-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
Στο δικό μου cz3 είναι της mitsubishi (το γράφει στο πλαστικό μέρος κάτω που έχει το πατάκι) και μου τα είχε δώσει ο ΠΑΠΡΑΣ .
Δώρο ήταν τα πατάκια και ο συναγερμός ΜΕΤΑ .
και τα δικά μου πατάκια 'μαμά' είναι
ο παπρας έβαλε μόνο την πινακίδα και
ο σαρακάκης το 'υπέροχο' αυτοκόλητο
λογότυπο το οποίο έφυγε αμέσως με την
βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας...Η προσφορά του Πράπα στο 5θυρο 1300 ήταν πατάκια (κλασσικά), συναγερμός ΜΕΤΑ, και σετ τρίγωνο, πυροσβεστήρας φαρμακείο (μετά από δική μου 'σπόντα' του τύπου δεν απαγορεύεται να κυκλοφορώ χωρίς αυτά??). Μια νύξη που τους έκανα ότι δεν μου αρέσει το σηματάκι του Σαρακάκη ήταν αρκετή για να το παραλάβω χωρίς αυτό και χωρίς σημάδι.
Είναι πιστεύω υποχρέωσή τους να σε ρωτάνε εάν θέλεις να είσαι κινητή διαφήμηση ή όχι. Τουλάχιστον, θα έπρεπε να χρεώνουμε τον διαφημηστικό χώρο με το μήνα. Στον αδερφό μου στο κάλυψαν το 1/3 του πίσω παρμπρηζ με αυτοκόλλητο λογότυπο. Αίσχος.....
Καλοτάξιδα στους καινούργιους κατόχους
Υ.Γ. Μπρελόκ σας δώσανε? Τωρά που θα πάω για λάδια θα τους το ζητήσω.
-
colt czt 220hp by ralliart!!!
μόλις πάρκαρε έξω από το μαγαζί μου
έπιασα κουβέντα με το παλικάρι που το έχει
το αμάξι ήρθε έτοιμο από το εξωτερικό ετοιμασμένο
από την ralliart
εξωτερικές διαφορές?!
διαφορετική εξάτμιση (απλή και ΠΟΛΥ ωραία)
λάστιχο bridgestone re720
και πισω έχει ένα ταπεινό αυτοκολητάκι της ralliart στη θέση
του δικού σας σαρακάκη αλλα το καλυτερο... δεν γράφει
ΠΟΥΘΕΝΑ czt!!!υγ. controlas είναι μάλλον αυτό που είδες χτες με την ωραία πινακίδα
-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
colt czt 220hp by ralliart!!!μόλις πάρκαρε έξω από το μαγαζί μου
έπιασα κουβέντα με το παλικάρι που το έχει
το αμάξι ήρθε έτοιμο από το εξωτερικό ετοιμασμένο
από την ralliart
εξωτερικές διαφορές?!
διαφορετική εξάτμιση (απλή και ΠΟΛΥ ωραία)
λάστιχο bridgestone re720
και πισω έχει ένα ταπεινό αυτοκολητάκι της ralliart στη θέση
του δικού σας σαρακάκη αλλα το καλυτερο... δεν γράφει
ΠΟΥΘΕΝΑ czt!!!υγ. controlas είναι μάλλον αυτό που είδες χτες με την ωραία πινακίδα
ralliart και 220 hp?? μήπως έμαθες και πόσο στοίχησε η μετατροπή και τι ακριβώς του άλλαξε μηχανικά (πχ πρόγραμμα κτλ)?
άντε να δουμε πότε θα έρθουν αυτά τα 'κόλπα' Ελλάδα να τα 'τιμήσουμε'!!
-
Τι γίνεται ωρέ...;
Εκρηξη αλόγων...η ΦαουΒε μας ετοιμάζει το 1.4-liter TSI με 170 άλογα
και τώρα μαθαίνουμε για 220 άλογα από τον 1.5-liter T... -
αμα τα κατεβασει στην ασφαλτο εμενα να με χεσετε .............
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αμα τα κατεβασει στην ασφαλτο εμενα να με χεσετε .............μάλλον κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
είναι πολλά τα άλογα
το παλικάρι που το έχει είναι αντιπρόσωπος της μητσου
και μου είπε ότι το αμάξι στοιχίζει πέρίπου 24000ευρω
(για αντιπροσώπους βέβαια η τιμή είναι αρκετά χαμηλότερη)
έμαθα επίσης ότι ετοίμάζεται και πρόγραμμα από την ralliart
το οποίο μέσα σε όλα τα άλλα θα απενεργοποιεί και το esp
(most propably...) κατ' επιλογή
λέτε να βγάλουν κάτι αντίστοιχο με το τηλεχειριζόμενο της seat
και να έχουμε τα άλογα όποτε τα χρειαζόμαστε και όποτε έχουμε
λεφτά για βενζίνη...?! -
Αυτά είναι!
Πιστεύω ότι σύντομα θα κάνουν την εμφανισλη τους πολλές βελτιωτικές λύσεις για τα coltάκια μας και περισσότερες φυσικά για το czt!
Το θέμα είναι να μπορείς ας πούμε να πάς στον ΠΑΠΡΑ και να βάζεις ένα πρόγραμμα ας πούμε για να πάω στα 110-120 αλογάκια χωρίς να χαθεί η εγγύηση
Άραγε αν οποιαδήποτε μετατροπή γίνει σε αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο με τις ευλογίες της ralliart θα μπορεί να παραμείνουμε εντός εγγύησης......???
Ιδού το ερώτημα!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αμα τα κατεβασει στην ασφαλτο εμενα να με χεσετε .............Το αμάξι αυτό κυκλοφορεί στην Ιαπωνία σαν εργοστασιακό με 230 άλογα από την rallιart. Οπότε μάλλον θα τα βγάζει...
Όσο τα βγάζουνε και τα evo 400+ by ralliart.Η K&N Κατασκευασε φιλτρο που δινει 15-20 αλογα δυναμομετρημενα για το CZT.
-
Φαντάζομαι οι πιο δυνατές εκδόσεις θα έχουν πιο σπόρ στήσιμο απο το 'απλό' CZT, σωστά;
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Το αμάξι αυτό κυκλοφορεί στην Ιαπωνία σαν εργοστασιακό με 230 άλογα από την rallιart. Οπότε μάλλον θα τα βγάζει...
Όσο τα βγάζουνε και τα evo 400+ by ralliart.Η K&N Κατασκευασε φιλτρο που δινει 15-20 αλογα δυναμομετρημενα για το CZT.
μπορει στο τζαπαν οι ρυθμισεις να ειναι διαφορετικες , μπορει στο τζαπαν να δινεται με μπλοκε , μπορει , μπορει , μπορει......... υπαρχουν δεδομενα που γνωριζουμε ??????
και κατι αλλο αδερφε , αλλο EVO με 400 αλογα και αλλο CZT με 220.......πιστεψε με ειναι τρελη διαφορα......... -
Να πω και εγώ ένα γεια!
Περιμένω το CzT μου μέσα στον μήνα, στο χρώμα της φωτιάς!
Από πλευράς βελτίωσης κινητήρα, έχω επικοινωνήσει με διάφορες εταιρίες που έχουν kit για τον μεγάλο μας αδερφό, και λύσεις θα υπάρξουν από την νέα χρονιά.
Οι περισσότεροι μίλησαν εύκολα, για έως και +50 hp, χωρίς να είναι συγκεκριμένοι.Από πλευράς βελτίωσης ανάρτησης, (ρυθμιζόμενη, καθ ύψος, σκληρότητα, camber caster, σύγκλιση) ακόμα δεν ξέρει κανείς τίποτα. Λογικά και εκεί θα δούμε όμορφα πράγματα!
Αυτό που θα χρειαζόμασταν είναι ένα ηλεκτρονικό όργανο πολλαπλών ενδείξεων, (πίεση / θερμοκρασία λαδιού, θερμοκρασία νερού / κινητήρα., πίεση turbo, a/f meter) μιας που δεν παρέχεται καμία πληροφορία για τα παραπάνω από τα εργοστασιακά όργανα, και δεν θα μου άρεσε μια ( ας με συχωρέσουν όσοι ) «καγκούρικη» λύση κολόνας οδηγού με 5.000 όργανα.
Το εργοστασιακό ηχοσύστημα θεωρείτε ότι δεν είναι επαρκές? Από όσο γνωρίζω εσωτερικά είναι Blaupunkt
Το πρόβλημα με το ντουλαπάκι είναι γνωστό, και φυσικά το καλύπτει η επταετή εγγύηση!
Από όσο βλέπω μαζευόμαστε, οι πωλήσεις του πάνε πολύ καλά, το αυτοκίνητό μας έχει άρχισε να κυκλοφορεί και να κλέβει ματιές, πράγμα σημαντικό.
Ίσως πλησιάζει η στιγμή να αρχίσουμε ένα topic “Colt Club”
Τι λέτε? -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Να πω και εγώ ένα γεια!Περιμένω το CzT μου μέσα στον μήνα, στο χρώμα της φωτιάς!
