-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1300 ΣΕΙΡΙΑΚΟ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3.800ΧΛΜ....ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ 4 ΦΟΡΕΣ..ΜΕ ΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΕΝ ΣΤΑΣΗ (ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΠ ΠΧ. Η ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ...ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.....ΑΚΡΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΕΛΕΝΓΧΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 20αρια χιλιομετρα δοκιμη και δεν παρουσιαζει τιποτα,και περιμενουν αν ξανασυββει να τουσς το παω!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ..(ΤΗΝ 2Η ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΑΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ!!!ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ..........ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ.......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1300 ΣΕΙΡΙΑΚΟ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3.800ΧΛΜ....ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ 4 ΦΟΡΕΣ..ΜΕ ΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΕΝ ΣΤΑΣΗ (ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΠ ΠΧ. Η ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ...ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.....ΑΚΡΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΕΛΕΝΓΧΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 20αρια χιλιομετρα δοκιμη και δεν παρουσιαζει τιποτα,και περιμενουν αν ξανασυββει να τουσς το παω!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ..(ΤΗΝ 2Η ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΑΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ!!!ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ..........ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ.......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.
Σε ποιο συνεργείο το πας εάν επιτρέπετε;
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1300 ΣΕΙΡΙΑΚΟ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3.800ΧΛΜ....ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ 4 ΦΟΡΕΣ..ΜΕ ΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
κυνήγα το!!!
-
Φίλε υπεροδηγέ έτυχες σε κακό κομμάτι. Διάβαζα τις προάλλες από ένα άλλο τακτικό μέλος του forum για την mercedes του που την είχε πάρει πάνω από 50000 Ευρώ και του έβγαλε σύντομα αντίστοιχα και ακόμη χειρότερα επικίνδυνα προβλήματα. Είναι να μην τύχεις στο κακό κομμάτι. Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε οι ξετσίπωτες οι αντιπροσωπείες να σέβονται τον πελάτη τους και να έκαναν και ολική αντικατάσταση αυτοκινήτου (τι λέω τώρα κι εγώ........) όταν τουλάχιστον το αυτοκίνητο έχει τόσο λίγα χιλιόμετρα όπως το δικό σου......
Πήγαινε και σε άλλο συνεργείο, πάρε τηλέφωνο τα κεντρικά του Σαρακάκη, στείλε κάποιο γράμμα στους 4 τροχούς.....ίσως και ο συνήγορος του πολίτη έχει κάτι να προτείνει; Δεν ξέρω, απαραράδεκτα πράγματα να αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο και να κινδυνεύει η ζωή σου.
-
Πήγαινε και σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, και κυνήγησε το! Απαίτησε το αυτοκίνητο που πλήρωσες με την δουλειά σου, να είναι όπως αυτό που σου περιέγραψαν! Δεν πλήρωσες λιγότερα για ένα ελαττωματικό!
Έχω ακούσει παρόμοιο πρόβλημα σε 206cc αυτόματο ενός φίλου, που μετά από αρκετές φορές και ταλαιπωρία, τελικά του άλλαξαν σασμάν ...
Οι βλάβες που πότε υπάρχουν και πότε όχι, είναι οι πιο δύσκολες σε όλους τους τομείς!
Η γνώμη μου είναι ότι τα αυτόματα κιβώτια τείνουν να είναι λιγότερο αξιόπιστα από τα χειροκίνητα, αφού έχουν απίστευτα πολλά ηλεκτρονικά και ηλεκτρομηχανικά μέρη. (χωρίς βέβαια να είναι δικαιολογία για τις αντιπροσωπείες) -
Η καλύτερη λύση ειναι να στείλεις ενα γραμματάκι στους 4Τ ή σε κάνα Autocar που έχουν και στήλη αφιερωμένη σε τέτοιου είδους προβλήματα. Και ξαφνικά η αντιπροσωπεία θα φτιάξει αμέσως το πρόβλημά σου.
-
Προσωπικά στην χειρότερη θα ήμουν ευχαριστημένος με αλλαγή σασμάν και στην καλύτερη με ολική αντικατάσταση εφόσον είναι τόσα λίγα τα χιλιόμετρα!
Μάλλον πρέπει να απαιτήσεις πράγματα και όπως είπαν οι παραπάνω δοκίμασε και άλλη αντιπροσωπεία!
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Προσωπικά στην χειρότερη θα ήμουν ευχαριστημένος με αλλαγή σασμάν και στην καλύτερη με ολική αντικατάσταση εφόσον είναι τόσα λίγα τα χιλιόμετρα!Μάλλον πρέπει να απαιτήσεις πράγματα και όπως είπαν οι παραπάνω δοκίμασε και άλλη αντιπροσωπεία!
Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και άλλη αντιπροσωπεία, όπως λέει και ο φίλος digilef, αλλά στην θέση σου θα την ονομάτιζα κιόλας , ώστε να φυλάγετε και ο υπόλοιπος κόσμος
-
Ενα Off topic post....
... Ατελείωτη είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη!
