Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν μπορει ομως να σου δωσει αυτα που δινει διαπλατα το ST. αισθηση και οδηγικη απολαυση.
Δεν ξερω για το CZT (δεν το εχω οδηγησει) αλλα ουτε το ST (το οποιο εχω οδηγησει 2 φορες, την μια σε συνθηκες βολτας και τη δευτερη στον Διονυσο) δινει απλοχερα αυτα που λες...
Ουτε η θεση οδηγησης ειναι τελεια, ουτε τα καθισματα (τα οποια παντως ειναι πανεμορφα) σε κρατανε στη θεση σου (ειμαι και 1.90), ουτε το τιμονι με επεισε για την πληροφορηση του (απο βαρος και ακριβεια ειναι ΟΚ).
Το κιβωτιο του ειναι πολυ ακριβες αλλα αρκετα ελαφρυ και 'λαστιχενιο' στο κουμπωμα, οπως στα περισσοτερα Ford. (καποτε οδηγουσα Focus 1.8 3d). Γενικα προτιμω τα κιβωτια στα οποια αισθανεσαι τα γραναζια να 'κουμπωνουν'...
Μπορει το Fiesta να ειναι πολυ σταθερο σε ευθειες και στροφες υψηλων ταχυτητων αλλα και σε αυτο τα μουτρα ειναι αναποφευκτα στην κακη ασφαλτο και σε κλειστα κομματια... Η αναρτηση σε συνθηκες βολτας ειναι σφιχτη και κανει το αυτοκινητο να φαινεται πολυ δεμενο αλλα οταν το πιεσεις, το αμαξωμα παιρνει αρκετες κλισεις.
Με 2 λογια θελω να πω οτι η 'νεα γενια' των γρηγορων μικρων προσφερει μεν σταθεροτητα και ασφαλεια αλλα αν ζηταει καποιος ενα νεο 106 θα απογοητευτει σιγουρα... Βεβαια, το γεγονος οτι τα συγχρονα GTi ειναι πιο 'ξενερωτα' ισως ειναι και πλεονεκτημα στους ελληνικους δρομους...
ΥΓ. Μεγαλο μειονεκτημα στο CZT ειναι το μη απενεργοποιουμενο ESP... Ευτυχως που το CZ3 δεν εχει καθολου ESP και απο ο,τι διαβαζω ειναι αρκετα διασκεδαστικο αφου 'διωχνει' την ουρα του ευκολα....