-
39o ΡΑΛΥ ΔΕΘ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΖΙΤΖΙΚΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΞΑΝΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ Κ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ !!! ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΨΟΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΟΒΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Κ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΚΠΛΥΚΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ !!!! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ FUN CLUB TOY ΣΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΝΩ Κ ΚΑΡΑΜΟΥΖΕΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΙΑΒΕΡΗ ΠΟΘ ΠΙΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ.... ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ Κ ΚΑΛΥΨΕ..ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ Κ ΡΥΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ..... ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΣΤΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ 'ΠΛΕΟΝ'!! ΑΠΟ ΤΟΝ Λ. ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ, ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΓΩΝΑ.... ΑΥΤΑ!!!!!!!
-
Αποδεδειγμενα μπροστα απο τον Αθανασουλα ο Παραδεισης?!?
Αφου ο Αθανασουλας δεν ετρεξε,πως το αποδειξαμε αυτο?
Δεν εχω τιποτα με τον Κωστα,αλλα και αποδεδειγμενα....... -
Ο χρήστης asterix έγραψε:
39o ΡΑΛΥ ΔΕΘ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ Κ ΚΑΛΥΨΕ..ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ Κ ΡΥΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΞΥΜΕΡΩΒΡΑΔΙΑΖΟΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ MCRAΕ
ΡΙΧΩ ΞΥΛΟ -
δ:Και ποιος εισαι εσυ?
v.faf.:O loeb!Ας τον πιανανε να τα ελεγες,αφου δεν τον πιασανε τα ιδια ισχυουν για ολους,μεχρι τους γαλατες του TRF!
-
ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;
-
Συμπληρωσα το προηγουμενο ποστ μου.
-
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ποιος είναι ο Dale ρε παιδιά? Sorry αλλά δεν το ξέρω...Justin Dale:
1999 S1600 British champion with Peugeot 106 Maxi
2002 S1600 British champion eith Peugeot 206 S1600 and 2nd overall in the British championship -
Κάτι πού δέν αναφέρθηκε,είναι ότι τό σέρβις ήταν φέτος σέ καλό σημείο μέ άφθονο χώρο.
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Κρίμα για τον Λάμπρο!Γκαντεμιά! Συγχαρητήρια στον Ευσταθίου!Έπρεπε να κερδίσει και αυτός κάποια στιγμή...Αν και θα προτιμούσα τον Junior πρώτο στη ράμπα!Χατζητσοπάνης? απλά άτυχος!+με λίγη περισσότερη 'δουλειά' θα επανέλθουν τα αποτελέσματα που αρμόζουν στον ταχύ Λαμιώτη οδηγό!Τα πρόστιμα θα έπρεπε να τα φάει η οργάνωση και όχι ο οδηγός που κάνει τον αγώνα του.Πλήρωσε για να κινηθεί με ασφάλεια στις ειδικές...Αυτά....
Για να λέγεσαι moya junior να υποθέσω ότι είσαι γιος συνοδηγού.??????? Έαν είναι έτσι ,γνωρίζεις καλύτερα από όλους ότι η 'δουλειά' μέσα στο αυτοκίνητο γίνεται και από τους δύο.
φιλικά και με εκτίμηση
-
Συγχαρητήρια και στον Ευσταθίου , Ιαβέρη και Τσολακίδη
-
Αγαπητέ jmitsos αν θες να το διευκρινήσω ok!Και από τους 2...
καλά υποθέτεις...
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Πλήρωσε για να κινηθεί με ασφάλεια στις ειδικές...Αυτά....
