-
Είμαι alternative.
-
Κι εμένα μ'αρεσει.
-
Great minds think alike.
-
πανεμορφο το HYT H1 PINK ROSE LEATHER!
μπραβο ρε angel!!
+50κ$
βρηκα που θα πανε οι αποταμιευσεις των πρωτων 50 ετων εργασιας μου!! -
κωνε δεν στο είχα να σου αρέσει τέτοιο καρναβάλι...
-
Ειναι ωραιο το ΗΥΤ αλλα τι γινεται αν υπαρξει διαρροη πλουτωνιου,το καλυπτει η εγγυηση;
Επισης,αν χτυπηθουν οι μετασχηματιστες απο κεραυνο,την βγαζεις καθαρη ή πρεπει να εχεις ειδικα παπουτσια; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κωνε δεν στο είχα να σου αρέσει τέτοιο καρναβάλι...ομολογω κ παραδεχομαι οτι το γουστο μου στα ρολογια ειναι παραξενο,περιεργο κ ιδιαιτερο..
το ''καλο'' μου ρολοι παντως ειναι αυτη τη στιγμη το cartier tank francaise με χρονογραφο..καμια σχεση με το hyt..
-
To τελευταίο πράγμα που θα αγόραζα στη ζωή μου είναι ένα ρολόι, αλλά αυτο το πράγμα είναι απίστευτο
-
Πουλάω το παρακάτω Swatch Irony
viewtopic.php?f=9&t=52561
-
-
Αγαπάμε Casio.
Βέβαια αν είναι σαν ένα Edifice που φορούσα παλιότερα, για να αλλάξεις την ώρα στους δείκτες με τα κουμπάκια, θέλει να λύσεις το τελευταίο θεώρημα του Fermat πρώτα αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... -
Ναι, φαίνεται ωραίο. Ψάχνω κάτι σε χρονογράφο με μεγάλη κάσα και μπρασελέ στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμών και μου έκανε κλικ.
Για του fermat κάτι κάνουμε, αν χρειάζονται και τίποτα διαφορικές ακόμα καλύτερα.
-
Χτύπα το.
Όμορφο είναι και από λειτουργία δεν πρόκειται να σε προβληματίσει. Ούτε μπαταρία δεν έχω αλλάξει ακόμα και παίζει να είναι μια 8ετία+ που το έχω. Δυστυχώς έχει πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια καιρό τώρα γιατί το αντικατέστησε μηχανικό αρραβωνο-ρολόι...
*
Και ως γνωστό, τα καλά ρολόγια δε λένε ποτέ με ακρίβεια την ώρα. Και έτσι κυνηγάω τα λεπτά κάθε μήνα.Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... *
-
[αναποφάσιστος]
Yπάρχει κι αυτό, σε πλήρως αναλογικό:
[/αναποφάσιστος] -
δε λεει ποσα cc και τι ιποδυναμη εχει....το συστημα τροφοδοσιας φαινεται πρωτοποριακο.....
-
Τελικά επελέγη το πρώτο, για να δούμε...
-
(τόμος το μανουάλι )
-
με 'γειες!
αλλά Κυριακάτικα πως το πήρες? Το μεσημέρι πόσταρες κ το βράδυ το είχες?
-
Μερσί!
Το προηγούμενο βράδυ πόσταρα
Άραγε μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία σε dd/mm από mm/dd; Τo RTFM δεν απέδωσε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μερσί!Το προηγούμενο βράδυ πόσταρα
Άραγε μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία σε dd/mm από mm/dd; Τo RTFM δεν απέδωσε.
Μπερδεύτηκα γιατί γράφει '02/12/12 12:33:52 ' στο πρώτο ποστ, ενώ στα δικά μας τώρα τα βραδινά γράφει πχ 00:12:37
Σχετικά με την ημερομηνία στο δικό μου G-Scock Riseman είναι yy-mm-dd. Όπως στο δικό σου... Δε θυμάμαι να το προσπάθησα να το αλλάξω, αλλά το μανιουάλι δεν το διαβάζω για να το αλλάξω Ασ' το έτσι!
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.