-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ο Μπάρι δεν έχει πλέον συμβόλαιο 2ου στη Φεράρι, είχε όμως. Ο ΝτΚ ποτέ. Επίσης, ο Ντένις μπορεί να προτιμούσε το Χάκινεν έδωσε όμως ίσες ευκαιρίες και στον ΝτΚ.
μα πως μπορείς να αποδείξεις ότι στο συμβόλαιο υπήρχε Νο.1 και Νο.2 status. Ο Ρούμπενς βοήθησε τον ΜΣ όπως έκαναν και άλλοι οδηγοί σε άλλες ομάδες κατά καιρούς. Αυτό δε σημαίνει ότι στο συμβόλαιό τους είχαν Νο.1 & Νο.2 status. Ακόμα και ο ΜΣ έκοψε (2 φορές μάλιστα) στη Μαλαισία το 99 για να περάσει ο Ιρβάιν, τι σημάινει ότι είχε Νο.2 status? Αυτή η αναφορά ωστόσο είναι μόνο και μόνο για να καταλάβεις ότι δε μπορείς να το αποδείξεις αν δεν έχεις το συμβόλαιο στα χέρια σου ΛΟΛ.
Φίλε mschu, έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις?
Δηλαδή εννοείς οτι ο RB δεν προσλήθφηκε στην Ferrari για 2ος οδηγός, αλλα σαν ενας οδηγός με σκοπό το pure racing, ίδιο μονοθέσιο και equal status.
ΚαλόοοοοοοοοοοοοοΑυτα αγαπήτε μόνο σε Aγγλικές ομάδες..
Kαι η μόνη φορά που ο MH πήρε βοήθεια απο τον DC ήταν 97-98 αν θυμάμαι καλά στην Αυστραλία
Θες να μετρήσουμε τον Schumacher ή δεν συμφέρει..
Πιστεύω οι μόνοι οπαδοι που έχουν κράξει τόσο πολύ την ίδια τους την ομάδα δεν είναι άλλοι απο τους Tifozi στην Αυστρία.. ανεπανάληπτο και αισχρό για το άθλημα.. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Φίλε mschu, έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις?
Δηλαδή εννοείς οτι ο RB δεν προσλήθφηκε στην Ferrari για 2ος οδηγός, αλλα σαν ενας οδηγός με σκοπό το pure racing, ίδιο μονοθέσιο και equal status.
ΚαλόοοοοοοοοοοοοοΑυτα αγαπήτε μόνο σε Aγγλικές ομάδες..
Kαι η μόνη φορά που ο MH πήρε βοήθεια απο τον DC ήταν 97-98 αν θυμάμαι καλά στην Αυστραλία
Θες να μετρήσουμε τον Schumacher ή δεν συμφέρει..
Πιστεύω οι μόνοι οπαδοι που έχουν κράξει τόσο πολύ την ίδια τους την ομάδα δεν είναι άλλοι απο τους Tifozi στην Αυστρία.. ανεπανάληπτο και αισχρό για το άθλημα..αν πρόσεχες καλύτερα τι γράφω θα καταλάβαινες ότι μιλάω για το συμβόλαιο και μόνο. Στη πίστα ο ΜΣ έχει δεχτεί τη βοήθεια του Ρούμπενς. Δεν είπα όχι σε αυτό. Ωστόσο το συμβόλαιο του Ρούμπενς όπως δήλωσε και ο ίδιος τη Πέμπτη δε είχε κάτι περί Νο.2.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σουμάχερ ήθελες να το γράψουν ΚΑΙ στο συμβόλαιο...;;;
Ηταν πασιφανές ότι ο Μπαρικέλο ήταν το Νο2!Όχι εγώ προσωπικά δε θέλω τίποτα γραμμένο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ούτε είπα ότι μπορώ ούτε μπορώ να αποδείξω (μπορείς μήπως εσύ να αποδείξεις το αντίθετο; ). Έτσι είχε γραφτεί στον Τύπο όταν πήγε στη Φεράρι κι επιβεβαιώθηκε και με πράξεις μέσα στις πίστες.
τι επιβεβαιώθηκε? ότι έχει Νο.2 status στο συμβόλαιό του ή ότι βοήθησε τον ΜΣ στις πίστες όπως έκαναν άλλοι κατά καιρούς (όπως και ο ΜΣ Μαλαισία 99)?
Εσύ τι καταλαβαίνεις πως επιβεβαιώθηκε;
επιβεβαιώθηκε ότι ο Ρούμπενς παίζει το Νο.2 χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι στο συμβόλαιό του (όπως δήλωσε και ο ίδιος τη Πέμπτη). Αν ήθελε φυσικά θα είχε φύγει από την ομάδα αλλά δε το έκανε και δέχτηκε αυτή τη κατάσταση.
-
επιβεβαιώθηκε ότι ο Ρούμπενς παίζει το Νο.2 χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι στο συμβόλαιό του (όπως δήλωσε και ο ίδιος τη Πέμπτη). Αν ήθελε φυσικά θα είχε φύγει από την ομάδα αλλά δε το έκανε και δέχτηκε αυτή τη κατάσταση.Τώρα φταίω εγώ να σου ζητήσω αποδείξεις και συμβόλαια; Όπως έκανες εσύ προηγουμένως;
Επί της ουσίας, ο ipan είπε (μεταξύ άλλων) πως όπως ο Μπάρι βοήθησε τον Σούμι έτσι κι ο ΝτΚ βοήθησε τον Χάκινεν. Γνωρίζουμε οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) ότι αυτό δεν είναι αληθές.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Kαι η μόνη φορά που ο MH πήρε βοήθεια απο τον DC ήταν 97 στην Χερεθ και 98 αν θυμάμαι καλά στην ΑυστραλίαΚαι τι βοηθεια πηρε! Ακομη και στο Χοκενχαιμ το 98 εκατσε πισω ο Κουλθαρντ οταν αντιμετωπιζε προβλημα με τον κινητηρα ο Χακινεν στους τελευταιους γυρους.
Να αναφερω και το Σπα το 98? -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Kαι η μόνη φορά που ο MH πήρε βοήθεια απο τον DC ήταν 97 στην Χερεθ και 98 αν θυμάμαι καλά στην Αυστραλία
Και τι βοηθεια πηρε! Ακομη και στο Χοκενχαιμ το 98 εκατσε πισω ο Κουλθαρντ οταν αντιμετωπιζε προβλημα με τον κινητηρα ο Χακινεν στους τελευταιους γυρους.
Να αναφερω και το Σπα το 98?Στο Σπά το ΄98 ότι έγινε δεν πίστευω να πήρε εντολές απο την ομαδα να γίνει.
Είναι περιστατικό καθαρά μεταξυ MS και DC.
Aλλά έστω και έτσι μιλάμε για περιστατικά που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού? Θέλετε να μετρήσουμε του ΜΣ? Δεν σας παίρνει, άστο -
[snip]
Αν ήθελε φυσικά θα είχε φύγει από την ομάδα αλλά δε το έκανε και δέχτηκε αυτή τη κατάσταση.Μάλλον για αυτό τον είδαμε σήμερα να δηλώνει στην κάμερα ότι πάει στη ΜΠΑΡ γιατί εκεί έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει πρωτάθλημα!
-
Πολύ απλά οι Βρετανοί (όχι όλοι προφανώς) δεν δέχτηκαν ποτέ την πρωταγωνιστική παρουσία του Schumacher εις βάρος των Βρετανών οδηγών και ομάδων..Αναφέρθηκα σε αυτούς, προφανώς γιατί η Αγγλία είναι η πατρίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και γιατί έχω ζήσει εκεί 5 χρόνια.
Κατα τ'άλλα, δεν θα μετράω αν ο Κούλθαρντ είχε βοηθήσει τον Χάκινεν 3 φορές και ο Μπαρικέλο τον Σουμάχερ 5. Όλες οι ομάδες το έχουν κάνει και θα το ξανακάνουν όποτε χρειαστεί.Είναι πρωτίστως πρωτάθλημα ομάδων και οι οδηγοί είναι υπάλληλοί τους.Άλλοι με περισσότερα προνόμια και ευκαιρίες και άλλοι με λιγότερα. -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Πολύ απλά οι Βρετανοί (όχι όλοι προφανώς) δεν δέχτηκαν ποτέ την πρωταγωνιστική παρουσία του Schumacher εις βάρος των Βρετανών οδηγών και ομάδων..Αναφέρθηκα σε αυτούς, προφανώς γιατί η Αγγλία είναι η πατρίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και γιατί έχω ζήσει εκεί 5 χρόνια.Οκ, μιας κι έχεις ζήσει και στην Αγγλία 5 χρόνια, θα μπορούσες να μου αναλύσεις λιγάκι αυτό το Πολύ απλά οι Βρετανοί (όχι όλοι προφανώς) δεν δέχτηκαν ποτέ την πρωταγωνιστική παρουσία του Schumacher εις βάρος των Βρετανών οδηγών και ομάδων. Τον διέβαλαν; Έγραψαν ψέμματα για αυτόν; Του προέσαψαν πράγματα που δεν έχει κάνει ή δεν έχει πει; Πως ακριβώς 'δεν δέχτηκαν';
Κατα τ'άλλα, δεν θα μετράω αν ο Κούλθαρντ είχε βοηθήσει τον Χάκινεν 3 φορές και ο Μπαρικέλο τον Σουμάχερ 5. Όλες οι ομάδες το έχουν κάνει και θα το ξανακάνουν όποτε χρειαστεί.Είναι πρωτίστως πρωτάθλημα ομάδων και οι οδηγοί είναι υπάλληλοί τους.Άλλοι με περισσότερα προνόμια και ευκαιρίες και άλλοι με λιγότερα.
Από τη στιγμή που προσπαθείς να εξισώσεις τη σχέση ΝτΚ-ΜΧ με τη σχέση ΜΣ-ΡΜ οφείλεις πιστεύω να μετράς. Διότι έτσι θα ανακάλυπτες ότι οι δυο αυτές σχέσεις απλά δεν εξισώνονται.
-
Κοιταξε ειμαι μακλαρενικος.
Το οτι ο Μπαρικελο και Ερβαιν ηταν 2οι οδηγοι δεν το αμφιβαλλω και υποθετω πως θα τους το ειπαν κλπ.
Αλλα να λες οτι δινεις ισες ευκαιριες και στους 2 σου οδηγους(οπως Ρον Ντενις) και να λες του οδηγου να χαρισει 2 νικες σε φιναλε χρονιας που δεν ειχε τιποτα να κερδισειη ομαδα η ο Χακινεν(μαλιστα απειλησε τον Κουλθαρντ απο τον ασυρματο οτι θα τον απολυσει) και σε πρεμιερα χρονιας που ολα ειναι ανοικτα, τοτε τι να πω... -
Κοιταξε ειμαι μακλαρενικος.
Το οτι ο Μπαρικελο και Ερβαιν ηταν 2οι οδηγοι δεν το αμφιβαλλω και υποθετω πως θα τους το ειπαν κλπ.
Αλλα να λες οτι δινεις ισες ευκαιριες και στους 2 σου οδηγους(οπως Ρον Ντενις) και να λες του οδηγου να χαρισει 2 νικες σε φιναλε χρονιας που δεν ειχε τιποτα να κερδισειη ομαδα η ο Χακινεν(μαλιστα απειλησε τον Κουλθαρντ απο τον ασυρματο οτι θα τον απολυσει) και σε πρεμιερα χρονιας που ολα ειναι ανοικτα, τοτε τι να πω...Σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι; Στην Αυστραλία το '98 ο ίδιος ο ΝτΚ είπε πως ήταν συμφωνία κυρίων μεταξύ αυτού και του ΜΧ. Πότε απείλησε ο Ντένις να απολύσει τον ΝτΚ αν δεν δώσει τη νίκη στον Χάκινεν; Πρώτη φορά το ακούω αυτό!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι; Στην Αυστραλία το '98 ο ίδιος ο ΝτΚ είπε πως ήταν συμφωνία κυρίων μεταξύ αυτού και του ΜΧ. Πότε απείλησε ο Ντένις να απολύσει τον ΝτΚ αν δεν δώσει τη νίκη στον Χάκινεν; Πρώτη φορά το ακούω αυτό!Το οτι ειναι συμφωνια κυριων κλπ κλπ ειναι σκονες της ΜακΛαρεν και του Αγγλικου τυπου!!!!
Αγορασε κανενα F1 Racing magazine του Γεναρη ή Φεβραρη με συνεντευξη του Κουλθαρντ( μετα που εφυγε φυσικα απο την ΜακΛαρεν). -
Ωραίες συμφωνίες! Όποιος στρίψει πρώτος την πρώτη στροφή θα πάρει και την νίκη. Ωραία τακτική αυτη της McLaren. Κι επειδη ήταν συμφωνία κυριων κατέστρεψε λιγότερο την F1 σε σχέση με αυτό που έγινε στην Αυστρια...
-
Το οτι ειναι συμφωνια κυριων κλπ κλπ ειναι σκονες της ΜακΛαρεν και του Αγγλικου τυπου!!!!Εγώ σου λέω πως το είπε ο ίδιος ο ΝτΚ (το έχω διαβάσει ο ίδιος) κι εσύ μου λες πως είναι σκόνες της ΜακΛάρεν και του Αγγλικού Τύπου.
Αγορασε κανενα F1 Racing magazine του Γεναρη ή Φεβραρη με συνεντευξη του Κουλθαρντ( μετα που εφυγε φυσικα απο την ΜακΛαρεν).
Κατάλαβα! Προφανώς σου κάνει μεγάλο κόπο να εξηγήσεις κάτι που εσύ έθεσες στο τραπέζι και η εναλλακτική είναι να αγοράσω εγώ κανένα F1 Racing.
-
Του ειπαν να πει για την συμφωνια κυριων και οταν φευγει απο τη Μακλαρεν λεει τι παιχτηκε στα αληθεια στο παρασκηνιο.
Τι να σου πω αλλο? -
Του ειπαν να πει για την συμφωνια κυριων και οταν φευγει απο τη Μακλαρεν λεει τι παιχτηκε στα αληθεια στο παρασκηνιο.
Τι να σου πω αλλο?Έχουμε δηλαδή τον ΝτΚ να λέει κάτι το 1998 και να λέει το αντίθετο το 2005. Και κατά την άποψή σου οφείλουμε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση του και να απορρίψουμε την πρώτη του.
Και ποιος μας λέει για παράδειγμα ότι ο ΝτΚ δεν είναι πικαρισμένος που προτίμησαν τον Μόντι αντ΄αυτού στη ΜακΛάρεν;
Το θέμα είναι τι επιλέγεις να πιστέψεις και τι όχι, ανάλογα με τις προτιμήσεις, την εμπειρία, το βάθος ενασχόλησης και την κρίση σου στη Φ1.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και να έγιναν όπως τα λέει τώρα ο ΝτΚ η αντιμετώπισή του από τη ΜακλΛάρεν συγκριτικά με τον Χάκινεν παραμένει παρασάγγας καλύτερη από αυτή του Μπάρι συγκριτικά με του Σούμι στη Φεράρι.
-
Και ποιος μας λέει πως όταν το είπε το 98 το είπε για να είναι και το 99 στην ομάδα...
Ωραια λογική, σαν αυτό που έγραψες για τον Barrichello σχετικά με B.A.R. και την ευκαιρία για πρωτάθλημα...
-
Έχουμε δηλαδή τον ΝτΚ να λέει κάτι το 1998 και να λέει το αντίθετο το 2005. Και κατά την άποψή σου οφείλουμε να κρατήσουμε τη πρώτη θέση του και να απορρίψουμε την δεύτερη του.
Και ποιος μας λέει για παράδειγμα ότι ο ΝτΚ δεν είναι αλήθεια αυτα που είπε ασχέτως ότι προτίμησαν τον Μόντι αντ΄αυτού στη ΜακΛάρεν;
Το θέμα είναι τι επιλέγεις να πιστέψεις και τι όχι, ανάλογα με τις προτιμήσεις, την εμπειρία, το βάθος ενασχόλησης και την κρίση σου στη Φ1.
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και να έγιναν όπως τα λέει τώρα ο ΝτΚ η αντιμετώπισή του από τη ΜακλΛάρεν συγκριτικά με τον Χάκινεν παραμένει παρασάγγας καλύτερη από αυτή του Μπάρι συγκριτικά με του Σούμι στη ΦεράριΕιναι σαν να μου λες οτι ο μεν εκανε ληστεια σε τραπεζα με εκρηξεις πυροβολισμους κλπ, ενω ο δε εκανε μετρημενη σχεδιασμενη δουλεια και ουτε που τον πηραν χαμπαρι. Αλλα ειναι τα ιδια στο αποτελεσμα.
-
Για το περίφημο GP της Αυστραλίας το 1998 να θυμίσω ότι ο Hakkinen ήταν άνετα πρώτος και έχασε την πρώτη θέση όταν από ασυνενοησία μπήκε και βγήκε από τα pits χωρίς λόγο. Στη συνέχεια ο Coulthard του παραχώρησε ξανά την πρώτη θέση (+ το ότι είχαν συμφωνήσει πριν τον αγώνα μιας και ουσιαστικά έτρεχαν χωρίς αντίπαλο).
Οι ίδιοι που διαρυγνήουν τα ιμάτιά τους για το σκάνδαλο υπέρ του Hakkinen, αν ο Coulthard δεν παραχωρούσε τη θέση του, θα μιλούσαν για τις Βρετανικές συνομοσιολογίες που είχαν σκοπό να ευνοήσουν το αγαπημένο παιδί των Βρετανών.
Εμένα προσωπικά η συγκεκριμένη κίνηση μου φάνηκε απόλυτα δίκαιη. Ο Hakkinen άξιζε την νίκη και ο Hakkinen την πήρε.Γενικότερα το να εξισώνεις την κατάσταση Hakkinen-Coulthard με αυτή των Schumacher-Barrichello με την λογική 'και στις δύο περιπτώσεις εφαρμόστηκαν team orders' είναι σαν να εξισώνεις την κλοπή ενός μήλου με την κλοπή μιας τράπεζας με την λογική 'και οι δύο κλέφτες είναι'.
Ayrton Senna ή Michael Schumacher?