανοσαλάτα χοντροκομμένη, όχι αλοιφή
Ε (2216): Καθαρά Δευτέρα στην πόλη ή βουρ στις Εθνικές Οδούς?A (2216) Καρναβάλι στην Παναγία Θάσου! Ρίγαν'σταμνιά!!
Β (2217) ειναι δυνατόν αυτά τα βραζιλιανοδήθεν της Πάτρας και της Ξάνθης να θεωρούνται Ελληνικό Καρναβάλι; -
Ε (2216): Καθαρά Δευτέρα στην πόλη ή βουρ στις Εθνικές Οδούς?
Πόλη (μια ζωή αντίδραση)
Ε (2217) Ποιος ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ θα νηστέψει;
ΕΔΙΤ: αυτά παθαίνει κανείς όταν μπαίνει από dial up εκτός σπιτιού
-
ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΡΟΛΑΒΕ
-
ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΡΟΛΑΒΑ!!!!!!!!!!
εδιτ: j.marr μήπως εσύ τωρα θες να δείρεις εμένα;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ε (2217) ειναι δυνατόν αυτά τα βραζιλιανοδήθεν της Πάτρας και της Ξάνθης να θεωρούνται Ελληνικό Καρναβάλι;Α (2217): έλα ντε...
Ε (2218): Περιγράψτε ένα αμιγώς ελληνικό αποκριάτικο/καθαροδευτεριάτικο έθιμο. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΡΟΛΑΒΑ!!!!!!!!!!εδιτ: j.marr μήπως εσύ τωρα θες να δείρεις εμένα;
ειμαι κατα της βιας
(θα βαλω αλλους να το κανουν)
-
Α (2218): Η κατανάλωση φασολάδας και λαγάνας!
Ε (2219): Λαγάνα γιατί βγάζουν μόνο την Κ. Δευτέρα; Εγώ μπορεί να θέλω να φάω τα Χριστούγεννα. Πραζ; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Α (2218): Η κατανάλωση φασολάδας και λαγάνας!
Ε (2219): Λαγάνα γιατί βγάζουν μόνο την Κ. Δευτέρα; Εγώ μπορεί να θέλω να φάω τα Χριστούγεννα. Πραζ;Α (2218): Πραζ!!(Παγουράς είσαι πατριώτη;; ) Γιατί είναι αμιγώς Καθαροδευτεριάτικο έθιμο!!!!
Ε (2219): Την καθαρά Δευτέρα αξίζει βόλτα με το αμάξι στη θάλασσα Ή στο βουνό;;;;;
-
Όχι ρε καμία σχέση.
Κάτω η χουντά της Λαγάνας
Λαγάνα κάθε μέρα ΤΩΡΑ -
Να κάνω ερώτηση που δεν έκανε ο ripper;;;
Α(2219): Όχι, συμφωνώ κι εγώ...
Ε(2220): Γιατί ο αφρός είναι πάντα άσπρος, ανεξάρτητα τι χρώμα έχει το σαπούνι ή το σαμπουάν; ( )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Να κάνω ερώτηση που δεν έκανε ο ripper;;;Α(2219): Όχι, συμφωνώ κι εγώ...
Ε(2220): Γιατί ο αφρός είναι πάντα άσπρος, ανεξάρτητα τι χρώμα έχει το σαπούνι ή το σαμπουάν; ( )
Καλημέρα Νάσο, φαίνεται δεν έχεις πιει καφέ ακόμα ε? Ο ripper δεν απάντησε παραπάνω σε καμία ερώτηση για να κάνει απάντηση, η τελευταία ήταν η αναπάντητη του pasxos
Άρα έχομεν και λέμεν:
Α(2219): Θάλασσα φυσικά, βόλτα στην παραλία!
Α(2220): Είναι μια φυσική ιδιότητα του αφρού
Ε(2221): Ποια άλλη χημική ένωση/αντίδραση που γίνεται κάθε φορά υπό διαφορετικές συνθήκες στην καθημερινή μας ζωή έχετε παρατηρήσει να έχει μια σταθερή φυσική ιδιότητα ? -
Α(2219): Θάλασσα φυσικά, βόλτα στην παραλία!
Α(2220): Είναι μια φυσική ιδιότητα του αφρού
Ε(2221): Ποια άλλη χημική ένωση/αντίδραση που γίνεται κάθε φορά υπό διαφορετικές συνθήκες στην καθημερινή μας ζωή έχετε παρατηρήσει να έχει μια σταθερή φυσική ιδιότητα ?A(2221) Οτι χρώμα κι αν έχει το πακέτο με τα τσιγάρα ο καπνός είναι άσπρος
Ε(2222) Ποιά είναι η πραγματική απάντηση στην ερώτηση του dmitspan; -
Καλημέρα Νάσο, φαίνεται δεν έχεις πιει καφέ ακόμα ε? Ο ripper δεν απάντησε παραπάνω σε καμία ερώτηση για να κάνει απάντηση, η τελευταία ήταν η αναπάντητη του pasxosΛοιπόν, κοίτα τώρα ένα σκηνικό...
Καθαρά Δευτέρα = Λαγάνα
Καθαρά Δευτέρα = Βόλτα
Άρα, Βόλτα Καθαρά Δευτέρα = ΛαγάναΌμως και:
Βόλτα Καθαρά Δευτέρα = Κίνηση, μποτιλιάρισμα, πιθανότητα ατυχημάτων, συμμετοχή σε ένα έθιμο που δεν προσφέρει πολλά, πέρα από εκτόνωση των καταπιεσμένων εργαζομένων (respect)... Άρα, τρόπον τινά... Χούντα!Άρα: Βόλτα Καθαρής Δευτέρα = Χούντα της Λαγάνας!!!
Έτσι και θεώρησα ότι η απάντηση του ripper ήταν ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ!
(Ναι, δεν την παλεύω, το ξέρω... )
-
A(2222) πολλά πράγματα, όπως η καύση, η εξάτμιση (αν και δεν είναι αντίδραση)
Ε(2223) ε;
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Ε(2223) ε;Α (2223): Πέντε.
Ε (2224): Τι πέντε;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε(2223) ε;
Α (2223): Πέντε.
Ε (2224): Τι πέντε;
Α (2224) τι ε;
Ε (2225) Θα πετάξετε φέτος χαρταετό;