-
Απο τα πλέον αισιόδοξα θέματα στα 'Μελλοντικά Μοντέλα'. Μακάρι να μη διαψευσθούμε.
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Απο τιμες θα ειναι πολυ κοντα στο GPΤΙ?????
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Απο τιμες θα ειναι πολυ κοντα στο GP
ΤΙ?????
@νδρέας
Φανταζομαι εννοεί την έκδοση Abarth μόνον...Είναι δυνατόν οι βασικές εκδόσεις να είναι κοντά στο GP; Μετά όλοι θ'αγοράσουν πάλι Smart! Λογικά θα είναι μεταξύ Panda και GP....
Το Τrepiuno πλασάρεται και σαν fashion item, άρα δεν θα είναι και πάρα πολύ φτηνό, λογικό είναι....Ούτως ή άλλως οι προδιαγραφές του είναι πολλά υποσχόμενες, επομένως, η Fiat θέλει να έχει ένα σεβαστό ποσοστό κέρδους. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απο τιμες θα ειναι πολυ κοντα στο GP
ΤΙ?????
@νδρέας
Φανταζομαι εννοεί την έκδοση Abarth μόνον...Είναι δυνατόν οι βασικές εκδόσεις να είναι κοντά στο GP; Μετά όλοι θ'αγοράσουν πάλι Smart! Λογικά θα είναι μεταξύ Panda και GP....
Το Τrepiuno πλασάρεται και σαν fashion item, άρα δεν θα είναι και πάρα πολύ φτηνό, λογικό είναι....Ούτως ή άλλως οι προδιαγραφές του είναι πολλά υποσχόμενες, επομένως, η Fiat θέλει να έχει ένα σεβαστό ποσοστό κέρδους.Συμφωνώ σε όλα με τον HF!
-
-
Y-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ!
Το εσωτερικό θα το ήθελα ακόμα πιο ξεχωριστό αλλά ακόμα και έτσι κανένα πρόβλημα!
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Y-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ!+100000!!!!
-
Πολλές φώτο για το personalisation που θα ειναι διαθέσιμο
http://www.supercars.net/Gallery?cmd=vi ... 748&pgID=7
Ακόμα και τύπου Nokia X-Press προσόψεις για το κλειδι θα υπάρχουν
-
γαμω!!!
γεια σου ρε φιαταρα!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γαμω!!!γεια σου ρε φιαταρα!!!
+1
-
πωπω, ρε τι κόλλημα έφαγα με το μικρό τώρα?!?!
-
-
Το Micra σχεδιαστικά έχει πολλα στοιχεία από το αρχικό Cinquecento.. το ελεγε και καποιος σχεδιαστής της Nissan σε ένα αρθρο.... οπότε λογικό είναι το νέο Cinque να εχει κοινά στοιχεία
-
Και εμένα μου φάνηκε σαν το micra από το πλάι...
Επίσης το μπροστά μου θυμίζει κάτι από σύγχρονο beetle ενώ το cabrio μου έφερε λίγο το copen...Σε καμία περίπτωση δε θέλω να υποβαθμίσω το νέο 500, απλές παρατηρήσεις κάνω (που μπορεί να είναι και λανθασμένες)...
_
-
Τελικά είναι αυστηρά διθέσιο; Από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να βγάλω άκρη...Καλό θα ήταν να υπάρχει η επιλογή 2 έστω στριμωγμένων θέσεων ή χώρου αποσκευών... Ετσι θα ...κλείσει και το σπίτι του Smart ForTwo!
-
το ταμπλο μοιαζει με μιξη απο barchetta και doblo
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τελικά είναι αυστηρά διθέσιο; Από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να βγάλω άκρη...Καλό θα ήταν να υπάρχει η επιλογή 2 έστω στριμωγμένων θέσεων ή χώρου αποσκευών... Ετσι θα ...κλείσει και το σπίτι του Smart ForTwo!Θα έχει και πίσω θέσεις κανονικά. δεν ειναι 'trepiuno'
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
γαμω!!!
γεια σου ρε φιαταρα!!!
+1
RespeKt κι από μένα. Τι σχεδίασαν οι π$#%@$δες οι Ιταλοί πάλι!
Να το δούμε και στο δρόμο βέβαια, αλλά δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι δεν θα είναι καλό.
-
Αδιάφορο και παλιομοδίτικο.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αδιάφορο και παλιομοδίτικο.Ότι θα το άκουγα αυτό από γυναίκα για το 500αράκι ( ) δεν το περίμενα...
Ρε, μπας και είμαστε όλοι gay;
FIAT 5oo 2007