-
Ο χρήστης asa1234 έγραψε:
απλα φοβαμαι λιγο το 900αρακι γτ ειναι ακομα καινουργιο!σεν εχει πολυ χρησιμοποιηθεί γ αυτο λεω να παω στα σιγουρα!δεν ηξερα ομωσ οτι μπορω να μαθω και την ημερομηνια τ!μ εχει κολλησει η ηλιοροφη τωρα αν κ δεν καπνιζω!απλα δεν θελω να φαινομαι η γκομενα με την ηλιοροφη...και ουτε θελω να τριζει γτ θα μα χαλασει απιστευτα!θα παω αυριο στον σφακιανακη...καπνίζεις δεν καπνίζεις η ηλιοροφή δίνει άλλο τόνο στο εσωτερικό...
ασε που δένει όμορφα αισθητικά με ανοιχτά χρώματα...
αν είσαι ωραία δεσποινής είτε έχεις ηλιοροφή , είτε όχι θα σε σχολιάζουν... οπότες... -
(καπνίζεις δεν καπνίζεις η ηλιοροφή δίνει άλλο τόνο στο εσωτερικό...
ασε που δένει όμορφα αισθητικά με ανοιχτά χρώματα...
αν είσαι ωραία δεσποινής είτε έχεις ηλιοροφή , είτε όχι θα σε σχολιάζουν... οπότες...)Εχεισ δικιο τον σχολιασμο θα τον φαω ουτως η αλλως....!ευχαριστω για τη βοηθεια!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
για το 1.2 σου λέω... όταν λέω γυμνό εννοω pop...
εδώ το έχει 12300... http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=932και καμία έκπτωση αν τους τα σκάσεις ντούκου... με 12800 λογικά το τσίμπησες...
Ντάξει...εσύ το παράκανες! Όχι και pop...για μια περίοδο αυτά δεν τα φέρναν καν! Είναι με τάσια, χωρίς blue&me, χωρίς χειριστήρια...γενικώς χάλι μαύρο! Για τον εξοπλισμό της η lounge είναι μεν τσιμπημένη αλλά σε λογικά πλαίσια. Δες πχ ένα IQ πόσο πάει με αντίστοιχο εξοπλισμό...για να μη μιλήσω για Mini Οne...
δεν θέλω ρε μπλου εν μι κλπ ούτε χειριστήρια, τι να τα κάνω σε τόσο μικρό αυτοκίνητο...
θα δούμε , μάλλον για γυμνό 0,9 (pop)Βρε πάρε lounge που σου λέω και δεν θα το μετανιώσεις! Όλα χρειάζονται...εκτός κι αν δεν θες το μικρό να είναι καλύτερο απ' τη Mito σου...
Σοβαρά τώρα τα 1000€ δεν έσωσαν κανέναν...αν δεν χρειάζεται το blue μέσα στην πόλη τότε που χρειάζεται? Στη Mito έχεις blue?απλα φοβαμαι λιγο το 900αρακι γτ ειναι ακομα καινουργιο!σεν εχει πολυ χρησιμοποιηθεί γ αυτο λεω να παω στα σιγουρα!δεν ηξερα ομωσ οτι μπορω να μαθω και την ημερομηνια τ!μ εχει κολλησει η ηλιοροφη τωρα αν κ δεν καπνιζω!απλα δεν θελω να φαινομαι η γκομενα με την ηλιοροφη...και ουτε θελω να τριζει γτ θα μα χαλασει απιστευτα!θα παω αυριο στον σφακιανακη...
Μην το φοβηθείς το νέο μοτέρ...θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω. Εξάλλου έχεις 2 χρόνια εγγύηση και με 400+€ κάνεις επέκταση άλλα 3 χρόνια. Αν είναι να βγάλει κάποιου είδους παιδική ασθένεια θα το κάνει γρήγορα, άσε που είναι τόσο εμπορικό το 500 που αν είχε βγάλει κάτι χτυπητό το 900αρι θα είχε βουίξει ο τόπος. Μόνο στην Ελλάδα να φανταστείς κυκλοφορούν πάνω από 300 twinair μέσα σε λιγότερο από 6μηνο...
Εχεισ δικιο τον σχολιασμο θα τον φαω ουτως η αλλως....!ευχαριστω για τη βοηθεια!!
