-
Σωστος και στα 4
- Κακή αξιοπιστία
- Χαμηλό κύρος
- Μεγαλύτερο μπάτζετ απο αυτό που μπορεί να καλύψη η μάρκα
- Και στην περίπτωσή σου ένα πολύ καλύτερο μοντέλο από άλλη μάρκα ίδιας κατηγορίας
-
Citroen C4 και Renault Megane (3door only)
-
Πρόσφατα έθεσα και στον εαυτό μου αυτό το ερώτημα και η λίστα συμπεριελάμβανε και την corolla.(τελικά όμως αποφάσισα οτι ήθελα κατι ποιο γρήγορο απο 1600).Εκανα test drive το focus,το astra και το 3.Τα υπόλοιπα εξαιρουμένου του BMW τα είδα εν στάση στην αντιπροσωπεία,ενώ έχω ταξιδεψει με golf και παλιότερα είχα οδηγήσει και την 147.Κατέληξα οτι θα έπαιρνα το astra gtc που αν και το ποιό αργό από όλα μου άρεσε ποιοτικά και εμφανησιακά και μέσα στην εγγύηση με 1500
-
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
Tην έγραψα την έκθεση πάλι...Κυρια..κυρια..πόσο πήρα?
Άριστα φίλε μου. Καλως ήρθες κι από μένα στο φόρουμ
-
Ìáæíôá 3
Ó÷Þìá , ó÷åôéêÜ êáëÞ áîéïðéóôßá êáëÝò åðéäüóåéò êáëÞ ïäéêÞ óõìðåñéöïñÜ
Ç ðïéüôçôá åóùôåñéêïý åßíáé óôï ôÝëïò ôùí ðñïôéìÞóåùí ìïõ êáèþò êáé ôï óçìáôÜêé óôçí ìïýñç . -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Oπως τα λέει ο Λαρισαίος είναι παιδιά...Κι εγω AUDAKIAS είμαι κι ετσι θα παραμείνω.
Ειδικότερα οι κάτοχοι των Premium μαρκών, όπως εσύ Βουνίσιε φίλε μου , είναι πραγματικοί οπαδοί της μάρκας τους γιατί αν παράδειγμα έχουν 40-100000
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Για τους κατοχους TOYOTA γιατι να μην δουν κατι σε lexus ας πουμε ,δε υπαρχουν μονο audi και bmw .Για τους hondaκηδες δυστηχως δεν ερχονται κατι acura στην ελλαδα(και το s-2k που ερχεται θαυμα ειναι!! )πιστευω να ερθει το νεο legend ομως.!! Και το νεο lexus IS θα πονοκεφαλιασει κατι 3αρες και Α4 ..... .Premium δεν ειναι μονο bmw,audi και mercedes ...στην ελλαδα ομως μαλλον αλλα ειναι τα κριτηρια !!!
Aγαπητέ μου έχεις δίκιο.
Σε παλίότερο ποστ 'εχω αναφερει και την Lexus και την Infinity Premium κομμάτια των Toyota-Nissan.
Και φυσικά οι κάτοχοι Toyota-Nissan μπορούν να στραφούν προς τα εκεί.
Yπάρχουν και άλλες Premium μάρκες όπως Jaguar-Saab-Volvo-Alfa Romeo -Mercedes κλπ.
Στο ποστ ανέφερα δύο από τις πιο γνωστες και 'καλοχωνεμένες' από τον Έλληνα αφού σε Ελληνικό φόρουμ γράφω.
Και μακάρι να έρθουν τα Lexus-Acura στην Ελλάδα γιατί έχουμε βαρεθεί τις 3άρες και τα Α4 και τις C-Class.
Αλλά και να έρθουν χρειάζεται να πείσουν τον κόσμο. Σε όλο τον Πλανήτη έχουν πείσει αλλά πρέπει να δώσεις χρόνο καισ τον Έλληνα!!
Πρέπει να λυθούν προβλήματα αντιπροσώπευσης στην Επαρχία, εκπαίδευσης τεχνικού προσωπικού, κλπ.
Eύχομαι να έρθει και το Acura στον Ελλάντα!! και εύχομαι να το πάρεις και να το χαρείς
-
Πιστεύω πως το Mazda 3 αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή όσων αφορά επιδόσεις, εμφάνιση, ποιότητα κύλισης, ποιότητα κατασκευής.
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Πιστεύω πως το Mazda 3 αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή όσων αφορά επιδόσεις, εμφάνιση, ποιότητα κύλισης, ποιότητα κατασκευής.Δεν ξέρω αν το 3άρι είναι καλύτερο από την 147!
Αλλά σίγουρα η 147 είναι σαφώς πιο **ερωτική **από το mazda κάι ταιριάζει καλύτερα με το avatar σου
-
Σε αυτη τη κατηγορια, με τα υπαρχοντα μοντελα δεν μπορω να απορρυψω ή να ψηφησω καποιο. Ειναι ολα αξιολογα με βαση το πόσο κοστιζουν. Αναλογα νομιζω το τί θελει ο καθε αγοραστης και πόσα ειναι διατεθημενος να ξοδεψει.
