-
Σε σχέση με αυτά που αναφέρουν άλλοι μια χαρά είσαστε!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Φοβάμαι ότι άρχισαν τα προβληματάκιαΑναβοσβήνουν συνέχεια και δε λένε να σταματήσουν τα χιλιόμετρα.
Τι συμβαίνει?
Αυτα τα 'χαζα' με τα ηλεκτρονικα... μερικες φορες απλα λυνονται με ενα reboot! Βγαλε πολους μπαταριας για λιγη ωρα και δες τι γινεται...
-
Φοβάμαι ότι άρχισαν τα προβληματάκιαΑναβοσβήνουν συνέχεια και δε λένε να σταματήσουν τα χιλιόμετρα.
Τι συμβαίνει?
Κανε ενα search στον γκουγκλη με το εξης: 'flashing mileage'. Θα εκπλαγεις απο τον αριθμο των αποτελεσματων
-
Τι συμβαίνει?
Από τίποτα εώς πολλά.
Αρχικά μόλις δεις να στο κάνει σταμάτα και σβήσε και ξαναβάλε μπρός. Δες αν το ξανακάνει.
Έχεις βάλει κάποιο aftermarket RCD? Φαντάζομαι όχι.
Τσέκαρε την μπαταρία αν είναι πράσινη η βούλα, μπορεί να είναι μπαταρία δηλαδή.
Βγάλε τους πόλους της μπαταρίας ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 για 10 λεπτά. Μπορεί να εξαφανιστεί με αυτό.
Αλλιώς στην αντιπροσωπεία για ευθυγράμμιση proxi, αυτό γίνεται μέσω examiner και σε απλά λόγια είναι το calibration μεταξύ ηλεκτρονικών συστημάτων και εγκεφάλου.
Αλλιώς αν είναι κάτι πιο σοβαρό πάλι μέσω του examiner κατα 99% θα φανεί. -
Θέλουμε ιταλικούς όρους, για το 5οο μιλάμε...
Περαστικά, συνονόματε, οι απλές οδηγίες που έδωσε ο Τζουζέπε είναι μια χαρά για αρχή.
-
Τι συμβαίνει?
Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα.
Το αυτοκίνητο άρχισε να λέει τις πρώτες του λεξούλες.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Φοβάμαι ότι άρχισαν τα προβληματάκια
Αναβοσβήνουν συνέχεια και δε λένε να σταματήσουν τα χιλιόμετρα.
Τι συμβαίνει?
Από τίποτα εώς πολλά.
Αρχικά μόλις δεις να στο κάνει σταμάτα και σβήσε και ξαναβάλε μπρός. Δες αν το ξανακάνει.
Έχεις βάλει κάποιο aftermarket RCD? Φαντάζομαι όχι.
Τσέκαρε την μπαταρία αν είναι πράσινη η βούλα, μπορεί να είναι μπαταρία δηλαδή.
Βγάλε τους πόλους της μπαταρίας ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 για 10 λεπτά. Μπορεί να εξαφανιστεί με αυτό.
Αλλιώς στην αντιπροσωπεία για ευθυγράμμιση proxi, αυτό γίνεται μέσω examiner και σε απλά λόγια είναι το calibration μεταξύ ηλεκτρονικών συστημάτων και εγκεφάλου.
Αλλιώς αν είναι κάτι πιο σοβαρό πάλι μέσω του examiner κατα 99% θα φανεί.Προς το παρόν με ένα reboot φτιάχτηκε!
Αλλά αυτό είναι που μου τη σπάει...πράγματα που φτιάχνονται από μόνα τους με αποτέλεσμα όταν το πας στο συνεργείο δεν εμφανίζονται, άρα δε μπορείς να τα επιδιορθώσεις.
Προς το παρόν μου λέει όλα καλά...ίδωμεν
-
Προς το παρόν με ένα reboot φτιάχτηκε!Αλλά αυτό είναι που μου τη σπάει...πράγματα που φτιάχνονται από μόνα τους με αποτέλεσμα όταν το πας στο συνεργείο δεν εμφανίζονται, άρα δε μπορείς να τα επιδιορθώσεις.
Προς το παρόν μου λέει όλα καλά...ίδωμεν
Χαλάρωσε λίγο όμως
-
-
Αλλά αυτό είναι που μου τη σπάει...πράγματα που φτιάχνονται από μόνα τους με αποτέλεσμα όταν το πας στο συνεργείο δεν εμφανίζονται, άρα δε μπορείς να τα επιδιορθώσεις.
κλασικό γνώρισμα των FIAT
-
Κλείνω ραντεβού για να πάω το 500 της γυναίκας μου για τα πρώτα του λάδια.
Πάω σήμερα, τους το αφήνω στις 10:30 και πάω για ένα καφέ με ένα φίλο.
Γυρνάω στη 1...και τι βλέπω? Ακόμα δεν το είχαν βάλει μέσα.
Τους λέω...γιατί παιδιά ακόμα είναι έξω, 3 ώρες μετά? Μόνο λαδάκια θέλει...κοιτάω και στο συνεργείο...από την ώρα που το άφησα 2-3 ανυψοτήρια άδεια
Η απάντηση που μου έδωσε ήταν ότι είχαν 'αρκετή δουλειά'.
Τέσπα...δε ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά εγώ εχθές στη BMW σε 3 ώρες είχα κάνει:
-Αλλαγή λαδιών/φίλτρου
-Αλλαγή φίλτρου αέρα
-Αλλαγή φίλτρου καμπίνας
-Εξαέρωση και αλλαγή υγρών φρένωνΚαι στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν αυτοκίνητα στο συνεργείο, κόσμος σε άδεια κλπ...αλλά στη ΦΙΑΤ υπήρχε καθαρά η έλλειψη εξυπηρέτησης.
Το κόστος με τα λάδια ήταν 103 ευρώ.
Μερικές φώτο:
-
Κλείνω ραντεβού για να πάω το 500 της γυναίκας μου για τα πρώτα του λάδια.Πάω σήμερα, τους το αφήνω στις 10:30 και πάω για ένα καφέ με ένα φίλο.
Γυρνάω στη 1...και τι βλέπω? Ακόμα δεν το είχαν βάλει μέσα.
Ερρμμμ, οταν κλείνουμε ραντεβού, ρωτάμε ντε και τι ωρα θα ειναι έτοιμο! Ετσι ουτε και συ θα τρέχεις άδικα, και αυτοί με την σειρά τους δεσμεύονται!
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Πολύ δύσκολα να υπερβαίνει τα 4,5 λίτρα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (μιλάμε για τον 900αρη SGE).Εδώ η MiTo 1,4Τurbo mair 135CV κατάφερε μέση κατανάλωση 6,5 l/100km (ή 15 χιλιόμετρα το λίτρο).Το καλό για την Fiat είναι ότι πλεόν έχει την πολυτέλεια (και τη σοφία)την τεχνολογία multiair και multijet II να μην την πουλήσει σε καμία Bosch ή άλλον.Οποίος ενδιαφέρεται.... θα πληρώνει τις άδειες χρήσης στην FPT.
Ο m-air 135ps θα αντικαταστησει συντομα και τον υπαρχον στο 500 Abarth?
Επισης το ss θα φορεσει τον m-air 170ps και θα πωλειται 'ετοιμο', -με νεο διαφορετικο κιβωτιο για την αυξημενη ροπη? -και αν ναι απο ποτε θα γινουν αυτες οι αλλαγες? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επισης το ss θα φορεσει τον m-air 170ps και θα πωλειται 'ετοιμο', -με νεο διαφορετικο κιβωτιο για την αυξημενη ροπη? -και αν ναι απο ποτε θα γινουν αυτες οι αλλαγες?Who knows ?
Κανενας απο τους ιταλους να μας διαφωτισει ? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πολύ δύσκολα να υπερβαίνει τα 4,5 λίτρα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (μιλάμε για τον 900αρη SGE).Εδώ η MiTo 1,4Τurbo mair 135CV κατάφερε μέση κατανάλωση 6,5 l/100km (ή 15 χιλιόμετρα το λίτρο).
Το καλό για την Fiat είναι ότι πλεόν έχει την πολυτέλεια (και τη σοφία)την τεχνολογία multiair και multijet II να μην την πουλήσει σε καμία Bosch ή άλλον.Οποίος ενδιαφέρεται.... θα πληρώνει τις άδειες χρήσης στην FPT.
Επισης το ss θα φορεσει τον m-air 170ps και θα πωλειται 'ετοιμο', -με νεο διαφορετικο κιβωτιο για την αυξημενη ροπη? -και αν ναι απο ποτε θα γινουν αυτες οι αλλαγες?Στο πρωτη ερωτηση σου μπορω να σου απαντησω και εγω. Απο οσο γνωριζω ναι οι multiair θα φορεθουν και απο το 500 abarth. Οπως επισης θα δουμε και το διπλοσυμπλεκτο αυτοματο κιβωτιο (ddct). Για το ss εχω και εγω την ιδια απορια, αν θα πωλειται ετοιμο με τον mair στα 170
-
Τα κιτ τελειώνουν σύντομα ως πρακτική στην Abarth.
Το 500 Abarth θα διατεθεί με τον 1,4mair 135CV-κιβώτιο C635DDCT,ενώ ίδιες σκέψεις υπάρχουν και για το esseesse mair 160-165CV.
Oι υπάρχοντες κινητήρες 1,4ΤJet που φορά το 500Abarth είναι ήδη Εuro5 και συνεπώς θα είναι το τελευταίο μοντέλο (μετά από MiTo,Bravo,Delta,940)που θα αντικαταστήσει τους 'παλιούς' κινητήρες με νέους mair.Eπίσης το DDCT δεν θα είναι διαθέσιμο πριν την άνοιξη του 2010....οπότε τα Abarth mair μην τα περιμένετε νωρίτερα από ένα χρόνο. -
500 Αbarth '695 Tributo Ferrari'
- 1.4 turbo που θα ξεπερνά ελαφρώς ....τα 180 CV
- σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων με paddles στο τιμόνι(race-derived)
- Rosso Scuderia
- εξελιγμένο στο στήσιμο και με φρένα Brembo
- 17' ζάντες με σχεδίαση αποκλειστική για το μοντέλο
- Εμφάνιση Φραγκφούρτη
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
500 Αbarth '695 Tributo Ferrari'- 1.4 turbo που θα ξεπερνά ελαφρώς ....τα 180 CV
- σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων με paddles στο τιμόνι(race-derived)
- Rosso Scuderia
- εξελιγμένο στο στήσιμο και με φρένα Brembo
- 17' ζάντες με σχεδίαση αποκλειστική για το μοντέλο
- Εμφάνιση Φραγκφούρτη
Ποιο κιβώτιο θα είναι αυτό; Το καινούριο με το διπλό συμπλέκτη; Θα είναι περιορισμένης παραγωγής; Αν όχι, πόσο περίπου να έχει (να παραγγείλω ένα όπως είμαι.... ).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ποιο κιβώτιο θα είναι αυτό; Το καινούριο με το διπλό συμπλέκτη; Θα είναι περιορισμένης παραγωγής; Αν όχι, πόσο περίπου να έχει (να παραγγείλω ένα όπως είμαι.... ).
Το κιβώτιο είναι μονού συμπλέκτη (δεν πρόκειται για το C635)....αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα ευγενή υλικά κάτω από το αμάξωμα
Έχεις 4 με 6 μήνες για να μαζέψεις το ποσό....που δεν θα είναι καθόλου μικρό.
-
κρίνοντας απο το πόσο κόστιζε το τελευταίο 'ferrari' 500 (το οποίο δεν είχε και κάτι το ιδιαίτερο πέρα απο exclusivity) δεν προβλέπεται να είναι η ευκαιρία του αιώνα
@Alba
άμα το παίρνεις με 4-6 μήνες δουλειά τότε θα είναι η ευκαιρία του αιώνα
FIAT 5oo 2007