-
Μπράβο ρε παίδες, ζήλεψα τώρα!
Αν κανονίσετε, σφυρίξτε!! -
Τελειααααα!!!!
Κι εγω θελω!!!
Ελεγα να το κανω το καλοκαιρι σε συνδυασμο με το gp αλλα δεν εβγαινε η αδεια.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Ωραίο τοπικό αλλα μου κάνει εντύπωση πως δεν έχουμε τόπικ Penteliring ακόμα που το έχουμε και δίπλα μας ?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωραίο τοπικό αλλα μου κάνει εντύπωση πως δεν έχουμε τόπικ Penteliring ακόμα που το έχουμε και δίπλα μας ?Υπάρχει αυτό.
-
Aχ, ωραία ήταν!
Πάνο τρελό αγόρινα έχεις αλλάξει λάστιχα την επόμενη φορά ( ) και Νίκο την επόμενη φορά θα έχει παιχτεί αρκετή μελέτη. Πέρα από τη συγκέντρωση στη διαδρομή έπρεπε να κοιτάζω συνέχεια πίσω για να μη περάσουν οι 911 GT3 από πάνω μου.Εμείς συνεχίσαμε με SPA τις επόμενες ημέρες και ένα έχω να σου πω Νίκο, μη τυχόν και πας να δώσεις χρήματα για την οδήγηση πίσω από Pace Car. Το κανονικό track day είναι όλα τα λεφτά και έχεις το περιθώριο να πιέσεις εαυτό και αυτοκίνητο δίχως κίνδυνο. Μη φοβού επομένως.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Aχ, ωραία ήταν!
Πάνο τρελό αγόρινα έχεις αλλάξει λάστιχα την επόμενη φορά ( ) και Νίκο την επόμενη φορά θα έχει παιχτεί αρκετή μελέτη. Πέρα από τη συγκέντρωση στη διαδρομή έπρεπε να κοιτάζω συνέχεια πίσω για να μη περάσουν οι 911 GT3 από πάνω μου.Εμείς συνεχίσαμε με SPA τις επόμενες ημέρες και ένα έχω να σου πω Νίκο, μη τυχόν και πας να δώσεις χρήματα για την οδήγηση πίσω από Pace Car. Το κανονικό track day είναι όλα τα λεφτά και έχεις το περιθώριο να πιέσεις εαυτό και αυτοκίνητο δίχως κίνδυνο. Μη φοβού επομένως.
Καλώς τον!
Για Σπα, ίδωμεν την άνοιξη, με καινούργια λάστιχα. -
-
Μάλλον ειναι το σκηνικό που περιγράφει πιο πάνω ο Octane.
-
ειναι καλα η sabine?
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάλλον ειναι το σκηνικό που περιγράφει πιο πάνω ο Octane.Οχι , δεν ηταν αυτο , αλλα κατι αρκετα παρομοιο
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Aχ, ωραία ήταν!
Πάνο τρελό αγόρινα έχεις αλλάξει λάστιχα την επόμενη φορά ( )Βρε βρε βρεεεε!!!
Γυρισαμε?Υ.Γ. Δηλαδη θες να πεις οτι πηγαιναμε πολυ αργα?
Οκ , την επομενη φορα θα προσπαθησω να ειμαι καλυτερος -
Μακάρι να ακολουθήσει κι άλλος 'Γάλλος'.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μακάρι να ακολουθήσει κι άλλος 'Γάλλος'.Αυτον εννοεις?!?
http://www.youtube.com/watch?v=LftIWrG36-8
(00:31)Υ.Γ. Ξερω για ποιον ρεσιφη μιλας
-
Απορώ...
-
Ο χρήστης Octane έγραψε:
Βρε βρε βρεεεε!!!
Γυρισαμε?Υ.Γ. Δηλαδη θες να πεις οτι πηγαιναμε πολυ αργα?
Οκ , την επομενη φορα θα προσπαθησω να ειμαι καλυτεροςΓυρίσαμε και το χαμόγελο ακόμη στο πρόσωπό μου είναι σχηματισμένο.
Υ.Γ. Όχι, δεν εννοώ πως πηγαίναμε αργά αλλά με λάστιχα σε καλύτερη κατάσταση θα είχαμε παίξει τα φώτα και σε κάτι 911 GT2 & GT3 που κουνιόντουσαν περίεργα εντός πίστας. Του 'Κλαρκ Κέντ' για παράδειγμα
-
-
Respect!
Ο Andy Guelden είναι από τους μέγιστους ringmeister.... -
-
Θα φέρει και τον καιρό του Ρινγκ στη Νεβάδα?
Nuerburgring!