-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Oπως και στο T-jet και εδω βαλανε 5αρι μα τι μακακες(μαλλον θα εχουν πολλα stock).Ενω στο δικο μου εχει 6αριΤι να το κάνεις το 6άρι σε τόσο ελαφρύ αμάξι με τόση ροπή? Να αλλάζεις τζάμπα ταχύτητες πάνω κάτω και πέρα δώθε? Υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις στις 5500 και να βρεθείς εκτός ροπής έστω και με 5άρι?
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Oπως και στο T-jet και εδω βαλανε 5αρι μα τι μακακες(μαλλον θα εχουν πολλα stock).Ενω στο δικο μου εχει 6αρι
Τι να το κάνεις το 6άρι σε τόσο ελαφρύ αμάξι με τόση ροπή? Να αλλάζεις τζάμπα ταχύτητες πάνω κάτω και πέρα δώθε? Υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις στις 5500 και να βρεθείς εκτός ροπής έστω και με 5άρι?
Το 6άρι το θέλω με μια 6η overdrive για να ταξιδεύει με ησυχία και οικονομία. Αλλά θέλω και διπλοσύμπλεκτο αυτόματο-σειριακό επίσης!
Ζητάω πολλά; Μπορεί, αλλά αλλιώς δεν θ'αγοράσω! Ίσως μετά στραφώ στο 900άρι με το απλό Dualogic και ξεχάσω εντελώς το Abarth, αλλά είναι πολύ ομορφο για να το κάνω αυτό! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ίσως μετά στραφώ στο 900άρι με το απλό Dualogicnow you're talking
-
Υποθέτω πως παίζει να μην χωρούσε το 6άρι, ή μπορεί να το κρατάνε για καμιά ειδική έκδοση αργότερα, για μένα πάντως είναι μέγα θέμα: αν πάρω κάτι τέτοιο, θέλω να ταξιδεύω με 150 και 3000-3500 στροφές το ΠΑΡΑ πολύ!
αυτό δεν είναι κιβώτιο, το σινικό τείχος είναι
-
Καλά σου λέει ο γιατρούλης ρε Γρηγόρη....σπορτίβικο αμαξάκι είναι, όχι πούλμαν
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καλά σου λέει ο γιατρούλης ρε Γρηγόρη....σπορτίβικο αμαξάκι είναι, όχι πούλμανMαααα, γιατροί μου τι κακό έχει ένα σασμάν με 5 σφιχτές σχέσεις + άλλη μία overdrive για ταξίδι; 5 φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουν παπάδες σε στροφοδιαδρομή κι έχεις και μία δώρο για να μην σου παίρνει τ'αυτιά και να μην καίει τον άμπακο στο ταξίδι!
(μην ξεχνάμε και την...οικονομία, πάνω απ' όλα )
-
Mαααα, γιατροί μου τι κακό έχει ένα σασμάν με 5 σφιχτές σχέσεις + άλλη μία overdrive για ταξίδι; 5 φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουν παπάδες σε στροφοδιαδρομή κι έχεις και μία δώρο για να μην σου παίρνει τ'αυτιά και να μην καίει τον άμπακο στο ταξίδι!
παρε punto abarth or alfa mito για πιο ολοκληρωμενες λυσεις.
λογικα στο 500 θελουν να κρατησουν και το κοστος σε πιο λογικα επιπεδα για το πιο νεανικο κοινο. Σε αυτο το κοινο δεν ειναι προβλημα το ταξιδι με 160 και 5000 στροφες
-
-To Punto με τίποτε μάλλον... Πολύ μέτρια τα υλικά του (φαντάσου, εμένα μου φαίνεται και το 500 μέτριο εσωτερικά όσον αφορά την ποιότητα, οπότε το Punto είναι εντελώς out..).
-H Μi.To. ούτε εμφανισιακά μου λέει κάτι, ούτε θα έχει κι αυτή σοβαρό αυτόματο σασμάν σύντομα. Επιπλέον, θα καίει παραπάνω, ενώ με τον ίδιο εξοπλισμό, μάλλον θα είναι ακριβότερη.Οπως και να ΄χει, και τα δύο είναι πολύ μεγάλα σε διαστάσεις για μένα: αν είναι ν'ανέβω στα 4 μέτρα, πάω πια και στο Golf. Από την εμπειρία μου, τα 4+ μέτρα, είναι ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα στην Αθήνα, ενώ πχ το Υ που είναι στα 3.75 έχει ένα πλεονέκτημα. Στο 500, το πλεονέκτημα γίνεται σημαντικότατο πλέον (χωρίς βέβαια να φτάνει στο Smart).
