-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
toutouni...όπως ξέρεις ο ήχος δε κάνει τη διαφορά...τα ενδότερα μετράνε! Με πιάνεις???
οδήγηση δεν είναι μόνο αριθμοί και χρόνοι...
Δε με έπιασες toutouni...αχ...δε μιλάω για αριθμούς...μιλάω για μηχανικά σύνολα, αξιοπιστία κτλ...
Υ.Γ. Λευτέρης...χμμ...το 1300 καλά πάει!!Μήπως να σε φοβόμαστε?
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
toutouni...όπως ξέρεις ο ήχος δε κάνει τη διαφορά...τα ενδότερα μετράνε! Με πιάνεις???
Δε με έπιασες toutouni...αχ...δε μιλάω για αριθμούς...μιλάω για μηχανικά σύνολα, αξιοπιστία κτλ...
εσύ μάλλον δεν με έπιασες
εγώ μιλάω για την χαρά της οδήγησης
και όχι για την χαρά της οδηγικής συμβίωσης -
εσύ μάλλον δεν με έπιασες
εγώ μιλάω για την χαρά της οδήγησης
και όχι για την χαρά της οδηγικής συμβίωσηςtoutouni πιάσε κόκκινο...θα είναι κάτι κοινό τότε
-
Το ατμοσφαιρικό πάντα σε ήχο είναι καλύτερο απο το turbo (απείραχτο λέμε ,χωρίς σκάστρες,εξατμίσεις κτλ)
Για αυτό σας έλεγα εγώ πάρτε το 1300άρι που μετά τις 4000 rpm λυσάει
δέν ξέρω γιά το τούρμπο αλλά το 1300 που οδήγησα γιά λίγα χιλιόμετρα μου άρεσε πολύ ο θόρυβος που έκανε όταν έμπαινε στα κόκκινα το τιμόνι πάλι ήταν καλό και έμπαινε χύμα στίς στροφές Ζήτω!!!
-
Ο χρήστης lonestar έγραψε:
Kalhmera paidia,Otan alaksate ladia ti sas balane?
Emena Motul 300v(nomizw) 10-40Εγώ θα βάλω τα Motul 8100 SAE 0W-30 E-tech lite, API: SL/CF
Είναι πολύ καλύτερο λάδι από το Visco BP που δίνουν, και βέβαια υπερπληρεί τις προδιαγραφές. -
FableD: μου έκανες την ψυχολογία με το λευκό...
δεν το έβγαζες μια φωτογραφία να το είχα να το καμαρώνω και να κλαίω?!Άν ήχες το λευκό, και ήθελες να κάνεις ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες του Βόριου Κουρδιστάν, το μόνο που θα έλειπε, θα ήταν ο κόκκινος σταυρός!!
Το Μαύρο σου είνα ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο!
-
Υ.Γ. Λευτέρης...χμμ...το 1300 καλά πάει!!Μήπως να σε φοβόμαστε?
Όταν ο λευτέρης εκνευριστεί και αφείσει το τουτουνι του στο εξοχικό του, όταν βρέχει, για να βγούν τα 'σαλιγκάρια' , εμείς θα πρέπει να έχουμε προλάβει να έχουμε πουλήσει τα δικά μας!
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Όταν ο λευτέρης εκνευριστεί και αφείσει το τουτουνι του στο εξοχικό του, όταν βρέχει, για να βγούν τα 'σαλιγκάρια' , εμείς θα πρέπει να έχουμε προλάβει να έχουμε πουλήσει τα δικά μας!
Χμμ...ενδιαφέρον...σαλιγκάρια με ρυθμούς περιστροφής κάτι χιλιάδες!!! Οπότε θα ζαλιστεί ο Λευτέρης και δε θα μπορεί να οδηγήσει!
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Kalhmera paidia,
Otan alaksate ladia ti sas balane?
Emena Motul 300v(nomizw) 10-40Εγώ θα βάλω τα Motul 8100 SAE 0W-30 E-tech lite, API: SL/CF
Είναι πολύ καλύτερο λάδι από το Visco BP που δίνουν, και βέβαια υπερπληρεί τις προδιαγραφές.Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με το συνεργείο ε? Ρώτησες?
Τα Μotul 8100 τα είχα ψάξει και εγώ και είναι όντως καλά!
Δεν είναι όμως πολύ καλύτερα απο τα Visco 7000 απλά είναι στην ίδια κατηγορία. Κάπου υπήρχαν κάτι συγκριτικά...θα τα βρώ!Ενημέρωσε αν είχες πρόβλημα με το συνεργείο απο που τα πήρες και με τι τιμή
-
Αγαπητοί συν COLT άκηδες...σήμερα πριν λίγο έσκασα το παραδάκι για το όχημα!!
Λευτέρη επιβεβαίωσα τι θα γίνει με το συναγερμό...το αυτοκίνητο δε θα πάει πουθενά..θα έρθουν άνθρωποι της META να περάσουν το συναγερμό ακόμη καλυτερα!Μου το διαβεβαίωσαν...θα φανεί άλλωστε και από το χιλιομετρητή!!Αν κουνήθηκε το όχημα ή όχι γιατί τσεκάραμε τα χλμ!!
Τα λάστιχα φυσικά F1.Τους έκανε εντύπωση για τα continental..γιατί μου είπαν και μάλιστα ρώτησαν και τεχνικό διευθυντή κτλ και το θέμα είναι οτι όλη η παρτίδα έχει έρθει με F1...ανεξαρτήτως χρώματος...μήπως έπαιξε τίποτα άλλο με τους εκάστοτε αντιπροσώπους..γιατί είπαν θα το διερευνήσουν...μήπως κανένας αντιπρόσωπος 'ζήλεψε' κάνα λαστιχάκι???
Πήρα και τα κλειδιά του ραδιο CD.. :wink
Και φυσικά μου δίνουν ηλιοπροστασία-τρίγωνο-φαρμακείο-πατάκια κτλ κανονικά..
Εν κατακλείδι...Τρίτη θα το έχω καλώς εχόντων των πραγμάτων!!! -
Καλησπέρα σε όλους. Χάθηκα για λίγο, αλλά βολτάρω συνέχεια και δεν το χορταίνω . Έχω κάνει περίπου 500 χλμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πηγαίνω μέχρι 4000 rpm με 5η κυρίως και δεν έχω δει πλήρως τις δυνατότητες του. Μία φορά το άνοιξα μέχρι τις ~5000 rpm και αυτό για να ξεκολλήσω απο ένα scenic 2.0, που ήταν καρφωμένο πίσω μου στην ανηφόρα, μετά τα διόδια στις Αφίδνες. Ούτε που κατάλαβα πότε έπιασα απο 100 τα 160 στην ανηφόρα με 5η!!!!!
Τελικά μου έδωσαν της Δευτέρα πατάκια, αναπτήρα και τασάκι (είχα παραλάβει την Πέμπτη) και σήμερα πήγα στον Παπρά και μου έφτιαξαν το πλαστικό που χτυπούσε, στην πίσω δεξιά θέση, κάτω απο το παράθυρο, εκεί που είναι το πίσω δεξια ηχείο (ήμουν αρκετά περιγραφικός ). Είχε σπάσει το κλιπ τελικά. Μου το άλλαξαν κατευθείαν (5 λεπτά έκατσα) και είχα ξεμπερδέψει.
Λοιπόν εκεί έπιασα κουβέντα με ένα ευγενέστατο παλικάρι, πρέπει να ήταν ο υπεύθυνος στο συνεργείο (κουστουμαρισμένος μέσα στο συνεργείο, μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν συγκάτησα το όνομα του) , ο οποίος με ρώτησε εάν ασχολούμε με το forum ???????
Toυ είπα ότι είμαι στο φόρουμ των 4τροχών και μου είπε ότι θέλει να στηρίξει ο Παπράς την δημιουργία του COLT CLUB . Προχωράει τελικά το θέμα απο ότι βλέπω και σε προηγούμενο post του controlas . Στην επόμενη συνάντηση θα είμαι εκεί, οπότε θα τα πούμε και απο κοντά. Επειδή δουλέυω σε isp , μπορεί να βρούμε και καλύτερες τιμές, ή να συγκρίνουμε με αυτές που έχετε βρει.
Απο παράπονα τώρα, το μόνο που με ενοχλεί προσωπικά είναι οι θόρυβοι που ακούω απο την εταζιέρα (το ακούω κυριώς στον χωματόδρομο), αλλά μου είπε να δοκιμάσω μία πατέντα το παλικάρι απο τον Παπρά, να σφηνώσω λάστιχο, σαν αυτό που χρησιμοποιήται στα παράθυρα, εκεί που ακουμπάει η εταζιέρα. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω εάν έλυσε το πρόβλημα (φαντάζομαι θα χτυπάει και σε άλλους η εταζιέρα ) .
Επίσης για το θέμα με την αλλαγή λαδιών στα 1500, ρώτησα ένα μηχανικό στον Σαρακάκη και μου είπε να το πάω κατευθείαν στα 10.000χλμ. Ότι γράφει το βιβλίο μου λέει θα κάνεις. Εσείς τι λέτε;
Τέλος ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε παραλάβει βιβλίο service. Έχω πάρει το βιβλίο της εγγύησης και το manual.
Συγνώμη για το μεγάλο post, αλλά είπα να αναπληρώσω για τις μέρες που έλειπα -
Αγαπητοί συν COLT άκηδες...σήμερα πριν λίγο έσκασα το παραδάκι για το όχημα!!
Λευτέρη επιβεβαίωσα τι θα γίνει με το συναγερμό...το αυτοκίνητο δε θα πάει πουθενά..θα έρθουν άνθρωποι της META να περάσουν το συναγερμό ακόμη καλυτερα!Μου το διαβεβαίωσαν...θα φανεί άλλωστε και από το χιλιομετρητή!!Αν κουνήθηκε το όχημα ή όχι γιατί τσεκάραμε τα χλμ!!
Τα λάστιχα φυσικά F1.Τους έκανε εντύπωση για τα continental..γιατί μου είπαν και μάλιστα ρώτησαν και τεχνικό διευθυντή κτλ και το θέμα είναι οτι όλη η παρτίδα έχει έρθει με F1...ανεξαρτήτως χρώματος...μήπως έπαιξε τίποτα άλλο με τους εκάστοτε αντιπροσώπους..γιατί είπαν θα το διερευνήσουν...μήπως κανένας αντιπρόσωπος 'ζήλεψε' κάνα λαστιχάκι???
Πήρα και τα κλειδιά του ραδιο CD.. :wink
Και φυσικά μου δίνουν ηλιοπροστασία-τρίγωνο-φαρμακείο-πατάκια κτλ κανονικά..
Εν κατακλείδι...Τρίτη θα το έχω καλώς εχόντων των πραγμάτων!!!Άντε με το καλό να το παραλάβεις φίλε controlas .
Και το δικό μου τα Eagle φοράει παρεπιπτώντως -
Συνάδελφε ...
Ευχαριστώ για τις ευχές...το οτι δουλεύεις σε isp καλό είναι..κακό δεν είναι..απλά έχουμε είδη δώσει χρήματα για το hosting κτλ..πάντως ευχαριστούμε για τη προσφορά..όλο και κάτι θα χρειαστεί..έλα στο επόμενο meeting να σε γνωρίσουμε κτλ!
-
Συνάδελφε ...
Ευχαριστώ για τις ευχές...το οτι δουλεύεις σε isp καλό είναι..κακό δεν είναι..απλά έχουμε είδη δώσει χρήματα για το hosting κτλ..πάντως ευχαριστούμε για τη προσφορά..όλο και κάτι θα χρειαστεί..έλα στο επόμενο meeting να σε γνωρίσουμε κτλ!