Κανένα σχολιασμό δεν θα φας, τουλάχιστον για το αμάξι...αλίμονο αν η ηλιοροφή προκαλεί σχολιασμούς...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
χωρίς blue&me, χωρίς χειριστήρια...γενικώς χάλι μαύρο!ρε στεφανε ειχες και στο χωριο σου blue and me και ξαφνικα θεωρειται απαραιτητος εξοπλισμος?
-
η μίτο έχει τα πάντα εκτός από blue&me...
δεν με βολεύει καθόλου γιατί αφενώς με μηλόφωνα δεν παίζει σωστά και αφετέρου θέλω να ακούω μόνο εγώ τι μου λένε για ευνόητους λόγους... +οτι έκανε νερά σε έναν φίλο μου που το έβαλε στην δικιά του...ότι και να του βάλω καλύτερο από την αρ δεν γίνεται...
για καθημερινό του πατέρα μου το θέλουμε ... για αντι207 ...
δεν τον ενδιαφέρουν ούτε κουμπάκια ούτε μπλου ούτε ... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χωρίς blue&me, χωρίς χειριστήρια...γενικώς χάλι μαύρο!
ρε στεφανε ειχες και στο χωριο σου blue and me και ξαφνικα θεωρειται απαραιτητος εξοπλισμος?
Άστο εσύ δεν ξέρεις...εσύ ούτε χειριστήρια στο τιμόνι δεν έχεις, το blue&me σου φαίνεται διαστημική τεχνολογία!!
blue&me=usb=μουσική για πάντα (κατά προτίμηση κάτι σε Tool ή Clutch για να μη μας περάσουν και για ντιντίδες μέσα στο 500)
+
ζαντούλες
+
χειριστήρια τιμόνιlounge .-
-
-
η μίτο έχει τα πάντα εκτός από blue&me...
δεν με βολεύει καθόλου γιατί αφενώς με μηλόφωνα δεν παίζει σωστά και αφετέρου θέλω να ακούω μόνο εγώ τι μου λένε για ευνόητους λόγους... +οτι έκανε νερά σε έναν φίλο μου που το έβαλε στην δικιά του...ότι και να του βάλω καλύτερο από την αρ δεν γίνεται...
για καθημερινό του πατέρα μου το θέλουμε ... για αντι207 ...
δεν τον ενδιαφέρουν ούτε κουμπάκια ούτε μπλου ούτε ...Και μεις για τη μάνα μου το χουμε που δουλεύει 10 λεπτά απ' το σπίτι και άντε να πάει και για ψώνια 2 φορές τη βδομάδα. Πίστεψέ με όμως θα το χρησιμοποιείς περισσότερο απ' όσο νομίζεις! Με iphone 4 δουλεύει τέλεια...πες στο φίλο σου να κατεβάσει το update σε ένα φλασάκι και να το περάσει...
-
ρε στεφανε ειχες και στο χωριο σου blue and me και ξαφνικα θεωρειται απαραιτητος εξοπλισμος?
Άστο εσύ δεν ξέρεις...εσύ ούτε χειριστήρια στο τιμόνι δεν έχεις, το blue&me σου φαίνεται διαστημική τεχνολογία!!
τς τς τς
Να ρωτήσω κάτι που είχα ακούσει από κάτοχο bravo με b&me: υπάρχει τρόπος να 'αντλήσεις' κάπως στατιστικά από τη λειτουργεία του αυτοκινήτου μέσω usb. Γίνεται κάτι τέτοιο; Δεν μπορώ να φανταστώ αν γίνεται, πως θα τα ερμηνεύσεις, με ποιο πρόγραμμα θα τα προβάλεις κλπ. Βρε μήπως ήταν φιδιά;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
τς τς τς
Να ρωτήσω κάτι που είχα ακούσει από κάτοχο bravo με b&me: υπάρχει τρόπος να 'αντλήσεις' κάπως στατιστικά από τη λειτουργεία του αυτοκινήτου μέσω usb. Γίνεται κάτι τέτοιο; Δεν μπορώ να φανταστώ αν γίνεται, πως θα τα ερμηνεύσεις, με ποιο πρόγραμμα θα τα προβάλεις κλπ. Βρε μήπως ήταν φιδιά;
-
πριν μια βδομάδα άναψε το λαμπάκι του τιμονιού και έβγαλε την ένδειξη check power streering wheel .Δεν είχα πρόβλημα με το τιμόνι ούτε έχασε την υποβοήθηση.Μια βδομάδα το είχα σταθμευμένο και σήμερα που το πήρα άναψε πάλι η ένδειξη.Το δοκίμασα πάλι και με το city στο on και δουλεύει κανονικά όλο το σύστημα υποβοήθησης... εννοείται ότι νωρίτερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. καμια ιδέα από τι μπορεί να συμβαίνει
-
Τσέκαρε την μπαταρία σου για αρχή αλλά κάνε και μια βόλτα απο συνεργείο να δεις αν αποθηκεύει κάποια βλάβη...
Sent from my Tab using a pigeon.
-
μπαταρία ε; είναι μόλις 2 και κάτι χρόνων ... από την άλλη πρέπει να τρέχω στο service στο αεροδρόμιο και δεν έχω χρόνο λόγω εργασίας ... αν το πάω σε ανεξάρτητο στην περιοχή μου θα δείξει τι συμβαίνει ή χρειάζεται απαραίτητα το επίσημο της fiat?
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
μπαταρία ε; είναι μόλις 2 και κάτι χρόνων ... από την άλλη πρέπει να τρέχω στο service στο αεροδρόμιο και δεν έχω χρόνο λόγω εργασίας ... αν το πάω σε ανεξάρτητο στην περιοχή μου θα δείξει τι συμβαίνει ή χρειάζεται απαραίτητα το επίσημο της fiat?καλύτερα σε εξουσιοδοτημένο... να έχουν εξάμινερ...
γενικά οι καινούργιες εργοστασιακές μπαταρίες είναι γτπ...
τα 2 χρόνια δεν λένε κάτι... -
χωρίς blue&me, χωρίς χειριστήρια...γενικώς χάλι μαύρο!
blue&me=usb=μουσική για πάντα (κατά προτίμηση κάτι σε Tool ή Clutch για να μη μας περάσουν και για ντιντίδες μέσα στο 500)
+
ζαντούλες
+
χειριστήρια τιμόνιlounge .-
You're so hardcore...
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
πριν μια βδομάδα άναψε το λαμπάκι του τιμονιού και έβγαλε την ένδειξη check power streering wheel .Δεν είχα πρόβλημα με το τιμόνι ούτε έχασε την υποβοήθηση.Μια βδομάδα το είχα σταθμευμένο και σήμερα που το πήρα άναψε πάλι η ένδειξη.Το δοκίμασα πάλι και με το city στο on και δουλεύει κανονικά όλο το σύστημα υποβοήθησης... εννοείται ότι νωρίτερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. καμια ιδέα από τι μπορεί να συμβαίνειναι και το δικο μου 500αρακι
Youtube VideoΜου αλλαξαν μπαταρια παντως εμενα και ολα καλα.
-
μπαταρία ε; είναι μόλις 2 και κάτι χρόνων ... από την άλλη πρέπει να τρέχω στο service στο αεροδρόμιο και δεν έχω χρόνο λόγω εργασίας ... αν το πάω σε ανεξάρτητο στην περιοχή μου θα δείξει τι συμβαίνει ή χρειάζεται απαραίτητα το επίσημο της fiat?
καλύτερα σε εξουσιοδοτημένο... να έχουν εξάμινερ...
γενικά οι καινούργιες εργοστασιακές μπαταρίες είναι γτπ...
τα 2 χρόνια δεν λένε κάτι...συμφωνώ με αυτό...συμβαίνει λόγω μπαταρίας και σε πολλά καινούρια αυτοκίνητα!
-
Κ μενα μου το κανε αυτο με την εργοστασιακη μπαταρια στο civic , τωρα που αλλαξα οσες μερες κ να το αφησω ακινητο δεν το κανει πλεον...Κ ναι η μπαταρια της honda ηταν γτπ ....Εβαλσ μια bosch k σταματησε ...
-
ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ! όντως ήταν από τη μπαταρία τελικά,η οποιά αντικαταστάθηκε με μεγαλύτερη της εργοστασιακής
-
διαβάζω πάντως σε ορισμένα φορουμ πως το 0.9 δεν εντυπωσιάζει και τόσο με την κατανάλωσή του στα πρώτα χιλιόμετρα πάντως
FIAT 5oo 2007