-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[σπαστικός mode]
Ωραίο το site αλλά λίγο ...
Στο ΙΜΑ αναφέρει:
- 390 λίτρα χώρο αποσκευών (350 λίτρα το σωστό τα 40 τα έφαγαν οι μπαταρίες)
- Το μεταλλικό δεν χρεώνεται.... (είναι std).
- Τα τέλη είναι 3 ευρώ και όχι 93 (υβριδικό γαρ)
- Οι διαστάσεις είναι λίγο διαφορετικές (4.54x1.75x1.43)
[/σπαστικός mode]
-
Ιδού πώς θα έμοιαζε το δικό μου 5οο. Με τόσες επιλογές, αύριο θα έχω αλλάξει γνώμη βέβαιαΓια σενα ειναι το 'μεταλλικό μπλε mod'
Αν και απεφευγα επιμελως να περναω μπροστα απο αντιπροσωπειες ΦΙΑΤ, το ειδε η γυναικα μου σε μια εκθεση στην ... Καστορια, την Πρωτοχρονια και επιβεβαιωσε τον ερωτα απο τις φωτογραφιες.
Βλεπω συντομα αγγελια για Panda Dualogic...
-
http://www.autoexpress.co.uk/images/fro ... 028_25.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/images/fro ... 025_25.jpg -
Γεια σας παιδια
Σκεφτομαι για αγορα το fiat 500 1.2
Θα ηθελα να ρωτησω πως βλεπετε την προσθηκη του ημιαυτομαυτου κιβωτιου.
1000 ευρο επιπλεον...
Ποσο αραγε θα επιβαρυνει χρονικα την παραγγελια??
Επισης εχουμε εικονα τελικα για τους χρονους παραδοσης??Τελος το προγραμμα που δινεις το 50% αμεσα κ το αλλο 50% μετα απο 2 χρονια τελικα θα ισχυσει??
Ευχαριστω
-
το αυτοματο στο 1200 πιστευω θα ειναι αρκετα καλο, στο 1400....που μαλλον θα τοπαρουν ατιθασα νιατα...μαλλον οχι.
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Ποσο αραγε θα επιβαρυνει χρονικα την παραγγελια??
Επισης εχουμε εικονα τελικα για τους χρονους παραδοσης??Για τα περισσότερα που ρωτάς θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε μια αντιπροσωπεία. Πάντως στο τέλος του μήνα θα πουληθούν όσα 5οο είναι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Άν κάποιο από αυτά που υπάρχει ήδη εδώ σε καλύπτει, και δεν έχει πουληθεί, το αγοράζεις, διαφορετικά από τέλη Απριλίου και μετά.
-
δεν είχαν πει οτι θα βάλουν και ένα
-
παντως το dualogic για το 1.2 σαν επιλογη πως το βλεπετε??
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
δεν είχαν πει οτι θα βάλουν και ένα κανένα νεότερο?Αυτόν τον πάνε πακέτο με το νέο Topolino μάλλον. Το πιθανότερο είναι τότε να τον δούμε και στο 5οο. Με πάσα επιφύλαξη αυτά.
-
-
sv2
Πηγες την Φ430 στον Εσκιαδη για service? Ελα λεγε... ψωνισες τιποτα και δεν μας το λες?
Τωρα σοβαρα... 1,2 και αυτοματο, δεν μου ακουγετε για ιδιαιτερα καλος συνδυασμος. Νταξει, σιγουρα με το αυτοματο σε αυτη την κατηγορια δεν αποβλεπεις σε επιδοσεις αλλα αυτος ο 1.2 ρε γμτ ειναι ηδη αδυναμος... δεν ειναι ο καλος 16v (γιατι τον κοψανε ρε γμτ ) Προσωπικα, οσο και να μου αρεσει η ιδεα το αυτοματο θα το κοιτουσα μονο με τον 100αρι κινητηρα.
but that's just me...
-
Το 500αρι της φωτό φοράει 13άρες?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το 500αρι της φωτό φοράει 13άρες?15' γιατρέ
-
Πάνω που ήθελα να ρωτήσω...
Σαν πατίνι φαίνεται...
Αμαν πια που τα καινούρια αυτοκίνητα τα σχεδιάζουν να δείχνουν όμορφα μόνο αν φοράνε από 17άρες και πάνω! -
δεν είχαν πει οτι θα βάλουν και ένα >κανένα νεότερο?
Αυτόν τον πάνε πακέτο με το νέο Topolino μάλλον. Το πιθανότερο είναι τότε να τον δούμε και στο 5οο. Με πάσα επιφύλαξη αυτά.
Σίγουρα θα τον δούμε και στο 5οο αλλα σε 1 χρόνο από τώρα.
Επίσης υπάρχει πιθανότητα εκτός από το 0.9T (με 90-100CV), αργότερα να δούμε και 0.7Τ με 80CV
-
-
Το 500αρι της φωτό φοράει 13άρες?
15' γιατρέ
Τότε είναι πολύ μεγαλύτερο σαν αυτοκίνητο απ'ότι νόμιζα. Έχω δει μόνο ένα και αυτό στο δρόμο και μου φάνηκε πολύ μικρό το μέγεθος.
-
Τις γιορτές βρέθηκα στην (υπέροχη) Ρώμη και είδα αρκετά 500. Υπέροχα τα λευκά και τα κόκκινα, δεν μου άρεσαν σε μαύρο και σκούρο γκρι (techno νομίζω το λέει η Fiat). Αυτό το γκρι το είχαν κυρίως τα Bravo και τα Υ καθώς τα 2/3 είχαν αυτό το ουδέτερο (για μένα) χρώμα.
Ήδη πάντως άρχισαν να γεμίζουν τους δρόμους όπως και τα Bravo που πρέπει να πηγαίνει καλά στην ιταλική αγορά. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάνω που ήθελα να ρωτήσω...
Σαν πατίνι φαίνεται...
Αμαν πια που τα καινούρια αυτοκίνητα τα σχεδιάζουν να δείχνουν όμορφα μόνο αν φοράνε από 17άρες και πάνω!Να μην ψηλώνεις κύριε tauru (κλητική ), να μη ζητάς ΚΑΙ χώρους ΚΑΙ παθητική ασφάλεια, να μη θέλεις υπερ-πολλαπλούς συνδέσμους και ελλειψοειδή φανάρια τότε!
Οι ζάντες φαίνονται μικρές επειδή τα αυτοκίνητα μεγαλώνουν. Και αν θέλετε μικρές ζάντες, που θα χωράνε όλα αυτά που θέλουμε;
Προπομπός στην τάση form follows function ήταν και πάλι το Tiida που ψήλωσε ειδικά για να φαίνονται ακόμα και οι 18αρες ζάντες λίγες.
-
Βασικά δεν είναι μόνο αυτό ΙΜΟ...
Ναι, παίζει ρόλο οτι έχουν μεγαλώσει τα αμάξια, αλλά παίζει και ο σχεδιασμός τους, που έχω την εντύπωση οτι γίνεται επίτηδες έτσι για να 'δείχνουν' μόνο με τεράστιους τροχούς, γιατί όχι μαζί με τη συγκατάθεση (ποιος ξέρει?) των εταιρειών που κατασκευάζουν ζάντες-λάστιχα.
Με τα κατάλληλα σχεδιαστικά τρικ, μπορεί μια χαρά να δείξει ο τροχός ταιριαστός σε ένα αυτοκίνητο, ακόμα και αν δεν ειναι 3 ίντες πάνω από αυτό που θα έπρεπε πραγματικά να είναι. Δεν θέλουν όμως να τα κάνουν και δεν τα κάνουν, για ευνόητους λόγους.
FIAT 5oo 2007