-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Χωρις πλακα τωρα τα μοναδικα αμάξια που ειναι αντιπαλοι σοβαροι ειναι τα:
1.147
2.FOCUS 2
3.A3skoda octavia2
αλλα μεχρι να το καταλαβετε εσεις, θα ερθει το επομενο καλοκαιρι λεμεΠολύ οικογενειακο ρε φίλε..οχι κ OKTAVIA!!! Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει VW-Passat κ το καινουργιο προσωπικα ειναι πολυ καλο!!!
-
το θεμα ειναι 'το καλυτερο μικρομεσαιο στα 1600',
και οχι το ποσο σπορ ή μουρη θελει ο καθενας το μικρομεσαιο του, αλλα πιο ειναι το καλυτερο.
και αφου μιλαμε για αυτη την κατηγορια, σιγουρα την αγορα αυτη δεν ενδιαφερεται πχ ο κοκκαλης να την κανει, αλλα απλοι κανονικοι ανθρωποι.υπο αυτο το πρισμα επιμενω σε αυτο που εγραψα.
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Πολύ οικογενειακο ρε φίλε..οχι κ OKTAVIA!!! Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει VW-Passat κ το καινουργιο προσωπικα ειναι πολυ καλο!!!
ναι σωστά, ποτέ δεν θα γίνει, ίδιο κινητήρα/κιβώτιο/δάπεδο/αρχιτεκτονική αναρτήσεων/τιμόνι έχουν μόνο, όπως και με το golfακι σου. Όχι και ίδια, σε καμία περίπτωση
Το μείον του Octavia, όπως και του Passat -ακόμα μεγαλύτερο- το μήκος του, ειδικά σε περιοχές με πρόβλημα στο πάρκινγκ
-
μειον?
ε ρε σεις θα με τρελλανετε!!!
εχει ΜΑΚΡΑΝ τους καλυτερους χωρους και το λετε ΜΕΙΟΝ?!?! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μειον?
εχει ΜΑΚΡΑΝ τους καλυτερους χωρους και το λετε ΜΕΙΟΝ?!?!PetRaN αστον να λέει..απλά τα OCTAVIA-PASSAT είναι πολύ καλα οικογενειακα αμάξια και το θεωρεί μείον προφανώς γιατι δεν εχει οικογενεια κ δεν τον ενδιαφερει να εχει χώρους.
-
μειον?
εχει ΜΑΚΡΑΝ τους καλυτερους χωρους και το λετε ΜΕΙΟΝ?!?!PetRaN αστον να λέει..απλά τα OCTAVIA-PASSAT είναι πολύ καλα οικογενειακα αμάξια και το θεωρεί μείον προφανώς γιατι δεν εχει οικογενεια κ δεν τον ενδιαφερει να εχει χώρους.
Μαλλον δεν βρισκει ευκολα παρκινγκ.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μειον?
εχει ΜΑΚΡΑΝ τους καλυτερους χωρους και το λετε ΜΕΙΟΝ?!?!ναι! γιατί θα μεταναστεύσουμε με το μικρομεσαίο και θέλουμε ΤΟΥΣ χώρους?
Εγώ που έψαχνα μικρομεσαίο πολύ πρόσφατα, και παρόλο που έχω σε μεγάλη εκτίμηση την τωρινή skoda, δεν το έβαλα ποτέ στην λίστα γιατί δεν είναι μικρομεσαίο.
έχει τιμή μικρομεσαίου αλλά δεν είναι ένα απο αυτά, τουλάχιστον όχι όπως τα αντιλαμβανόμαστε στις Ευρωπαικές πόλεις. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μειον?
εχει ΜΑΚΡΑΝ τους καλυτερους χωρους και το λετε ΜΕΙΟΝ?!?!οι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ χώροι είναι ίδιοι με του Golf. Φυσικά για μένα (και όχι μόνο) είναι μείον τα +37 εκ διαφοράς του Octavia και τα +57 εκ του Passat από το Golf
Μέχρι τώρα στο πορτ μπαγκάζ έχει μπει η τσάντα του laptop και το πίσω κάθισμα είναι παρθένο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ναι σωστά, ποτέ δεν θα γίνει, ίδιο κινητήρα/κιβώτιο/δάπεδο/αρχιτεκτονική αναρτήσεων/τιμόνι έχουν μόνο, όπως και με το golfακι σου. Όχι και ίδια, σε καμία περίπτωση
Το σήμα δεν ειναι ίδιο όπως κ το design Κ το κιβώτιο..
Μου λες δλδ οτι η Gt είναι μια 147 coupe? οχι βεβαια κ ποτε δεν θα γινει.αλλο το ενα αλλο το αλλο.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μειον?
Μέχρι τώρα στο πορτ μπαγκάζ έχει μπει η τσάντα του laptop και το πίσω κάθισμα είναι παρθένοπροφανώς το άθλημα γυναίκες δεν σε αφορα ...είσαι ένας Computer-Freak???
φιλικα!!!
-
Μου λες δλδ οτι η Gt είναι μια 147 coupe? οχι βεβαια κ ποτε δεν θα γινει.αλλο το ενα αλλο το αλλο.
το σήμα και το design ξέρεις που το χω γραμμένο και δεν αλλάζουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Το κιβώτιο είναι ίδιο, το διαφορικό αλλάζει.
Φύσικά και η GT (άργησε να αναφερθεί) είναι μία δίπορτη 156. Αλλά εσένα σ'ενδιαφέρει η μούρη και οι γκόμενες. ENOUGH!
-
προφανώς το άθλημα γυναίκες δεν σε αφορα ...είσαι ένας Computer-Freak???φιλικα!!!
όταν μένεις μόνος, δεν σκέφτεσαι να το κάνεις στο αυτοκίνητο και δη στο πίσω κάθισμα
-
Α, τεράστια διαφορά το σήμα, τι να σου πω...
και, ΝΑΙ, η GT είναι μια 147 κουπέ.- -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μειον?
σπίτι έχω πάρκινγκ, αλλά πάντα σπίτι παρκάρω; Εδώ και τα 20εκ διφοράς του Golf με το Fabia είναι σεβαστά. Και όχι δεν έχω πρόβλημα στο πάρκινγκ, αν χωράει θα μπει και χωρίς αισθητήρες
-
Σας παρακαλώ πολύ μη σταματάτε!!
Και γ@μώ τα topics!! Παίρνω pop corn, κάθομαι καναπέ και βλέπω show!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μειον?
σπίτι έχω πάρκινγκ, αλλά πάντα σπίτι παρκάρω; Εδώ και τα 20εκ διφοράς του Golf με το Fabia είναι σεβαστά. Και όχι δεν έχω πρόβλημα στο πάρκινγκ, αν χωράει θα μπει και χωρίς αισθητήρες
Το ζητημα δεν ειναι μονο οι εσωτερικοι χωροι αλλα και οι εξωτερικες διαστασεις.Αν πρεπει να παρκαρεις σε περιοχη που δεν υπαρχουν πολλες θεσεις ακομα και τα λιγα εκατοστα μετρανε.
-
μα καλα τι να τα κανει τα passat & octavia ενας εργενης???
αμα θες και στο πισω καθισμα του 3θ ιμπιζα γινεται το 'κονε'!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα καλα τι να τα κανει τα passat & octavia ενας εργενης???αμα θες και στο πισω καθισμα του 3θ ιμπιζα γινεται το 'κονε'!
Χεχε στο Λυκαβητο ειχα δει σμαρτακι......
εγω βεβαια είχα το xantia τοτε -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα καλα τι να τα κανει τα passat & octavia ενας εργενης???αμα θες και στο πισω καθισμα του 3θ ιμπιζα γινεται το 'κονε'!
Μονο σε Autobianchi δεν γινεται ,κατα το γνωστο ασμα
Και τι εργενης !!!Φανατικος !!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μα καλα τι να τα κανει τα passat & octavia ενας εργενης???
αμα θες και στο πισω καθισμα του 3θ ιμπιζα γινεται το 'κονε'!
Μονο σε Autobianchi δεν γινεται ,κατα το γνωστο ασμα
Και τι εργενης !!!Φανατικος !!!
*Μα δεν το ξανακανω σε Autobianchhi...... *
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600