-
Αλήθεια..εχει κανεις γνώμη για το κιβώτιο του 500? 1,2 ή 1,4?
Είναι όμοιο με του Panda? -
Ο χρήστης makr έγραψε:
το πορτοκαλι πως σας φαινεται σαν χρωμα??
Επισης το dualogic στο 1.2 πως φανταζεστε να ειναι??λετε να κοβει σε επιδοσεις πολυ??
Λεω να το προσθεσω στον εξοπλισμο αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουροςΑυτό ειναι σε πορτοκαλί
-
Πανέμορφο..
-
Μόνο σε μένα δεν αρέσει;
-
Ναι.-
Σε περίπτωση που μπερδεύτηκες, από τα 2 πορτοκαλί οχήματα, το 500 είναι το μπροστινό.
-
Ασπρο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης takisme έγραψε:
Αλήθεια..εχει κανεις γνώμη για το κιβώτιο του 500? 1,2 ή 1,4?
Είναι όμοιο με του Panda?Στο 100άρι είναι σίγουρα ίδιο, όμως το γρανάζωμα είναι συνολικά πιο μακρύ, λόγω (πολύ) μεγαλύτερων τροχών. Στο 1.2 δεν ξέρω με σιγουριά, αλλά δεν πιστεύω να έχει διαφορά.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αυτό ειναι σε πορτοκαλί
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι ειρωνικό, απλά προσπαθώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό θα περιμένει κάποιος 6-9 μήνες για ένα 1200άρι αυτοκίνητο.+1
εγω το ειπα, το 500 ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για να αγορασει καποιος.. Y, smart, mini
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ναι.-Σε περίπτωση που μπερδεύτηκες, από τα 2 πορτοκαλί οχήματα, το 500 είναι το μπροστινό.
Και αναρωτιώμουνα αν το 500αράκι το παράγει η Iveco...
-
Νομίζω είναι κουκλάκι....(και το ΙVECO καλό είναι )
-
Ειδα ενα σε μαυρο με ριγες στο πλαι να ανεβαινει προς Λιβαδι!Ωραιο μου φανηκε με μια πρωτη ματια...
-
Δες το και 'δω.....
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=105
-
μα γιατί βάζουν τις ρίγες? το καταστρέφουν το κακομοιράκι!
-
Βλεποντας το κουκλάκι κατα τα άλλα, σκεφτομουνα τα αυτοκόλλητα είναι ποιοτικά? Αντέχουν στις καιρικές συνθήκες (υγρασία, κρύο και καυσωνες)?
Επιρεάζουν το χρώμα απο κάτω? Έχουν αντοχή? Και ιδίως της οροφής.
Στο κάτω κάτω χρεώνονται, δεν μπαίνουν δώρο... -
λογικά θα γραντζουνιούνται πολύ εύκολα. δε νομίζω κανείς να δίνει εγγύηση για αυτοκόλλητα...
-
Τα αυτοκόλλητα είναι αυτοκόλλητα. Πόσο ποιοτικό μπορεί να είναι ένα αυτοκόλλητο; Όσο για το αν επιρεάζουν το χρώμα, σκέψου αν το αυτοκίνητο είναι εκτεθημένο στις καιρικές συνθήκες, θα αλλάξει λίγο το χρώμα του από τον ήλιο για παράδειγμα (μακροπρόθεσμα πάντα) και κάτω από τα αυτοκόλλητα θα έχει παραμείνει το ίδιο οπότε αναγκαστικά θα αφήσει στίγματα αν αφαιρεθεί. Επίσης θα γρατζουνιόνται στανταρ, και αν ξεκολλήσει κάποιο αμφιβάλω το πόσο σωστά θα σου το ξανακολλήσουν...
-
Εκει που ειναι γιατι κ πως να γρατζουνη8ουν?
Ποσο δυσκολο ειναι να κολλησεις ενα αυτοκολλητο στη 8εση του παλι?
Μην ειστε υπερβολικοι. Δειτε για παραδειγμα τα ΜΙΝΙ, καινουρια κ παλια, δε νομιζω να πιστευετε οτι εχουν πιο ποιοτικα αυτοκολλητα. -
Όχι, δεν είμαι υπερβολικός απλώς αναρωτιέμαι. Και για το ΜΙΝΙ ισχύει αυτό. Δεν είχα ποτε αυτοκίνητο με διακοσμητικά αυτοκόλλητα και στο 500ράκι είναι πολύ ωραία και σκεφτόμουνα αν καλύπτονται απο την γενική εγγύηση της Φιατ, εγγύηση χρώματος κλπ.
-
Γαλάζιο!!!
FIAT 5oo 2007