-
Απίθανοι Ιταλοί, χρειάστηκαν μόλις 5 χρόνια για να βάλουν το αυτόματο σασμάν του ανοιχτού στο κλειστό!
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απίθανοι Ιταλοί, χρειάστηκαν μόλις 5 χρόνια για να βάλουν το αυτόματο σασμάν του ανοιχτού στο κλειστό!Το βάρεσα με το Defy μου
Εχει βγει εδω και 5 χρονια το Abarth 500C?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η διαφήμιση είναι πολύ μπροστά.
χμμμμ.... μπα... meh.... Την βρίσκω κάπως νερόβραστη. Δεν ξέρω... θα ήθελα κάτι ποιο... πως να το πω...κάτι που να κοντράρει και να πετά μπηχτές στον ανταγωνισμό. Κατι που να ανάψει τα αίματα και να πέσουν μηνύσεις απο άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες
Το ρεζουμέ είναι πως πάνε σαν παράνομοι μετανάστες και βγαίνουν στις ακτές με τα καβούρια.
-
2η αντισταση air condition που θα αλλαχτει.Το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2010.Περυσι αλλαξαμε την πρωτη και τωρα τα ξαναπαιξε και δουλευει μονο στην 4η σκαλα
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
2η αντισταση air condition που θα αλλαχτει.Το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2010.Περυσι αλλαξαμε την πρωτη και τωρα τα ξαναπαιξε και δουλευει μονο στην 4η σκαλαΤο ίδιο ακριβώς πρόβλημα και σε Doblo του 2010. Κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες παρτίδες, μου το χουν επιβεβαιώσει και στην Hertz απ' όπου είναι μισθωμένο. Το 500αρακι μου του 2008 δεν έχει βγάλει κάτι τέτοιο πάντως.
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
2η αντισταση air condition που θα αλλαχτει.Το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2010.Περυσι αλλαξαμε την πρωτη και τωρα τα ξαναπαιξε και δουλευει μονο στην 4η σκαλαΔεν ειναι ακριβως του AC ,ειναι του ανεμιστηρα.
-
καλησπέρα , πρωτό μου ποστ πέρα από εκείνο για τα νέα μέλη και γράφω εδώ καθώς οδηγώ ένα 500 ΤΑ.Πιστεύω να βοηθήσω όποιον έχει τυχόν απορίες για το δικύλινδρο έρωτα και θα τα λέμε σίγουρα και στα υπόλοιπα θέματα.!!
-
γεια σας και απο μενα!
Ειμαι σε φαση να προχωρησω σε αγορα ενος fiat 500 twin air αλλα δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα...Το νεο μοντελο ειναι απαραιτητα με τη μαυρη ζαντα-οροφη-σαλονι και την επιγραφη πισω twinair?Γιατι πριν κανενα μηνα ειχα επισκεφτει μια αντιπροσωπια που μου πουλουσε το εκθεσιακο λογω του οτι ειχε βγαλει πινακιδες (αλλα δεν το πηρα γιατι δεν ειχα καταληξει ακομη στην αποφαση μου)και δεν εμοιαζε εμφανισιακα με τα υπολοιπα καινουργια 500αρακια.Ειχε την κλασικη ζαντα,λευκο σαλονι κ δεν ειχε επιγραφη twinair.Ποιος ξερει να μου απαντησει?Λογικα θα ηταν το προηγουμενο μοντελο ε? -
να το ψάξεις καλά, γιατί μάλλον αξίζει περισσότερο το diesel.
-
Ο χρήστης athg έγραψε:
γεια σας και απο μενα!
Ειμαι σε φαση να προχωρησω σε αγορα ενος fiat 500 twin air αλλα δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα...Το νεο μοντελο ειναι απαραιτητα με τη μαυρη ζαντα-οροφη-σαλονι και την επιγραφη πισω twinair?Γιατι πριν κανενα μηνα ειχα επισκεφτει μια αντιπροσωπια που μου πουλουσε το εκθεσιακο λογω του οτι ειχε βγαλει πινακιδες (αλλα δεν το πηρα γιατι δεν ειχα καταληξει ακομη στην αποφαση μου)και δεν εμοιαζε εμφανισιακα με τα υπολοιπα καινουργια 500αρακια.Ειχε την κλασικη ζαντα,λευκο σαλονι κ δεν ειχε επιγραφη twinair.Ποιος ξερει να μου απαντησει?Λογικα θα ηταν το προηγουμενο μοντελο ε?το twinair έρχεται πια σε 2 εκδοχές , το twinair και το twinair+.η διαφορά τους είναι κυρίως εξοπλιστικού επιπέδου , δλδ το ένα έχει μαύρες 15αρες και ουρανό στο χρώμα του αυτοκινήτου και το + 16αρες με μαύρο ουρανό , προβολάκια , τιμόνι με χειριστήρια.σε αυτό το κομμάτι είναι οι διαφορές τους κυρίως αλλά μηχανολογικά παραμένουν ίδιο..υπάρχουν βέβαια κάποια ετοιμοπαράδοτα lounge αν ψάξεις σε αντιπροσωπείες αλλά θεωρώ πως δεν θεωρείται καινούριο μοντέλο , απλά έχει άλλο εξοπλιστικό πακέτο..το οδήγησες.?
