-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Το ότι είναι αναξιοπιστος αυτόματα διαγράφει όλα τα υπόλοιπα 'καλά' χαρακτηριστικα που μπορεί να έχει.Κι επίσης το 99 η McLaren έχασε το πρωτάθλημα και ο Hakkinen πήρε το δικό του με αντίπαλο τον Irvine.
Καλά εντάξει Bro. φτιάξε εσύ ένα αξιόπιστο, μεγάλο, βαρύ και αδύναμο κινητήρα να τα 'ξεδιαγράψεις' όλα!
-
Άδικο έχω όταν το λέω αυτό;
-
Εγω προσπαθω να καταλαβω πως τα καταφεραμε και βρεθηκαμε να συζηταμε για τη Μερσεντες, για να αποδειξουμε κατι, που αποδεικνυει κατι αλλο, και το αλλο κατι αλλο ακομη, και τα λοιπα!
-
Είναι αστείο να λέμε πως ένας κινητήρας Μερσέντες είναι της πλάκας... είναι όροι εξ'ορισμού αντιφατικοί
Φρέσκα κουλούρια.
Το πιο φρέσκο κουλούρι που ξέρω γράφει επάνω 'Mercedes 105 pts, Ferrari 86 pts )
-
Άδικο έχω όταν το λέω αυτό;Εννοείται!
-
Εντάξει αφού είσαι ευχαριστημένος εσύ, εμένα μου περισεύει.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Άδικο έχω όταν το λέω αυτό;
Εννοείται!
Εχω άδικο δηλάδη που λέω ότι αν έχεις αναξιοπιστια δεν πας πουθενά...
Εσένα σου φτάνει να σου λένε πως κάναμε το κινητήρα πιο μικρό ή τον ελαφρύναμε κλπ κλπ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είναι αστείο να λέμε πως ένας κινητήρας Μερσέντες είναι της πλάκας... είναι όροι εξ'ορισμού αντιφατικοί
Φρέσκα κουλούρια.
Το πιο φρέσκο κουλούρι που ξέρω γράφει επάνω 'Mercedes 105 pts, Ferrari 86 pts )
απορώ μερικές φορές.....αντι να σας νιάζει που βρίσκεται η Ρενάλτ, σας νιάζει που είναι η Φεράρι που είναι αδύναμη φέτος...είναι ηλίθιο (δε το λέω για σένα εκτός αν το υποστηρίζεις) να λες ότι μου φτάνει που κερδίζω τη Φεράρι όταν είσαι πίσω από Ρενάλτ σε οδηγών και κατασκευαστών....καταλαβαίνεις για τι είδους νοοτροπία μιλάω....
-
Κι επίσης το 99 η McLaren έχασε το πρωτάθλημα και ο Hakkinen πήρε το δικό του με αντίπαλο τον Irvine.
Το '99 ο Χάκινεν μέχρι το Σίλβερστοουν είχε αντίπαλο τον Σουμάχερ, ο οποίος Σουμάχερ τον κοίταγε από μακριά και πίσω. Κι επειδή κα ιστο Σίλβερστοουν είχε αρχίσει να εξαφανίζεται ο Χάκινεν, 'εμπνέυστηκε' ο Σουμάχερ να πάει να προσπεράσει τον Ιρβάιν στο μοναδικό σημείο της πίστας που ΔΕΝ γίνεται προσπέρασμα ακόμα και να έχεις το Θεό μπάρμπα. Ας πρόσεχε!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
απορώ μερικές φορές.....αντι να σας νιάζει που βρίσκεται η Ρενάλτ, σας νιάζει που είναι η Φεράρι που είναι αδύναμη φέτος...είναι ηλίθιο (δε το λέω για σένα εκτός αν το υποστηρίζεις) να λες ότι μου φτάνει που κερδίζω τη Φεράρι όταν είσαι πίσω από Ρενάλτ σε οδηγών και κατασκευαστών....καταλαβαίνεις για τι είδους νοοτροπία μιλάω....
Τι κόλλημα είναι αυτό ρε αγόρι μου? Απόγονος τους Έντσο είσαι ???? Και μου λες και για νοοτροπίες?
Με Φερραρικό συζητάω και μου λέει πως οι κινητήρες της Μερσέντες είναι της πλάκας και πως η Μερσέντες ενδιαφερεται μαλλον να μην έχει μεγαλύτερη κρίση από τους άλλους, τη στιγμή που ο δικός του κινητήρας δεν σπάει μεν, σέρνεται δει. Για τη Ρενό θα του μιλήσω?????΄
Την επόμενη φορά που θα μιλάω με οπαδό της Ρενό θα φροντίσω να του μιλάω για τον κινητήρα της Φεράρι (αντί για της Ρενό) μπας κι εγκρίνεις την νοοτροπία μου.
-
Μην γίνεσαι εριστικός λέγοντας 'Ας πρόσεχε' κλπ. Γιατί θα βγεί κάποιος να σου πει ας πρόσεχε και ο Hakkinen στην Αdelaide to 95 ή ο G. Villeneuve στο Zolder τo 82.
To που θα έκανε ο Schumacher την κινηση του και το πως μάλλον δεν είσαι σε θέση για να του το υποδείξεις.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι κόλλημα είναι αυτό ρε αγόρι μου? Απόγονος τους Έντσο είσαι ???? Και μου λες και για νοοτροπίες?Με Φερραρικό συζητάω και μου λέει πως οι κινητήρες της Μερσέντες είναι της πλάκας και πως η Μερσέντες ενδιαφερεται μαλλον να μην έχει μεγαλύτερη κρίση από τους άλλους, τη στιγμή που ο δικός του κινητήρας δεν σπάει μεν, σέρνεται δει. Για τη Ρενό θα του μιλήσω?????΄
Την επόμενη φορά που θα μιλάω με οπαδό της Ρενό θα φροντίσω να του μιλάω για τον κινητήρα της Φεράρι (αντί για της Ρενό) μπας κι εγκρίνεις την νοοτροπία μου.
καταρχήν δεν είναι φεραρικός, επίσης τι σχέση έχει η τωρινή βαθμολογία? Η Φεράρι είναι πίσω όχι λόγο κινητήρα αλλά ελαστικών. Επίσης έγραψα ότι αν δε το υποστηρίζεις αυτό που είπα τότε ΟΚ κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με Φερραρικό συζητάω και μου λέει πως οι κινητήρες της Μερσέντες είναι της πλάκας και πως η Μερσέντες ενδιαφερεται μαλλον να μην έχει μεγαλύτερη κρίση από τους άλλους,Το τι είμαι εγώ εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις αλλά και πάλι δεν μιλάω οπαδικά ούτε για το συμφέρον της Ferrari.
Δες την pic στην υπογραφή μου και θα δεις πόσο Ferrarikos είμαι.
-
Εχω άδικο δηλάδη που λέω ότι αν έχεις αναξιοπιστια δεν πας πουθενά...Εσένα σου φτάνει να σου λένε πως κάναμε το κινητήρα πιο μικρό ή τον ελαφρύναμε κλπ κλπ
Έχεις άδικο γιατί τα πράγματα δεν είναι άσπρα-μαύρα. Ούτε είνια η αξιοπιστίς το Α και το Ω ενός κινητήρα. Υπάρχουν κι άλλες σημαντικότατες παράμετροι που απρατίζουν το μηχανικό σύνολο (μπορείς να κερδίσεις ακόμα και champ με αναξιόπιστο κινητήρα). Η σύγκριση γίνεται πάντα απέναντι στον εκάστοτε ανταγωνισμό.
Δηλαδή, αν ένας δυνατός, μικρός, ελαφρύς και αναξιόπιστος κινητήρας είναι της πλάκας, τότε ένας αδύνατος, μεγάλος, βαρύς και αξιόπιστος κινητήρας τι είναι;
-
Με έναν αναξιόπιστο κινητήρα δεν τερματίζεις ενώ με έναν αξιόπιστο το κάνεις.
-
Μην γίνεσαι εριστικός λέγοντας 'Ας πρόσεχε' κλπ. Γιατί θα βγεί κάποιος να σου πει ας πρόσεχε και ο Hakkinen στην Αdelaide to 95 ή ο G. Villeneuve στο Zolder τo 82.Δεν έχει κλπ... σκέτο 'ας πρόσεχε' ήταν... μόνο του. Ο Χάκινεν έμεινε φυτό και Ζιλ σκοτώθηκε. Του φαίνονται ίδιες περιπτώσεις (αυτουνού που θα βγαινε και θα το έλεγε) με το σπάσιμο ποδιού;
To που θα έκανε ο Schumacher την κινηση του και το πως μάλλον δεν είσαι σε θέση για να του το υποδείξεις.
Το ρήμα 'κριτικάρω' είναι εντελώς άλλο από το 'υποδεικνύω'!
-
- Δηλαδη αν πάθαινε κάτι χειρότερο ο Schumacher θα τον 'κριτίκαρες' διαφορετικά;
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
καταρχήν δεν είναι φεραρικός,Σημασία εχει ότι εγώ για Φεραρικό τον πέρασα και για αυτό του ανέφερα τη Φεράρι. Αν τον παίρναγα για BMWδάκια θα του ανέφερα τη BMW, για Ρενικό τη Ρενό και πάει λέγοντας.
επίσης τι σχέση έχει η τωρινή βαθμολογία?
Μου ζήτησε... φρέσκο κουλούρι
Η Φεράρι είναι πίσω όχι λόγο κινητήρα αλλά ελαστικών.
Υποτίθεται!
Σοβαρά τώρα, όταν κάτι πάει τόσο στραβά δεν ευθύνετια μονάχα ένας παράγοντας. Δεν λέω πως είναι απαραίτητα και κινητήρας, μπορεί να είναι και το αεροδυναμικό πακέτο. Πάντως δεν είναι μόνο τα λάστιχα. -
Με έναν αναξιόπιστο κινητήρα δεν τερματίζεις ενώ με έναν αξιόπιστο το κάνεις.Αν δεν βαθμολογηθείς τσάμπα ο κόπος.
-
- Δηλαδη αν πάθαινε κάτι χειρότερο ο Schumacher θα τον 'κριτίκαρες' διαφορετικά;
Απλά δεν θα έγραφα 'ας πρόσεχε'! Το σημείο της πίστας παραμένει απαγορευτικό για προσπέρασμα. Πού είναι το παράξενο;
Ayrton Senna ή Michael Schumacher?