-
///επειγον off topic!!
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ε 2048 Nα παω στους Madrugada το Σαββατοκυριακο ή θα κοψω τις φλεβες μου απο καποιο σημειο και μετα?? (μαρεσουν πολυ αλλα φοβαμαι οτι θα φυγω με μελαγχολια!)
να πας
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πειτε μου οτι παιζουνε και αυριο καπου!!!!
και που!!!!!strange color blue,
hands up i love you και
electric
ειναι υμνοι!!εκει, στο ιδιο cd μαζι με το heaven των stones και καποια των depeche mode, κολλημενα για παντα στο cd player μου στο αμαξι!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πειτε μου οτι παιζουνε και αυριο καπου!!!!
και που!!!!!strange color blue,
hands up i love you και
electric
ειναι υμνοι!!Στο λεμε παιζουν. Νομιζω στο Γκαγκαριν
Στους υμνους ξεχασες το majesty.
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Α 2053 Ενα πουλοβερ απο περιεργο μαλλι στο οποιο αποδειχθηκε οτι ημουν αλλεργικη .....και εγινα καπως ετσι και διπλη απο το πρηξιμο στο προσωπο!Ε 2054 .....Η 2053.....
Α 2054 Πριν απο καμια 10ριά χρόνια... Μια μεταχειρισμένη (και χαλασμένη) φωτογραφική μηχανή
Ε 2055 Πόσα λεφτά δίνετε στα κάλαντα; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ε 2055 Πόσα λεφτά δίνετε στα κάλαντα;
Α 2055 Τίποτα Φέτος δεν ήρθε ψυχή Συνήθως 1 Ευρω ανα άτομο.Άλλες χρονιές έφευγε ένα 15αρι Ε πριν το πάρω χαμπάρι.
Ε 2056 Ο Αγιος Βασίλης φόραγε ανέκαθεν κόκκινη κάπα;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ε 2055 Πόσα λεφτά δίνετε στα κάλαντα;
Α 2055 Τίποτα Φέτος δεν ήρθε ψυχή Συνήθως 1 Ευρω ανα άτομο.Άλλες χρονιές έφευγε ένα 15αρι Ε πριν το πάρω χαμπάρι.
Ε 2056 Ο Αγιος Βασίλης φόραγε ανέκαθεν κόκκινη κάπα;
Α 2056 Προ Coca-Colaς φορούσε κίτρινη κάπα.
Ε 2057 Κάτι γαϊδούρια δεν-ξέρω-και-γω πόσω χρονων που δήθεν λέγανε (μέχρι και τρώγοντας σάντουιτς είδα φέτος) τα κάλαντα, δεν ντρέπονται να βγαίνουν και να ζητάνε λεφτά;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ε 2056 Ο Αγιος Βασίλης φόραγε ανέκαθεν κόκκινη κάπα;A: Αρχικά φορούσε μπλε, αλλά επικράτησε η κόκκινη λόγω απανωτών διαφημιστικών καμπανιών της Coca Cola...
Αμερική, έτσι;;
Ε 2057: Δυσκολεύεστε να βρείτε ερωτήσεις για αυτό το quiz όποτε είναι η σειρά σας;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε 2057: Δυσκολεύεστε να βρείτε ερωτήσεις για αυτό το quiz όποτε είναι η σειρά σας;
όχι, πάντα βρίσκεις μία @@
E (2058) iPod nano black or white;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι, πάντα βρίσκεις μία @@
E (2058) iPod nano black or white;
A(2058) black γιατι ετσι μας αρέσει
Ε (2059) Heineken η Amstel?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ε (2059) Heineken η Amstel?Reposted!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Reposted!
Ε(2059) GKRRRRRΟΚ!!!
E(2059) Πόση μνήμη έχει ο Krus και τα θυμάται όλα και εγώ τίποτα; (τι διάλο, χρυσόψαρο είμαι;)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Reposted!
Ε(2059) GKRRRRRΟΚ!!!
Πόση μνήμη έχει ο Krus και τα θυμάται όλα και εγώ τίποτα; (τι διάλο, χρυσόψαρο είμαι;)
δεν έβαλες αριθμό ερώτησης ή μετράει και το GKRRRRRΟΚ!!!;
-
Ε(2060): Ποιος έκανε ποδαρικό στο φόρουμ? (Πρώτη δημοσίευση του 2006 με το ρολόι του φόρουμ).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ε(2060): Ποιος έκανε ποδαρικό στο φόρουμ? (Πρώτη δημοσίευση του 2006 με το ρολόι του φόρουμ).Α (2060): Αν υπολογίσεις ότι το ρολόι του φόρουμ εκείνη την ώρα πήγαινε μερικά λεπτά πίσω, μάλλον αυτό: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 138#484138 του Opterios.
E (2061): διάλεξε κανείς πρωτότυπο και ιδιαίτερο μέρος για να αλλάξει χρόνο? Αν ναι, ποιο ήταν αυτό?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ε(2060): Ποιος έκανε ποδαρικό στο φόρουμ? (Πρώτη δημοσίευση του 2006 με το ρολόι του φόρουμ).Με βάση το ρολόι του...Γκρήνουιτς, εγώ, αλλά με βάση το καθυστερημένο ρολόι του forum, δεν ξέρω ποιος
E (2061): διάλεξε κανείς πρωτότυπο και ιδιαίτερο μέρος για να αλλάξει χρόνο? Αν ναι, ποιο ήταν αυτό?
Α (2061): Όχι. Σπίτι μου και φέτος
Ε (2062): Θυμάστε ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπατε το 2006;; (Εγώ είπα ΜΧ-5 )
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε (2062): Θυμάστε ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπατε το 2006;; (Εγώ είπα ΜΧ-5 )
Θυμάμαι (μην ρωτήσετε ποια ήταν )
E (2063) Πόσα κλειδώματα θα ριξει φέτος ο Krus;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
E (2063) Πόσα κλειδώματα θα ριξει φέτος ο Krus;Αν λαβουμε υποψιν τα δειγματα της μεχρι τωρα θητειας του.. πολλα!! (αλλα δεν μιλαω αλλο γιατι ειμαι ενα βημα πριν το ban )
E (2064) Ποσα κιλα πηρατε τις γιορτες?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
E (2063) Πόσα κλειδώματα θα ριξει φέτος ο Krus;
Αν λαβουμε υποψιν τα δειγματα της μεχρι τωρα θητειας του.. πολλα!! (αλλα δεν μιλαω αλλο γιατι ειμαι ενα βημα πριν το ban )
E (2064) Ποσα κιλα πηρατε τις γιορτες?
Α 2064 3 εντ στιλ κάουντινγκ
Ε 2065 Η funis γιορτάζει τα Θεοφάνεια λόγω nick ή λόγο ονόματος; -
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ε 2065 Η funis γιορτάζει τα Θεοφάνεια λόγω nick ή λόγο ονόματος;
]
A (2065): Λόγω nick, ένα χρόνια πολλά θα της το πούμε!
Ε (2066): Τι υποσχεθήκατε στον εαυτό σας ότι θα κάνετε το 2006? -
Ότι θα φτάσω στο επίπεδο να μπορώ να πετάω και να κυκλώνω μόνος μου (στο παραπέντε).
Ε (2067) Που θα θέλατε να είστε την πρωτοχρονιά του 2007;
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..