-
Λοιπόν, αν εγώ τώρα πω ότι η Porsche διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της στα αυτοκίνητα δρόμου, θα είμαι υπερβολικός;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λοιπόν, αν εγώ τώρα πω ότι η Porsche διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της στα αυτοκίνητα δρόμου, θα είμαι υπερβολικός;-
Ναι, γιατί βγάζει την Cayenne και τη C4S.
-
Όχι, γιατί παράλληλα βγάζει και όλα τα υπόλοιπα.
-
-
Τι κακό έχει η C4S δηλαδή; Ούτε η Cayenne έχει κάποιο αρνητικό σαν αυτοκίνητο, καταλαβαίνω όμως τι θέλεις να πεις.
-
Λυπάμαι αλλά θα διαφωνίσω... Η εταιρία πάει πολύ καλά οικονομικά. Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεται, όμως, πλέον.
Σε εμένα πάντως (που πριν κάποια χρόνια θα δούλευα 3 χρόνια χωρίς διακοπές για μια 968CS χωρίς πατάκια), όχι. -
Δε θυσίαζα τις διακοπές μου ούτε για Pagani Zonda. Αλλά βέβαια, εσείς κάνετε λόγο για διακοπές 20 ημερών το καλοκαίρι, εγώ για 12 μήνες το χρόνο .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δε θυσίαζα τις διακοπές μου ούτε για Pagani Zonda. Αλλά βέβαια, εσείς κάνετε λόγο για διακοπές 20 ημερών το καλοκαίρι, εγώ για 12 μήνες το χρόνο .Υπάρχουμε και φοιτητές στο forum..
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
:sorry:
Λυπάμαι αλλά θα διαφωνίσω... Η εταιρία πάει πολύ καλά οικονομικά. Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεται, όμως, πλέον.
Σε εμένα πάντως (που πριν κάποια χρόνια θα δούλευα 3 χρόνια χωρίς διακοπές για μια 968CS χωρίς πατάκια), όχι.Καλά, εσύ έχεις σκαραβαίο και γουστάρεις!
Δεν μετράς! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καλά, εσύ έχεις σκαραβαίο και γουστάρεις!
Δεν μετράς!Καλά, δλδ τα 356 που είναι 90% σκαραβαίοι δε μετράνε;...
Κάνουμε ένα γκάλοπ για πλάκα;
Να σταματήσουμε έναν οδηγό cayenne, 997, Boxster τυχαία στο δρόμο και να τον ρωτήσουμε γιατί την carrera του τη λένε carrera;
Γκλαμουροσελιμπριτοσταϊλοκατάσταση λέμε, καμία σχέση με αυτοκίνηση οι άνθρωποι! Και μη μου πείτε ότι δε φταίει η εταιρία για αυτό! Κάποτε έβγαζε αυτοκίνητα μόνο για οδηγούς ενώ τώρα βγάζει και αυτοκίνητα για 'σπορ οικογενειάρχες' ( ) με νοοτροπία φουλ λέδερ κλιμά...
Δεν ξέρω ρε γαμώτο, αλλά εκεί που κάποτε έβλεπα στο δρόμο 911 και μου έφτιαχνε τη μέρα, σήμερα θα ντρεπόμουν πολύ να κυκλοφορήσω στο δρόμο με ένα boxster...
Μπορεί να είμαι και λάθος, βέβαια. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δεν ξέρω ρε γαμώτο, αλλά εκεί που κάποτε έβλεπα στο δρόμο 911 και μου έφτιαχνε τη μέρα, σήμερα θα ντρεπόμουν πολύ να κυκλοφορήσω στο δρόμο με ένα boxster...
Εγώ δε θα ντρεπόμουν καθόλου, να κυκλοφορώ σήμερα με μια **911 **:inlove:
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Θα πρέπει να βάλεις και αρτίστι ιταλιάνοι κουστουμάκι με γραβατούλα σοβαρή, ζελέ στο μαλλί και μαύρα γυαλιά μέρα νύχτα...
Και να πίνεις, βεβαια... όσο περισσότερο γίνεται να πίνεις και να καπνίζεις σιγκάρς...
Αλλιώς θα σε πάρουνε για παρκαδόρο, κακόμοιρε!(Παλιά λέγαμε ότι η μεγάλη διαφορά μεταξύ πορσε και φερράρι είναι ότι τις πρώτες μπορείς να τις οδηγήσεις και με...τζιν! τώρα δεν παίζει!!)
-
Αυτό τελικά είναι η εξέλιξη;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Θα πρέπει να βάλεις και αρτίστοι ιταλιάνοι κουστουμάκι με γραβατούλα σοβαρή, ζελέ στο μαλλί και μαύρα γυαλιά μέρα νύχτα...
Και να πίνεις, βεβαια... όσο περισσότερο γίνεται να πίνεις και να καπνίζεις σιγκάρς...
Αλλιώς θα σε πάρουνε για παρκαδόρο, κακόμοιρε!Nαί, σίγουρα, όλα αυτά με τη σειρά...
Και με τζιν και με μαγιό
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτό τελικά είναι η εξέλιξη;Ξέρεις πόσο εκτιμώ την άποψή σου και αληθινά θα ήθελα πολύ να την ακούσω!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Nαί, σίγουρα, όλα αυτά με τη σειρά...
Και με τζιν και με μαγιόΕλπίζω να μην το πήρες προσωπικά... γενικά μιλώ και μη μου πεις ότι δεν το βλέπεις και εσύ και δε σε στεναχωρεί εξίσου!
Σου εύχομαι να την πάρεις την 911, να τη χρησιμοποιείς όπως γουστάρεις και να τους γράφεις κανονικά όλους αυτούς του χλεχλέδες...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Nαί, σίγουρα, όλα αυτά με τη σειρά...
Και με τζιν και με μαγιόΕλπίζω να μην το πήρες προσωπικά... γενικά μιλώ και μη μου πεις ότι δεν το βλέπεις και εσύ και δε σε στεναχωρεί εξίσου!
Τί είναι αυτό ?
-
Χμμ...καθένας τελικά κοιτά με διαφορετικά 'φίλτρα' τα πράγματα...
Εγώ βασικά (γιατί υποθέτω από το post μου ξεκίνησε η συγκεκριμένη κουβεντα), αναφερόμουν κυρίως στο οδηγικό κομμάτι...!
Τα της γκλαμουριάς κλπ κλπ...So what?
-
Γι αυτό λέω να δώσουνε ακριβά αυτοκίνητα σε νεαρά άτομα.. Θα τα κυκλοφορούμε ακόμα και με βερμούδα χωρίς κανέναν μα κανέναν ενδοιασμό..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γι αυτό λέω να δώσουνε ακριβά αυτοκίνητα σε νεαρά άτομα.. Θα τα κυκλοφορούμε ακόμα και με βερμούδακαι χωρίς και χωρίς
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι κακό έχει η C4S δηλαδή; Ούτε η Cayenne έχει κάποιο αρνητικό σαν αυτοκίνητο, καταλαβαίνω όμως τι θέλεις να πεις.Τι κακό έχει μια απλή Carrera 4 με bodykit από Turbo; 100 κιλά καγκουριά.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τα της γκλαμουριάς κλπ κλπ...So what?Θέμη, εσύ ειδικά δεν πιστεύω ότι πραγματικά το σκέφτεσαι έτσι...φαντάσου να υπήρχε έκδοση CS της 911 (που κάποτε υπήρχε, αν θέλετε πάμε στα 'κλασσικά' να την ψάξουμε) ελαφρότερη κατά 200 κιλά σε σχέση με την απλή 911 και πιο δυνατή χωρίς δέρματα, ηλεκτρικές καρέκλες-καθρέφτες, ποτηροθήκες, σαχλομονώσεις (ιερόσυλοι), ηλεκτρικές σαχλαμαρίτσες, 45 μπαλόνια, πλυστικά φώτων με θερμαινόμενα πιτσιλιστήρια και χρωμιομένα χερούλια, υδραυλικά τιμόνια και αυτόμάτες κλειδαριές, κλιμά κλπ κλπ, με λεπτότερα τζάμια χωρίς κονσόλες και περιττά πλαστικά και να στην πουλούσε 10Κ ευρώ λιγότερα!
Big deal θα μου πεις, που να τα βρω τα 100Κ... Ok, σκέψου τώρα και μια αντίστοιχη boxster CS με 45Κ και πες μου αν έχω δίκιο ή άδικο.
Που είναι η CS τώρα που άλλάζει σιγά σιγά το κοινό της εταιρίας και από μηχανοκέφαλους μετατρέπεται σε κυριλέδες;Θυμάται κανείς, άραγε, την 964RS; Δεν είχε καν χερούλια στις πόρτες αλλά κάτι κορδέλες και πάλι ήταν η καλύτερη 911 που έχει ποτέ βγεί μετά την 2.7RS...
Που διαφωνείς;
Και ωραία, το παραδέχομαι, έχουν το καλύτερο suv και αύριο μεθάυριο την καλύτερη λιμουζίνα...
Porsche Panamera