Καλοτάξιδο FaBleD και με το καλό να έρθει!
Απο που το παράγγειλες εάν επιτρέπετε;Ίσως πλησιάζει η στιγμή να αρχίσουμε ένα topic “Colt Club”
Τι λέτε?Συμφωνώ και γώ ότι πρέπει να το βάλουμε μπροστά το ζήτημα
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Να πω και εγώ ένα γεια!Περιμένω το CzT μου μέσα στον μήνα, στο χρώμα της φωτιάς!
Από πλευράς βελτίωσης κινητήρα, έχω επικοινωνήσει με διάφορες εταιρίες που έχουν kit για τον μεγάλο μας αδερφό, και λύσεις θα υπάρξουν από την νέα χρονιά.
Οι περισσότεροι μίλησαν εύκολα, για έως και +50 hp, χωρίς να είναι συγκεκριμένοι.Από πλευράς βελτίωσης ανάρτησης, (ρυθμιζόμενη, καθ ύψος, σκληρότητα, camber caster, σύγκλιση) ακόμα δεν ξέρει κανείς τίποτα. Λογικά και εκεί θα δούμε όμορφα πράγματα!
Αυτό που θα χρειαζόμασταν είναι ένα ηλεκτρονικό όργανο πολλαπλών ενδείξεων, (πίεση / θερμοκρασία λαδιού, θερμοκρασία νερού / κινητήρα., πίεση turbo, a/f meter) μιας που δεν παρέχεται καμία πληροφορία για τα παραπάνω από τα εργοστασιακά όργανα, και δεν θα μου άρεσε μια ( ας με συχωρέσουν όσοι ) «καγκούρικη» λύση κολόνας οδηγού με 5.000 όργανα.
Το εργοστασιακό ηχοσύστημα θεωρείτε ότι δεν είναι επαρκές? Από όσο γνωρίζω εσωτερικά είναι Blaupunkt
Το πρόβλημα με το ντουλαπάκι είναι γνωστό, και φυσικά το καλύπτει η επταετή εγγύηση!
Από όσο βλέπω μαζευόμαστε, οι πωλήσεις του πάνε πολύ καλά, το αυτοκίνητό μας έχει άρχισε να κυκλοφορεί και να κλέβει ματιές, πράγμα σημαντικό.
Ίσως πλησιάζει η στιγμή να αρχίσουμε ένα topic “Colt Club”
Τι λέτε?Ένα πράγμα χρειάζεται από το αμάξι μας επειγόντως να κυκλοφορήσει στην αγορά...
Λύσεις για την ανάρτηση η οποία είναι αρκετά μαλακή, αν και πιστεύω ότι το χαμήλωμα είναι το απαραίτητο συστατικό
Τα άλογα σύντομα θα αυξάνονται με τρομακτικό ρυθμό...Το ηχοσυστημα έχει πολύ άσχημη επίδοση δυστυχώς..
-
**balabush **
- Σε Ευχαριστώ πολύ.
- Το περιμένω από την Ν.Ερυθρέα.Und3R
-Το αυτοκίνητο μας λογικά δεν θα έχει σχέση με την περιορισμένη εμπορικότητα του προκατόχου του. Πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει ευρέως.-Για την ανάρτηση, συμφωνώ για το ' να το σκληρύνω και να το χαμηλώσω'. Όμως δεν φέρνει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα, και ταυτόχρονα πρέπει να κάνεις απίστευτους συμβιβασμούς στην «άνεση».
Σκέψου να έχεις βγεί Σαββατόβραδο, ήρεμη βόλτα, να οδηγείς ξενυκτησμένος και κουρασμένος για σπίτι, και να πρέπει στο γυρισμό να μετρήσεις με το σώμα σου το κάθε κακότεχνο μπάλωμα.
Δεν θέλω να διαφημίσω, αλλά Έχω υπόψη μου έναν «μικρό θεό» που ασχολείται με αναρτήσεις, με μαγαζί επί της Αχαρνών, που έχει κάνει θαυμαστά πράγματα σε πολλά γρήγορα αυτοκίνητα (VW Seat Fiat Citroen Audi BmW) όπως και στο δικό μου ’78 Mini Cooper, και θα ήθελα την γνώμη του για την εξέληξη της ανάρτησης του Colt μας.
-Για τα άλογα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!
-Αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα παιδιά, μέσα σε αυτές της μέρες θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα “Colt Club” threat!
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
**balabush **- Σε Ευχαριστώ πολύ.
- Το περιμένω από την Ν.Ερυθρέα.
Und3R
-Το αυτοκίνητο μας λογικά δεν θα έχει σχέση με την περιορισμένη εμπορικότητα του προκατόχου του. Πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει ευρέως.-Για την ανάρτηση, συμφωνώ για το ' να το σκληρύνω και να το χαμηλώσω'. Όμως δεν φέρνει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα, και ταυτόχρονα πρέπει να κάνεις απίστευτους συμβιβασμούς στην «άνεση».
Σκέψου να έχεις βγεί Σαββατόβραδο, ήρεμη βόλτα, να οδηγείς ξενυκτησμένος και κουρασμένος για σπίτι, και να πρέπει στο γυρισμό να μετρήσεις με το σώμα σου το κάθε κακότεχνο μπάλωμα.
Δεν θέλω να διαφημίσω, αλλά Έχω υπόψη μου έναν «μικρό θεό» που ασχολείται με αναρτήσεις, με μαγαζί επί της Αχαρνών, που έχει κάνει θαυμαστά πράγματα σε πολλά γρήγορα αυτοκίνητα (VW Seat Fiat Citroen Audi BmW) όπως και στο δικό μου ’78 Mini Cooper, και θα ήθελα την γνώμη του για την εξέληξη της ανάρτησης του Colt μας.
Δεν εννοούσα ότι δεν έχει πουλήσει το colt απλός ότι χρειάζεται επειγόντως πολλές λύσεις για την ανάρτηση.
Το χαμήλωμα είναι η μόνη επιλογή μας για να είμαστε μέσα στην εγγύηση και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.
Τα ελατήρια της RALLIART κυκλοφορούνε ήδη στην Αγγλία τα αναμένω με αγωνία... -
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Εγώ που το έχω ακόμα το κωλοσήμα του Σαρακάκη....
Με οδοντογλυφίδα έ? Ε το απόγευμα θα βγεί
για καλό και για κακό πάρε κι ένα σεσουάρ μαζί σου
γιατί η κόλλα του αντιπροσώπου μας στεγνώνει γρήγορα
αν δεν μπορέσεις με την οδοντογλυφίδα ζέστανέ το με
το σεσόυάρ και θα ξεκολήσει αμέσως (δοκίμασμένη λύση
στα αυτοκόλητα του ραλλύ μου)Ευχαριστώ για το hint!
Αυτό που φοβάμαι είναι οτι έχουν περάσει 4 μήνες σχεδόν και ίσως αφήσει σημάδι κόλλας!
με το σεσουάρ μην φοβάσαι τίποτα
αλλά για καλό και για κακό κι ένα πανάκι με λίγη βενζίνη
έχε το μαζί σου...ΠΟΤΕ ΠΑΝΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΑΦΕΙ.
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΑΔΙ.δεν ξεβαφει απλα αφηνει μια θαμπαδα,εαν το τριψεις με ενα καθαρο πανι θα φυγει,εδω διαλυτικο ριχνεις και δεν ξεβαφει.αν ξεβαφει με βενζινη οταν πας σε ενα πρατηριο δεν εχει τυχει να πεσει βενζινη κατω απο το πορτακι????????θα επρεπε ολα τα αυτοκινητα να ειχαν ξεβαψει σε εκεινο το μερος
-
Mr Toutouni το έβγαλα τις προάλλες το σηματάκι Σαρακάκης μια χαρά χωρίς σεσουάρ. Δεν ήθελε και πολύ προσπάθεια. Απλά άφησε λίγη κόλα την οποία αφαίρεσα εξίσου εύκολα με κρέμα κερώματος
-
Μήπως έχει βάλει κανένας τα φιμέ τζάμια απο τον Παπρά;
Σε περίπτωση που τα έχει βάλει καποιος, μπορεί να μου πει εάν το γράφει στην άδεια κυκλοφορίας; -
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Το αμάξι αυτό κυκλοφορεί στην Ιαπωνία σαν εργοστασιακό με 230 άλογα από την rallιart. Οπότε μάλλον θα τα βγάζει...
20 αλογα μονο με φιλτρο??????
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Mr Toutouni το έβγαλα τις προάλλες το σηματάκι Σαρακάκης μια χαρά χωρίς σεσουάρ. Δεν ήθελε και πολύ προσπάθεια. Απλά άφησε λίγη κόλα την οποία αφαίρεσα εξίσου εύκολα με κρέμα κερώματοςΠρώτα το έβγαλα (με το χέρι) και μετά μπήκα μέσα…
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt