-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Και τα 2, και ότι υπάρχει γκρουπίσιο το έχω οδηγήσει
Εγω παντως με 17αρες που το οδηγησα μου φανηκε μια χαρα...
Φαντασου ομως για να το λες αυτο εσυ, την Mito θα επρεπε να την
λες βαρκα... Αλλα σιγα μην το ελεγες.
Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...edit: Η 8C τι ελεγε?
Η Mito δεν είναι βάρκα....Ούτε το 500Abarth είναι....Το Abarth το κρίνω σαν Abarth και την mito ως ένα supermini με tourer χαρακτήρα...
ΥΓ: για την 8C ψήνω τον φίλο του sv2Ετσι βολευει βεβαιως... Απλα θεωρουσα οτι οι Ιταλοι πχ εβγαλαν
την Mito για να 'χτυπησει' το Mini, το οποιο ειναι καρτακι σε στησιμο...
Τουλαχιστον ετσι ελεγαν στην αρχη. Ας ελεγαν λοιπον απο την αρχη,το Mito
δεν στοχευει στο mini αλλα πχ ως μια μικροτερη προταση σε κατηγορια GT.
Δεν ακουσα ομως να λεγεται κατι τετοιο οταν λανσαριστηκε.
Τωρα, βεβαια κατοπιν εορτης, περιμενουμε και την QV η οποια δειχνει να βρηκε τον
δρομο που θα επρεπε να ειχε χαραξει η mito απο την αρχη (εφοσον θελει πραγματικα να 'χτυπησει' το Mini, οχι μονο στα λογια και σε πωλησεις αλλα και στην ουσια. ), αλλα 'σκαει' σε λιγο και το A1 και οταν βγει και το S1 ειδικα,
τα βλεπω δυσκολα για την Mito ακομα και με το 'βαρυ' GTA λογοτυπο επανω της...PS. Πως σου φανηκε η 8C εσενα?, εφοσον την οδηγησες, οχι ποιος θα την παρει ενδεχομενως...
-
Ηρθε και το 500C!
500C 1.3 75Hp Multijet TREKKING 16.700€
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=182&carid=104 -
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79763&cid=12
FIAT 500 1.4 με 360 ίππους -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Καμία τέτοια σύγχρονη έκδοση θα ήθελα να βγεί
Έτσι ανεξέλγκτα που πανε τα πράγματα με τις βελτιώσεις των 5οο δεν αποκλειεται κάποιος τρελαμένος να κάνει κάτι ανάλογο
Αυτό είναι Fiat 600 Abarth...
Τετρακύλινδρο, υδρόψυκτο, χίλια...κάτι κυβικά, αν δεν κάνω λάθος... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Καμία τέτοια σύγχρονη έκδοση θα ήθελα να βγεί
Έτσι ανεξέλγκτα που πανε τα πράγματα με τις βελτιώσεις των 5οο δεν αποκλειεται κάποιος τρελαμένος να κάνει κάτι ανάλογο
Αυτό είναι Fiat 600 Abarth...
Τετρακύλινδρο, υδρόψυκτο, χίλια...κάτι κυβικά, αν δεν κάνω λάθος...αεροψυκτο δεν ηταν ??? για αυτο και το ανοιγμα το οποιο τελικα του βγηκε και σε καλο σε αεροδυναμικη!
-
Yδρόψυκτο ήταν και το Fiat 600 Abarth (747cc)και το 850 TC (847cc)και το 1000 Αbarth (982cc)...και όλα χρησιμοποιούσαν το αμάξωμα του απλού 600.
H ιπποδύναμη από τους 21,5 ίππους του απλού 600.... έφτανε τους 118 ίππους στις 9200στροφές στο 1000 Abarth Gr5!!! -
αυτοματο κιβωτιο 6 ταχυτητων θα εχει η US εκδοση του 500 συμφωνα με εδω:
http://www.alvolante.it/news/fiat_500-118301044Μαλλον δεν μιλαμε για το DDCT.
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν ένα 1.4 lounge αυτόματο. Παράπονο από το αυτοκίνητο δεν έχω, απλά, επειδή ταξιδεύουμε αρκετά σε εθνική οδό, έλεγα να το δώσω για κάτι μεγαλύτερο (καθώς δεν είναι ό,τι πιο άνετο στις ανωμαλίες, λογικό και λόγω μεγέθους). Σκέφτομαι μεταξύ άλλων το νέο polo. Αλλά αναρωτιέμαι αν θα έχει όντως διαφορά στην άνεση με 120 χαω σε εθνική, καθώς η διαφορά μεγέθους δεν είναι τεράστια (3.55 με 3.97). Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Ένα golf 5 που οδηγούσα για λίγο καιρό είχε μεγάλη διαφορά στο πάτημα/άνεση, αλλά το polo είναι μικρότερο... Καμία γνώμη;
-
Ο χρήστης Dragonlord έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν ένα 1.4 lounge αυτόματο. Παράπονο από το αυτοκίνητο δεν έχω, απλά, επειδή ταξιδεύουμε αρκετά σε εθνική οδό, έλεγα να το δώσω για κάτι μεγαλύτερο (καθώς δεν είναι ό,τι πιο άνετο στις ανωμαλίες, λογικό και λόγω μεγέθους). Σκέφτομαι μεταξύ άλλων το νέο polo. Αλλά αναρωτιέμαι αν θα έχει όντως διαφορά στην άνεση με 120 χαω σε εθνική, καθώς η διαφορά μεγέθους δεν είναι τεράστια (3.55 με 3.97). Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Ένα golf 5 που οδηγούσα για λίγο καιρό είχε μεγάλη διαφορά στο πάτημα/άνεση, αλλά το polo είναι μικρότερο... Καμία γνώμη;Eιναι μια κατηγορια πανω το πολο,σαφως θα ειναι καλυτερο σε αυτες τις ταχυτητες απλα μην περιμενεις να ειναι και γκολφ,μια ενδιαμεση κατασταση.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν ένα 1.4 lounge αυτόματο. Παράπονο από το αυτοκίνητο δεν έχω, απλά, επειδή ταξιδεύουμε αρκετά σε εθνική οδό, έλεγα να το δώσω για κάτι μεγαλύτερο (καθώς δεν είναι ό,τι πιο άνετο στις ανωμαλίες, λογικό και λόγω μεγέθους). Σκέφτομαι μεταξύ άλλων το νέο polo. Αλλά αναρωτιέμαι αν θα έχει όντως διαφορά στην άνεση με 120 χαω σε εθνική, καθώς η διαφορά μεγέθους δεν είναι τεράστια (3.55 με 3.97). Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Ένα golf 5 που οδηγούσα για λίγο καιρό είχε μεγάλη διαφορά στο πάτημα/άνεση, αλλά το polo είναι μικρότερο... Καμία γνώμη;
Eιναι μια κατηγορια πανω το πολο,σαφως θα ειναι καλυτερο σε αυτες τις ταχυτητες απλα μην περιμενεις να ειναι και γκολφ,μια ενδιαμεση κατασταση.
To 500 ειναι μια κατηγορια πανω απο το polo?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eιναι μια κατηγορια πανω το πολο,σαφως θα ειναι καλυτερο σε αυτες τις ταχυτητες απλα μην περιμενεις να ειναι και γκολφ,μια ενδιαμεση κατασταση.
Το ανάποδο λέει ο άνθρωπος ρε Θάνο
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
εδιτ
-
Εχει διαφορά σε συμπεριφορά το Polo με το 500ράκι.
Σίγουρα δεν έχει τις αναπηδήσεις που έχει κάθε μικρούλη αμαξάκι! -
-
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
500.000 500ρακια κυκλοφορουν αναμεσα μας. ...Αυτό καθόλου δεν πειράζει! Όμορφο, καλοφτιαγμένο και πετυχημένο το μικρό!
Το κακό είναι ότι τα 499.990 πρέπει να είναι άσπρα!!!
Πάρτε το και σε κάποιο από τα άλλα χρώματα. Σούπα έγιναν οι χιονονιφάδες!!! -
Μου έλεγε προ λίγο ο αδερφός μου ότι κάπου είδε ότι έχουν κάτι προσφορές για συκγεκριμένα αμάξια στη Φίατ από 10.950 (?)... Ισχύει?...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μου έλεγε προ λίγο ο αδερφός μου ότι κάπου είδε ότι έχουν κάτι προσφορές για συκγεκριμένα αμάξια στη Φίατ από 10.950 (?)... Ισχύει?...Υπαρχει το Fiat Win που εχει ενα περιορισμενο αριθμο απο οχηματα σε προνομιακες τιμες αμα αυτο εννοεις..
-
μονο η fiat κανει τρελες προσφορες καθε τοσο.
και αυτο γιατι ξερει τι ειναι και δεν το παιζει primium
.
γι' αυτο γεμιζει ο τοπος fiat ...παιρνεις σε παρα πολυ χαμηλη τιμη ( με προσφορες) ενα σχεδον ισαξιο αυτοκινητο με τα κορυφαια σε καθε κατηγορια -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μου έλεγε προ λίγο ο αδερφός μου ότι κάπου είδε ότι έχουν κάτι προσφορές για συκγεκριμένα αμάξια στη Φίατ από 10.950 (?)... Ισχύει?...
Υπαρχει το Fiat Win που εχει ενα περιορισμενο αριθμο απο οχηματα σε προνομιακες τιμες αμα αυτο εννοεις..
Μάλλον περί αυτού πρόκειται, απ' ότι βλέπω στον κατάλογο το 500ράκι ξεκινάει από 12.150 με τον πιο 'φτωχό' εξοπλισμό....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Υπαρχει το Fiat Win που εχει ενα περιορισμενο αριθμο απο οχηματα σε προνομιακες τιμες αμα αυτο εννοεις..
Μάλλον περί αυτού πρόκειται, απ' ότι βλέπω στον κατάλογο το 500ράκι ξεκινάει από 12.150 με τον πιο 'φτωχό' εξοπλισμό....
Οριστε και το λινκ ---> http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=154
Αλλα και χωρις αυτο το προγραμμα, η Fiat εχει για ολα τα μοντελα οφελος αποσυρσης+εκπτωση αρα η τελικη τιμη κατεβαινει αρκετα...
FIAT 5oo 2007