-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είμαι μακαρονάς, τί να κάνουμε!
Η μόνη μη Ιταλική εταιρία που πραγματικά σέβομαι είναι η Saab...μην πέσετε να με φάτεΕδώ είμαι εγώ δεν σε πειράζει κανείς!
Πλάκα πλάκα είπες για φαϊ.... πάω να φάω κάτι..
Όσα περισσότερα μαθαίνω για την Saab και για να το γενικεύσω καλύτερα, για την Σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία και γενικότερα Μηχανολογία, τόσο περισσότερο τους σέβομαι.
Έχει δει κανείς το Saab Demo Excelent με κάτι Saab9000 να ''χορεύουν'' με συνοδεία κλασσικής μουσικής?To έχω δει και μάλιστα πρέπει να το έχω! Φανταστικό ετσι;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Η μόνη μη Ιταλική εταιρία που πραγματικά σέβομαι είναι η Saab...μην πέσετε να με φάτεΕδώ είμαι εγώ δεν σε πειράζει κανείς!
Όσα περισσότερα μαθαίνω για την Saab και για να το γενικεύσω καλύτερα, για την Σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία και γενικότερα Μηχανολογία, τόσο περισσότερο τους σέβομαι.
Έχει δει κανείς το Saab Demo Excelent με κάτι Saab9000 να ''χορεύουν'' με συνοδεία κλασσικής μουσικής?To έχω δει και μάλιστα πρέπει να το έχω! Φανταστικό ετσι;;;
Εγώ το έχω Ειδικά ο ''τρελλάρας'' μηχανικός με το κλειδί είναι όλα τα λεφτά. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο Altavista βρίσκεις. Πρόσεξε όμως να είναι αυτό με τα 32,4ΜΒ.
Από την στιγμή που μία εταιρία φτιάχνει μαχητικά αεροσκάφη, δεν μπορεί παρά να είναι αιωωωωωωωωωνες μπροστά από τους άλλους
Saab Gripen rulezzzzz
Όσο για τους άλλους τομείς, just take a look at SKF -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και με την Λουσυ Λιου να ειναι δεν μας χαλαει
Τα έχω ξαναπεί... άλλος ένα λόγος που Italia rulezz:
μαζι σου και εγω!!!!
-
Ρε γμτ...ΤΙ ΑΜΑΞΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ NSX-R γαμώ την αγανάκτησή μου!!!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εγώ το έχω Ειδικά ο ''τρελλάρας'' μηχανικός με το κλειδί είναι όλα τα λεφτά. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο Altavista βρίσκεις. Πρόσεξε όμως να είναι αυτό με τα 32,4ΜΒ.
Από την στιγμή που μία εταιρία φτιάχνει μαχητικά αεροσκάφη, δεν μπορεί παρά να είναι αιωωωωωωωωωνες μπροστά από τους άλλους
Saab Gripen rulezzzzz
Όσο για τους άλλους τομείς, just take a look at SKFΕίναι στο site που έβαλα στον Αντίλογο
http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/ -
http://www.trasnochando.com/cosas/los_a ... AN-084.jpg
Ότι και να πω είναι λίγο...
Το 27% (Japan) ας δει εδώ... -
Η Ιαπωνία πάντως έχει πάρει το προβάδισμα σχεδόν από την αρχή και δε λέει να το αφήσει, έτσι; Αναπάντεχο. Εγώ περίμενα (τουλάχιστον σε αυτό το forum) να ψιλοπατώσουν με τα γερμανικά να κάνουν περίπατο, αλλά (ευτυχώς) έκανα λάθος
-
Πολυ καλη η συλλογη με τα video, thanx Theofaman!
-
Παρακαλώ, οι 'Γιαπωνεζόφιλοι', μη βάζετε άλλες Γιαπωνέζες!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρακαλώ, οι 'Γιαπωνεζόφιλοι', μη βάζετε άλλες Γιαπωνέζες!.....Είμαστε στην δουλειά μας και πρέπει να δουλέψουμε!
-
γαλλικη ανεση και οδικη συμπεριφορα!
βαζουν οι ιταλοι μονικα, οι ιαπωνες την αλλη, εμεις τι να βαλουμε?
λετισια καστα η τζονι ντεπ? -
japan for ever!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λετισια καστα η τζονι ντεπ?Γιατί, άσχημη είναι;;;
-
Κρίμα νά μήν βγάζουν αυτοκίνητα οι Βραζιλιάνοι ρε γμτ.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Γιατί, άσχημη είναι;;;
Άμοιρε... δεν παίζει ρόλο η φώτο του μωρού αλλά ο συνδυασμός...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κρίμα νά μήν βγάζουν αυτοκίνητα οι Βραζιλιάνοι ρε γμτ.βγάζουν Fox και GOL
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κρίμα νά μήν βγάζουν αυτοκίνητα οι Βραζιλιάνοι ρε γμτ.βγαζουν οι Σουηδοι βεβαια, αλλα τετοια που ειναι τι να τα κανεις!
-
Καμμιά Βραζιλιάνα δέν θα δούμε;
(Σουηδέζες βλέπουμε κάθε καλοκαίρι)
-
Ο χρήστης diperr έγραψε:
Άμοιρε... δεν παίζει ρόλο η φώτο του μωρού αλλά ο συνδυασμός...Και τι να βάλω δίπλα της ρε χάφτα; Κλιό;;
-
Καταγωγή αυτοκινήτων