-
Πρωταπριλιάτικο αστείο θα σου έκαναν.
-
ρε παιδια, εχω δει που κυκλοφορουν - πλεον - αλλα κανενα δεν μου εχει τραβηξει το βλεμα, οπως στις φωτογραφιες...
σα να του ... λειπει κατι... -
-
500αρι χθες μπροστα μου στη μεσογειων (λευκο με το μαυρο καρε αυτοκολλητο στα πλαγια) και στη διπλανη λωριδα nissan micra..
απιστευτο το ποσο μοιαζουν αυτα τα 2 απο πισω...! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε παιδια, εχω δει που κυκλοφορουν - πλεον - αλλα κανενα δεν μου εχει τραβηξει το βλεμα, οπως στις φωτογραφιες...
σα να του ... λειπει κατι...Ναι από κοντά είναι ένα 'νορμάλ' αυτοκίνητο. Προσωπικά με χαλάει που είναι σαν καρούμπαλο με αυτή την περίεργη διαμόρφωση από τη μέση και πάνω. Όχι ότι δεν το βρίσκω όμορφο, βέβαια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Fiat 500 estate to take on Clubmanγια το 2010 λένε...
Πρωταπριλιάτικο??
-
οσον αφορα τα χρηματοδοτικα....το 500 cents που λεει 5 ευρω τη μερα δηλαδη 150 το μηνα ισχυει??και αν ναι με τι επιτοκιο?και αν δε ισχυει αυτο το προγραμμα τελικα ποια ειναι τα χρηματοδοτικα??
-
Ο χρήστης johnys1 έγραψε:
οσον αφορα τα χρηματοδοτικα....το 500 cents που λεει 5 ευρω τη μερα δηλαδη 150 το μηνα ισχυει??και αν ναι με τι επιτοκιο?και αν δε ισχυει αυτο το προγραμμα τελικα ποια ειναι τα χρηματοδοτικα??Δεν ισχύει. 7% δίνει και μέχρι 72 δόσεις με 0% προκταβολή.
-
H έκδοση Sport έχει διαφορετικά καθίσματα από τις υπόλοιπες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H έκδοση Sport έχει διαφορετικά καθίσματα από τις υπόλοιπες;Ναι,εχει sport καθισματα με πιο καλη στηριξη απο τις αλλες εκδοσεις και επισης ειναι τυπου δερματινα(δερματινη υποθετω)δεξια και αριστερα στο καθισμα.
-
Έχουν και πιο ψηλές βάσεις αυτά από τα απλά; Η μάλλον, κάθεσαι ψηλότερα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουν και πιο ψηλές βάσεις αυτά από τα απλά; Η μάλλον, κάθεσαι ψηλότερα;Kοιτα εχω οδηγησει και την εκδοση lounge και τη sport,εκτος την πλευρικη στηριξη που ειναι πιο καλη στην sport και οτι ειναι πιο ομορφα(προσωπικη γνωμη)οχι δεν καταλαβα κατι τετοιο,στο ιδιο υψος μου φανηκε!
-
Ok, ευχαριστώ.
-
Mια τελευταία ερώτηση, μιας και θα γινει η παραγγελία για το αυτοκίνητο, σχετικά με τις αντιπροσωπείες.
Μιας και δεν υπάρχει χρόνος να γυρίσω όλες τις αντιπροσωπείες και καθως μένω Νότια προάστια, η παραγγελία θα γίνει ειτε απο Παζαρόπουλο (Πειραιώς) ή Σπυκαρ (Αλιμο). Το θέμα ειναι το εξής:
Η Σπυκαρ θα το φέρει (λεει) σε περίπου 4 μήνες καθώς διατείνονται οτι έχουν προ-παραγγελει αυτοκίνητα (ή καλύτερα σειρα στη γραμμή παραγωγής). Φυσικά συτό ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα (ισως μεχρι αυτη την εβδομάδα). Βέβαια, δε ξέρω να μου λένε αλήθεια ή στο τέλος θα το καθυστερούν. Δε με νοιάζει ο χρόνος απλά το οτι θα με έχουν κοροιδέψει. Απο την άλλη μεριά σε βάζουν να πληρώσεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 350 ευρώ τον συναγερμό που βάζουν Ελλάδα. Πάλι, συναγερμό θα έβαζα αλλά δε μου αρέσει ο νταβατζίδικος τρόπος που σε υποχρώνουν να το βάλεις-πληρώσεις.
Η άλλη η εκδοχη ειναι ο Παζαρόπουλος. Μιας και το αυτοκίνητο θα έχει ηλ. ηλιοροφή ο χρόνος παράδοσης παει 7-9 μηνες (max). Συναγερμό βαζουν ΑΝ θες με 200 ευρώ.
Απο πού θα προτείνατε να κάνω τη παραγγελία τελικά? Εχετε ακούσει κατι για τις εν λόγω εταιρίες? Ευχαριστώ
-
Πήγαμε μια βόλτα από τη ΦΙΑΤ σήμερα και ρωτήσαμε για το 500 της κοπέλας μου.
Έχει κατασκευαστεί λέει (είναι status 16) αλλά δεν έχει πάρει αριθμό πλαισίου και θα πάρει σε λίγες μέρες. Είπε ότι λογικά μέσα στον Αύγουστο θα το έχουμε. Επίσης μου είπε ότι κατασκευάζεται στη Πολωνία, αλλά θα πάει στην Ιταλία πριν έρθει Ελλάδα για να το ελέγξουν, πρέπει λέει να πάει στη μαμά χώρα.
Μερικές απορίες, για να δω κατά πόσο μας δουλεύει:
- Πως έχει κατασκευαστεί, αλλά δεν έχει πάρει αριθμό πλαισίου?
- Είναι δυνατόν να κάνουν τα αυτοκίνητα βόλτα στην Ευρώπη για να τα ελέγξουν πριν τα στείλουν στον προορισμό τους? Quality Control στα εργοστάσια δεν υπάρχουν? Κάπως κουλό δε σας ακούγεται?
- Πως είναι δυνατόν να έχει κατασκευαστεί και να είναι status 16, όταν 30άρι είναι κατασκευασμένο και περιμένει να φορτωθεί? Έχει ακόμα 20 και μετά 25 δηλαδή.
Μάλλον κάτι δε μας έχει πει καλά, τι λέτε?
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
ναι, ακριβώς. και μάλιστα κάτι αναφέρεται οτι ο 900cc με διαφορετικες ιπποδυνάμεις (65 και 105) θα αντικαταστήσει τους υπάρχοντες 1.2 και 1.4..'Three engines are available at launch: a 1.2 8V with 69bhp, a 1.3 turbodiesel with 75bhp, and the 1.4-litre 16-valver from the Panda 100HP. In two years’ time there’ll be another, a 900cc vertical twin with a turbo and 90-plus bhp. So that one will even sound like the original.'
http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrouptests/209897/fiat_500.html
επίσης
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/220626/fiat_500.html
κάτι αναφέρεται για παρουσίαση στην Αγγλία τον Ιούλιο...
Καθ΄οτι δεν έχω γνώσεις μηχανολογίας ή σχετικές, η λειτουργία ενος τέτοιου κινητήρα θα ειναι ομαλή? Ποια η διαφορά (εκτος φυσικά της κατανάλωσης) με τον αμοσφαιρικό 1.4 σε θέμα λειτουργίας?
Ευχαριστώ
Εντάξει, δύσκολα να γίνει 4κύλινδρος ή πόσο μάλλον straght-6, σε μεταξένια λειτουργία, αλλά όλα είναι ζήτημα εξισορρόπησης κραδασμών, με αντικραδασμικούς άξονες και αντίβαρα. Αν δεις στις μοτοσυκλέτες, υπάρχουν δικύλινδροι με πολύ ομαλή λειτουργία (δεν μιλώ για τους boxer της BMW... ) κάτι που είναι πιο εύκολο να το επιτύχεις στο αυτοκίνητο, αφού έχεις περισσότερο χώρο, ενώ μπορείς να βάλεις εκτός από τα αντίβαρα και ελαστικά παρεμβύσματα στις βάσεις του κινητήρα.
Το συγκεκριμένο μοτεράκι το περιμένω πως και πως , μαζί με το αντίστοιχο του DSG που ετοιμάζει η Fiat...
-
έχει κατασκευαστεί λέει (είναι status 16)
το status 16 σημαίνει πως το εργοστάσιο έχει λάβει την παραγγελία σου & δεν μπορείς πλέον να κάνεις αλλαγές στον εξοπλισμό. ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί το δηλώνει το status 20. δες κι εδώ:
http://www.fiatforum.com/500/140965-sta ... ation.html' target='_blank
επίσης, αν το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί, όπως σου είπαν, είναι φύσει αδύνατο να χρειάζεται δύο ολόκληρους μήνες για μεταφερθεί στην ελλάδα. για παράδειγμα το δικό μου που έφυγε από το εργοστάσιο στις 2/6 θα είναι εδώ στις αρχές ιουλίου.
