-
Θα είναι κανείς στο Ring 15-19/9;
Θα το επισκευτώ αλλά θα είμαι μόνος μου, οπότε ψάχνω είτε μια θέση συνεπιβάτη για 1-2 γύρους είτε φίλο να νοικιάσουμε μαζί ένα track tool
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Θα είναι κανείς στο Ring 15-19/9;Θα το επισκευτώ αλλά θα είμαι μόνος μου, οπότε ψάχνω είτε μια θέση συνεπιβάτη για 1-2 γύρους είτε φίλο να νοικιάσουμε μαζί ένα track tool
Δυστυχώς καθημερινές εργάζομαι έως αργά και δεν προλαβαίνω να έρθω, το δε συγκεκριμένο Σαβ/κο θα βρίσκομαι μακριά σε ταξίδι αναψυχής....
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Θα είναι κανείς στο Ring 15-19/9;Θα το επισκευτώ αλλά θα είμαι μόνος μου, οπότε ψάχνω είτε μια θέση συνεπιβάτη για 1-2 γύρους είτε φίλο να νοικιάσουμε μαζί ένα track tool
Αν μπορεις να κατσεις και την Κυριακη 20/9 θα ειμαι εκει με δυο φιλους (απο το προηγουμενο βραδυ δηλαδη) με μια νοικιασμενη Bmw 330, μπορουμε να ρινγκαρουμε κανα δυο γυρους ή συζηταμε αμα θες και κανα σουιφτακι.
-
Σε κανα μήνα θα περάσω απο γερμανία για μια δουλειά οπότε θα κάνω και μια στάση στο ring. Είναι ανοιχτά όλες τις ημέρες και ώρες?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σε κανα μήνα θα περάσω απο γερμανία για μια δουλειά οπότε θα κάνω και μια στάση στο ring. Είναι ανοιχτά όλες τις ημέρες και ώρες?Πάτα εδώ και τσέκαρε το πρόγραμμα....όπου βλέπεις να γράφει 'Touristenfahrten' είναι για το 'κοινό'....
-
http://www.youtube.com/watch?v=grb079bY-Gc
Κορυφη 7 δευτερολεπτα κρατησε η χαρα του -
Ευχαριστώ! Βλέπω έχει πολλές ημερομηνίες που είναι όλη μέρα ανοιχτά
-
Μια χαρά!!
-
Καλησπέρα,
Επόμενη επίσκεψή μου μάλλον την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.....όσοι πιστοί προσέλθετε, έχω ακόμα 1 θέση κενή στο αμάξι.....
-
Από την τελευταία επίσκεψη 2 μελών του TrackMiata στο ring:
-
Τέζα ο γιατρός!
-
Εντυπωσιακο! Και 8:55 με κιτρινη σημαια μεσα. Ωραιος.
-
Ο χρήστης dimitris_v έγραψε:
Αν μπορεις να κατσεις και την Κυριακη 20/9 θα ειμαι εκει με δυο φιλους (απο το προηγουμενο βραδυ δηλαδη) με μια νοικιασμενη Bmw 330, μπορουμε να ρινγκαρουμε κανα δυο γυρους ή συζηταμε αμα θες και κανα σουιφτακι.
Thanks για τις απαντήσεις σε όλα τα παιδιά Δημήτρη, δυστυχως δε μπορω να μεινω κυριακη, εχω ηδη κλεισει αεροπορικα. Να ρωτησω, την 330 θα την ρινγκάρετε; Αν ναι, από που τη νοικιάσατε και είστε σίγουροι ότι θα σας αφήσουν;
Σκεφτόμουν να νοικιάσω μια Cayman από την Avis για να την ρινγκάρω (μιλάμε τσάμπα, €150 τη μέρα τη δίνουν), αλλά διάβασα κάτι φριχτά ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε τσιμπήσουν και να φας πακέτο (κάμποσες χιλιάδες €)....
-
Πριν το κανεις, δεν ρωτας αν σε καλυπτει η ασφαλεια της Avis μεσα στο Ring?
(Προσωπικα αμφιβαλω...). Ρωτα μην εχεις κανα ντραβαλο... -
έχουμε πει εκατό φορές ότι όχι μόνο δε σε καλύπτει, αλλά και ότι οι εταιρείες έχουν ανθρώπους στην πίστα για να τσεκαρουν αν τα βάζουν μέσα.
Αν σε πιάσουν την γ#μησες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχουμε πει εκατό φορές ότι όχι μόνο δε σε καλύπτει...Sorry φιλαρακι, αλλα δεν εχω διαβασει και τις 67 σελιδες του τοπικ.
Ευχαριστω για τη διευκρινηση παντως. -
Δεν το είπα σε σένα ούτως ή άλλως
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχουμε πει εκατό φορές ότι όχι μόνο δε σε καλύπτει, αλλά και ότι οι εταιρείες έχουν ανθρώπους στην πίστα για να τσεκαρουν αν τα βάζουν μέσα.
Αν σε πιάσουν την γ#μησεςΣοβαρά ισχύει αυτό;; μα έχει τόσες πίστες στην Ευρώπη...παντου΄προσωπικό έχουν;; εκτός αν μεριμνά η ίδια η ασφάλεια της πίστας...
-
Mε το ring έχουν ιδιαίτερο θέμα απ ότι έχω καταλάβει.
Είναι κάτι που τονίζουν σε όλους τους τόνους σε φόρα του εξωτερικού.
Άλλωστε πρέπει να είναι απ τις πίστες με τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου.σκέφτομαι μήπως αυτό οφείλεται και στο ειδικό καθεστώς του ρινγκ που ουσιαστικά είναι 'δημόσιος δρόμος' αφήνοντας ένα παραθυράκι για κάποιους να νομίσουν ότι μπορούν να 'κοροιδέψουν'
-
Μαλλον δεν το διευκρινησα καλα εννοω νοικιασμενη απο δω:http://www.rent-racecar.de/gb/
Nuerburgring!