-
-
ωραίο χρώμα και ωραία διαφήμιση...
α ρε μακαρονάδες , αν σας πιάσει η συνταγή... -
This video is private λέει ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
This video is private λέει ...500 TwinAir: Everyday Fun
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Συσχετισμοίωραια δουλεια κανανε εξυπνο το βιντεακι τους
-
πολυ ομορφο πραγματικα!!!!!!!!!
-
-
Ερώτηση.
Πόσες μέρες κάνει να εκτελωνιστεί ένα αμάξι στο τελωνείο της Αθήνας????
Μου έχουν πει εδώ και μέρες ότι το αμάξι μου είναι στο τελωνείο και δε καταλαβαίνω τι κάνει τόσες μέρες εκεί!! -
θα κάνεις εκτελωνισμό κάτω από κάποιο καθεστώς? π.χ. πολυτ/κο?
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Ερώτηση.Πόσες μέρες κάνει να εκτελωνιστεί ένα αμάξι στο τελωνείο της Αθήνας????
Μου έχουν πει εδώ και μέρες ότι το αμάξι μου είναι στο τελωνείο και δε καταλαβαίνω τι κάνει τόσες μέρες εκεί!!Πόσες μέρες? Το έχεις εξοφλήσει? Αν ο αντιπρόσωπος έχει το παραδάκι το εκτελωνίζει άμεσα, δεν το χει εκεί να κάθεται.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Ερώτηση.Πόσες μέρες κάνει να εκτελωνιστεί ένα αμάξι στο τελωνείο της Αθήνας????
Μου έχουν πει εδώ και μέρες ότι το αμάξι μου είναι στο τελωνείο και δε καταλαβαίνω τι κάνει τόσες μέρες εκεί!!τις 10 εργασιμες τις θελουν ακομα και αν ειναι μεσα στην αντιπροσωπεια(η οποια θεωρειται τελωνειακος χωρος αν δεν εχουν βγει πινακιδες)
οποτε μπορει να σου παρει 2 βδομαδες συνολο, μην ανησυχεις
εγω το χα λιγα τετραγωνα απο το σπιτι μου , αλλα επρεπε να περιμενω τοσο
-
Γιώργο δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Θυμάμαι ότι όταν έρθει στο τελωνείο, σου ζητάνε να εξοφλήσεις (αν δεν το έχεις κάνει) ώστε μετά αυτοί με τη σειρά τους να το εκτελωνίσουν. Παλιότερα που ήταν παχιές οι αγελάδες το εκτελώνιζαν εκείνοι και έπαιρναν μετά τα λεφτά. Τώρα το εκτελωνίζουν ουσιαστικά με τα χρήματα που τους δίνει ο πελάτης. Οι 10 μέρες είναι για να βγουν τα χαρτιά, να περάσει τους ελέγχους το αμάξι, να συναρμολογηθούν κάποια πράγματα πιθανόν κτλ. Με την ελάχιστη κίνηση και δουλειά που έχουν τώρα, κανονικά σε μια βδομάδα από τη μέρα που πάτησε στο τελωνείο, πρέπει να το έχεις στα χέρια σου.
-
μιλας για πολυ παλιοτερα, γιατι οσο οδηγω δεν εχω ακουσει αντιπροσωπεια να εκτελωνιζει αν δεν την εξοφλησεις
-
Μιλάω για 2-3 χρόνια πριν, όχι πολύ παλιά.
-
Το έχω πληρώσει το αμάξι. Έχουμε στείλει τα χαρτιά για να γίνει η μεταβίβαση και να μπορέσω να βγάλω πινακίδες. Ο τύπος μου λέει από μέρα σε μέρα. Για να δούμε. Μακάρι να έρθει, γιατί κάθε μέρα που περνάει.......
-
O bi-fuel κινητηρας με τα 80αλογα αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις, ποτε θα μπει στο 500?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
O bi-fuel κινητηρας με τα 80αλογα αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις, ποτε θα μπει στο 500?Διατίθεται εδώ και μήνες στην ευρωπαϊκή αγορά (1.2 69cv).Aπό 13.500 στην Ιταλία.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
O bi-fuel κινητηρας με τα 80αλογα αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις, ποτε θα μπει στο 500?
Διατίθεται εδώ και μήνες στην ευρωπαϊκή αγορά (1.2 69cv).Aπό 13.500 στην Ιταλία.
Δεν υπαρχει πιο δυνατη εκδοση, ή επερχομενη δυνατοτερη?
Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι το μοτερ που μπαινει και στην Mito GPL (80ps)? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Διατίθεται εδώ και μήνες στην ευρωπαϊκή αγορά (1.2 69cv).Aπό 13.500 στην Ιταλία.
Δεν υπαρχει πιο δυνατη εκδοση, ή επερχομενη δυνατοτερη?
Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι το μοτερ που μπαινει και στην Mito GPL (80ps)?ΜiTo με τέτοιο κινητήρα δεν υπάρχει ακόμα ούτε στα χαρτιά....πολλώ δε μάλλον στις λίστες.
Πρέπει να περιμένεις το τέλος του έτους για τον εξοπλισμό της με τον 0,9 twinair.......από τον οποίο ενδέχεται κάποια στιγμή να προκύψει και bi fuel έκδοση.
Η μόνη έκδοση bi fuel της MiΤo ήταν η 1,4tjet 120cv,ήδη εκτός εμπορίου.Όλα αυτά δεν αφορούν φυσικά το 500.
FIAT 5oo 2007