Το ατύχημα έγινε στην απλή και όχι σε ειδική. Στις απλές ισχύει ο ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης V.FAF. έγραψε:
39o ΡΑΛΥ ΔΕΘ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ Κ ΚΑΛΥΨΕ..ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ Κ ΡΥΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ
ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΞΥΜΕΡΩΒΡΑΔΙΑΖΟΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ MCRAΕ
ΡΙΧΩ ΞΥΛΟΟ κλασσικος ο ελληνας, με την καλη κουβεντα στο στομα παντα!!!! Η εντοπιοτητα του εκαστοτε οδηγου στον αγωνα ειναι μια παραμετρος για την καλη (ισως) επιδοση του,αλλα δε νομιζω πως μπορεις να ισχυριστεις τα ιδια και για τους αγωνες που εδωσε ο συγκεκριμενος οδηγος (αφου σ' αυτον αναφερθηκες) και εχει πρωταγωνιστησει, μακρια απο τη βορεια ελλαδα. Και δε φανταζομαι να πιστευεις πως νοτιοτερα, τα πληρωματα τρεχουν με τα 4 ΝΟΜΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ στους αγωνες!!!! Ρωτα αν θελεις να μαθεις..... τι περιπου γινεται στη διαδικασια των.... αναγνωρισεων για τους αγωνες του νοτου!
Οσο για το σχολιο και τη σχεση σου -οδηγικα-με τον MCRAE..... φιλικα, επετρεψε μου να αμφιβαλλω!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάτι πού δέν αναφέρθηκε,είναι ότι τό σέρβις ήταν φέτος σέ καλό σημείο μέ άφθονο χώρο.Μπορεί να υπήρχε αφθονία χώρου αλλά το χώμα σε σερβις είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Ευτυχώς που δεν έβρεξε, γιατί τα φορτηγά θα βούλιαζαν και θα ήταν αδύνατο να στηθούν τα αυτοκίνητα στους γρύλλους. Φανταστείτε επιπλέον στη λάσπη ή στο βρεγμένο γρασίδι να προσπαθούν τα ασφάλτινα στημένα αυτοκίνητα να κινηθούν με σλικ λάστιχα.
Αλλά και χωρίς βροχή, τα αυτοκίνητα έβρισκαν στα αναχώματα με τους πανάκριβους προφυλακτήρες τους να σπάνε.
Ο χώρος του σέρβις πρέπει να βρίσκεται σε πολυσύχναστο σημείο και όχι χαμένο κάπου στο πουθενά(Δεν υπήρχε πουθενά στην Αρναία ταμπέλα).
Ο κόσμος, ανεξάρτητα αν γνωρίζει ή οχι οτι γίνεται αγώνας, πρέπει να μπορεί να δει από κοντά τα πληρώματα και τις προσπάθειες των μηχανικών.Το μικρό χωριό που στήνεται στο σέρβις έχει σαν στόχο να προβάλλει και τις ομάδες.Τέντες, ομοιόμορφες φόρμες, πανάκριβες εργαλειοθήκες, τροχόσπιτα κλπ. σαφέφτατα στήνονται για την άνεση των ομάδων, αλλά συγχρόνως λειτουργούν και σαν κινητή διαφήμιση.Πιο εύκολο είναι να δεις τον σπόνσορα του κάθε αγωνιζόμενου την ώρα του σέρβις, πάνω στις σημαίες και στα πανώ, παρά πάνω στα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Ωραίο να γίνονται οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί σε κεντρικά σημεία αλλά αυτα διαρκούν λίγες ώρες ενώ το σερβις είναι εκεί όλη την ημέρα.
Τέλος γιατί σε κάθε σέρβις δεν υπάρχουν χημικές τουαλέτες.
Καλή είναι η φύση αλλά μόνο για τον αντρικό πληθυσμό. Ο γυναικείος;
Όλο και περισσότερα μεικτά πληρώματα βλέπουμε, αλλά μέχρι πότε θα πρέπει να ταλαιπωρούνται;
Μόνο άφθονο χώρο είχε, αν και πάλι δύσκολα μπορούσε να στηθεί σέρβις ψηλά στο λόφο.
Συμπέρασμα ο χώρος του σερβις ήταν κακός. Από τύχη και ύστερα απο την ευτυχή συγκυρία της ηλιοφάνειας δεν αντιμετωπίστηκαν κωμικοτραγικές καταστασεις. -
ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ,ΠΑΝΤΩΣ , ΣΑΝ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΩΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΑ , ΕΤΣΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ !!!
