-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΓΩΝΑ!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΓΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ Α5! ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΜΠΑ! -
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Η λεξη απογοητευση σου λεει κατι? Τι να πω, τετοια γκαντεμια ουτε ο Μητσοτακης να με ειχε ματιασει! Υπομονη και επιμονη, δεν ειναι στο χερι του, θα δουλεψει, θελει δεν θελει!Λάμπρο σίγουρα δεν είναι στο χέρι του...Με την κρεμαγιέρα τι έγινε...Έκαναν καμμία κίνηση απο Αγγλία μεριά ή ακόμα;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Η λεξη απογοητευση σου λεει κατι? Τι να πω, τετοια γκαντεμια ουτε ο Μητσοτακης να με ειχε ματιασει! Υπομονη και επιμονη, δεν ειναι στο χερι του, θα δουλεψει, θελει δεν θελει!
Λάμπρο σίγουρα δεν είναι στο χέρι του...Με την κρεμαγιέρα τι έγινε...Έκαναν καμμία κίνηση απο Αγγλία μεριά ή ακόμα;
Κατι κανουν, και στο ΕΚΟ που θα ερθει και το αλλο Φιεστα, να ειναι καλλιτερα τα πραγματα!
-
Κρίμα για τον Λάμπρο!Γκαντεμιά! Συγχαρητήρια στον Ευσταθίου!Έπρεπε να κερδίσει και αυτός κάποια στιγμή...Αν και θα προτιμούσα τον Junior πρώτο στη ράμπα!Χατζητσοπάνης? απλά άτυχος!
-
Το τελευταιο σχολιο που κολαει Moya-junior?
Σε απλη διαδρομη ειχε το ατυχημα,οπως διαβαζω στο rally.gr. -
Φίλε μου ήμουν στο control της παλαιοχώρας και εκεί ειπώθηκε ότι μέσα χτύπησε... τώρα,τι να σου πω? δεν ξέρω....
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://rapidshare.de/files/4723448/P9040055.MOV.htmlΤί κάνουμε σέ αυτή τη σελίδα ρέ παιδιά γιά να δούμε τί έχει;
-
glf αυτό ακριβώς μου είπε και ο Μάνος οτι πιστεύει οτι έγινε με το ύψος. Να άλλαξες τα αμορτισέρ και να μην τσέκαρες τα ύψη μετά. Κρίμα.. αλλά τουλάχιστον εσείς ευχαριστηθήκατε τον αγώνα ! Από εμάς συγχαρητήρια και θεωρούμε οτι το παράπτωμα είναι επουσιώδες και δεν παίζει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.
Όσον αφορά εμας, το αυτοκίνητο ρετάριζε από τη πρώτη κιόλας ειδική. Τη περισσότερη ώρα δούλευε με 3 κυλίνδρους και δεν μπορούσε να βγάλει τελική πάνω από 120 km/h. Καταφέραμε να τερματίσουμε στον αγώνα, αλλά γύρω στις 00:30 και περίπου 80 km έξω από τη Θεσ/νίκη ο ήχος του κινητήρα χειροτέρεψε και μείναμε. Το αυτοκίνητο θα το έχουμε σε δύο ημέρες για να δούμε τι ζημιά έχει γίνει.
Δεν ευχαριστηθήκαμε ούτε μια ειδική διαδρομή. Η απονομή μας καθυστέρησε πολύ αφού ξεμπερδέψαμε στις 22:30 !
Η περιγραφή του αγώνα είναι έτοιμη και σύντομα θα τη βρείτε στο site μας.
-
Ο χρήστης angeliki.v έγραψε:
Κρίμα.. αλλά τουλάχιστον εσείς ευχαριστηθήκατε τον αγώνα !E γι'αυτό λέω οτι το ποτήρι το βλέπεις μισογεμάτο ή μισοάδειο. Τι να πουν και τα παιδιά που μένουν απο μηχανικά προβλήματα και δεν βλέπουν αγώνα.
Το καλύτερο κομμάτι της ημέρας ήταν το 2ο κατέβασμα του Χολομώντα. Τα είχα πάρει κανονικά (που δεν ήταν το αυτοκίνητο 100% οκ και είχα καταλάβει οτι θα κοπούμε) και κατέβηκα όπως δεν έχω ξανακατέβει. Σε 2-3 φάσεις ήταν οριακά τα πράγματα αλλά πιστεύω οτι όποιος με είδε στα εσάκια πριν το εκκλησάκι θα γούσταρε.Γενικά δε βλέπω περιγραφές απο θεατές για καλά περάσματα. πάλι θα περιμένουμε την κασέτα του αγώνα για να δούμε τι έγινε.
Καταφέραμε να τερματίσουμε στον αγώνα, αλλά γύρω στις 00:30 και περίπου 80 km έξω από τη Θεσ/νίκη ο ήχος του κινητήρα χειροτέρεψε και μείναμε. Το αυτοκίνητο θα το έχουμε σε δύο ημέρες για να δούμε τι ζημιά έχει γίνει.
! αμαν βρε! καλά που τερματίσατε δηλαδή.. φαντάζομαι ταλαιπωρία το βράδυ...
α να μη ξεχάσω να δώσω τα εύσημα στον... ψητά τον hunter για τα λουκούμια που μας κέρασε στο service. το καλύτερα οργανωμένο service μακραν
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Η λεξη απογοητευση σου λεει κατι? Τι να πω, τετοια γκαντεμια ουτε ο Μητσοτακης να με ειχε ματιασει! Υπομονη και επιμονη, δεν ειναι στο χερι του, θα δουλεψει, θελει δεν θελει!
Λάμπρο σίγουρα δεν είναι στο χέρι του...Με την κρεμαγιέρα τι έγινε...Έκαναν καμμία κίνηση απο Αγγλία μεριά ή ακόμα;
Κατι κανουν, και στο ΕΚΟ που θα ερθει και το αλλο Φιεστα, να ειναι καλλιτερα τα πραγματα!
Παύλο λέγοντας το άλλο fiesta εννοείς του Bruyneel??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Παύλο λέγοντας το άλλο fiesta εννοείς του Bruyneel??
Oχι, απο αγγλια ο Dale θα ερθει μαλλον. Με το Fiesta της M-sport
-
Λαμπρε-Παυλε,για να πηγαινουμε κατα 'ΕΚΟ-ΕΠΛΑ' θεμα μερια.
Για να ζεσταινουμε τους φορουμιτες που θελουν η θα θελησουν να κατεβουν να δουν το ΕΛΠΑ!Dale,α,θα γελασουμε!! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Λαμπρε-Παυλε,για να πηγαινουμε κατα 'ΕΚΟ-ΕΠΛΑ' θεμα μερια.
Για να ζεσταινουμε τους φορουμιτες που θελουν η θα θελησουν να κατεβουν να δουν το ΕΛΠΑ!Dale,α,θα γελασουμε!!Γιατι να γελασουμε?
-
Ποιος είναι ο Dale ρε παιδιά? Sorry αλλά δεν το ξέρω...
-
Και τι να κανουμε,Λαμπρο,θα κλαψουμε?
Θα γελασουμε,θα χαμογελασουμε,με τις συμμετοχες να γινονται πιο πλουσιες!Παει,σε πειραξανε οι ατυχιες,συγκεντρωσουουουουου
Τι πιστεψες,οτι εννοουσα οτι θα δειξει τι χρονους κανει κανονικα το φιεστα,αυτα ασε να τα λενε αλλοι ανωνυμοι,εγω επωνυμα δεν το κανω -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Και τι να κανουμε,Λαμπρο,θα κλαψουμε?
Θα γελασουμε,θα χαμογελασουμε,με τις συμμετοχες να γινονται πιο πλουσιες!Παει,σε πειραξανε οι ατυχιες,συγκεντρωσουουουουου
Τι πιστεψες,οτι εννοουσα οτι θα δειξει τι χρονους κανει κανονικα το φιεστα,αυτα ασε να τα λενε αλλοι ανωνυμοι,εγω επωνυμα δεν το κανωΔεν εννοουσα αυτο. Ισα ισα, καλο ειναι να τρεχουν πολλα, μπας και λυθουν πιο γρηγορα τα προβληματα. Αλλα δεν ξερω αν ειναι σιγουρη η συμμετοχη. Παντως το μονο που αυτη την στιγμη δεν με απασχολει ειναι ο συναγωνισμος ( αφου ετσι και αλλιως αγωνες δεν κανω )
-
Βρε μπας και εγκαταλειπεις,για να μην σε ενδιαφερει ο συναγωνισμος,και να τους ριξεις καμια ιδεα,δεν παμε που δεν παμε για πρωταθλημα,δεν τρεχουμε με κανα φοκους να κανουμε διαφημιση?!?!
Ε,αυτο ειναι,ετσι,το βρηκα!
Που καταντησαμε,ε?Παμε σε αλλα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί κάνουμε σέ αυτή τη σελίδα ρέ παιδιά γιά να δούμε τί έχει;
κάτω κάτω πατάς FREE και μετά περιμένεις 20 sec και μετά πατάς εκεί που λέει Download: P9040055.MOV και περιμένεις μέχρι να κατέβει το βιντεάκι
τις δικές σου φώτο πως θα τις δούμε;;;
-
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΑΧΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ 1Η ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ -
39o ΡΑΛΥ ΔΕΘ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΖΙΤΖΙΚΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΞΑΝΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ Κ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ !!! ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΨΟΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΟΒΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Κ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΚΠΛΥΚΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ !!!! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ FUN CLUB TOY
Rally ΔΕΘ 3,4 Σεπτεμβρίου 2005 ...