-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτό να κυκλοφορήσει Ελλάδα έτσι και να πάει σε κάτι περιοχές με απότομες κατηφόρες με επίπεδο ίσιωμα στο τελείωμά τους, σαμαράκια, υπόγεια πάρκινγκ κτλ.** Όλα κάτω θα τα αφήσει**...Το ελπίζω!
Κάτω τα χέρια ρεεεεεεε! -
Το είδα στον Εσκιάδη στην Εθν.Αντίστασης (Θεσ/νίκη) . Οι άτιμοι οι ιταλοί σου δημιουργούν καταναλωτική ανάγκη! Το βλέπεις και λες το θέλω...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το είδα στον Εσκιάδη στην Εθν.Αντίστασης (Θεσ/νίκη) . Οι άτιμοι οι ιταλοί σου δημιουργούν καταναλωτική ανάγκη! Το βλέπεις και λες το θέλω...λολολ.... αυτο ακριβως σκεφτηκα οταν το ειδα. No reason why... απλα 'το θελω'
Στην φωτο δεν φαινεται... αλλα το ιριδιζον ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...
-
Tι να πω και εγω που το βλεπω καθε μερα, αφου δουλευω εκει τριγυρω...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το είδα στον Εσκιάδη στην Εθν.Αντίστασης (Θεσ/νίκη) . Οι άτιμοι οι ιταλοί σου δημιουργούν καταναλωτική ανάγκη! Το βλέπεις και λες το θέλω...
λολολ.... αυτο ακριβως σκεφτηκα οταν το ειδα. No reason why... απλα 'το θελω'
Στην φωτο δεν φαινεται... αλλα το ιριδιζον ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...
Όπως το είπες...ΟΛΑ τα λεφτά ...2000 έχει αν δε κάνω λάθος.
-
Η περλα χρεωνεται 1000
-
Καλα αμα το abarth κανει κατω απο 18000 θα γινει της ...
Ξερεται ποσα αλογα θα βγαζει?
Και ποτε θα ερθει? -
[quote='saxon_747']Η περλα χρεωνεται 1000
-
[quote='technik'][quote='saxon_747']Η περλα χρεωνεται 1000
-
Παντως για τα δεδομενα της κατηγοριας ειναι ακριβο
-
Μα δεν σε υποχρεώνουν να το πάρεις σε λευκό πέρλα, ούτε με ιδιαίτερο κλειδί! Στο χέρι σου είναι και πληρώνεις αυτό που θέλεις!
Μια χαρά κάνει η FIAT! Γιατί δηλαδή, στην ΜΙΝΙ είναι πιο μάγκες;
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Παντως για τα δεδομενα της κατηγοριας ειναι ακριβοΔεν νομίζω...η τιμή του είναι εξαιρετική και θα πουλήσει τρελά!!! Ειδικά στον γυναικείο πληθυσμό!
Το θέμα είναι δε ξέρω τι παράδοση θα έχει εάν έχει μια τόσο μεγάλη ζήτηση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μα δεν σε υποχρεώνουν να το πάρεις σε λευκό πέρλα, ούτε με ιδιαίτερο κλειδί! Στο χέρι σου είναι και πληρώνεις αυτό που θέλεις!Μια χαρά κάνει η FIAT! Γιατί δηλαδή, στην ΜΙΝΙ είναι πιο μάγκες;
Φυσικά και κάνει μια χαρά !!!
Είναι άλλωστε το 'this season's must-have motoring accessory' σύμφωνα και με τον Jeremy.
-
Μακάρι να σαρώσει το Smart!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παντως για τα δεδομενα της κατηγοριας ειναι ακριβο
Δεν νομίζω...η τιμή του είναι εξαιρετική και θα πουλήσει τρελά!!! Ειδικά στον γυναικείο πληθυσμό!
Το θέμα είναι δε ξέρω τι παράδοση θα έχει εάν έχει μια τόσο μεγάλη ζήτηση.
Τα pop στην Ιταλία είναι 1000
-
Όντως πανέμορφο το 500ράκι...
Άνετα θα έπαιρνα τη φτηνότερη έκδοση για την πόλη.
Και πολύ πιο αμάξι από το smart.. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
οχι αλλα τα μινι πουλανε.
στα λεφτα που το δινουν το 500αρακι θα χασει το χαρακτηρα του σαν αμαξι πολης για τον καθενα.οντως καλα κανουν παντως, αρκει να μην την πατησουν με τις τιμες αυτες
-
Μια χαρά είναι οι τιμές ρε παιδιά...12000 έχει σχεδόν για 'μικρό'. Αυτό θα πάει η κοπέλα μου...σιγά τα πολλά λεφτά.
Ξεχάσατε ότι το Μίνι S έχει πάνω από 20?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οχι αλλα τα μινι πουλανε.
στα λεφτα που το δινουν το 500αρακι θα χασει το χαρακτηρα του σαν αμαξι πολης για τον καθενα.οντως καλα κανουν παντως, αρκει να μην την πατησουν με τις τιμες αυτες
Αντίθετα νομίζω οτι οι τιμές είναι ΠΑΡΑ πολύ καλές.
ίσως να παραείναι φτηνό οπότε θα γεμίσει ο τόπος και θα χάσει σε exclusivityΠόσο πιο ακριβό είναι από το Twingο για τον ΙΔΙΟ εξοπλισμό;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ξεχάσατε ότι το Μίνι S έχει πάνω από 20?Τι σχέση έχει το Mini? Το Mini είναι καθαρά fun-to-drive όχημα, κάτι που οι μέχρι τώρα εκδόσεις του 500 δεν το έχουν αποδείξει.
FIAT 5oo 2007