-
ρε παιδια να ρωτησω κτ γτ δεν μ βοηθαει κανεισ;λεω να παραγγελω το 500 1.2 lounge. τι λετε να βαλω ηλιοροφη που να ανοιγει η οχι;θα εχω προβληματα; ξερετε αν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα;
-
Ο χρήστης asa1234 έγραψε:
ρε παιδια να ρωτησω κτ γτ δεν μ βοηθαει κανεισ;λεω να παραγγελω το 500 1.2 lounge. τι λετε να βαλω ηλιοροφη που να ανοιγει η οχι;θα εχω προβληματα; ξερετε αν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα;σαν τι προβλήματα να έχεις??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
18000 το 500αρακι ... και Μετά κοροιδευουμε το α1...
Γυμνό Πόσο βγαίνει περίπου;
Και Πόσο το 1.2 επίσης Γυμνό ...Είμαι φαν του γυμνού ...
Ολοι μας ειμαστε!
Γυμνο (που μονο γυμνο δεν ειναι) παει 14.600 το lounge...εμας μονο το αυτοματο που βαλαμε πηγε 1000€ πανω με το καλημερα!! -
δεν ξερω, αν τριζει, θορυβος, νερα....ε αυτα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Mερικα τετραγωνα πιο κατω παρκαρει ενα abarth ss σε ενα ξεπλυμενο γκρι
Σαν αυτό;
έχω δει ένα τέτοιο στον δρόμο, τα spasoglou
επίσης πολύ ωραίο και το μαύρο που είχε στην έκθεση αυτοκινητου
-
δεν ξερω, αν τριζει, θορυβος, νερα....ε αυταΡωτησε τον χρηστη Giussepe Busso, εχει 500αρακι με ηλιοροφη, θα σου πει τα συν και τα πλην...
-
-
δεν ξερω, αν τριζει, θορυβος, νερα....ε αυταΗ ηλιοροφή όταν είναι ανοιχτή πιθανότατα να προκαλέσει μερικούς τριγμούς όταν περνάς από κακούς δρόμους και από θόρυβο τα αναμενόμενα. Για νερά κτλ δεν το συζητάω καν! Εννοείται πως δεν παίζει κάτι τέτοιο εν έτη 2011. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα λόγω χαμηλού κόστους (320€) και γιατί φωτίζει όμορφα το εσωτερικό!
-
Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω 500 θελω την έκδοσης lounge αλλα θελω και τα καθίσματα του sport γίνετε να τα βάλουν στην lounge ? Επισις θα ήθελα να μου πει κάποιος κάτοχος twinair την γνώμη του
-
Ο χρήστης l2dim έγραψε:
Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω 500 θελω την έκδοσης lounge αλλα θελω και τα καθίσματα του sport γίνετε να τα βάλουν στην lounge ? Επισις θα ήθελα να μου πει κάποιος κάτοχος twinair την γνώμη τουΤα καθίσματα του sport δεν μπαίνουν στη lounge. Αν τα θες οπως και δήποτε απλώς θα πρέπει να πάρεις το sport και να του προσθέσεις ως έξτρα στοιχεία απ' το lounge, πράγμα που δεν πρέπει να πολυσυμφέρει. Κάτοχος twinair δεν είμαι αλλά επειδή χθες το παραγγείλαμε για μια φίλη μου το έκανα μια βόλτα και έμεινα ενθουσιασμένος (όντας και κάτοχος ενός 1.2 lounge). To μοτεράκι είναι ευχάριστη έκπληξη, τραβάει σαν καλό 1600αρι, έχει lag χαμηλά αλλά ψηλά δεν λαχανιάζει και κρατάει άνετα ταχύτητες 140-150χαω σε όλες τις περιπτώσεις (το πήγα από Κάτω Κηφισιά μέχρι Κρυονέρι-Θρακομακεδόνες και πίσω και στις ανηφοροκατηφόρες της εθνικής δεν μάσησε). Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο τέτοιο μικρό αυτή τη στιγμή στην αγορά και αν ισχύουν και οι υποσχέσεις της Fiat για την κατανάλωση (άντε ένα +15% για να μαστε μέσα) τότε είναι συμφέρον από κάθε άποψη. Να υπολογίζεις γύρω στα 500€ έκπτωση και δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης, εάν το αρχικό σου κεφάλαιο είναι πάνω από 8.500€.
