-
Τα CZT αργούν, εκτός αν είσαι τυχερή και έχουν φέρει με το πλοίο κάποια επιπλέον που δεν είναι από παραγγελία.
Για τα CZ3 δεν ξέρω, κάνε ένα τηλέφωνο σε οποιονδήποτε Saracakis (!!!) για να σου πούνε.
-
Συνάδελφοι COLTάκηδες ακούστε τη λυπητερή για την επισκευή της CARINA ε...7000 euros ζεστά μέχρι αηδίας!!Τι έχετε να πείτε?εμένα ο κόλπος κοντεύει να μου έρθει!!!
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Συνάδελφοι COLTάκηδες ακούστε τη λυπητερή για την επισκευή της CARINA ε...7000 euros ζεστά μέχρι αηδίας!!Τι έχετε να πείτε?εμένα ο κόλπος κοντεύει να μου έρθει!!!OUCH...
-
φίλε toutouni ξερόβηχας?εμένα λόξιγγας με έπιασε!!!
-
Ωχ παναγιά μου...κρίμα!
Το φτιάχνετε και το παντρευόσαστε ή το πουλάτε και παίρνετε κάτι μικρότερο...όπως ένα cz3 ας πούμε
-
Συνάδελφοι COLTάκηδες ακούστε τη λυπητερή για την επισκευή της CARINA ε...7000 euros ζεστά μέχρι αηδίας!!Τι έχετε να πείτε?εμένα ο κόλπος κοντεύει να μου έρθει!!!7 χιλιάρικα σου δίνει η αντιπροσωπεία; Ρώτησες πόσο στο αγοράζει όπως είναι; Δοκίμασε και κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο...........
Γι'αυτό μικτή και πάλι μικτή.............
Αλήθεια, έχετε μόνο τις βασικές καλύψεις στο Colt ή έχετε προσθέσει και άλλες;
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Συνάδελφοι COLTάκηδες ακούστε τη λυπητερή για την επισκευή της CARINA ε...7000 euros ζεστά μέχρι αηδίας!!Τι έχετε να πείτε?εμένα ο κόλπος κοντεύει να μου έρθει!!!
7 χιλιάρικα σου δίνει η αντιπροσωπεία; Ρώτησες πόσο στο αγοράζει όπως είναι; Δοκίμασε και κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο...........
Γι'αυτό μικτή και πάλι μικτή.............
Αλήθεια, έχετε μόνο τις βασικές καλύψεις στο Colt ή έχετε προσθέσει και άλλες;
Δε στο αγοράζει τρακαρισμένο...είναι η βασική τους αρχή...θα δούμε τώρα τι θα γίνει..είδομεν...Αρχικά έχω βάλει την ασφάλεια που δίνει ο Σαρακάκης για το πρώτο εξάμηνο...από κει και πέρα βλέπουμε...
-
Μικτή ασφάλεια σε οικογενειακό φίλο ασφαλιστή με 330 € το εξάμηνο και απο καλύψεις οτι θές!
Μέχρι και άνοιγμα αερόσακου -
Μικτή με πόση απαλλαγή; Σε ποια εταιρία; Πόσο είναι το bonus-malus; Μην πληρώνεις το εξάμηνο αν μπορείς. Σε χρεώνουν ένα μικρό ποσό επιπλέον.
-
Μικτή με πόση απαλλαγή; Σε ποια εταιρία; Πόσο είναι το bonus-malus; Μην πληρώνεις το εξάμηνο αν μπορείς. Σε χρεώνουν ένα μικρό ποσό επιπλέον.Συμφωνώ...Προσωπικά έχω bonus malus 3 (2 είναι το κατώτατο αν θυμάμαι καλά...)Λευτέρης και στην ασφαλιστική που με έχουν βάλει από Σαρακάκη κάπου τόσο πηγαίνει το κόστος..γύρω στα 330 euros...θέλει ψάξιμο το θέμα...θα αφήσω να κυλίσει το 1ο εξάμηνο με την ασφάλεια που μου έβαλαν και μετά βλέπω τι θα παίξει!
-
Εάν ενδιαφέρει οποιονδήποτε από εσάς ασφάλεια από Εθνική, στείλτε μου pm........
-
Μικτή με πόση απαλλαγή; Σε ποια εταιρία; Πόσο είναι το bonus-malus; Μην πληρώνεις το εξάμηνο αν μπορείς. Σε χρεώνουν ένα μικρό ποσό επιπλέον.Αν εννοείς απο ποιό ποσό και πάνω τα πληρώνει η ασφάλεια είναι 210 € Bonus Malus 3 και αποζημίωση του τελικού ποσού (με τους τόκους δηλαδή) αγοράς του (μέσω δανείου) General Union η εταιρεία.
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Bonus Malus 3Γι'αυτό έχεις χαμηλό ασφάλιστρο.......Τι να πω και εγώ που έχω 9..........
-
Bonus Malus 3
Γι'αυτό έχεις χαμηλό ασφάλιστρο.......Τι να πω και εγώ που έχω 9..........
Bonus malus 9???εγώ πχ απλά ισχυρίστηκα οτι οδηγώ (ή μαλλον οδηγούσα πλέον) το family car και μου έβαλε ο Σαρακάκης bonus 2 (βέβαια έίπαν ρόλο έπαιξε η ηλικία και οτι έχω το δίπλωμα από το 1999). Δεν ξέρω γιατί έχεις τόσο υψηλό bonus...
-
Σημαντικό και Κύριο είναι ότι είσαι εσύ καλά!
Τα αυτοκίνητα είναι ύλη, σίδερο, λαμαρίνα...Για τα ασφάλιστρα..
Εμένα μικτή με απαλλαγή 145 ε , Bonus 2 , πήγε 550 το εξάμηνο....
Στο asfalistra.gr έχει αρκετές ασφάλειες μαζεμένες, και μπορείς να συγκρίνεις τιμές, και ή να αγοράσεις από εκεί ή αν όχι από τον πράκτορά σου -
Bonus malus 9???εγώ πχ απλά ισχυρίστηκα οτι οδηγώ (ή μαλλον οδηγούσα πλέον) το family car και μου έβαλε ο Σαρακάκης bonus 2 (βέβαια έίπαν ρόλο έπαιξε η ηλικία και οτι έχω το δίπλωμα από το 1999). Δεν ξέρω γιατί έχεις τόσο υψηλό bonus...
Την έκανα 'μόνος' μου την ασφάλεια, όχι μέσω αντιπροσωπείας και δεν ενέπλεξα κανέναν άλλον. Thus, ξεκίνησα με 10.............ευτυχώς που έχω και γερές εκπτώσεις αλλιώς...........
Σας κρατάνε γύρω στο 3% επί του συνολικού ασφαλίστρου για κάθε εξάμηνο. Αν μπορείτε να πληρώνετε κάθε χρόνο καλύτερα..........FableD, έχω και εγώ χαμηλή απαλλαγή, και θα το αλλάξω αυξάνοντας την για να μου μειωθεί το ασφάλιστρο. Την μικτή αξίζει κατά κανόνα να την χρησιμοποιείς για μεγάλες ζημιές, σαν του Αλέξανδρου για παράδειγμα.
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Για τα ασφάλιστρα..
Στο asfalistra.gr έχει αρκετές ασφάλειες μαζεμένες, και μπορείς να συγκρίνεις τιμές, και ή να αγοράσεις από εκεί ή αν όχι από τον πράκτορά σουΠολλά δεν είναι τα 550 ?
-
Αν και δεν το έχω ψάξει από αλλού, πρέπει να είναι!
Η τιμή που βρίσκεις στην αγορά είναι 800ε το χρόνο με 540ε απαλλαγή.
Εγώ έχω ασφάλιστρο 550ε το εξάμηνο με 150ε απαλλαγή.Άσε λοιπόν το πρώτο να είναι έτσι, και μόλις κλείσω εξάμηνο βλέπουμε!
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Αν και δεν το έχω ψάξει από αλλού, πρέπει να είναι!Η τιμή που βρίσκεις στην αγορά είναι 800ε το χρόνο με 540ε απαλλαγή.
Εγώ έχω ασφάλιστρο 550ε το εξάμηνο με 150ε απαλλαγή.Άσε λοιπόν το πρώτο να είναι έτσι, και μόλις κλείσω εξάμηνο βλέπουμε!
Λοιπόν Εγνατία ασφαλιστική, με απαλλαγή 180
-
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Αν και δεν το έχω ψάξει από αλλού, πρέπει να είναι!
Η τιμή που βρίσκεις στην αγορά είναι 800ε το χρόνο με 540ε απαλλαγή.
Λοιπόν Εγνατία ασφαλιστική, με απαλλαγή 180
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt