-
καλό αλλά το άλλο του άρεσε...τι να κάνω ...πατέρας ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλό αλλά το άλλο του άρεσε...τι να κάνω ...πατέρας ...+1
-
Αναφέρετε ότι τα μηχανικά χάνουν τοσα δευτερόλεπτα, αυτό πως το καταλαβένεται? απο αυτά που γράφει το manual?
Το δικό μου το Kinetic ποσο χάνει? -
Τα Kinetic έχουν την ακρίβεια των Quartz, δηλαδή μέχρι +/- 15 δευτερόλεπτα το μήνα..Δεν είναι κι άσχημα.
-
-
-
To seamaster μου χανει 6 με 7 δευτερολεπτα μεσα σε 24 ωρες.Ειναι φυσιολογικη η απωλεια αυτη?Το φορεσα επι τρια εικοσιτεραωρα συνεχως και εχασε 20 δευτερολεπτα.το ρολοι το εχω κανα μηνα,να το παω για service η θα το κανουν χειροτερα αν το ανοιξουν?Τι λετε?
-
Πόσο καιρό το έχεις? Είναι Quartz ή μηχανικό?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πόσο καιρό το έχεις? Είναι Quartz ή μηχανικό?To εχω ενα μηνα και ειναι μηχανικο.Ποια ειναι η γνωμη σου Krus?
-
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
Πόσο καιρό το έχεις? Είναι Quartz ή μηχανικό?
To εχω ενα μηνα και ειναι μηχανικο.Ποια ειναι η γνωμη σου Krus?
Η γνώμη μου είναι ότι θα 'στρώσει'. Αν δεν, το σέρβις της Omega είναι καλό στην Αθήνα. Βλέπεις και κάνεις.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η γνώμη μου είναι ότι θα 'στρώσει'. Αν δεν, το σέρβις της Omega είναι καλό στην Αθήνα. Βλέπεις και κάνεις.
Αυτο θα κανω.Θα το αφησω κανα δυο μηνες ετσι και βλεπουμε.Ευχαριστω
-
-
Μπορείτε να μου πείτε γιατί τα ρολόγια παρ' ότι μηχανήματα ακριβ(ε)ιας, ο δευτερολεπτοδείκτης δεν πέφτει (ποτέ) ακριβώς πάνω στη γραμμή. ?
-
λέγαμε γι αυτό πριν μερικές σελίδες
Τι λέτε όμως γι αυτό? ακριβό?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι λέτε όμως γι αυτό? ακριβό?Ναι. Τα αξίζει μέχρι δεκάρας όμως, και φυσικά έιναι φθηνότερο από αντίστοιχης ποιότητας ευρωπαϊκά.
Μπορείτε να μου πείτε γιατί τα ρολόγια παρ' ότι μηχανήματα ακριβ(ε)ιας, ο δευτερολεπτοδείκτης δεν πέφτει (ποτέ) ακριβώς πάνω στη γραμμή. ?
Προφανώς μιλάς για ρολόγια μπαταρίας, όπου ο δευτερολεπτοδείκτης κινείται 60 φορές το λεπτό (στα μηχανικά, η κίνηση ειναι σχεδόν συνεχής, χωρίς διακοπές).
Τα ρολόγια μπαταρίας, δεν είναι ακριβώς μηχανήματα ακριβείας. Είναι σχετικά απλά ηλεκτρονικά εξαρτήματα που δείχνουν την ώρα. Προσωπικά, δεν έχω απαιτήσεις.