-
Ψήφισα astra, αφού η απροβλημάτιστη συμβίωση μαζί του για 21000km με κέρδισε απόλυτα... Είναι ένα αμάξι που όσο το χρησιμοποιείς τόσο σε κερδίζει με τη φιλικότητα, την άνεση και τη συνολική ποιότητα που προσφέρει! Μια βδομάδα πρίν μπήκα σε astra φίλου (φτυστό με το δικό μου, μέχρι κεραίας) με 300km επάνω και η αίσθηση ήταν ακριβώς η ίδια με του δικού μου που έχει 21000km παραπάνω...
Κατά τ' άλλα, σημεία που ξεχωρίζω είναι τα άψογα φρένα του (δισκοι πίσω) που δίνουν μεγάλη σιγουριά στο ταξίδι, το πολύ γρήγορο και στιβαρό τιμόνι του (2,5 στροφές από τέρμα σε τέρμα) και η πολύ χαμηλή κατανάλωσή του με συγκρατημένη οδήγηση (από Γρεβενά-Θεσσάλονίκη 192km εγνατία, έκαψε 10lt βενζίνη, τσεκαρισμένο από το κρυφό μενού του trip computer, 100-130km/h στο κοντέρ λόγω ραντάρ...)
Στο δρόμο είναι πόλυ σταθερό και μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στις στροφές, βέβαια, πλην της corolla(έτσι κι έτσι), golf IV(μπλιάχ...), focus I(γ@μ@το στο δρόμο - χάλια ποιότητα), δεν έχω οδηγήσει κάποιο άλλο για να συγκρινω επιδόσεις και οδική συμπεριφορα. -
μεγκαν, c4 και αλφα αν και γενικα σε αυτη τη κατηγορια δε νομιζω οτι πρεπει να δωσει κανεις πανω απο 18χιλιαρικα...
-
POPOLARE ektos apo mazda ti proteineis
-
Εκτος απο mazda 3 (που ο μονος λογος για να μην το παρεις ειναι απλως να ψαχνεις κατι μικροτερο) θα σου ελεγα πριν ενα μηνα focus ή c4 αλλα τωρα σου λεω c4 γιατι εχω δει αρκετα προβληματα που εχει βγαλει το focus και αυτο με απετρεψε. Επισης η citroen εχει 2000 ευρω εκπτωση μεχρι τελος αυγουστου(παρηγγειλα χτες c4 1.6 sx pack με 17.000!!!) και ισως σε βολεψει οικονομικα.
-
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
POPOLARE ektos apo mazda ti proteineisαναλογως τι αναζητας.......... θεσε τα στανταρ και θα σου πουμε......
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εκτος απο mazda 3 (που ο μονος λογος για να μην το παρεις ειναι απλως να ψαχνεις κατι μικροτερο) θα σου ελεγα πριν ενα μηνα focus ή c4 αλλα τωρα σου λεω c4 γιατι εχω δει αρκετα προβληματα που εχει βγαλει το focus και αυτο με απετρεψε. Επισης η citroen εχει 2000 ευρω εκπτωση μεχρι τελος αυγουστου(παρηγγειλα χτες **c4 1.6 sx pack **με 17.000!!!) και ισως σε βολεψει οικονομικα.απορώ τελικά με τις ψηφοφορίες
-
Γιατι απορείς?
Εγώ απορώ γιατί τα αμάξια που βρίσκω πιο πολύ στο δρόμο δηλ:
Corolla
Golf
Astraείναι καταποντισμένα.
Η 147 έχει συνέπεια μεταξύ ψηφοφορίας και πραγματικότητας αφού εδώ στην Λαρισα κυκλοφορούν με το τσουβάλι.
Το mazda πρώτο σε ψηφοφορία αλλά σπάνια βρίσκω στο δρόμο.
Μήπως τελικά αγοράζουμε Γερμανό επειδή είναι πιο Premium από τον Ιάπωνα?
Γιατλι πως να εξηγήσω καταποντισμό των focus-astra-golf 3 από τα δημοφιλέστερα του Έλληνα
Εκτός κι αν αγοράζουμε τυφλοσούρτη
-
Έχω την υποψία ότι πολλοί από εδώ μέσα άλλο αμάξι ψήφισαν αλλά στο τέλος άλλο θα αγόραζαν!
Απορώ πόσοι από αυτούς που ψήφισαν mazda 3 έχουν όντως mazda 3 και πόσοι από αυτούς που ψήφισαν πχ astra έχουν όντως astra... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έχω την υποψία ότι πολλοί από εδώ μέσα άλλο αμάξι ψήφισαν αλλά στο τέλος άλλο θα αγόραζαν!
Απορώ πόσοι από αυτούς που ψήφισαν mazda 3 έχουν όντως mazda 3 και πόσοι από αυτούς που ψήφισαν πχ astra έχουν όντως astra...Έλα ρε μην το ξαναπείς αυτό
Αν πάμε με την ψηφοφορία, τα mazda πρέπει να είναι όσα τα focus-astra-golf μαζί και κάτι παραπάνω
-
Μα δεν νομίζω ότι όλοι αγοράζουμε βάσει του πιο είναι καλύτερο αλλά βασει του τι μας αρέσει εμάς.
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600