-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Η ΒVLGARI βγάζει πολλά διαφορετικά μοντέλα και πρέπει να υπαρχουν όλα στην Ελλάδα. Αντιπρόσωπος είναι ο Καίσαρης (αν θυμάμαι καλά!)
Νομίζω ότι οι τιμές ξεκινούν από 2500-3000 euro και φτάνουν... πολύ ψηλά (ενδεικτικά ένα που είχα δει πριν 5-6 χρόνια έκανε τότε πάνω από 100.000.000 δρχ.!)Δε ξέρω αν μιλάς για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που είναι συλλεκτικό...
Για το συγκεκριμένο μοντέλο 'bvlgari Αθήνα' μιλάω εγώ..
-
oops! Τώρα πρόσεξα τι έγραψα.
Εννοούσα αν υπάρχει κάπου προς πώληση το ρολόι 'Bvlgari Αθήνα' το οποίο ήταν συλλεκτικό και όχι αν υπάρχουν κάπου στην Αθήνα προς πώληση ρολόγια μάρκας Bvlgari..
-
Εγω θελω αυτο , αλλα δεν βαζω 10 χιλιαρικα πανω στο χερι μου...
-
-
Τα παμε, μαύρο..
-
Τα Breil ειναι αξιολογα ρολογια;
-
Και τα δύο είναι όμορφα Σπύρο. Προσωπική μου επιλογή θα ήταν το άσπρο.
-
Μαύρο._
-
Eγώ φοράω το GMT MASTER της ROLEX και σκοπεύω να αγοράσω και το SPEEDMASTER 'RACING' της OMEGA. Είναι συλλεκτική έκδοση με ''καντράν'' από ανθρακονήματα!
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Οτι καλύτερο για το χέρι που κατασκευάστηκε ποτέ.
Περίπου 1.300.000 Ευρώπουλα
Και λίγη ιστορία...
Πρόσφατα η Vacheron Constantine κατέριψε το ρεκόρ στα ρολόγια με τα περισσότερα όργανα(16). Το ρεκόρ αυτό το κατείχε στο παρελθόν ένα ρολόι τσέπης me 14 όργανα. Το παραπάνω μοντέλο(χειρός) κατασκευάστηκε μετά από 10.000 ώρες εργασίας/έρευνας και θα παραχθούν μόνο 7 κομμάτια τα οποία όπως είναι φυσικό θα βγουν σε δημοπρασίες...Δίνει ρέστα η V.C .
-
Δίνει ρέστα....από τα 2.000.000
-
Το Μαυρό Σπύρο.
Να ρωτήσω, το Ωμεγά Speedmaster Pro με τους πλανήτες στα χροννόμετρα πόσο πάει?
-
Σπύροοο, ΛΕΥΚΟ!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σπύροοο, ΛΕΥΚΟ!ναι,ναι...λευκό banquise (προφέρεται μπανκουί)
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Το Μαυρό Σπύρο.Να ρωτήσω, το Ωμεγά Speedmaster Pro με τους πλανήτες στα χροννόμετρα πόσο πάει?
περίπου 4 χιλιάρικα. Το ωραιότερο Speedmaster που φτιάχτηκε ΠΟΤΕ κατά τη γνώμη μου!
Omega Speedmaster from moon to mars:
-
Έχω ένα Raymond Weil W1, δώρο της γυναίκας μου όταν αρραβωνιαστήκαμε. Μου έφαγε κάμποση ώρα στο Google να βρω φωτό και η μόνη που βρήκα είναι αυτή, και είναι και χάλια:
Στην πραγματικότητα, το ρολόι είναι πολύ όμορφο, και με τους κόκκινους δείκτες του χρονογράφου στη 'θέση ηρεμίας' (όλοι να κοιτούν επάνω) δείχνει πολύ εντυπωσιακό!
Όταν ήταν να το πάρω, το είδα εντελώς τυχαία σε ένα περιοδικό και 'κόλλησα'! Το έχω 6 χρόνια τώρα, δεν χάνει πάνω από 2 λεπτό το χρόνο (το ελέγχω όταν αλλάζει η ώρα) και ακόμα το βλέπω και.. γουστάρω!!
-
Πανέμορφο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πανέμορφο...Κι` εγώ το βρήσκω πολύ όμορφο!
Μόλις μπορέσω, θα το βγάλω μια φωτό με την ψηφιακή μου, να φαίνεται αξιοπρεπώς.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αλλος ενας εδω που εχει κολημα με τα ρολογια....Μεχρι τωρα ειχα ενα Sector 255 χρονογραφο και εδω και λιγες μερες μου εγινε ενα (ακριβο) δωρο...
το ονομα του Οmega Seamaster 300 M Diver Chronometer, που ειναι αυτο:
http://www.omegawatches.com/index.php?id=282Αύτό έχω και εγώ αλλα με μπαταρία... Και εχεις κάνει το ποστ τη μερα που εχω γενεθλια 8/8
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Τα Breil ειναι αξιολογα ρολογια;Ποιος γνωστης θα μου απαντησει;
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.