-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Υποστήριξες πως είναι το μοναδικό σημείο της πίστας που δεν γίνεται προσπέρασμα και ας έχεις τον Θεό μπαρμπα.
Ναι!
E, ο Vasilakis σου ανέφερε κάποια παραδείγματα...
-
Ποιος αγώνας ήταν το Σίλβερστοουν στο καλεντάρι του 1999?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ποιος αγώνας ήταν το Σίλβερστοουν στο καλεντάρι του 1999?O 8oς.
-
wait...
-
Έχετε δίκιο!!!
Το παίρνω πίσω λοιπόν και αναδιατυπώνω:
Στην... καίλα του να μη του φύγει κι άλλο ο Χάκινεν, ο Σουμάχερ έκανε μια υπεραισιόδοξη προσπάθεια για προσπέρασμα (υπερβολικά καθυστερημένο φρενάρισμα) και στούκαρε. Ας πρόσεχε!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φιλε migf1, μηπως ξεχασες που εγινε το συγκεκριμνο γεγονος? Στην στροφη Stowe μετα την Hangar straight που μαζι με την Copse αποτελουν τα κυριοτερα σημεια για προσπερασμα.
Ξεχνας που περασε ο Κιμι τον Αλονσο φετος? Ο Μανσελ τον Πικε το '86? Και αλλα τοσα?Από την εξωτερική ??????
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
EDIT: Μόλις είδα την απάντηση σου οπότε εντάξει
Τώρα αν έλεγα ''ας πρόσεχε'' για τον Senna δεν θέλω να φανταστώ τί θα επακολουθούσε
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έχετε δίκιο!!!Το παίρνω πίσω λοιπόν και αναδιατυπώνω:
Στην... καίλα του να μη του φύγει κι άλλο ο Χάκινεν, ο Σουμάχερ έκανε μια υπεραισιόδοξη προσπάθεια για προσπέρασμα (υπερβολικά καθυστερημένο φρενάρισμα) και στούκαρε. Ας πρόσεχε!
Που είναι το κακό;
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάςΑπό το να μη μιλάς καθόλου μερικές φορές είναι καλύτερα να μιλάς κι ας κάνεις και λάθη. Αρκεί να έχεις τη δύναμη τα παραδεχτείς!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Έχετε δίκιο!!!
Το παίρνω πίσω λοιπόν και αναδιατυπώνω:
Που είναι το κακό;
Κανένα κακό! (δεν είχε αναφερθεί ως κακό).
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τώρα αν έλεγα ''ας πρόσεχε'' για τον Senna δεν θέλω να φανταστώ τί θα επακολουθούσεΑν το διάβαζες το τόπικ θα έβλεπες ότι κι εκεί έχω απαντήσει πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
Από το να μη μιλάς καθόλου μερικές φορές είναι καλύτερα να μιλάς κι ας κάνεις και λάθη. Αρκεί να έχεις τη δύναμη τα παραδεχτείς!
Κοίτα το EDIT.
-
ΟΚ, τότε απλά είναι τα πράγματα. Ήταν μια προσπάθεια προσπεράσματος που δεν έπιασε (με τις συνέπειες που είχε)...
-
ΟΚ, τότε απλά είναι τα πράγματα. Ήταν μια προσπάθεια προσπεράσματος που δεν έπιασε (με τις συνέπεις που είχε)...Μα αυτή ήταν η ουσία από την αρχή. Αν θυμάσαι, το είχα αναφέρει όταν έγραψες πως το 1999 ο Χάκινεν πήρε το champ με αντίπαλο τον Ιρβάιν.
ΥΓ. @Theofaman: γράφουμε ταυτόχρονα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΟΚ, τότε απλά είναι τα πράγματα. Ήταν μια προσπάθεια προσπεράσματος που δεν έπιασε (με τις συνέπεις που είχε)...
Μα αυτή ήταν η ουσία από την αρχή. Αν θυμάσαι, το είχα αναφέρει όταν έγραψες πως το 1999 ο Χάκινεν πήρε το champ με αντίπαλο τον Ιρβάιν.
ΥΓ. @Theofaman: γράφουμε ταυτόχρονα
Μα ότι και να είχε πάθει ο Schumacher θα μου το ανέφερες. Είτε γλύστραγε στα paddocks και έσπαγε το πόδι θα μου έλεγες 'ας πρόσεχε', είτε το έσπαγε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.
Μιλάγαμε για κινητήρες και μου είπες πως η McLaren πήρε το πρωτάθλημα 98 και 99 και σου είπα πως η McLaren δεν το πήρε το 99 και o Hakkinen το πήρε τότε με αντίπαλο τον Irvine.
-
Εγω ακουσα οτι του χαλασανε τα φρενα. Ειναι αληθεια ή 'στουκαρε' μονος του?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εγω ακουσα οτι του χαλασανε τα φρενα. Ειναι αληθεια ή 'στουκαρε' μονος του?Το radio θα του είχε χαλάσει γιατί πριν κάνει την προσπάθεια ο αγώνας σταματήσει (κόκκινη σημαία).
Κρίμα που δεν πρόλαβαν να τους ειδοποιήσουν τότε. -
Εγω ακουσα οτι του χαλασανε τα φρενα. Ειναι αληθεια ή 'στουκαρε' μονος του?Τότε πολλά είχαν ακουστεί. Εγώ είχα ακούσει πως έσπασε η κολώνα του τιμονιού. Αλλά από ότι φαίνεται ήταν οδηγικό λάθος.
-
Μα ότι και να είχε πάθει ο Schumacher θα μου το ανέφερες. Είτε γλύστραγε στα paddocks και έσπαγε το πόδι θα μου έλεγες 'ας πρόσεχε', είτε το έσπαγε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.
Λάθος κάνεις. Στο ανάφερα διότι είπες πως ο Χάκινεν πήρε το champ με αντίπαλο τον Ιρβάιν. Και σου εξήγησα πως μέχρι το Σίλβερστοουν αντίπαλος του ήταν ο Σουμάχερ και μάλιστα βρισκόταν πίσω του
Μιλάγαμε για κινητήρες και μου είπες πως η McLaren πήρε το πρωτάθλημα 98 και 99 και σου είπα πως η McLaren δεν το πήρε το 99 και o Hakkinen το πήρε τότε με αντίπαλο τον Irvine.
Και ο Χάκινεν με ΜακΛάρεν δεν έτρεχε?
-
Εγω ακουσα οτι του χαλασανε τα φρενα. Ειναι αληθεια ή 'στουκαρε' μονος του?Ο Σούμι η Φεράρι και οι τιφόζι έλεγαν πως μπλόκαραν οι τροχοί του και όλοι οι υπόλοιποι πως ήταν μαλακία του ΜΣ.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγω ακουσα οτι του χαλασανε τα φρενα. Ειναι αληθεια ή 'στουκαρε' μονος του?
Ο Σούμι η Φεράρι και οι τιφόζι έλεγαν πως μπλόκαραν οι τροχοί του και όλοι οι υπόλοιποι πως ήταν μαλακία του ΜΣ.
Μηπως χαλασανε μονο τα πισω?
Ayrton Senna ή Michael Schumacher?