Πάω να τελειώσω την Τετάρτη, για να ξεκινήσει η Πέμπτη!
Greedz
-
πέρασα σήμερα απο τον 'παπαδόπουλο' και ρώτησα για εξάτμιση
το τελικό καζανάκι στοιχίζει περίπου 120euro (ανάλλογα με το
τελείωμα) και για αλλαγή σωλήνα από τον καταλύτη και πίσω (πράγμα
που συστήνει) υπολογίστε άλλα 100euro
und3r τι λες...?! -
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Προσωπικά στην χειρότερη θα ήμουν ευχαριστημένος με αλλαγή σασμάν και στην καλύτερη με ολική αντικατάσταση εφόσον είναι τόσα λίγα τα χιλιόμετρα!
Μάλλον πρέπει να απαιτήσεις πράγματα και όπως είπαν οι παραπάνω δοκίμασε και άλλη αντιπροσωπεία!
Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και άλλη αντιπροσωπεία, όπως λέει και ο φίλος digilef, αλλά στην θέση σου θα την ονομάτιζα κιόλας , ώστε να φυλάγετε και ο υπόλοιπος κόσμος
EN EINAI TO UEMA ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΓΝΟΙΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΣΑΡΑΚΑΚΗ..
ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΝΓΧΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 84 ΟΔΗΓΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ.(ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΑΛΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΑ 3.800 ΧΛΜ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΛΑΘΟΣ!!!ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΠΡΙΝ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ Η ΟΠΙΣΘΕΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ!!) ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ 4 ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΜΝΗΤΑ ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΑΒΕΡΙΚ 3 ΛΙΤΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 84 ΦΟΡΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ 4ΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΦΡΑΝΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ,ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑ ,ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΚΛΙΤΣ ΚΛΑΤΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑ ΦΡΕΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 43 ΧΛΜ..ΤΑ ΙΔΙΑ..
ΛΟΓΩ ΠΟΛΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ. -
Καλή τύχη υπεροδηγέ, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.
Κατα τα άλλα, ε τίποτα μωρέ ξέρεις.........τα ίδια και τα ίδια............εκτός του ότι: ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ COLT-ΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Του έκανα 100 χλμ και συνεχίζω ευλαβικά το στρώσιμο!!!
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Καλή τύχη υπεροδηγέ, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.Κατα τα άλλα, ε τίποτα μωρέ ξέρεις.........τα ίδια και τα ίδια............εκτός του ότι: ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ COLT-ΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Εεεεεε!!!!Πήρες το όχημα και δε μιλάς???ΜΕΓΙΑΑΑΑ !!!
Καλοτάξιδο Γιώργο!!!! -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
πέρασα σήμερα απο τον 'παπαδόπουλο' και ρώτησα για εξάτμιση
το τελικό καζανάκι στοιχίζει περίπου 120euro (ανάλλογα με το
τελείωμα) και για αλλαγή σωλήνα από τον καταλύτη και πίσω (πράγμα
που συστήνει) υπολογίστε άλλα 100euro
und3r τι λες...?!Χμμμμμ......Πάω αύριο στον ΠΑΠΡΑ για να σιγουρευτώ για την εγγύηση!!!
Του είπες αν μαζευτούμε πολύ να μας κάνει καλύτερη τιμή?
Θα δωσει τιποτα η εξατμιση κατα την γνωμη του? -
Καλή τύχη υπεροδηγέ, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.Κατα τα άλλα, ε τίποτα μωρέ ξέρεις.........τα ίδια και τα ίδια............εκτός του ότι: ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ COLT-ΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Υπεροδηγέ κυνήγα το.Αφού όπως λες κατέχεις τα αυτόματα κιβώτια δε μπορεί σου βγάζουν ότι έκανες λάθος σε κάτι.
-
Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ο και από εμένα φίλε DurinVIII
-
Καλοτάξιδο DurinVIII και καλό στρώσιμο
-
Καλοτάξιδο το mini EVO σου Γιώργο! Σου εύχομαι τα περισσότερα - ασφαλέστερα - απροβλημάτιστα και διασκεδαστικότερα χιλιόμετρα που έχεις κάνει στη ζωή σου!
Δηλαδή τώρα η κοπελιά που βάφεται στο διπλανό μπάκετ λύπει και τα πιτ στο Μόντε κάρλο έτσι
Έχουν γεμίσει και οι δρόμοι διαφημίσεις με το ΤΟΟ ΗΟΤ ΤΟΟ COLT αν το προσέξατε έτσι?
-
καλοτάξιδο και πολλά καλά χιλιόμετρα
αντε γιατί μας έλειπε ένα κόκκινο από την παρέα... ΄-)
φργκίσκο τι έγινε εσένα το δικό σου?
γιώργο κανά νεότερο από το δικό σου?und3r δεν μίκισα με τον ίδιο τον παπαδόπουλο γιατί έλειπε
ούτε έκατσα να του συζητήσω για παραπάνω από ένα 'κομμάτι'sorry back 2 work now
post 2 u l8r
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt