-
Ε καλά τώρα, ο χαρακτηρισμός 'street legal' δεν νομίζω να στέκει και πολύ... Κολπάκια των κατασκευαστών είναι για να προκαλέσουν εντυπώσεις... Θα προσπαθήσω να μάθω όμως από πρώτο χέρι πού στηρίζουν αυτό το χαρακτηρισμό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Βλέπετε, σε λίγες μέρες θα περάσω μία βόλτα απ' το εργοστάσιο (και ΔΕΝ κάνω πλάκα...)
-
-
Βρέθηκά και εγώ το τριήμερο του Α.Πνεύματος στο Nurburgring
Υποθέτω (δεν έχω ξαναπάει) λόγο του τριημέρου γίνονταν κόλαση απο αυτοκίνητα,
δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω.
Μποτιλιάρισμα στην είσοδο της πίστας και τα αυτοκίνητα που έμπαιναν
ήταν ενα και ενα.
Βαρεθηκά να μετράω Porsche,ίσως να έφταιγε οτι στην πίστα Φ1 είχαν
το Porshe cup + κάτι με Porsche fans.
Έκαναν τους γύρους στην Φ1(τα πολιτικά) και μετά έρχονταν στην Nordschleife.
Τόσες GT3 RS δεν εχω ξαναδεί...
Ο καιρός πολύ καλός και είσοδος στην πίστα για πρώτη φορά,
το ένα μάτι καρφωμένο στον αριστερό καθρέπτη και το άλλο ευθεία.
Οι πιό πολλοί πήγαιναν δίχως αύριο για τα δικά μου δεδομένα και φυσικά
τα ατυχήματα και οι πτώσεις έδιναν και έπαιρναν.
Έκανα σύνολο δύο γύρους και η πίστα σε μερικά σημεία μου θύμισε roller coaster,
πάντως πρέπει να δώσεις πολλά ευρώ για να την μάθεις ή να έχεις λιώσει στο playstation .Μοναδική εμπειρία και με έχει βάλει στην πρίζα να την ξανά επισκεφτώ σύντομα.
Μερικές φωτογραφίες απο την Φ1Φωτογραφίες απο την Νordschleife
Το αριστερό είναι το δικό μου,για να μην μπερδευτείτε...
Βιντεάκι θα βάλω αργότερα γιατι το you tube δεν έχει κέφια τώρα.
-
Ωραίος!
-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Το αριστερό είναι το δικό μου,για να μην μπερδευτείτε...
Uploaded with ImageShack.us
fixed
-
-
Στις 29 Ιουλίου ήμουν κι εγώ στο nurburgring . Ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία και βέβαια ορκίζομαι να ξαναπάω πολλές φορές!!! Ο καιρός το πρωί ήταν βροχερός, τελικά όμως το απόγευμα μας έκανε τη χάρη και ήταν ιδανικός για οδήγηση, με την πίστα να είναι υγρή σε μερικά μόνο σημεία. Ήμουν και αρκετά τυχερός, μιας και η μέρα που πήγαμε συνέπεσε με την διοργάνωση του corse clienti της ferrari . Φτάνοντας στο πάρκινγκ της πίστας, το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει: Γινόταν της που#@$%ς! Porsche, Ferrari, Lamborghini, Lotus, Caterham και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε βρισκόταν εκεί! Εμείς είχαμε νοικιάσει ένα swift sport από το rent 4 ring, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια που ακόμα και πατίνι να οδηγούσες, δεν ένιωθες μειονεκτικά! Μετά το απαραίτητο carspotting, φτάνει επιτέλους και η ώρα της οδήγησης. Θεέ μου! Αυτή δεν είναι πίστα! Είναι τόπος ιερός! Είναι ο παράδεισος του κάθε φίλου της αυτοκίνησης! Μακάριοι όσοι τυχεροί έχουν οδηγήσει έστω και για λίγους γύρους εκεί μέσα! Αυτό το πράγμα ανεβαίνει, κατεβαίνει και στρίβει όπως δεν μπορεί να το αποδώσει κανένα playstation, κανένα βιντεάκι στο youtube! ΠΡΕΠΕΙ να το ζήσει ο καθένας, αλλιώς δεν γίνεται να εκτιμήσεις το λόγο που καταφθάνουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο για λίγους μόνο γύρους. Τέλος πάντων, σταματάω εδώ, αν και θα μπορούσα να γράψω πολλά. Κλείνω με μερικές φωτογραφίες (προσέξτε τις πινακίδες της csl και της sls):
Uploaded with ImageShack.us
-
αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι πολλοι δεν γνωριζουν τι πληρωνουν σε περιπτωση που τρακαρουν(καθοτι ειναι στην ουσια δημοσιος δρομος της ημερες κοινου)
ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ
απο τα διοδια που θα περναγαν τα αμαξια αν δεν ειχε γινει το τρακαρισμα μεχρι για την ασφαλτο
οποτε προσχετε την επομενη φορα -
Σαφώς.... Μόνο το μέτρο η μπάρα οι Γερμανοί την χρεώνουν 500 ευρώ και εχει 3 οπότε ακόμα και μόνος σου να βγείς χωρίς να ακουμπήσεις κανένα υπέραυτοκίνητο έχεις μπεί μέσα για τα καλα....
-
ασφαλεια επι τοπου δε μπορεις να κανεις?
-
Τι ασφάλεια? Γνωστός νοικιασε 75 χρέπι απλά με αγωνιστικές αναρτήσεις οταν πηγε, τράκαρε και ο τύπος που του το νοικιασε του ζηταγε 6000 για το αμάξι και οι Γερμανοι αποζημείωση για 3 μέτρα μπάρες.......
(Η ασφάλεια πόσο να καλύπτει υλικές ζημιές? 150κ , 200κ? Αμα χτυπήσεις καμμιά GT3 ποιος θα βάλει τα υπόλοιπα?)
-
το ασφαλιστρο ειναι αναλογο αυτου που ασφαλιζεις. Δεν θα εχει το ιδιο ασφαλιστρο η 75 με την GT3
τελικα μπορεις να κανεις ασφαλεια ή οχι?
-
Ποιος το λέει αυτό? Μόνο σε μικτή και για το ίδιο αυτοκίνητο οχι ζημιές προς 3ους. Αν τρακάρεις πχ μια Ferrari στο δρόμο που κάνει 300.000 ευρώ και πάει ολική , τι λές θα την καλύψει η ασφαλειά σου ή μέχρι τα 150 , 200χιλιάρικα που σε καλύπτει το συμβόλαιο?
Και για να μην λές οτι υπερβάλλω θα σου φέρω άλλο παράδειγμα. Πριν κάποια χρόνια , φορτηγό μεσανυχτα μια νυχτα στο Γαλάτσι πήρε σβάρνα 15- 20 αυτοκίνητα ( επειδή ηταν μεθυσμένοι μέσα οι τύποι αλλα βλάκες δεν ηταν να περιμένουν την αστυνομία), ένα περίπτερο και κάτι στάσεις. Πόσοι λές να πήραν αποζημείωση? Η ζημιά σίγουρα ήταν μεγαλύτερη απο το ποσό του συμβολάιου . Οι ψαγμένοι και αυτοί με καλό δικηγόρο έτραξαν πρωί πρωί για ασφαλιστηκά μέτρα και λοιπές νόμιμες ενέργειες ώστε να ειναι απο τους πρώτους που θα αποζημειωθουν απο την ασφαλιστική. Όσοι δεν πρόλαβαν στράφηκαν προς το οδηγό.....
(Παρόν στο συμβάν , ευτυχως την γλίτωσα γιατί πρόλαβα και χωθηκα στο στενό , τρομακτικό πάντως στον καθρέπτη να βλέπεις τριαξονικό να περνάει μέσα απο , κλειστό, περίπτερο)
-
εγω ρωτησα για επιτοπου ασφαλεια στην πιστα.
-
Δεν εχει.... Οτι παιρνεις με το νοικιάρικό ...
-
ειναι πιστα μονο οταν βλεπεις αγωνιστικα και οταν εχει track days τις υπολοιπες ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ
-
Ο χρήστης jzap έγραψε:
παρατηρούσα κάποια παλιότερα ποστ και συνειδητοποίησα ότι την sls που είδε ο jzap στο ring Την είδε και ο teris3 στη Γενεύη..πόσο μικρός είναι ο κόσμος
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35908&p=1748486#p1748453 -
-
Τίποτα δεν ξεφεύγει από τους δαιμόνιους ρεπόρτερ του 4TF
-
Nuerburgring!