Για ένα μη οικογενειάρχη, κάτοικο Αθηνών και με ανησυχίες, το 500 είναι ό,τι καλύτερο. Και έχει και μαμώ τις μουρίτσες!
-
Ξέρει κανείς ολλανδικά ;
Τι λέει εδώ, από 22.000 € θα ξεκινάει το 135άρι 500 και το 155άρι Grande Punto Abarth ;; -
Mαααα, γιατροί μου τι κακό έχει ένα σασμάν με 5 σφιχτές σχέσεις + άλλη μία overdrive για ταξίδι; 5 φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουν παπάδες σε στροφοδιαδρομή κι έχεις και μία δώρο για να μην σου παίρνει τ'αυτιά και να μην καίει τον άμπακο στο ταξίδι!
Στο punto μου, ταξιδεύεις με 100 και 2800 περίπου (με μικρή επιφύλαξη γιατί λόγω αλλαγής διάστασης ελαστικών έχει μια επιπλέον απόκλιση το κοντέρ) και ήδη η 6η είναι overdrive (επιταχύνσεις και χαζομάρες δεν έχει ). Οπότε τα 150 με 3-3500 μου φαίνονται εντελώς υπερβολικά.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ξέρει κανείς ολλανδικά ;
Τι λέει εδώ, από 22.000 € θα ξεκινάει το 135άρι 500 και το 155άρι Grande Punto Abarth ;;Δεν ξέρω Ολλανδικά (ο λάρυγγάς μου είναι υγιής...που θα έλεγε κι ο koutsan ) αλλά μη σε επηρεάζουν οι τιμές άλλων χωρών. Στις μόνες δύο χώρες (Ιταλία και Ελβετία) που πωλείται μέχρι τώρα το GP Abarth κοστίζει στη μεν Ιταλία 18.100 € (με απλό αιρ-κοντίσιον στη βασική έκδοση) και 17500€ στην Ελβετία (με διζωνικό κλίμα). Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει πάνω από 18Κ (ελπίζω...), όταν στην Ιταλία το T-jet 120ps Sport έχει 16500 και εδώ 15950.
Αν θες να τρομάξεις δες τιμές στην Πορτογαλία όπου το απλό 1.4 με τα 95ps αρχίζει από 17.500€
http://www.fiat.pt/cgi-bin/pbrand.dll/F ... Key=199S13' target='_blank..και το Linea mulijet με τα 90ps από 22.000€ αν δεν κάνω λάθος
Συνεπώς περίμενε τις τιμές της εγχώριας αντιπροσωπείας και μην αγχώνεσαι...
-
-To Punto με τίποτε μάλλον... Πολύ μέτρια τα υλικά του (φαντάσου, εμένα μου φαίνεται και το 500 μέτριο εσωτερικά όσον αφορά την ποιότητα, οπότε το Punto είναι εντελώς out..).Να με συγχωρας αλλα, αλλο το τι φαινεται και αλλο το τι ειναι!!! και συγκεκριμενα το Punto ειναι αρκετα ποιο ποιοτικο απο το 500. Εκει που κολλανε πολλοι δικαια η αδικα ειναι τα πλαστικα που ειναι σκληρα (so what λεω γω)... Συναρμογη, διακοπτες και λοιπες λεπτομεριες κατασκευης ειναι καλυτερο .-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
-To Punto με τίποτε μάλλον... Πολύ μέτρια τα υλικά του (φαντάσου, εμένα μου φαίνεται και το 500 μέτριο εσωτερικά όσον αφορά την ποιότητα, οπότε το Punto είναι εντελώς out..).
Να με συγχωρας αλλα, αλλο το τι φαινεται και αλλο το τι ειναι!!! και συγκεκριμενα το Punto ειναι αρκετα ποιο ποιοτικο απο το 500. Εκει που κολλανε πολλοι δικαια η αδικα ειναι τα πλαστικα που ειναι σκληρα (so what λεω γω)... Συναρμογη, διακοπτες και λοιπες λεπτομεριες κατασκευης ειναι καλυτερο .-
Εμ, εσύ λες so what, αλλά εγώ λέω 'WHAAATTT? Let's get the fck out of here!'*
Σόρρυ, το Grande Punto έχει τα ίδια πλαστικά με το Υ μου. Αν αλλάξω αυτοκίνητο, θέλω κάτι καλύτερο ΚΑΙ σ'αυτό τον τομέα.
-
Να με συγχωρας αλλα, αλλο το τι φαινεται και αλλο το τι ειναι!!! και συγκεκριμενα το Punto ειναι αρκετα ποιο ποιοτικο απο το 500. Εκει που κολλανε πολλοι δικαια η αδικα ειναι τα πλαστικα που ειναι σκληρα (so what λεω γω)... Συναρμογη, διακοπτες και λοιπες λεπτομεριες κατασκευης ειναι καλυτερο .-
Σόρρυ, το Grande Punto έχει τα ίδια πλαστικά με το Υ μου. Αν αλλάξω αυτοκίνητο, θέλω κάτι καλύτερο ΚΑΙ σ'αυτό τον τομέα.
Υπερβολές... αντι να ζουλας τα πλαστικα, δεν βάζεις κάνα δίμετρο απο δίπλα λεω γω να ζουλάς εκείνο... και τα άλλα είναι χαζαμάρες
-
Υπερβολές... αντι να ζουλας τα πλαστικα, δεν βάζεις κάνα δίμετρο απο δίπλα λεω γω να ζουλάς εκείνο... και τα άλλα είναι χαζαμάρες
Δεν μ'αρέσουν τα δίμετρα, τις θέλω πιο κοντές... Επιπλέον δεν τίθεται θέμα, το μωρό μου είναι ό,τι πρέπει για ζούληγμα...
Όσο για τα πλαστικά, εγώ θα πάρω αμάξι με μαλακά που να σκάσετε!Αμάν πια!
-
Όσο για τα πλαστικά, εγώ θα πάρω αμάξι με μαλακά που να σκάσετε!
Αμάν πια!
Σου εύχομαι να ναι τοσο μαλακά που να κάνουν κοιλιά στο τέλος
-
Αμάν πια!
Αντι να πάρεις αυτοκίνητο με πλαστικά, δεν παίρνεις κάποιο (ποίο άραγε) με ταπλώ με μαλακή αλκαντάρα και άσε τους άλλους να μιλάνε ακόμα για πλαστικά
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αμάν πια!
Αντι να πάρεις αυτοκίνητο με πλαστικά, δεν παίρνεις κάποιο (ποίο άραγε) με ταπλώ με μαλακή αλκαντάρα και άσε τους άλλους να μιλάνε ακόμα για πλαστικά
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα δυστυχώς. Αλλά δεν ζητάω και κάτι τραγικό: δεν αντέχω ταμπλό σαν της Xsara, του Leon , του Punto. Πχ το 207 μου φαινεται μια χαρά! Βέβαια το τουτού έχει άλλα κουσούρια, οπότε δεν θα το αγόραζα, αλλά λέμε τώρα!
corsair
Ναι ρε, θα κάνει κοιλιά από το ζούληγμα: θα το τσεκάρω συνέχεια αν είναι μαλακό! -
corsair
Ναι ρε, θα κάνει κοιλιά από το ζούληγμα: θα το τσεκάρω συνέχεια αν είναι μαλακό!Δεν θα στο συνιστούσα, γιατί μερικά πράγματα όταν πειράζεις πολύ, σκληραίνουν
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
corsair
Ναι ρε, θα κάνει κοιλιά από το ζούληγμα: θα το τσεκάρω συνέχεια αν είναι μαλακό!Δεν θα στο συνιστούσα, γιατί μερικά πράγματα όταν πειράζεις πολύ, σκληραίνουν
Γιατρός είσαι, κάτι θα ξέρεις... Εκτός κι αν, η γνώση προήλθε από...
(γιατρέ μου, ελπίζω να μην το παραχόντρυνα και μου θυμώσεις και δεν ανοίξουμε και εκείνο το μπαράκι που λέγαμε! )
FIAT 5oo 2007