για να ξέρεις, ωστόσο, πότε ακριβώς πρόκειται να κατασκευαστεί το αυτοκίνητο -καθένα που παραγγέλνεται παίρνει και εβδομάδα κατασκευής- ή πού βρίσκεται τέλος πάντων η παραγγελία σου θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις απευθείας με τη fiat και όχι με τον κάθε αντιπρόσωπο που λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι -στο λέω έπειτα από εμπειρία επτά μηνών.
όσο για το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα μεταφέρονται από την πολωνία στην ιταλία και από εκεί με πλοίο στην ελλάδα είναι γεγονός, άγνωστο για ποιο λόγο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πήγαμε μια βόλτα από τη ΦΙΑΤ σήμερα και ρωτήσαμε για το 500 της κοπέλας μου.Έχει κατασκευαστεί λέει (είναι status 16) αλλά δεν έχει πάρει αριθμό πλαισίου και θα πάρει σε λίγες μέρες. Είπε ότι λογικά μέσα στον Αύγουστο θα το έχουμε. Επίσης μου είπε ότι κατασκευάζεται στη Πολωνία, αλλά θα πάει στην Ιταλία πριν έρθει Ελλάδα για να το ελέγξουν, πρέπει λέει να πάει στη μαμά χώρα.
Μερικές απορίες, για να δω κατά πόσο μας δουλεύει:
- Πως έχει κατασκευαστεί, αλλά δεν έχει πάρει αριθμό πλαισίου?
- Είναι δυνατόν να κάνουν τα αυτοκίνητα βόλτα στην Ευρώπη για να τα ελέγξουν πριν τα στείλουν στον προορισμό τους? Quality Control στα εργοστάσια δεν υπάρχουν? Κάπως κουλό δε σας ακούγεται?
- Πως είναι δυνατόν να έχει κατασκευαστεί και να είναι status 16, όταν 30άρι είναι κατασκευασμένο και περιμένει να φορτωθεί? Έχει ακόμα 20 και μετά 25 δηλαδή.
Μάλλον κάτι δε μας έχει πει καλά, τι λέτε?
Δεν παιζει να εχει κατασκευαστει και να μην εχει αριθμο πλαισιου
-
Ακριβώς...άρα όπως κατάλαβα, λαλακίες μου έλεγε...απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω και με εσάς!
Του λέω εν τω μεταξύ...τι status έχει? Κολλάει και μου λέει 16...άρα δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα του λέω! Όχι, όχι...κατασκευάστηκε λέει, απλά δεν έχει ακόμα αριθμό πλαισίου.
Ο,τι να'ναι...τέσπα...το καλό είναι ότι μας είχαν πει Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και φαίνεται ότι θα το πάρουμε Αύγουστο (που'ναι παχιές οι μύγες...).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εντάξει, δύσκολα να γίνει 4κύλινδρος ή πόσο μάλλον straght-6, σε μεταξένια λειτουργία, αλλά όλα είναι ζήτημα εξισορρόπησης κραδασμών, με αντικραδασμικούς άξονες και αντίβαρα. Αν δεις στις μοτοσυκλέτες, υπάρχουν δικύλινδροι με πολύ ομαλή λειτουργία (δεν μιλώ για τους boxer της BMW... ) κάτι που είναι πιο εύκολο να το επιτύχεις στο αυτοκίνητο, αφού έχεις περισσότερο χώρο, ενώ μπορείς να βάλεις εκτός από τα αντίβαρα και ελαστικά παρεμβύσματα στις βάσεις του κινητήρα.
Το συγκεκριμένο μοτεράκι το περιμένω πως και πως , μαζί με το αντίστοιχο του DSG που ετοιμάζει η Fiat...
[/quote]Kατι λένε οτι θα εμφανιστει στο Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο (σαν συμμετοχή) το 500 με το νεο κινητήρα. Τωρα πότε θα γινει το επίσημο λανσάρισμα δε βρήκα κάτι. Δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος βιασύνης οπότε μαλλον θα περιμένω τα νεα για το 900κκ
FIAT 5oo 2007