-
+10000 για το Seiko Premier Automatic. Δυστυχώς παρότι στο ebay έχω δει εκπληκτικές τιμές σε Seiko (σε σχέση με τις τιμές βιτρίνας σε Ελλάδα), το συγκεκριμένο δε το έχω δει σε ευρωπαικό eshop κάτω από τις 570 λίρες Αγγλίας... . Απ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αρκετά φθηνότερα (γύρω στα 750-800 δολάρια), αλλά υπάρχει και το ρημάδι το τελωνείο, οπότε...βράσε όρυζα. Στην Ελλάδα παραδόξως (Αθήνα δηλ) σε τελευταία εξόρμηση σε κοσμηματοπωλεία του κέντρου το είδα τουλάχιστον σε 2-3 βιτρίνες να φιγουράρει αλλά με τιμή βιτρίνας περί τα 1100-1200 ευρώ. Υποθέτω ότι ένας ας πούμε σωστός έμπορος θα το αφήσει μετρητά γύρω στα 950-1000 ευρώ....Αρκετά λεφτά, αλλά θα συμφωνήσω πως τεχνικά μάλλον είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα ευρωπαικά των 1500 ευρώ...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
+10000 για το Seiko Premier Automatic. Δυστυχώς παρότι στο ebay έχω δει εκπληκτικές τιμές σε Seiko (σε σχέση με τις τιμές βιτρίνας σε Ελλάδα), το συγκεκριμένο δε το έχω δει σε ευρωπαικό eshop κάτω από τις 570 λίρες Αγγλίας... . Απ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αρκετά φθηνότερα (γύρω στα 750-800 δολάρια), αλλά υπάρχει και το ρημάδι το τελωνείο, οπότε...βράσε όρυζα. Στην Ελλάδα παραδόξως (Αθήνα δηλ) σε τελευταία εξόρμηση σε κοσμηματοπωλεία του κέντρου το είδα τουλάχιστον σε 2-3 βιτρίνες να φιγουράρει αλλά με τιμή βιτρίνας περί τα 1100-1200 ευρώ. Υποθέτω ότι ένας ας πούμε σωστός έμπορος θα το αφήσει μετρητά γύρω στα 950-1000 ευρώ....Αρκετά λεφτά, αλλά θα συμφωνήσω πως τεχνικά μάλλον είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα ευρωπαικά των 1500 ευρώ...Στο http://www.oroloi.gr έχει 935
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
+10000 για το Seiko Premier Automatic. Δυστυχώς παρότι στο ebay έχω δει εκπληκτικές τιμές σε Seiko (σε σχέση με τις τιμές βιτρίνας σε Ελλάδα), το συγκεκριμένο δε το έχω δει σε ευρωπαικό eshop κάτω από τις 570 λίρες Αγγλίας... . Απ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αρκετά φθηνότερα (γύρω στα 750-800 δολάρια), αλλά υπάρχει και το ρημάδι το τελωνείο, οπότε...βράσε όρυζα. Στην Ελλάδα παραδόξως (Αθήνα δηλ) σε τελευταία εξόρμηση σε κοσμηματοπωλεία του κέντρου το είδα τουλάχιστον σε 2-3 βιτρίνες να φιγουράρει αλλά με τιμή βιτρίνας περί τα 1100-1200 ευρώ. Υποθέτω ότι ένας ας πούμε σωστός έμπορος θα το αφήσει μετρητά γύρω στα 950-1000 ευρώ....Αρκετά λεφτά, αλλά θα συμφωνήσω πως τεχνικά μάλλον είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα ευρωπαικά των 1500 ευρώ...επειδη ειμαι κολημενος με τα seiko υπαρχει ενα μαγαζι αθηνα (δεν λεω ποιο για να μην θεωρηθει διαφημηση) που σε ερωτηση μου για μοντελο αξιας 750 ευρω μου εκανε 30% εκπτωση.οποτε υποθετω αυτο που λες 1100 ευρω θα στο αφηνε 770ευρω
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
+10000 για το Seiko Premier Automatic. Δυστυχώς παρότι στο ebay έχω δει εκπληκτικές τιμές σε Seiko (σε σχέση με τις τιμές βιτρίνας σε Ελλάδα), το συγκεκριμένο δε το έχω δει σε ευρωπαικό eshop κάτω από τις 570 λίρες Αγγλίας... . Απ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αρκετά φθηνότερα (γύρω στα 750-800 δολάρια), αλλά υπάρχει και το ρημάδι το τελωνείο, οπότε...βράσε όρυζα. Στην Ελλάδα παραδόξως (Αθήνα δηλ) σε τελευταία εξόρμηση σε κοσμηματοπωλεία του κέντρου το είδα τουλάχιστον σε 2-3 βιτρίνες να φιγουράρει αλλά με τιμή βιτρίνας περί τα 1100-1200 ευρώ. Υποθέτω ότι ένας ας πούμε σωστός έμπορος θα το αφήσει μετρητά γύρω στα 950-1000 ευρώ....Αρκετά λεφτά, αλλά θα συμφωνήσω πως τεχνικά μάλλον είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα ευρωπαικά των 1500 ευρώ...
επειδη ειμαι κολημενος με τα seiko υπαρχει ενα μαγαζι αθηνα (δεν λεω ποιο για να μην θεωρηθει διαφημηση) που σε ερωτηση μου για μοντελο αξιας 750 ευρω μου εκανε 30% εκπτωση.οποτε υποθετω αυτο που λες 1100 ευρω θα στο αφηνε 770ευρω
Για πες το με pm τότε
-
bx, πες το και σε μένα με pm αν θέλεις το μαγαζί αυτό
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.