-
(Η ηλιοροφή όταν είναι ανοιχτή πιθανότατα να προκαλέσει μερικούς τριγμούς όταν περνάς από κακούς δρόμους και από θόρυβο τα αναμενόμενα. Για νερά κτλ δεν το συζητάω καν! Εννοείται πως δεν παίζει κάτι τέτοιο εν έτη 2011. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα λόγω χαμηλού κόστους (320€) και γιατί φωτίζει όμορφα το εσωτερικό!)
Μακαρι να είναι ετσι!πηρα το απογευμα σε μια αντιπροσωπεια και μ ειπε οτι υπαρχει στο τελωνειο!ισχυει η αποσυρση γ αυτα τα αυτοκινητα η οχι τλκ;και κατι αλλο ασ μου πει πληροφοριες και εντυπωσεις σχετικα με τν ηλιοροφη ενασ κατοχος loynge 1.2 παρακαλωω!!
-
(Η ηλιοροφή όταν είναι ανοιχτή πιθανότατα να προκαλέσει μερικούς τριγμούς όταν περνάς από κακούς δρόμους και από θόρυβο τα αναμενόμενα. Για νερά κτλ δεν το συζητάω καν! Εννοείται πως δεν παίζει κάτι τέτοιο εν έτη 2011. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα λόγω χαμηλού κόστους (320€) και γιατί φωτίζει όμορφα το εσωτερικό!)Μακαρι να είναι ετσι!πηρα το απογευμα σε μια αντιπροσωπεια και μ ειπε οτι υπαρχει στο τελωνειο!ισχυει η αποσυρση γ αυτα τα αυτοκινητα η οχι τλκ;και κατι αλλο ασ μου πει πληροφοριες και εντυπωσεις σχετικα με τν ηλιοροφη ενασ κατοχος loynge 1.2 παρακαλωω!!
Κάτοχος 1.2 lounge με ανοιγόμενη ηλιοροφή είμαι φίλε μου! Εκ πείρας σου είπα ότι είπα. Μοντέλο 10ος του 2008 με 15.000χλμ. Τρίζει ελαφρώς σε άσχημα οδοστρώματα όταν είναι ανοιχτή αλλά τπτ το πολύ ενοχλητικό, ούτε για βαρεμένους όπως εγώ! Χτύπα τη άφοβα. Η απόσυρση υποτίθεται ότι χθες βγήκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως...έτσι διάβασα τουλάχιστον...
-
(Κάτοχος 1.2 lounge με ανοιγόμενη ηλιοροφή είμαι φίλε μου! Εκ πείρας σου είπα ότι είπα. Μοντέλο 10ος του 2008 με 15.000χλμ. Τρίζει ελαφρώς σε άσχημα οδοστρώματα όταν είναι ανοιχτή αλλά τπτ το πολύ ενοχλητικό, ούτε για βαρεμένους όπως εγώ! Χτύπα τη άφοβα. Η απόσυρση υποτίθεται ότι χθες βγήκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως...έτσι διάβασα τουλάχιστον...)
thanks stefan!να σε ρωτησω κ κατι αλλο, χρειαζεται αρκετη συντηρηση;αα κ την ανοιγεισ καθολου η μπααα;α κ ειμαι κοριτσακι!
-
Oops...sorry!!
Φυσικά και την ανοίγω και πάρα πολύ συχνά μάλιστα. Αν καπνίζεις κιόλας θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα και την ανάκληση που ρουφάει τον καπνό έξω. Από συντήρηση τα γνωστά...λάδακια κάθε 15.000χλμ και service κάθε 30.000χλμ ή αλλαγή λαδιών 1 φορά το χρόνο και service κάθε 2 χρόνια. Ότι έρθει πρώτο. Κόστος αλλαγής περί τα 60-70€ και το service πρέπει να είναι γύρω στα 150€ (με επιφύλαξη αυτό γιατί δεν το έχω κάνει ακόμα). Πριν αποφασίσεις για το 1.2 να οδηγήσεις οπωσδήποτε το 900αρι. Έχει 0 τέλη κυκλοφορίας, καλύτερη κατανάλωση και πολύ ανώτερες επιδόσεις. Η διαφορά είναι γύρω στα 1000€ παραπάνω αλλά πίστεψέ με τα αξίζει. -
(Η ηλιοροφή όταν είναι ανοιχτή πιθανότατα να προκαλέσει μερικούς τριγμούς όταν περνάς από κακούς δρόμους και από θόρυβο τα αναμενόμενα. Για νερά κτλ δεν το συζητάω καν! Εννοείται πως δεν παίζει κάτι τέτοιο εν έτη 2011. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα λόγω χαμηλού κόστους (320€) και γιατί φωτίζει όμορφα το εσωτερικό!)Μακαρι να είναι ετσι!πηρα το απογευμα σε μια αντιπροσωπεια και μ ειπε **οτι υπαρχει στο τελωνειο!**ισχυει η αποσυρση γ αυτα τα αυτοκινητα η οχι τλκ;και κατι αλλο ασ μου πει πληροφοριες και εντυπωσεις σχετικα με τν ηλιοροφη ενασ κατοχος loynge 1.2 παρακαλωω!!
Ρώτα ημερομηνία κατασκευής, αν σου πούνε ότι δεν μπορούν να το δούν σου λένε ψέματα.
Αν θεωρείς ότι είναι παλιό π.χ κανά χρόνο και βάλε, ή κάνε παραγγελία για νέο αυτοκίνητο ή ζήτα μια καλή έκπτωση.
Προσωπικά θα πήγαινα για τον νέο κινήτήρα αν και είναι άκριβο ακόμη. -
Είπαμε για το 900αρι όλοι (Σφακιανάκης, Λαμδα, Παζαρο) κάνουν 500€ έκπτωση. Τώρα αυτοί όμως καίγονται να ξεφορτωθούν τα 1.2 και 1.4 γιατί θα καταργηθούν σε λίγο. Η παραγγελία πάει στους 3 μήνες αλλά εμπειρικά πάνω από 2 δεν θα κάνει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
18000 το 500αρακι ... και Μετά κοροιδευουμε το α1...
Γυμνό Πόσο βγαίνει περίπου;
Και Πόσο το 1.2 επίσης Γυμνό ...Είμαι φαν του γυμνού ...
Ολοι μας ειμαστε!
Γυμνο (που μονο γυμνο δεν ειναι) παει 14.600 το lounge...εμας μονο το αυτοματο που βαλαμε πηγε 1000€ πανω με το καλημερα!!για το 1.2 σου λέω... όταν λέω γυμνό εννοω pop...
εδώ το έχει 12300... http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=932και καμία έκπτωση αν τους τα σκάσεις ντούκου... με 12800 λογικά το τσίμπησες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
για το 1.2 σου λέω... όταν λέω γυμνό εννοω pop...
εδώ το έχει 12300... http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=932και καμία έκπτωση αν τους τα σκάσεις ντούκου... με 12800 λογικά το τσίμπησες...
Ντάξει...εσύ το παράκανες! Όχι και pop...για μια περίοδο αυτά δεν τα φέρναν καν! Είναι με τάσια, χωρίς blue&me, χωρίς χειριστήρια...γενικώς χάλι μαύρο! Για τον εξοπλισμό της η lounge είναι μεν τσιμπημένη αλλά σε λογικά πλαίσια. Δες πχ ένα IQ πόσο πάει με αντίστοιχο εξοπλισμό...για να μη μιλήσω για Mini Οne...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
για το 1.2 σου λέω... όταν λέω γυμνό εννοω pop...
Ντάξει...εσύ το παράκανες! Όχι και pop...για μια περίοδο αυτά δεν τα φέρναν καν! Είναι με τάσια, χωρίς blue&me, χωρίς χειριστήρια...γενικώς χάλι μαύρο! Για τον εξοπλισμό της η lounge είναι μεν τσιμπημένη αλλά σε λογικά πλαίσια. Δες πχ ένα IQ πόσο πάει με αντίστοιχο εξοπλισμό...για να μη μιλήσω για Mini Οne...
δεν θέλω ρε μπλου εν μι κλπ ούτε χειριστήρια, τι να τα κάνω σε τόσο μικρό αυτοκίνητο...
θα δούμε , μάλλον για γυμνό 0,9 (pop) -
απλα φοβαμαι λιγο το 900αρακι γτ ειναι ακομα καινουργιο!σεν εχει πολυ χρησιμοποιηθεί γ αυτο λεω να παω στα σιγουρα!δεν ηξερα ομωσ οτι μπορω να μαθω και την ημερομηνια τ!μ εχει κολλησει η ηλιοροφη τωρα αν κ δεν καπνιζω!απλα δεν θελω να φαινομαι η γκομενα με την ηλιοροφη...και ουτε θελω να τριζει γτ θα μα χαλασει απιστευτα!θα παω αυριο στον σφακιανακη...
FIAT 5oo 2007