-
Αν και λογω ατυχιας (ημιαξονιο στην 1η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ) δυστυχως δεν προλαβαμε να φτασουμε ουτε στο 1ο service θα συμφωνησω απολυτα με την αποψη του PARAGKA, δε νομιζω και 'γω πως ηταν η καλυτερη επιλογη χωρου, αν και υπαρχει το ελαφρυντικο μη υπαρξης πολλων χωρων, ως ενναλακτικη λυση.Αλλα το προβλημα με τη λασπη θα ηταν πολυ μεγαλο στο συγκεκριμενο χωρο αν ο καιρος συνεχιζε να απειλει, οπως το απογευμα της Παρασκευης που ανοιξαν οι ουρανοι στην περιοχη. Εχουμε αντιστοιχο παραδειγμα στο Δ.Ε.Θ. του 2002 αν θυμαμαι καλα στο μουσκεμενο γηπεδο του Παλαιοκαστρου. Και βεβαια οι παρατηρησεις παντα καλοπροαιρετα, οχι με τη μορφη γκρινιας, απλα με στοχο να βοηθησουμε και 'μεις οσο μπορουμε, προς το καλυτερο. Κατι επισης που ισως θα ηθελε λιγο περισσοτερη προσοχη ειναι καποιοι χρονοι των απλων διαδρομων που ισως να ηταν λιγο 'σφιχτοι' και μαλλον χρειαζοντουσαν 5'-10' παραπανω. Κατα τα αλλα, ο Α.Ο.Θ. εχει αποδειξει τοσα χρονια οτι ξερει να οργανωνει πολυ σωστα και προσεγμενα τους αγωνες που αναλαμβανει.
-
Φαίνεται ότι κάποιοι ξεχνούν ότι, αν όχι όλοι οι διογρανωτές, η μεγάλη πλειοψηφία αυτών θεωρούν ότι πέρα από το να τελειώσει γρήγορα ο αγώνας γιά πάρουν καλή κουβέντα από την ΕΛΠΑ και από το να έχουν θετικό ταμείο (σίγουρα δεν υποστηρίζω ότι θα πρέπει να βάζουν και από την τσέπη τους) σε αγωνιστικό επίπεδο και σε επίπεδο προβολής δεν τους ενδιαφέρει τίποτε.
Πέρνουν το παράβολο, βάζουν και μερικά χρήματα από έστω μικρές χορηγίες στο ταμείο, πληρώνουν κριτές και παράβολο στην ΕΛΠΑ (άλλη σίγουρη κονόμα), δεν δείνουν λογαριασμό σε κανέναν, ούτε η ΕΛΠΑ, και άντε πάλι γιά τον επόμενο αγώνα.
Επομένως που λεφτά γιά χημικά WC, που λεφτά γιά προβολή και άλλα ανάλογα.
Και γιά να μην παρεξηγηθώ: δεν θέλω να πληρώνει κανείς γιά τη λόξα μου, δεν θέλω να κονομάει κανείς από την λόξα μου, θέλω να πληρώνω γιά να κάνω τη λόξα μου και μόνο γι' αυτό χωρίς να καρπώνεται κανείς από αυτό.
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Και γιά να μην παρεξηγηθώ: δεν θέλω να πληρώνει κανείς γιά τη λόξα μου, δεν θέλω να κονομάει κανείς από την λόξα μου, θέλω να πληρώνω γιά να κάνω τη λόξα μου και μόνο γι' αυτό χωρίς να καρπώνεται κανείς από αυτό.
kri.kri
ΕΜΜ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ..........ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ , ΟΣΟ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .
ΓΙΑ ΔΗΤΕ , ΣΤΟ ΕΛΠΑ .....ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ .......ΛΕΕΙ
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ , ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ (ΜΠΟΥΡΔΕΣ ) , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ (ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ) , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΚΥΜΕΝΟ , ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
-
best of :
http://www.galfas.gr/racing/video/2005/ ... _small.avidivx 5MB
Rally ΔΕΘ 3,4 Σεπτεμβρίου 2005 ...