-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Δες εάν υπάρχει το Κόκκινο Μεταλλικό (Rosso Metallizzato, ή όπως αλλιώς λέγεται στο 500)
Απ ότι βλέπω στη σελίδα της φίατ δεν υπάρχει μεταλλικό κόκκινο. Ένα περλέ υπάρχει μόνο το οποίο κοστίζει 790Ε (RAGGAMUFFIN)
Αυτό...
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Οι αλλαγες του αμερικάνικου είναι όλα τα λεφτά. Πρέπει να περάσουν και στα δικά μας. Ντουλαπάκι, οι διακόπτες για τα παράθυρα, τα καθίσματα είναι must για το πρώτο facelift.
Σε σοβαρές αλλαγές εστίασες.
Οι αλλαγές στο πάτωμα, που έχει βελτιωμένη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος
και ο κινητήρας 1.4 Multiair,
λίγες είναι;Αυτά θα γίνουν ούτως ή άλλως. Το πάτωμα προφανώς και θα αλλάξει γιατί δεν συμφέρει αλλιώς. Επικεντρώθηκα σε στυλιστικές αλλαγές γιατί λόγω διαφορών στις αγορές μπορεί να μην τις περάσουν στα ευρωπαϊκά.
-
Το σαζμαν ειναι 5 αρι ομως
-
Είδα σήμερα στην Κατεχάκη 500c Abarth ...
Πανέμορφο ... Απίστευτο -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πανέμορφο ... ΑπίστευτοΕίναι πανέμορφο, αλλά η οροφή βγάζει πολύ θόρυβο στο εσωτερικό. Αυτό που ζηλεύω είναι το αυτόματό του, τι λακαμάδες είναι που δεν το βάζουν και στο κλειστό;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πανέμορφο ... ΑπίστευτοΕίναι πανέμορφο, αλλά η οροφή βγάζει πολύ θόρυβο στο εσωτερικό. Αυτό που ζηλεύω είναι το αυτόματό του, τι λακαμάδες είναι που δεν το βάζουν και στο κλειστό;
το οδήγησες??
πήγα κοντά ... περίμενα να δώ καμία δεσποινιδούλα... και τελικά ένος στρουμπουλος καραφλός μεσήλιξ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το οδήγησες??
πήγα κοντά ... περίμενα να δώ καμία δεσποινιδούλα... και τελικά ένος στρουμπουλος καραφλός μεσήλιξΌχι το Αbarth, το 100αρι με τον 1.4 αυτόματο. ΠΟΛΥΣ θόρυβος. Το κλειστό είναι Rolls μπροστά του!
-
Μόλις επέστρεψα από αντιπροσωπεία της Fiat όπου και έκλεισε το πρώην αίσθημα 500αρακι twinair.
To έκανα και μια βόλτα πριν δώσουμε την προκαταβολή και έχω να πω ότι το αμαξάκι είναι απίστευτο. Το μοτεράκι του κάνει σα μίξερ, τραβάει από τις 2.000σαλ και μετά, αλλά πάει μέχρι 5.700σαλ άνετα και με super τράβηγμα!! Κάτι Smart, IQ, 3δυμα κτλ είναι αλοιφές μπροστά του όπως και το δικό μου 1.2!! Πραγματική επανάσταση στα μικρά πόλης! Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι είναι λίγο πιο μαλακό απ' το δικό μου (lounge και τα 2) και μπιστάει μάλλον λιγότερο πίσω. Βέβαια τσιμπάει αγρίως στην τιμή...το lounge με clima, ηλιοροφή, μνήμες καθισμάτων, μεταλλικό και dualogic πάει 18.000€ (με το κλειδί στο χέρι) αλλά παίζει και άτοκος διακανονισμός!Y.Γ. πωλείται Opel Corsa 1.4 sport 2007!!
-
Καλοτάξιδο.
-
Να σαι καλά!!
-
Το 500ράκι ανέκαθεν μου άρεσε.
Τώρα με το turbo είναι όλα τα λεφτά. Όταν αγόρασα το twingo δεν υπήρχε η turbo έκδοση και κοίταζα το abarth 500, αλλά δυστυχώς έβγαινα εκτός budget.
Πιστεύω ότι θα το κατά ευχαριστηθείς.
Καίει λίγο παραπάνω σε ανοιχτό δρόμο, αλλά όπως λένε και στο review, 'this feels like a light version of a 500 abarth'!
-
Kαλοριζικο! Πρεπει να ειναι μαλλον το πιο 'εξυπνο μικρο' αυτη την στιγμη στην αγορα.
Χρωματακι? -
Mερικα τετραγωνα πιο κατω παρκαρει ενα abarth ss σε ενα ξεπλυμενο γκρι
-
Δεν είναι για μένα δυστυχώς! Εμένα έχει η μάνα μου ένα 1200 το οποίο χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Αυτό είναι για την πρώην φίλη μου η οποία είχε φάει κόλλημα με το δικό μου και την έψησα να πάρει twinair. Και μένα η μόνη μου απορία είναι η κατανάλωση γιατί κατά τα άλλα με έπεισε απόλυτα το αμαξάκι. Αλλά who cares...σου φτιάχνει τη διάθεση!
@Κίκιζας
Λευκό το χτυπήσαμε σαν το δικό μου, με λευκό τιμόνι κι πλαστικά...αλλά ακόμα δεν έχει χαθεί η μάχη για το περλέ που το χω και απωθημένο από τη GTA!! -
18000 το 500αρακι ... και Μετά κοροιδευουμε το α1...
Γυμνό Πόσο βγαίνει περίπου;
Και Πόσο το 1.2 επίσης Γυμνό ...Είμαι φαν του γυμνού ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και μένα η μόνη μου απορία είναι η κατανάλωση γιατί κατά τα άλλα με έπεισε απόλυτα το αμαξάκι. Αλλά who cares...σου φτιάχνει τη διάθεση!'Αυτός είσαι...προχώρει' που λέει κι ο Χρόνης Εξαρχάκος στο 'Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια'.
Κι εγώ το δικό μου το πατάω πλέον.
-
To αναμενομενο twinair 105, νομιζω οτι θα ειναι η πραγματικη light version του 500 Abarth.
Μενει βεβαια να δουμε πως θα κοστολογηθει, σε σχεση με το 85αρι, και αν θα εχει τυχον 6αρι κιβωτιο πχ... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mερικα τετραγωνα πιο κατω παρκαρει ενα abarth ss σε ενα ξεπλυμενο γκριΣαν αυτό;
-
Ναι αλλα με λευκες ζαντες!!
Ενα διαβολικο σκατουλι!
-
Είναι άπαιχτο το χρώμα αυτό αλλά το προτιμούν λίγοι.
FIAT 5oo 2007