Καλησπέρα σε όλους. Χάθηκα για λίγο, αλλά βολτάρω συνέχεια και δεν το χορταίνω . Έχω κάνει περίπου 500 χλμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πηγαίνω μέχρι 4000 rpm με 5η κυρίως και δεν έχω δει πλήρως τις δυνατότητες του. Μία φορά το άνοιξα μέχρι τις ~5000 rpm και αυτό για να ξεκολλήσω απο ένα scenic 2.0, που ήταν καρφωμένο πίσω μου στην ανηφόρα, μετά τα διόδια στις Αφίδνες. Ούτε που κατάλαβα πότε έπιασα απο 100 τα 160 στην ανηφόρα με 5η!!!!!
Τελικά μου έδωσαν της Δευτέρα πατάκια, αναπτήρα και τασάκι (είχα παραλάβει την Πέμπτη) και σήμερα πήγα στον Παπρά και μου έφτιαξαν το πλαστικό που χτυπούσε, στην πίσω δεξιά θέση, κάτω απο το παράθυρο, εκεί που είναι το πίσω δεξια ηχείο (ήμουν αρκετά περιγραφικός
). Είχε σπάσει το κλιπ τελικά. Μου το άλλαξαν κατευθείαν (5 λεπτά έκατσα) και είχα ξεμπερδέψει.
Λοιπόν εκεί έπιασα κουβέντα με ένα ευγενέστατο παλικάρι, πρέπει να ήταν ο υπεύθυνος στο συνεργείο (κουστουμαρισμένος μέσα στο συνεργείο, μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν συγκάτησα το όνομα του) , ο οποίος με ρώτησε εάν ασχολούμε με το forum ???????
Toυ είπα ότι είμαι στο φόρουμ των 4τροχών και μου είπε ότι θέλει να στηρίξει ο Παπράς την δημιουργία του COLT CLUB . Προχωράει τελικά το θέμα απο ότι βλέπω και σε προηγούμενο post του controlas . Στην επόμενη συνάντηση θα είμαι εκεί, οπότε θα τα πούμε και απο κοντά. Επειδή δουλέυω σε isp , μπορεί να βρούμε και καλύτερες τιμές, ή να συγκρίνουμε με αυτές που έχετε βρει.
Απο παράπονα τώρα, το μόνο που με ενοχλεί προσωπικά είναι οι θόρυβοι που ακούω απο την εταζιέρα (το ακούω κυριώς στον χωματόδρομο), αλλά μου είπε να δοκιμάσω μία πατέντα το παλικάρι απο τον Παπρά, να σφηνώσω λάστιχο, σαν αυτό που χρησιμοποιήται στα παράθυρα, εκεί που ακουμπάει η εταζιέρα. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω εάν έλυσε το πρόβλημα (φαντάζομαι θα χτυπάει και σε άλλους η εταζιέρα ) .
Επίσης για το θέμα με την αλλαγή λαδιών στα 1500, ρώτησα ένα μηχανικό στον Σαρακάκη και μου είπε να το πάω κατευθείαν στα 10.000χλμ. Ότι γράφει το βιβλίο μου λέει θα κάνεις. Εσείς τι λέτε;
Τέλος ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε παραλάβει βιβλίο service. Έχω πάρει το βιβλίο της εγγύησης και το manual.
Συγνώμη για το μεγάλο post, αλλά είπα να αναπληρώσω για τις μέρες που έλειπα