Ok συνάδελφε, θα τα πούμε απο κοντά , στην επόμενη συνάντηση
-
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Toυ είπα ότι είμαι στο φόρουμ των 4τροχών και μου είπε ότι θέλει να στηρίξει ο Παπράς την δημιουργία του COLT CLUB
Το ίδιο μου είχαν αναφέρει και εμένα (στον Παπρά). Όταν φτιάξουμε και την σελιδούλα μας νομίζω ότι αξίζει να τους προσεγγίσουμε.
-
Toυ είπα ότι είμαι στο φόρουμ των 4τροχών και μου είπε ότι θέλει να στηρίξει ο Παπράς την δημιουργία του COLT CLUB
Το ίδιο μου είχαν αναφέρει και εμένα (στον Παπρά). Όταν φτιάξουμε και την σελιδούλα μας νομίζω ότι αξίζει να τους προσεγγίσουμε.
εμένα πάλι μου είχαν πει ότι ασ' τους να κάνουν ότι θέλουν (για τους forumαδες) δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα...
αυτή η συζήτηση έγινε την εποχή που ετοιμαζόμουνα να παραγγείλω
το αμάξι...άβυσσος η ψυχή του κάθε πωλητή στην ίδια αντιπροσωπεία...
-
........Btw....... κάτι άκουσα ότι χθες το βράδυ στη μαύρη άνοιγε ένα μαύρο Evo και ένα κόκκινο CZT. Ξέρει κανείς τίποτα;;;;
(Το Evo είχε ρίξει πίεση στα 0,4 bar, για να έχει ενδιαφέρον........)Καλά πήγε πάντως το κοκκινάκι, αξιοπρεπώς.....αν και αν πιέσεις την πρώτη το anti-spin δυσκολεύεται πολύ............στη συνέχεια το Evo ανέβασε στο 1.7..........και εκεί απλά χάζευες από μακριά!!!!!!!!!!
-
εμένα πάλι μου είχαν πει ότι ασ' τους να κάνουν ότι θέλουν (για τους forumαδες) δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα...
αυτή η συζήτηση έγινε την εποχή που ετοιμαζόμουνα να παραγγείλω
το αμάξι...άβυσσος η ψυχή του κάθε πωλητή στην ίδια αντιπροσωπεία...
Βασικά έχεις πολύ δίκιο ρε Toutouni, βαρέθηκα να ακούω από την μία έτσι και από την άλλη αλλιώς. Μία τα λάστιχα, μία το εκκολαπτόμενο club, την άλλη οι παραδόσεις............Πραγματικά δεν βγάζεις άκρη. Άντε να φτιάξουμε την σελιδούλα μας να ευχαριστιόμαστε από εκεί την τρέλλα μας και όλα τα άλλα περιττεύουν.......
-
Βασικά έχεις πολύ δίκιο ρε Toutouni, βαρέθηκα να ακούω από την μία έτσι και από την άλλη αλλιώς. Μία τα λάστιχα, μία το εκκολαπτόμενο club, την άλλη οι παραδόσεις............Πραγματικά δεν βγάζεις άκρη. Άντε να φτιάξουμε την σελιδούλα μας να ευχαριστιόμαστε από εκεί την τρέλλα μας και όλα τα άλλα περιττεύουν.......
Γιώργο...τα προβλήματα θα υπάρχουν και μετά...βεβαίως και να φτιαχθεί το site..αλλά τα διάφορα παράπονα...λάστιχα...το ένα...το άλλο..όπως λες και εσύ πάλι θα αναφέρονται δυστυχώς...και δε φταίμε για αυτό...
-
@Controlas Άντε με το καλό! Επιτέλους θα δούμε ένα διαφορετικό χαμόγελο σαν του...DurinVIII μετά την πρώτη συνάντηση
Με ΠΑΠΡΑ μίλησα και εγώ αυτήν την εβδομάδα και έχει πέσει 'σήρμα' για το επερχόμενο club. Τέσπα εγώ θα πάω την άλλη εβδομάδα για τα 10000 και θα δω και στην 'πράξη' πόσο σοβαρά το έχουν πάρει απο την έκπτωση που θα μου κάνει .....σωστός
Stay Tunned λοιπόν
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt