-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ !!!Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε πως το όχημα βρίσκεται στο τελωνείο μαζί με άλλα 400 !!! Εκτελωνισμός τώρα κτλ οπότε κατά 20 του μηνός θα το έχω!!
Ευχομαι να σου ειπαν την αληθεια....και οχι ψεματα επειδη τους παιρνεις καθε μερα τηλεφωνο επειδη το εκλεισες πριν 1-2 μηνες με προκαταβολη..λεγοντας σου οτι σε 20 εργασιμες θα το παρεις...και περασε ηδη 1-2 μηνες με δικαιολογιες τυπου ..το καραβι δεν εδεσε ακομα..κτλ.κτλ..και περιμενεις και περιμενεις.....μακαρι να σου ειπαν την αληθεια!!!γιατι αλιως μαλλον 20 Νοεμβρη θα το παρεις. Ευχομαι και πριν τις 20 Οκτωβρη...αλλα ειναι ολοι τους εκει μεσα λιγο ψευταρακοι...
Όχι το παλικάρι με το οποίο μιλάω είναι πολύ εντάξει...και ούτε παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα...μέχρι τώρα από τον Ιούλιο που το παράγγειλα έχω τηλεφωνήσει 3 φορές μόνο! 1 φορά το μήνα δηλαδή!Οπότε το αυτοκίνητο έχει έρθει κανονικά..
Aρα 3 μηνες αναμονη....(ενω λενε σε 20 μερες απο την εξωφληση και τριχες...τελος παντων)...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Aρα 3 μηνες αναμονη....(ενω λενε σε 20 μερες απο την εξωφληση και τριχες...τελος παντων)...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
Εμένα πάντως ότι μου είπαν αποδείχθηκε αληθές, δεν με καθυστέρησαν. Από Παπρά το πήρα, άλλα βέβαια τα πάντα έρχονται μέσα από το bottleneck του Saracakis.........
-
Akoyste pedia...
To provlima me ton symplekth enfanizete sxedon se ola ta CZT.Apo agglia mexri ellada.
O symplekths kanei enan hxo otan den ton patas.Me to pou ton patas aytos o hxos ejafanizete.
PROSOXH: An eisai mesa sto amaji o hxos isa isa pou akougete.Otan bgeis ejw einai idiaitera spastikos.
Oi trigmoi sta plastika einai kai ayto synithismeno fainomeno. -
Απο τριγμούς εγώ δεν έχω τίποτα εκτός απο ένα ανεπαίσθητο που οφείλεται κατά 99 % απο τη χούφτα του λεβιέ της πόρτας του συνοδηγού (εσωτερικά πάντα).
Μικροί θόρυβοι ακούγονται επίσης με τις αγκράφες τψν ζωνών συνοδηγού και πίσω επιβατών που ακουμπάνε στα πλαϊνά πλαστικά . Την είχα πάθει στην αρχή (και είχα κατατρομάξει με τους τριγμούς που δημιουργόντουσαν) Όταν τις στερέωσα καλύτερα εξαφανίστηκαν. Φυσικά και θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια πιαστράκια όπως σε πάρα πολλά άλλα αυτοκίνητα.
Αυτά περί τριγμών και όσο για το σασμάν θα κάνω το test του iperodigoy αλλα πιστεύω οτι έχει να κάνει μόνο με το αυτόματο.
Ίδωμεν...
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ !!!Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε πως το όχημα βρίσκεται στο τελωνείο μαζί με άλλα 400 !!! Εκτελωνισμός τώρα κτλ οπότε κατά 20 του μηνός θα το έχω!!Άντε με το καλό Αλέξανδρε να μην σε ταλαιπωρήσουν άλλο και να γλυκαθείς λιγάκι και με την περιπέτεια της Carina
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Akoyste pedia...
To provlima me ton symplekth enfanizete sxedon se ola ta CZT.Apo agglia mexri ellada.
O symplekths kanei enan hxo otan den ton patas.Me to pou ton patas aytos o hxos ejafanizete.
PROSOXH: An eisai mesa sto amaji o hxos isa isa pou akougete.Otan bgeis ejw einai idiaitera spastikos.
Oi trigmoi sta plastika einai kai ayto synithismeno fainomeno.Δηλαδή ο ήχος από που προκαλείται; Στην αντιπροσωπεία μπορούν να κάνουν κάτι ;Έχει ρωτήσει κανείς;
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Άντε με το καλό Αλέξανδρε να μην σε ταλαιπωρήσουν άλλο και να γλυκαθείς λιγάκι και με την περιπέτεια της CarinaΈλα μου ντε...μεγάλο βάσανο τι θα γίνει με την CARINA...κρίμα μόνο και μόνο επειδή ήταν σκυλί όχημα!ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!Μάλιστα το συγκεκριμμένο το είχαν βραβεύσει στην ΤΟΥΟΤΑ (όχι όλη η σειρά,μόνο το συγκεκριμμένο όχημα!) για τις ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ βλάβες μετά από 180000 χλμ!Το τυπικό του service έκανε και τίποτα άλλο!Να φανταστεί κανείς πως ούτε δίσκος έχει αλλαχθεί (τόσο γερός!) και ούτε ταμπούρα πίσω (μα να μη φαγώνονται με τίποτα!!)Και από καυσαέρια?Πάει κόντρα στις εκπομπές ρύπων με καινούργιας τεχνολογίας οχήματα!Άμα θέλουν οι Ιάπωνες κάνουν θαύματα!Είδομεν λοιπόν τι θα γίνει..είδομεν...
-
[quote='toutouni']πέρασα σήμερα απο τον 'παπαδόπουλο' και ρώτησα για εξάτμιση
το τελικό καζανάκι στοιχίζει περίπου 120euro (ανάλλογα με το
τελείωμα) και για αλλαγή σωλήνα από τον καταλύτη και πίσω (πράγμα
που συστήνει) υπολογίστε άλλα 100euro
und3r τι λες...?!Paidia makria apo ton papadopoulo eixa ena xsara 1600 16v kai allaksa ta 2 kazanakia mesaio kai teliko. To amaksi amesws moularwse den pigaine mia otan piga kai tou to eipa tin alli mera ekane tin papia mou eipe prwti fora ginetai auto oti eixe petaksei auta pou evgale. Telika anagkastika na ta vgalw kai agorasa pali tis manas tou me apotelesma na mou fugoun ena karo xrimata. Einai megalos apatewnas mou exoun pei kai alla atoma pou tin exoun patisei.
H eksatmisi sto coltaki einai teleia me wraio ixo.
P.S file me to mauro czt eimai to paidi me to asimi pou sunantithikame stis 30\9 sti diastaurwsi P.Ralli kai kifisou pou mou eipes gia to forum kai tin sunantisi sto sef tin epomeni mera alla den mporousa na erthw kai meta pou ta sanidwsame me sfines mexri ton peiraia.
-
Akoyste pedia...
Oi trigmoi sta plastika einai kai ayto synithismeno fainomeno.Λογικά όταν εξαφανίζεται μετά το πάτημα του συμπλέκτη φταίει το ρουλεμάν .
-
Αυτός είναι ο κανόνας αλλά στην περιπτωσή μας πιστεύω οτι είναι απλά ένας ήχος που ακούγεται απο το σασμάν. Τίποτε άλλο καθώς λειτουργεί άψογα...απλά ακούγεται ο ήχος!
Θα κάνω το ερώτημα σύντομα στο συνεργείο να δούμε τι θα πούν! Μέχρι τότε ελπίζω να ακούσω και μερικά άλλα colt να δω αν ακούγονται το ίδιο!
Το σίγουρο είναι οτι θα τους βάλω να μου ρυθμίσουν να αποσυμπλέκει - συμπλέκει κάπου στη μέση της διαδρομής του πετάλ γιατί τώρα είναι αρκετά ψηλά!
-
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
Paidia makria apo ton papadopoulo eixa ena xsara 1600 16v kai allaksa ta 2 kazanakia mesaio kai teliko. To amaksi amesws moularwse ...... ...... ......Einai megalos apatewnas mou exoun pei kai alla atoma pou tin exoun patisei.
H eksatmisi sto coltaki einai teleia me wraio ixo.
επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη για τον 'παπαδόπουλο'
μιλάω από προσωπική εμπειρία αλλά και από όσους γνωστούς και
φίλους ξέρω ότι 'φοράνε' κάτι από εκέι στα αμάξια τους
δεν θέλω να πω σε καμία περίπτωση ότι αυτά που λες είναι ανακρίβειες
κάθε άλλο αλλά πάντα θα υπάρχουν ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι
πελάτες (από τους γιατρούς μέχρι τους εξατμισάδες)ο ήχος του czt είνα καλός κατά την γνώμη μου μόνο στο ρελαντί(!)
στις ψηλές στροφές είναι πολύ λίγος (όχι σε ντεσιμπέλ) για το σπορ
χαρακτήρα του αυτοκινήτου
σε καμία περίπτωση όταν εννοώ αλλαγή εξάτμισης δεν αναφέρομαι σε
τρελά τελικά καζανάκια με θόρυβο μεγαλύτερης ισχύως από sub πολλών εκατοντάδων wattP.S file me to mauro czt eimai to paidi me to asimi pou sunantithikame stis 30\9 sti diastaurwsi P.Ralli kai kifisou pou mou eipes gia to forum kai tin sunantisi sto sef tin epomeni mera alla den mporousa na erthw kai meta pou ta sanidwsame me sfines mexri ton peiraia.
καλώς ήρθες στην παρέα μας
λες να συναντηθούμε και σήμερα..?! -
Καλημέρα Παίδες!
**Πολλά και καλά νέα!
**
Κατ’αρχάς να ευχαριστήσω τον Γιώργο (DurinVIII) για την βοήθειά του!Εχθές ήμουν όλη μέρα σε μία διαρκή «αναζήτηση» από την οποία συμπέρανα τα εξής!
Α) Οι θόλοι στα κόκκινα Colt εργοστασιακά είναι βαμμένοι, αλλά όχι τέλεια. Έχουν υποστεί φωσφάτοση (αντισκοριακή προστασία) απλά το φινίρισμά τους δεν είναι τέλειο, όπως το εξωτερικό χρώμα.
Β) Το καπό είναι νορμάλ, απειροελάχιστα (δεν το καταλαβαίνεις αν δεν ασχολείσαι φανοποιεία) να αφήνει λίγο διαφορετικό διάκενο από τα πάνω πλαστικά.
**Γ) **Το Σασμάν, στην νεκρά με αφημένο συμπλέκτη κάνει λίγο μηχανικό θόρυβο που μπορείς να τον αντιληφθείς πιο εύκολα σε ένα κλείστό πάρκινγ, χωρίς να είναι ανησυχητικό, χωρίς να αποτελεί πρόβλημα, η λάθος κατασκευής. (μίλησα με τους μηχανικούς από 3 αντιπροσωπείες, και ένα ανεξάρτητο συνεργείο) ίσως αυτό οφείλεται ότι είναι ένα «ενισχυμένο» κιβώτιο της Getrag για να αντέχει την ροπή.
Το κιβώτιο μας, το θεωρούν “Black Box” Δηλαδή, αν χαλάσει κάτι μέσα του, δεν το ανοίγουν, αλλά κάνουν αντικατάσταση.
**
Δ) **¨Όλη η καινούρια «φουρνιά» Colt CZT φοράει Continental λάστιχα που, όπως είπε ο DurinVIII έχουν μαλακότερη γόμα, με ότι αυτό συνεπάγεται .Συνεπώς, δεν υπήρχε KANENA πρόβλημα με το CZT μου, και από εχθές το βράδυ στις 8 προστέθηκε ένα ακόμα ΚΟΚΚΙΝΟ CZT!!
**
Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο! **Παρόλο που δέν το πάτησα πάνω απο τις 2.500 - 3.000 στροφές δείχνει να ξέρει να κρύβει καλά τα 1100 κιλά του, με ένα σίγουρο και απροβλημάτιστο τιμόνι, που σε βοηθά να τελείώσεις τον ελιγμό πρίν κάν σκεφτέις πώς πρέπει να γίνει!
**Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!
**
Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχουμε! -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Καλημέρα Παίδες!Δ) ¨Όλη η καινούρια «φουρνιά» Colt CZT φοράει Continental λάστιχα που, όπως είπε ο DurinVIII έχουν μαλακότερη γόμα, με ότι αυτό συνεπάγεται .
Συνεπώς, δεν υπήρχε KANENA πρόβλημα με το CZT μου, και από εχθές το βράδυ στις 8 προστέθηκε ένα ακόμα ΚΟΚΚΙΝΟ CZT!!
Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχουμε!
αντε καλοτάξιδο και καλα πολλά κμ και σε εσένα ΄-)
υγ1. θα μου πει κάποιος επιτέλους τι continental λάστιχο φοράτε?!
υγ2. θα με πείτε γραφικό: καλό το τιμόνι του αλλά δεν είναι rallye... -
Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, ότι δλδ δέν είναι μίνι, που όπου έκοβες έστριβε και σου χάριζε απλόχερα την ευκαιρία να διορθώσεις, να κάνεις τιμονιά, να αφείσεις γκάζι για να στρίψεις, να κόψεις παραπάνω όταν υποστρέφεις, για να ξαναπιάσουν οι casterομένες μπροστινές... Και άν κάτι πάει λάθος? ....
Αλλά Σκέψου! Με το COLT Μπορείς να κινείσαι Kαθημερινά, πιό Γρήγορα, πιό Εύκολα, ίσως με περισσότερα χιλιόμετρα, χωρίς να το 'καταλαβαίνεις' χωρίς να ιδρώνεις για να στρίψεις, και μάλλον με περισσότερη ασφάλεια!
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, ότι δλδ δέν είναι μίνι, που όπου έκοβες έστριβε και σου χάριζε απλόχερα την ευκαιρία να διορθώσεις, να κάνεις τιμονιά, να αφείσεις γκάζι για να στρίψεις, να κόψεις παραπάνω όταν υποστρέφεις, για να ξαναπιάσουν οι casterομένες μπροστινές... Και άν κάτι πάει λάθος? ....Αλλά Σκέψου! Με το COLT Μπορείς να κινείσαι Kαθημερινά, πιό Γρήγορα, πιό Εύκολα, ίσως με περισσότερα χιλιόμετρα, χωρίς να το 'καταλαβαίνεις' χωρίς να ιδρώνεις για να στρίψεις, και μάλλον με περισσότερη ασφάλεια!
φραγκίσκο δεν ξέρω αν είχες οδηγήσει rallye στο παρελθόν αλλά
το τιμόνι του πεζω είναι μοναδικό στην κατηγορία του (κατά την ταπεινή
μου πάντα άποψη)
πλούσιο σε πληροφορίες βαρύ όσο έπρεπε χωρίς να χάνει την αίσθησή του στα χιλιόμετρα και επιπλέον μπορούσες να το στρίψεις στο παρκάρισμα...να σε πω
παράτα το φόρουμ και πήγαινε καμιά βόλτα να το στρώσεις -
Παιδιά για εξάτμιση έχω ακούσει πολύ καλά λόγια όσον αφορά την πολύ προσεγμένη δουλεία τους για αυτό το κατάστημα http://www.exhaust-center.gr
Τους έχω ήδη στείλει ένα σχετικό email και περιμένω κάποιο νέο τους!
Τι λέτε? Τελικά για να είμαστε εντός εγγύησης πρέπει οτι αλλαχτεί να είναι μετά τον καταλύτη έτσι?
-
Πολλά προβλήματα διαβαζω ρε παιδια για τα κολτ, μηπως να το ξανασκεφτω όσο ειναι νωρις??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολλά προβλήματα διαβαζω ρε παιδια για τα κολτ, μηπως να το ξανασκεφτω όσο ειναι νωρις??Προβλήματα νεότητας είναι κατά πάσα πιθανότητα..
-
Ουσιαστικά Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει εκτός απο αυτό που απασχολεί τον iperodigo και πρόκειτια για αυτόματο colt!
Κάποιοι ήχοι έχουν επισημανθεί που προφανώς ακριβώς επειδή είναι καινούργιο δεν τους έχει συνηθίσει το αυτί των ιδιοκτητών τους.
Δόξα το θεό κάθε άλλο παρά προβλήματα μας έχει βγάλει.Τουλάχιστον για εμένα έχει ανταποκριθεί άψογα σε αυτό που ήθελα πριν κάνω την επιλογή του και με σχεδόν 9000 km στο κοντέρ δεν έχει κάνει το παραμικρό .
Φτου Φτού μην το ματιάσω
Το ίδιο και των Toutouni - UND3R που έχουν CZT και έχουν κάνει σχεδόν τόσα αλλά...ειδικά για τον UND3R πολύ πιο αγριεμένα
Τώρα αν είναι καλή επιλογή ή όχι αυτό είναι υποκειμενικό αλλά και αντικειμενικό.
Όσο για το αντικειμενικό... μιλώντας περισσότερο για το CZ3 ο ειδικός τύπος έχει δόσει τον ψήφο του στο colt έναντι των νέων ανταγωνιστών του (swift-polo-κτλ) αλλά απο την άλλη δεν έχει τολμήσει να το συγκρίνει και με υποτιθέμενα μικρά 'γρήγορα' 1400 άρια καθώς θα θείξει αρκετά μοντέλα με τις επιδόσεις του σε μοτέρ-φρένα κτλ....
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Κατ’αρχάς να ευχαριστήσω τον Γιώργο (DurinVIII) για την βοήθειά του!
Τίποτα φίλε μου να είσαι καλά!
Συνεπώς, δεν υπήρχε KANENA πρόβλημα με το CZT μου, και από εχθές το βράδυ στις 8 προστέθηκε ένα ακόμα ΚΟΚΚΙΝΟ CZT!!
**Έτσι, έτσι να αυξανόμαστε τα κοκκινάκια!!! Μπράβο Ρε Φραγκ, καλορίζικο καλοτάξιδο και καλότυχο........ρίξτου χιλιόμετρα....εγώ σε τρείς μέρες πεντακοσάρισα και συνεχίζω!!!!!!!
Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο! **
Είναι τρέλλα!!!!!! Ευχαριστιέσαι να το οδηγείς!!!!! Μαζευτήκαμε αρκετά αμαξάκια. Το επόμενο ΣΚ συνάντηση standard!!!!!!
Πήγα σήμερα να δω τον αέρα και τι να δώ..................45 psi του είχαν βάλει σε κάθε λάστιχο όταν το αυτοκίνητο θέλει 30!!!!!
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt