-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μα ότι και να είχε πάθει ο Schumacher θα μου το ανέφερες. Είτε γλύστραγε στα paddocks και έσπαγε το πόδι θα μου έλεγες 'ας πρόσεχε', είτε το έσπαγε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.
Λάθος κάνεις. Στο ανάφερα διότι είπες πως ο Χάκινεν πήρε το champ με αντίπαλο τον Ιρβάιν. Και σου εξήγησα πως μέχρι το Σίλβερστοουν αντίπαλος του ήταν ο Σουμάχερ και μάλιστα βρισκόταν πίσω του
Μιλάγαμε για κινητήρες και μου είπες πως η McLaren πήρε το πρωτάθλημα 98 και 99 και σου είπα πως η McLaren δεν το πήρε το 99 και o Hakkinen το πήρε τότε με αντίπαλο τον Irvine.
Και ο Χάκινεν με ΜακΛάρεν δεν έτρεχε?
-
Kαι ο Irvine που πήγε στην Suzuka με 4 βαθμούς μπροστά από τον Hakkinen μέχρι το Silverstone ήταν ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία από τον Hakkinen.
-
Ναι αλλά δεν κατάφερε να πάρει το κατασκευαστών.
-
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εγω ακουσα οτι του χαλασανε τα φρενα. Ειναι αληθεια ή 'στουκαρε' μονος του?
Ο Σούμι η Φεράρι και οι τιφόζι έλεγαν πως μπλόκαραν οι τροχοί του και όλοι οι υπόλοιποι πως ήταν μαλακία του ΜΣ.
Μηπως χαλασανε μονο τα πισω?
Που να ξέρω? Δεν ξέρω αν χαλάσανε καν... τώρα που το είδα πάλι περισσότερο μοιάζει με φρενάρισμα πανικού. Ποιος ξέρει;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
- Kαι ο Irvine που πήγε στην Suzuka με 4 βαθμούς μπροστά από τον Hakkinen μέχρι το Silverstone ήταν ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία από τον Hakkinen.
Ε και;
- Ναι αλλά δεν κατάφερε να πάρει το κατασκευαστών.
Εγώ αυτό που είπα είναι πως και με αναξιόπιστο κινητήρα μπορείς να πάρεις champ (είτε οδηγών, είτε κατασκευαστών).
Με τις λέξεις παίζουμε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
- Kαι ο Irvine που πήγε στην Suzuka με 4 βαθμούς μπροστά από τον Hakkinen μέχρι το Silverstone ήταν ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία από τον Hakkinen.
Ε και;
- Ναι αλλά δεν κατάφερε να πάρει το κατασκευαστών.
Εγώ αυτό που είπα είναι πως και με αναξιόπιστο κινητήρα μπορείς να πάρεις champ (είτε οδηγών, είτε κατασκευαστών).
Με τις λέξεις παίζουμε;
Τι 'ε και;' Φαντάσου αφού κατάφερε ο Irvine να πάει στην Suzuka με 4 βαθμούς μπροστά, φαντάσου τι μπορούσε να κάνει ο Schumacher.
Eπισης με μαλακίες της ομάδας έχασε η McLaren τo κατασκευαστών.
- Όταν ξεχνάνε πριν τον αγώνα στην Aυστραλία το καλώδιο πάνω στο μονοθέσιο του Hakkinen και τους φέρνει το ταβάνι στο κεφάλι και αναγκάζεται μετά να πάρει το εφεδρικό όπου έμεινε μετά στον αγώνα από τα ηλεκτρονικά...
- Όταν φεύγουν οι ρόδες στον Hakkinen στον Silverstone....
- Όταν δεν τρέχουν τα καύσιμα στο pit stop του Hakkinen στο Hockenheim
- Όταν στουκάρουν μεταξύ τους Coulthard και Hakkinen στην Αυστρία (αυτό δεν είναι λάθος της ομάδας)
Αυτά είναι έιναι ότι μπορώ να θυμηθώ στα γρήγορα...
Μην μου λες τώρα για κινητήρες... γιατί και super-κινητήρες να είχαν με τέτοια λάθη που πάνε; -
Πράγματι το 1999 είχε πολλά αξιοπερίεργα - αλλά και για τις δύο ομάδες που κυνηγούσαν το πρωτάθλημα...
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Τι 'ε και;' Φαντάσου αφού κατάφερε ο Irvine να πάει στην Suzuka με 4 βαθμούς μπροστά, φαντάσου τι μπορούσε να κάνει ο Schumacher.Eπισης με μαλακίες της ομάδας έχασε η McLaren τo κατασκευαστών.
- Όταν ξεχνάνε πριν τον αγώνα στην Aυστραλία το καλώδιο πάνω στο μονοθέσιο του Hakkinen και τους φέρνει το ταβάνι στο κεφάλι και αναγκάζεται μετά να πάρει το εφεδρικό όπου έμεινε μετά στον αγώνα από τα ηλεκτρονικά...
- Όταν στουκάρουν μεταξύ τους Coulthard και Hakkinen στην Αυστρία (αυτό δεν είναι λάθος της ομάδας)
Αν και αν και τι θα μπορούσε να κάνει κλπ κλπ. Υποθέσεις & ευσεβείς πόθοι. Η πραγματικότητα είναι μια: ο Χάκινεν και τον ΜΣ κέρδιζε μέχρι να σπάσει το πόδι του και τον Ιρβάιν κέρδισε στο τέλος. Fact!
Με τα αν ξέρω κι εγώ να λέω ότι θέλω. Π.χ. αν δεν ξεχνάγανε το καλώδιο στην Αυστραλία, αν δεν έφευγε η ρόδα στην Αγγλία, αν δούλευε η κάνουλα στη Γερμανία και αν δεν στούκαρε με τον ΝτΚ στην Αυστρία, ο Χάκινεν θα είχε κερδίσει και 3 Σουμάχερ μαζί το 1999.
Ωραία λογική, ε?
Μην μου λες τώρα για κινητήρες... γιατί και super-κινητήρες να είχαν με τέτοια λάθη που πάνε;
Λοιπόν, υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Πετάγεσαι από το ένα θέμα στο άλλο και δεν θυμάσαι ούτε τι έχω πει εγώ ούτε τι έχεις πει εσύ.
Βαρέθηκα να κάθομαι να σου επαναλαμβάνω 100 φορές τι είπες, τι είπα, τι απάντησα και τι απάντησες.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Πράγματι το 1999 είχε πολλά αξιοπερίεργα - αλλά και για τις δύο ομάδες που κυνηγούσαν το πρωτάθλημα...Μόνο το 1999 βρε συ Αλέξανδρε; Οι περισσότερες χρονιές στη Φ1 όλο αναπάντεχα πράγματα έχουν. Εσύ ειδικά το γνωρίζεις πολύ καλύτερα από όλους τους νεότερους, που επειδή έτυχε να δουν την πρόσφατη παντοκρατορία της Φεράρι (η οποία ανέβασε τον πήχη σε τρομακτικά ύψη) νομίζουν πως η Φ1 ήταν πάντα έτσι μονότονη.
-
Εμενα οριστε η απαντηση μου.
Michael Senna -
Εμενα οριστε η απαντηση μου.
Michael Senna... da Silva
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι 'ε και;' Φαντάσου αφού κατάφερε ο Irvine να πάει στην Suzuka με 4 βαθμούς μπροστά, φαντάσου τι μπορούσε να κάνει ο Schumacher.
Eπισης με μαλακίες της ομάδας έχασε η McLaren τo κατασκευαστών.
Αν και αν και τι θα μπορούσε να κάνει κλπ κλπ. Υποθέσεις & ευσεβείς πόθοι. Η πραγματικότητα είναι μια: ο Χάκινεν και τον ΜΣ κέρδιζε μέχρι να σπάσει το πόδι του και τον Ιρβάιν κέρδισε στο τέλος. Fact!
Με τα αν ξέρω κι εγώ να λέω ότι θέλω. Π.χ. αν δεν ξεχνάγανε το καλώδιο στην Αυστραλία, αν δεν έφευγε η ρόδα στην Αγγλία, αν δούλευε η κάνουλα στη Γερμανία και αν δεν στούκαρε με τον ΝτΚ στην Αυστρία, ο Χάκινεν θα είχε κερδίσει και 3 Σουμάχερ μαζί το 1999.
Ωραία λογική, ε?
Μην μου λες τώρα για κινητήρες... γιατί και super-κινητήρες να είχαν με τέτοια λάθη που πάνε;
Λοιπόν, υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Πετάγεσαι από το ένα θέμα στο άλλο και δεν θυμάσαι ούτε τι έχω πει εγώ ούτε τι έχεις πει εσύ.
Βαρέθηκα να κάθομαι να σου επαναλαμβάνω 100 φορές τι είπες, τι είπα, τι απάντησα και τι απάντησες.
Δεν σου είπα πως θα κέρδιζε όλους τους αγώνες ο Schumacher. Σου ανεφερα τα παραδείγματα για να δεις τα λάθη που έκαναν και πως με αυτά τα λάθη έχασαν το κατασκευαστών. Δεν εστιάζομαι στο ποιος κέρδισε ή ποιος θα κέρδιζε τους αγώνες τότε.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πράγματι το 1999 είχε πολλά αξιοπερίεργα - αλλά και για τις δύο ομάδες που κυνηγούσαν το πρωτάθλημα...
Μόνο το 1999 βρε συ Αλέξανδρε; Οι περισσότερες χρονιές στη Φ1 όλο αναπάντεχα πράγματα έχουν. Εσύ ειδικά το γνωρίζεις πολύ καλύτερα από όλους τους νεότερους, που επειδή έτυχε να δουν την πρόσφατη παντοκρατορία της Φεράρι (η οποία ανέβασε τον πήχη σε τρομακτικά ύψη) νομίζουν πως η Φ1 ήταν πάντα έτσι μονότονη.
Πριν τα μεσα του '90 το αναπάντεχο κάποιες χρονιές αποτέλεσε κανόνα στην Φ1! Θυμίζω το 1999 και κάτι απίθανα οδηγικά λάθη του Μίκα ενώ είχε αφήσει όλους τους άλλους κάτι... αιώνες πίσω σε Ίμολα και Μόντσα! Πάντα ήταν ατίθαση η ΜακΛάρεν από τότε που άρχισε να πρωταγωνιστεί μετά το 1997, τόσο ατίθαση που ακόμα και πιλότοι σαν τον Χάκκινεν μερικές φορές απλά αδυνατούσαν να τη δαμάσουν
-
Qualifying laps του Senna στην Σουζουκα'89 και ΜοντεΚαρλο'(δεν εχω ιδεα)! Πως δαμασε ετσι το μονοθεσιο?
-
Qualifying laps του Senna στην Σουζουκα'89 και ΜοντεΚαρλο'(δεν εχω ιδεα)! Πως δαμασε ετσι το μονοθεσιο?Sorry αναφέρομαι στην περίοδο 1997-2005
-
Αυτά για την ώρα... Πάω για ύπνο ΖΖΖΖΖ
- Χάρη καλά να περάσεις στις διακοπές σου!
-
Μετά από λίγες μέρες λοιπόν πάλι εδώ, σόρυ για την καθυστερημένη απάντηση .
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οι 'ταρζανιές' του παρελθόντος ήθελαν χέρια, άντερα, μυαλό, τεχνική και ψυχή. Τα ζητούμενα δηλαδή σε όποιον θέλει να αποκαλείται κορυφαίος οδηγός αγώνων.
Ήθελαν όλα αυτά που λές, αλλά όλα τα παραπάνω δεν αρκούν αν ο εξοπλισμός δεν βοηθάει. Δηλαδή πιστεύεις ότι η έλλειψη προσπερασμάτων οφείλεται στο ότι σήμερα οι οδηγοί δεν έχουν χέρια; Όχι βέβαια. Απλά τα μονοθέσια τους δεν τους επιτρέπουν να κολλάνε στον προπορευόμενο. Αν ήταν θέμα χεριών, θα έπρεπε να φύγουν οι σημερινοί οδηγοί της F1 να παν σπίτια τους, και στη θέση τους να μπουνε οδηγοί από τα ενιαία όλου του κόσμου που σε κάθε αγώνα γίνεται της πόπης απο προσπεράσματα.
Πολλές φορές δεν είναι καν στο χέρι τους να προσπεράσουν, απλά πηγαίνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν ελπίζοντας σε ένα λάθος του μπροστινού.
Πολλές φορές επίσης είναι στο χέρι τους, αλλά δνε το κάνουν και μάλιστα συνειδητά.
Διαφωνώ, δεν θυμάμαι κάποια περίπτωση που κάποιος μπορούσε να περάσει και δεν το κανε. Δεν μιλάμε για περίπτωσεις που η κόντρα ήταν μεταξύ τιμ μειτς και υπήρχαν τιμ όρντερς. Αυτά γίνονταν πάντα. Αλήθεια σε περίπτωση που κάποιος δεν προσπέρασε, πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μπορούσε και δεν ήθελε;
Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό για αυτόν που κυνηγάει και δίνει περισσότερη αξία στην οδηγική προσπάθεια του, καθώς είναι δύσκολο να παλεύει χωρίς αντίκρυσμα.
Θα με συγχωρέσεις αλλά η αναμονή δεν είναι προσπάθεια γενικώς, πόσο μάλλον οδηγική.
Μα φίλε μου δεν πρόκειται περι αναμονής. Ότι μπορεί κάνει ο έρημος ο οδηγός αλλά οι νόμοι της φυσικής το απαγορεύουν. Προσπαθεί να κολλήσει, κλείνει τη διαφορά, και μόλις φτάσει σε μία σχετικά γρήγορη στροφή η διαφορά ξανανοίγει γιατί δεν υπάρχει πρόσφυση.
Γενικά, μπορεί τα ηλεκτρονικά να έχουν κάνει πιο ευκολοδήγητα τα μονοθέσια αλλά εξαιτίας τους απαιτείται πολύ μεγαλύτερη οδηγική προσπάθεια από έναν οδηγό για να αποκομίσει κάποιο πλεονέκτημα. π.χ. παλιότερα ο ατζαμής γλιστρούσε περισσότερο στην έξοδο της στροφής και αμέσως υπήρχε ένα σημείο που ο καλύτερος οδηγός μπορούσε να αποκομίσει πλεονέκτημα. Σήμερα δεν μπορεί να αποκομίσει κάτι στη φάση της εξόδου ή αν μπορεί αυτό είναι ελάχιστό. Γενικά μεγάλη προσπάθεια ανταμοίβεται με μικρότερο κέρδος.
Μικρή προσπάθεια ανταμείβεται με μεγάλο κέρδος σήμερα. Παλιά η μικρή προσπάθεια ανταμειβόταν με μικρό κέρδος και η μεγάλη προσπάθεια με μεγάλο κέρδος.
Ποιο αξίωμα το λέει αυτό; Δεν πρέπει να χες πολλή όρεξη να ασχοληθείς με το ποστ μου ή μου φαίνεται; Κρίμα γιατί δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοιες απαντήσεις.
Απ την άλλη αυτός που καταφέρνει να βρει δύο δέκατα σε σχέση με τον τιμ μέιτ του, δίνει δείγμα της οδηγικής του οξυδέρκειας (γιατί κατάφερε και τα βρήκε ενώ είναι τόσο δύσκολο) αλλά αυτό δεν μας εντυπωσιάζει γιατί πρόκειται μόνο για δύο δέκατα και όχι για 8 (λέμε τώρα) όπως θα γινόταν παλιότερα.
Οδηγική οξυδέρκεια δεν είναι να βρεις 2 δέκατα τρέχοντας ουσιαστικά σε μια ιδανική γραμμή μόνος σου, αλλά να βρεις ποια γραμμή ταιριάζει ανά πάσα στιγμή καλύτερα στιw συνθήκες του μονοθεσίου σου ώστε επιλέγοντάς την όχι μόνο να κερδίσεις δέκατα αλλά και θέσεις (προσπέρασμα). Οδηγική οξυδέρκεια είναι επίσης να φυλάσσεις τα κάυσιμα, τα ελαστικά και τον κινητήρα σου και όχι να επαναπάυεσαι στα πιτ-στοπς, στους κόφτες και στα αυτόματα/ημιαυτόματα κιβώτια.
Απο όλα τα παραπάνω μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την οδηγική οξυδέρκεια. Τα περισσότερα μπορούμε να τα δούμε και σήμερα αν και πιο σπάνια. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο γρήγορος γύρος δεν μπορεί να μας δώσει κι αυτός δείγματα.
Απο άποψη οδηγικής διάρκειας τα πράγματα τείνουν να γίνονται πιο δύσκολα, σκέψου αυτό που είχε πει ο Βιλνέβ πέρσι μετά την Κίνα. Δεν περίμενε ότι ο ρυθμός θα ήταν τόσο έντονος για όλο τον αγώνα, ότι δεν ήταν έτσι πριν σταματήσει, ή τέλος πάντων κάπως έτσι το χε πει.
Θα με τρελλάνεις εσύ σήμερα. Αν κουράστηκε ο καυμένος ο Βιλνέβ στη Κίνα τότε όλοι αυτοί που έτρεχαν με χειροκίνητα κιβώτια, προσπερνούσαν συνέχεια ο ένας τον άλλο στη διάρκεια του αγώνα και κουβαλούσαν 1200 με 1400 άλογα στην πλάτη τι έκαναν;
Όταν μιλάμε για οδηγική διάρκεια, συζητάμε για το πόσο πολύ πιέζουν οι οδηγοί κατα τη διάρκεια του αγώνα, τι μέρος του αγώνα ξοδεύουν πηγαίνοντας 100%. Παλιότερα επειδή έπρεπε να σώσουν καύσιμα και να φυλάξουν λάστιχα ξόδευαν μικρότερο μέρος του αγώνα πηγαίνοντας 100%. Με τα πιτ στοπς, τα πολλά σετ ελαστικών και το αυτοκίνητο πιο ελαφρύ λόγω ανεφοδιασμών τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα τα πρόσφατα χρόνια. Δεν είπα ότι ο Βιλνέβ κουράστηκε, αλλά ότι δεν θυμόταν τον αγώνα να πηγαίνει σε αυτό το ρυθμό.
Αλλά και από σωματική καταπόνηση να το δούμε, δεν ξέρουμε πότε ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά βλέποντας τη φυσική κατάσταση των τότε οδηγών μάλλον σήμερα είναι πιο δύσκολα. Λίγοι οδηγοί του 70-80 θα άντεχαν σήμερα.Τώρα, σε ότι αφορά τους κορυφαίους με τους καλούς: μέτρα πόσοι οδηγοί εναλλάσσονταν στην κορυφή το αθλήματος πριν το 1994 (κορυφαίοι) και πόσοι μετά ο 1994.
Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Για παράδειγμα απο 95 μέχρι 2000 είχαμε συνέχεια εναλλαγή στους πρωταθλητές, στη συνέχεια απο 2001 κ μετά (με εξαίρεση το 2003) η Φερράρι είχε πετύχει το τέλειο και δεν άφηνε περιθώρια σε άλλον οδηγό να πάρει το πρωτάθλημα. Το ότι δεν βγήκε άλλος πρωταθλητής δεν οφείλεται στο ότι δεν υπήρχαν πραγματικά καλοί οδηγοί αλλά μάλλον στην παντοκρατορία της φερράρι.
95 με 2000 είναι η ίδια (τεχνολογική) εποχή.
Δεν το κατάλαβα αυτό το εξηγείς; Τι σημασία έχει ότι ήταν ίδια τεχνολογική εποχή;
Απο τα μέσα του 80 μέχρι τις αρχές του 90 4 οδηγοί μοιράστηκαν τα πρωταθλήματα κατα κύριο λόγο η μάχη ήταν Σένα με Προστ με Πικε και Μάνσελ να παίρνουν από ένα.
Τα μέσα του 80 με αρχές του 90 είναι 6 χρόνια. Άρα 4 champs σε 6 χρόνια.
Κατ αντιστοιχία από τα μέσα του 90 επίσης 4 οδηγοί μοιράστηκαν τα πρωταθλήματα, με τη διαφορά ότι ακολούθησε μια περίοδος που το πήρε ο Σουμάχερ, αλλά όπως είπα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν καλοί οδηγοί, αλλά ότι μία ομάδα κυριάρχησε.
Ε όχι και κατά αντιστοιχία!!!! Από τα μέσα του 90 μέχρι σήμερα είναι 15 χρόνια!!!! 4 champs δηλαδή σε 15 χρόνια (που είναι η αντιστοιχία?)
Μίλησες για το πόσους πρωταθλητές είχαμε πριν το 94 και πόσους μετά. Όταν έλεγα αρχές 90 εννοούσα μέχρι το 93 και όχι το 1990. Αλλά ας πάρουμε σαν χρονιά εκκίνησης το 84 που ξεκίνησε να τρέχει ο Σέννα. Είχαμε 5 πρωταθλητές από 84 μέχρι 93, σύνολο 10 χρόνια. Απο τα μέσα του 90 μέχρι σήμερα είναι 10 χρόνια απ ότι ξέρω, 11 αγωνιστικές σεζόν!!! Έχουμε 4 πρωταθλητές σε 11 χρόνια, αντί για 5 σε 10. Να η αντιστοιχία.
ΥΓ. Την κάνω για λίγες μέρες οπότε τα λέμε απο βδομάδα!
Εγώ την κάνω την Κυριακή για μια εδομάδα. Οπότε από την παράλλη τα ξαναλέμε.[/quote]
Εδώ θα είμαι . -
Καλησπέρα παιδιά δεν έχω παρατηρήσει ολόκληρη την συζήτηση, απλά 2-3 πραγματάκια θα ήθελα να επισημάνω.
- Ο Schumacher δεν είναι ο μόνος που έχει βοηθηθεί φανερά από τον teammate του. Και ο Hakkinen δεχόταν βοήθεια από τον DC (ειδικά το '98) αλλά και ο Berger βοηθούσε τον Senna. Οι ''παλαιότεροι'' θα θυμούνται έναν αγώνα (Suzuka 1991?) που ο Senna χάρισε τη νίκη στον Berger εις ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια που είχε δεχτεί κατά τη διάρκεια της περιόδου.
- Επίσης ο Schumacher έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς για τις βίαιες και επιθετικές ενέργειές του από ανθρώπους που μάλλον αγνοούν τις μονομαχίες Senna-Prost και Mansell-Piquet ή τις ακατανόητες εφορμήσεις του Montoya στην αρχή ειδικά της καριέρας του.
- Προσωπικά πιστεύω ότι αν ο Schumacher ήταν Βραζιλιάνος ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας πέρα από Γερμανός, τότε τα Βρετανικά media που κυριαρχούν, θα τον αντιμετώπιζαν με περισσότερο σεβασμό οπότε και δεν θα υπήρχε η αντιπάθεια που υπάρχει προς το πρόσωπό του από κάποιους ανθρώπους.
Φιλικά
ΓιάννηςΥ.Γ:Ο καλύτερος; Ποιος μπορεί να απαντήσει με το χέρι στην φωτιά; Fangio? Ascari? Moss? Clark? Lauda? Hunt? Villneuve(Gilles)? Prost? Mansell? Senna? Schumacher?
-
Συμφωνώ με τον ipan, ειδικά στο 1 και το 2.
-
Συμφωνω κι εγω.
-
Γεια σας και πάλι!Σήμερα επέστρεψα απο διακοπές,πέρασα γα***α!Τελος πάντων,αγαπητέ ipan εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχει σταματήσει ο Σέννα πριν την γραμμή του τερματισμού για να περάσει ο Μπέργκερ,ούτε το αντίθετο..Ωστόσο,επειδή δεν είμαι και ο θεός κρατάω μια πισινή αν και θα το ψάξω..
-
Ayrton Senna για εμένα.
Ayrton Senna ή Michael Schumacher?