-
οχι δεν εμοιαζε με κανενα απο τα 2 μοντελα που μου περιεγραψες.Ηταν σαν την κλασικη lounge εκδοση απλα στα 875cc.Δεν το οδηγησα...Δεν το ζητησα καν!Μπορουσα?ηταν κ καλη η τιμη του αλλα τωρα σχεδον ενα μηνα μετα σιγουρα θα εχει πουληθει.
-
Ο χρήστης athg έγραψε:
οχι δεν εμοιαζε με κανενα απο τα 2 μοντελα που μου περιεγραψες.Ηταν σαν την κλασικη lounge εκδοση απλα στα 875cc.Δεν το οδηγησα...Δεν το ζητησα καν!Μπορουσα?ηταν κ καλη η τιμη του αλλα τωρα σχεδον ενα μηνα μετα σιγουρα θα εχει πουληθει.ναι γιατι υπαρχουν ακομα αδιαθετα lounge αλλα παραλληλα πωλουνται κ οι δυο εκδοσεις π περιεγραψα.Παντως ακομα κ αν πουληθηκε αυτο που ειδες υπαρχουν αντιστοιχα επισης με εκπτωση , δλδ να υπλογιζεις με το κλειδι στο χερι γυρω στα 13200 , και σε διαφορα χρωματα.Προτου κανεις την κινηση να το οδηγησεις οπωσδηποτε , για τι χρηση προοριζεται.?
-
ναι το εχω παρατηρισει απλως αυτο το θεωρησα καλη ευκαιρια στην πορεια γιατι μζι με το αυτοματο κιβωτιο που θελω οπωσδηποτε να εχει μου εβγαινε στα λεφτα περιπου που ειπες.προοριζεται για χρηση μεσα στην Αθηνα
-
για τα παιδια και τα [αιδικα καθισματα βολευει λογω μεγεθος του?εχω μια κορη 1,5 χρονων κ το καθισματακι της ειναι καπως μεγαλο...ελπιζω να μην στριμωχτει πολυ!
-
καλό θα είναι να δοκιμάσεις με το ίδιο το καθισματάκι στην αντιπροσωπεία γιατί στην πράξη μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό.πάντως παιδιά μια χαρά άνετα θα είναι πίσω.!!
-
-
Γεια χαρα σε ολους,
Η μπαταρια μου μετα απο 4 χρονια τα φτυσε (Fiat 500 1.2 Lounge)
τι μπαταρια μου προτεινετε να βαλω ?
-
σήμερα που το έβαλα μπρος μετά από 2 εβδομάδες, είδα ότι μου δείχνει εξωτερική θερμ. 2 βαθμούς και αναβοσβήνει η προειδοποίηση για πάγο. Το άφησα και συνεχίζει να το κάνει ... έχει πρόβλημα ο αισθητήρας που είναι στον καθρέπτη; μήπως ξέρει κανείς κόστος;
-
Πιθανότερο να το κάνει λόγω αποδυναμωμένης μπαταρίας παρά λόγω προβλήματος του αισθητήρα. Κάντου μια βόλτα να πάρει τα πάνω της η μπαταρία ή εναλλακτικά δοκίμασε να κάνεις reset με αφαίρεση του ενός πόλου για περίπου 20 λεπτά. Λεπτομέρειες θα βρεις και στο manual.
-
Μόλις επέστρεψα από μεγάλη βόλτα, αλλά εξακολουθεί να το κάνει ... το πιό σπαστικό βέβαια είναι που ανάβει η χιονονιφάδα και περιμένεις να σβήσει το μήνυμα για πάγο στο δρόμο ( ) κάθε φορά που κάνεις start ... αυτό με το reset δεν το 'ξερα, θα το δοκιμάσω ... αν δεν είμαι όμως σε αυτά τι να περιμένω (ενν. σε λεφτά;)
FIAT 5oo 2007