-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εδώ είναι δεύτερο σε πωλήσεις το Άστρα! -
-
Θα το χέζαμε αν συγκρίναμε άλφα ρομέο και σκόντα φίλε μου
Τέλος για τις πωλήσεις επειδή θίχτηκε να μην ξεχνάμε ότι Μπεμβε,άουντι και άλφα βγαίνουν μόνο σε 1.6 και πάνω.Όλα τα υπόλοιπα αρχίζουν από 1.4 και φθηνότερα.Οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσα 1.6 μάζντα3...ταξινομήθηκαν Οι 700 τόσες άλφα είναι όλες 1.6,2.0,το μαζντάκι;Γιατί ωραίοι είμαστε,αλλά πόσοι είμαστε; Έτσι φίλε μακ;;;
-
Ο χρήστης Petran έγραψε:
ε μην το χεσουμε κι ολας αγαπητε silencer...Ζητώ συγνώμη, λάθος μου.
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Θα το χέζαμε αν συγκρίναμε άλφα ρομέο και σκόντα φίλε μουσωστα
μιλαμε για το πιο μυστικο 'πρεμιουμ' οπλο της αμερικης, για να ξεθαψουνε
τα αμερικανικα απο τις τελευταιες θεσεις και να σταματησουνε να κρινονται ως τα πιο αναξιοπιστα.
θα εισαγουνε αλφα ρομεο -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Θα το χέζαμε αν συγκρίναμε άλφα ρομέο και σκόντα φίλε μου
σωστα
μιλαμε για το πιο μυστικο 'πρεμιουμ' οπλο της αμερικης, για να ξεθαψουνε τα αμερικανικα ως τα πιο αναξιοπιστα.
θα εισαγουνε αλφα ρομεοΜε τάπωσες φίλε μου Αφού βρήκες το κριτήριο σου για να πάρεις σκόντα,από μένα ελεύθερος Και αφού σου δίνει και χαρά από ότι βλέπω κανένα πρόβλημα.Άλλος για τη βάρκα μου
-
Eπειδη φιλε xaeemmee εχεις κολησει εδω και 5 σελιδες που διαβαζω στη λεξη 'ψαγμενο' για το Μαζντα, να σου διευκρινησω οτι δεν ειπα οτι ειναι ψαγμενο αυτοκινητο αλλα πολλοι με την επιλογη αυτη νομιζουν οτι ειναι 'ψαγμενοι και καλα...'. Αρα εν γενει συμφωνω μαζι σου
Οσο για ποιον με ρωτησε τι εννοω Θεοφραστου, απαντησε ο Ταζιο. Εγω μονο να συμπληρωσω οτι δεν πρεπει να υπαρχει παγκοσμιως, αλλος αυτοκινηστικος δημοσιογραφος (αν ειναι τετοιος) που κοπαναει τα πλαστικα.
-
Sorry greo,λάθος μου.Άσε φίλε μου,δράμα,αύριο την πάω για φούντο την 147.Αν είχα μπει από πέρσυ στο φόρουμ που την πήρα,θα είχα αγοράσει ένα σκόντα σουπέρμπ και ένα μάζντα2 να βρω την υγειά μου.Ναι,και τα 2 είναι ποιοτικά,εξακριβώθηκε σήμερα με την έκθεση-καταπέλτη του πετράν.Και φυσικά μια αγωγή στην άλφα ρομέο για απάτη και ψυχική οδύνη.
-
ΤΕΛΟΣ
-
To λάθος σου φίλε xaeemmee είναι οτι είσαι ολίγον των άκρων. Ποιος είπε εδω μέσα οτι ειναι για πέταμα η 147? Αν περάσεις λίγο περισσότερο χρόνο στο φόρουμ θα δείς οτι ειναι απο τα πιο αγαπημένα οχήματα (και απο μένα ). Απλα το οτι έχεις και απολαμβάνεις μια 147 (όπως και το οτι εγώ αντίστοιχα έχω ενα Μεγκάν) δεν αναιρεί κάποια δεδομένα, όπως αυτό της αξιοπιστίας.
Αυτό που θέλω ουσιαστικά να πώ είναι οτι καταντά κουραστικό οταν ακουστεί κάτι για κάποια εταιρία (π.χ. Αλφα Ρομέο) το οποίο είναι επιβεβαιωμένο γεγονός, να εμφανίζονται άτομα που αρχίζουν την 'υπεράσπιση' και καταλήγουν στο τέλος να μας λένε πως θάβουμε την εκάστοτε εταιρία! Δηλαδή 'όποιος δεν είναι μαζί μας ειναι εναντίον μας';...
Μόνο εγώ δεν νιώθω ρε παιδιά την ανάγκη να 'υπερασπίζομαι' και να εκθειάζω το αυτοκίνητό μου (δηλαδή την επιλογή μου); Δεν έχουν γραφτεί και λίγα για το Μεγκάν (κυρίως για το σχήμα του) εδω μέσα... Εμένα μου αρέσει, σε άλλους όχι... Εχει αντικειμενικά συν και πλήν. Το οτι έχω Ρενώ δεν σημαίνει οτι δεν θα παραδεχτώ πως είναι πιο ζημιάρικα απο μια γιαπωνέζικη μάρκα...
-
Για την ταμπακιέρα κανείς όμως... εγώ σιλενσερ δεν είπα ότι η 147 είναι η πιο ποιοτική,αν το βρεις χτύπα το μου.αλλά δεν είναι κριτήριο η αξιοπιστία για επιλογή αυτοκινήτου όταν μιλάμε,το σωτήριο έτος 2005,ανάμεσα σε εταιρείες όπως άλφα ρομέο,άουντι κλπ.εγώ λοιπόν παραδέχομαι ότι η 147 δεν είναι η ποιοτικότερη,εσύ μπορείς να παραδεχτείς ότι είναι μη ποιοτική;Επειδή το σκόντα πχ έχει 0,0002 παραπάνω από το άουντι είναι ποιοτικότερο;Έχει καταντήσει φαρσοκωμωδία πια.Ούτε υπερασπίστηκα την άλφα,προς θεού,μισώσει κανείς και την πάρει δες τι μοντέλα κατασκευάζει πλέον η άλφα και όταν βγουν στο δρόμο πάρε εσύ το μάζντα3 και το χαρτί αυτό με τους πόντους και βάλτα δίπλα δίπλα.Τι άλλο να πω πια;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΑΚΗ;
-
Γιατί το γυρνάς αμέσως στο επιθετικό; Ειπα πουθενά οτι η ΑR ΔΕΝ ειναι ποιοτική; Το αντίθετο μάλιστα. Απλά ισχύει (όσο και αν φαίνεται παράξενο στην πάγια ελληνική νοοτροπία περι 'τζερμαν κουόλιτι') οτι Mazda > Audi > Alfa Romeo όσον αφορά την αξιοπιστία...
Και αν δεν σε πείθουν οι πιο αναγνωρισμένες έρευνες υπάρχει και το carsurvey.org οπου μπαινουν ιδιοκτήτες και λένε τι παίζει με το αμάξι τους...
Προφανώς τα καινούρια μοντέλα της Αλφα θα ειναι καλύτερα (η αυτοκίνηση όσο να ναι πάει μπροστά), απλά ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ το 3 (το ίδιο και το 6) συνδυάζει best of both worlds (δηλ. σπορ, ευρωπαικό στήσιμο + γιαπωνέζικη αποδεδειγμένη αξιοπιστία). Αυτο προσπαθώ να πω... Για εμένα, που δε με νοιάζει ουτε το σήμα στο καπό ούτε το 'πουλ-μουρ', αντικειμενικά, ειναι κορυφαία επιλογή.
Κατι ακόμα: μην ξεχνάμε το οτι όπως και η Skoda αναγεννήθηκε απο τις στάχτες τις (και ανήκει πλεον στις ποιοτικές μάρκες) έτσι έγινε και με την Αλφα Ρομεο (που μην ξεχνάμε τις δεκαετίες 70-80 τι έκανε απο πλευράς ποιότητας-αξιοπιστίας)... Εννοώ οτι δεν υπάρχει λόγος να σνομπάρουμε εταιρίες.
-
ίλε μου δεν έχω πρόθεση να σνομπάρω κανέναν,ούτε τον έρωτα του σακη έχω με την άλφα ρομέο.Προσπάθησα με βάση την κοινή λογική(θέλω να πιστεύω)και τις προσωπικές μου εμπειρείες να εξηγήσω κάποια πράγματα.Έκανα το λάθος να μπω στη διαδικασία σύγκρισης και μάλιστα πραγμάτων ανόμοιων.Η σκόντα και η άλφα ρομέο έχουν τελείως διαφορετικό τάργκετ γκρουπ κ είναι ανούσιο να το συζητάμε.Η σκόντα δεν θα κλέψει πωλήσεις από την άλφα,οπότε η''αντιπαράθεση''μου με τον πετράν ας''χρεωθεί''σε μένα.Το να συγκριθεί η 147 με το φάμπια ή το σουπέρμπ με την νέα 159,δεν μπαίνω στον κόπο να το συζητήσω,γιατί τότε θα είμαι ασόβαρος.Και όπως είπε ο greo και ειλικρινά με πρόλαβε η εν λόγω έκθεση αναφέρει το πόσο ευχαριστημένος είναι κάποιος με το σκόντα του και πόσο με το άουντι του.Όταν κάποιος σκάει τα διπλάσια χρήματα από τον κάθε πετράν για να πάρει άουντι σαφώς οι απαιτήσεις του είναι μεγάλυτερες.Άλλωστε είναι αστείο να πιστεύουμε ότι ο όμιλος VAG ''προσέχει''περισσότερο τα σκόντα από τα άουντι τη στιγμη που τα τελευταία τα πουλάει 2 φορές ακριβότερα από τα πρώτα.Και πάλι όμως δεν ισχυρίζομαι ότι τα σκόντα είναι αναξιόπιστα,οκ?
Όσο για το μάζντα θα πω αυτό που είχα πει νωρίτερα,εγώ έσκασα 20000 ευρώ για να πάρω κάτι για το οποίο αισθάνομαι από δικαιωμένος ως και τυχερός που το απέκτησα.Εύχομαι σε όσους υποστηρίζουν το μάζντα3 να μην μείνουν στα λόγια και τις θεωρίες και όταν έρθει η ώρα να το πάρουν το κορίτσι και να φτύσουν και το Α3 και την 147 και την μπέμπα.Με τις ευλογίες μου Απλά μέχρι να έρθει εκείνη η ρημάδα η ώρα να μου επιτρέψουν να αμφισβητώ τα λεγόμενα τους Σεβαστή λοιπόν η άποψη σου περί κορυφαίας επιλογής το μάζντα στην κατηγορία,αλλά δεν με βρίσκει σύμφωνο.Ελπίζω να σε κάλυψα και σόρυ αν φάνηκα επιθετικός. -
ρε xaemee, εγω εσκασα 30κ για το skoda, και αλλα πολλα απο πανω γιατι γουσταρω.
τι εννοας αραγε οταν λες οτι εσυ εδωσες τα 20κ για την 147? οτι εισαι πιο πλουσιος? πιο ...premium? και οτι εχεις περισσοτερες απαιτησεις απο εμενα που πηρα ..skoda?
και απο που και ως που βαζεις την αλφα διπλα στην bmw και στην audi?
επειδη ΘΑ βγαλει η αλφα σοβαρα αυτοκινητα στο μελλον?ειπαμε οι αλφα ειναι πολυ ομορφες. απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα.
αν αυτο σου φτανει, γουστο σου καπελο σου και καπελαδουρα σου.τωρα λες οτι χρεωνεσαι εσυ την επιθεση προς εμενα, λες και δεν το ξεραμε ποιος επιτεθηκε σε ποιον...
γιατι ρε φιλε? δηλαδη επειδη εσυ εκανες την αλφα επιλογη (sic), πρεπει να ειναι σωνει και καλα η αντικειμενικα καλυτερη?
πρεπει δηλαδη να ειμαι εγω ο κομπλεξικος εναντι στο αμαξι σου και οχι εσυ ο κομπλεξικος απεναντι σε ολα τα αλλα?σε δυο θεματα ολο μου τη λες, λες και τα εβγαλα τα πορισματα εγω απο το κεφαλι μου.
για κανε λιγο μπεεεεεεε και κουνα το δικο σου μπας και παρει καμια στροφη...
δεν αρκει η μοστρα και η διαφημιση για να ειναι ενα αμαξι κορυφη. παρτο χαμπαρι. -
Εκτίθεσαι και είναι κρίμα Και δεν νομίζω να σου μίλησα στο ίδιο ύφος που μιλάς εσύ σε μένα.Είπα εγώ ότι είμαι πιο πλούσιος από σένα;ΌΧΙ,μην λες ότι σου κατεβαίνει.
Είπα εγώ ότι έχω περισσότερες απαιτήσεις από σένα;ΟΧΙ,μην λες ό,τι σου κατεβαίνει.
Έβαλα εγώ την άλφα ρομέο δίπλα στην άουντι και τη μπεμβε;ΟΧΙ,μην λες ό,τι σου κατεβαίνει.Για το ότι η 147 μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι σε Α3 και σειρά1 τα παράπονα σου στον ειδικό τύπο,που το έχει πει επανειλλημένως.Για να μην νιαουρίζεις ζήτα τους να βάλουν και το φάμπια,εγώ πρόβλημα δεν έχω.
Είπα πουθενά ότι η 147 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ;ΟΧΙ,μην λες ό,τι σου κατεβαίνει.Είπα ότι για μένα είναι καλύτερη από το μάζντα.ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ.ΟΣΟ για τα περι μπεε ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του.
Τέλος,για το ότι έδωσες εσύ 30000 για σκόντα πρόβλημα σου,τι μου το λες,για να σε χειροκροτήσω;Δώσε κι άλλα τόσα και βάλτου και φτερά να πετάξεις μπας και πάρεις αέρα και δεις τι παρόλες γράφεις.Επιστημονικές μελέτες οι αναφορές καταναλωτών,ε όχι ρε φίλε μην μας κουφάνεις κι από πάνω.Ήδη μια ζαλάδα την έχουμε.Είπαμε να κάνουμε την πλακίτσα μας,να πούμε και καμία μ@λ@κί@ παραπάνω να περάσει η ώρα,αλλά εσύ το παράκανες.Ασε λοιπόν το δικό μου το φυσέκι,πάρε εσύ το τρακτέρ σου και βάρα μετωπικά όποια άλφα θα βρεις..και η νίκη θα είναι δική σου.Αφού μου ρίχνεις σε αξιοπιστία
Και επειδή μιλάς για το ποιος ξεκίνησε,πρώτος είπες μην το χέσεις και τελείως :όταν ειρωνεύεσαι μια εταιρεία θρύλο κοίτα να μαζέψεις με το κλωνό-τρακτέρ σου όλα τα σαράβαλα φάβοριτ και τάργκετ από την Αττική και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
-
xaeme καλημερα και καλη βδομαδα
δεν αγορασα ποτε favorit ουτε target.
αγορασα ενα αυτοκινητο με τα δικα μου κριτηρια, τα οποια προφανως ειναι διαφορετικα απο τα δικα σου...το αν λεω οτι μου κατεβει ή οχι, οποιος ξερει να διαβαζει το βλεπει..
επισης βλεπει τι μου εχεις γραψει εσυ. λεω να μην αρχισω να μαζευω
quotes που εχεις σκορπισει για παρτυ μου απο δω κι απο κει...
αν ομως επιμενεις, θα το κανω...ρωτας τι ειναι αυτη η ερευνα, καθομαι σου εξηγω τι και πως, και μετα απαντας στο στυλ 'αντε ριξτε μια ροχαλα στην αλφα και παρτε ενα τρακτερ σκοντα σαν του πετραν'
γιατι ρε φιλε? αν μη τι αλλο σεβασου το χρονο που αφιερωσα στο να σου εξηγησω αυτο που με ρωτησες.
αν θες να χλευασεις, αντε στο γνωστο τοπικ με το θαψιμο και γραψε οτι επιθυμεις για το 'κλωνο-τρακτερ' μου.
αν δεν μπορεις να κατανοησεις ακομα και τωρα τι σημασια και τι βαρυτητα εχει ο επιστημονικος τροπος συλλογης και αξιολογησης στοιχειων απο τον ιδιο τον καταναλωτη,
συγνωμη αλλα δεν μπορω να κανονισω επιφοιτηση στο κεφαλι σου.
ειναι ακομα αυγουστος και τα κονε μου με τον θεο λειπουνε διακοπες..θα σε παρακαλεσω ομως να σταματησεις να με προκαλεις, γιατι δεν ειμαι καλος μονο στα στατιστικα..
και φιλικα σου προτεινω πως αν δεν αντεχεις την ενημερωση, τουλαχιστον μην την απαξιωνεις κιολας.. -
xaemme παω για μπανιο τωρα . Μετα θα ρθω με ενισχυσεις
-
Ψηφισα Golf 5 γιατι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την μεχρι τωρα πορεία του.15300χλμ δεν ειναι λιγα για 7μήνες.πάμε για το ετήσιο Service κ σας λεω τα νέα μετά.
παντως στις διακοπες κ έστριβε, κ σε χωματοδρομους πηγαινε κ γενικα γυρισα την μιση Ελλαδα κ δεν καταλαβαινε Χριστό!ασε που το έφτανα στα όρια ειδικά στις στροφές! Μιλάμε για στιβαρότητα, δεν παίζεται!!
Είναι χρόνια μπροστά κ ας λένε οτι θελουνε οσοι λένε.ααααα.ξέχασα ...ΣΤαγόνα λάδι δεν καίει!!!οσο για τον** Fsi **=οικονομικότατος όταν δεν τον ζορίζεις σου βγάζει κ 700 χλμ το ντεπόζιτο.Πάρε να χεις!
Κ κάτι που είδα στα νησιά του Ιονίου απο Ιταλούς!!Σχεδόν ολοι οι Ιταλοι είχαν Γερμανικό αμάξι ή Σουηδικό!
Γιατί άραγε **μόνο **Ελληνες έιχανε Αλφα Ρομέο-Φίατ στα νησιά??Αθηναιοι, ντοποιοι κ μή?
Οσο για το Α3 μου έκανε εντυπωση, οπως κ το γκολφ. κ πολύ SAAB-VOLVO
Οπότε οι Αλφίστι να τρέξουν να μάθουν στην Ιταλία τι παει να πει Αλφα Ρομέο κ μετά να έρθουν να πουλάνε εξυπνάδες εδω στα φορουμ.ΜΑΖDA 3 αντε να ειδα 2-3 ...τίποτα δλδ.απορω πως ειναι στα τοπ των επιλογών!
-
Χμμμ...
Θυμίζει ένα ανέκδοτο ο τρόπος σκέψης σου, 'Φίλε επειδή δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφορούν, είναι καλό;;;'Δεν χαρακτηρίζεται ένα αυτοκίνητο για το αν είναι 'καλό' από τον συντελεστή/ ποσοστό/ αριθμό αυτοκινήτων που περνάνε από τη διασταύρωση Πατησίων και Αλεξάνδρας...
Υ.Γ. Δεν είμαι alfisti...
-
Ο χρήστης diperr έγραψε:
Χμμμ...
Θυμίζει ένα ανέκδοτο ο τρόπος σκέψης σου, 'Φίλε επειδή δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφορούν, είναι καλό;;;'Δεν χαρακτηρίζεται ένα αυτοκίνητο για το αν είναι 'καλό' από τον συντελεστή/ ποσοστό/ αριθμό αυτοκινήτων που περνάνε από τη διασταύρωση Πατησίων και Αλεξάνδρας...
Υ.Γ. Δεν είμαι alfisti...
Το γεγονός οτι οι 90% των Ιταλων ειχαν Γερμανικο αμάξι κ οχι Ιταλικο δεν σου λεει τιποτα εσένα?
Εμενα μου λεει..κ Επειδη μερικοι δεν μας καταλαβαινουν, θα πω μια παροιμία'αν δεν υποστηρίξουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακώσει'.έτσι εγινε κ με τους Ιταλους-Αλφα ΡΟμεο!Δεν την εμπιστευονται οποτε έχουν πέσει κ οι πωλήσεις σε σχέση με τα Γερμανικα στην ιταλία.Ειμαι απόλυτα σιγουρος για αυτο που λεω.!!!
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600