-
Το άλλο που θα με ενδιέφερε είναι... μεγάλο λευκό καντράν (~35mm) με λεπτή ως ανύπαρκτη στεφάνη, με μαύρους μεγάλους δείκτες, ευανάγνωστους αριθμούς, και ΛΕΠΤΟ (~3mm).
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Όποιος το βρει ας μου πει, γιατί το ψάχνω πολύ καιρό...το μοντέλο είναι BM 100WJ, πρωτοκυκλοφόρησε το 89 κ ήταν το πρώτο ρολόι με βαρόμετρο...
το εχω αυτο το ρολοι. Και δουλευει κανονικα
εχει βαρομετρο, υψομετρο, (κωλο)βυθομετρο
Θα ποσταρω φωτο
-
Όποιος το βρει ας μου πει, γιατί το ψάχνω πολύ καιρό...το μοντέλο είναι BM 100WJ, πρωτοκυκλοφόρησε το 89 κ ήταν το πρώτο ρολόι με βαρόμετρο...
> >μα γιατί δε μου δουλεύει;;; τί στο διάολο;;; Better now?????
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
(κωλο)βυθομετροΘα ποσταρω φωτο
Και γω έτσι το λέω
τί να την κάνω τη φωτό ρε συ... να το αγοράσω θέλω...
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
(κωλο)βυθομετροΘα ποσταρω φωτο
Και γω έτσι το λέω
-
(κωλο)βυθομετρο
Θα ποσταρω φωτο
Και γω έτσι το λέω
δυστυχως δεν το πουλαω. εχει συναισθηματικη αξια για μενα.
με αυτο επισασ την πρωτη μου μουρμουρα -
-
Παρακολουθουσα τοσο καιρο αυτο το τοπικ, και σπαστηκα επειδη δεν ειχα τιποτα να πω, μιας και τα τελευταια 8 χρονια δεν φορουσα ρολοι... Με ψησατε ομως και το χτυπησα απο ebay. Σημερα το παρελαβα... τωρα θα σας πρηξω τα συκωτια
Λοιπον, πολυ ωραιο ρολογακι και μιση τιμη σε σχεση με την Ελλαδα.
Σωστός, ΠΟΛΥ σωστός!!!
Καλοφόρετο να είναιΙδού και το νέο δικό μου, ακριβό δώρο που μου έγινε λίγες μέρες πριν:
Seiko Honda F1 Team
-
Πολύ ωραίο. Καλοφορετο Σπύρο
-
Θέλω το bm100wj... τί να τα κάνω τα ακριβά; εύκολο είναι... δίνεις λεφτά και το παίρνεις...
το bm100wj όμως άντε βρεσ'το...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολύ ωραίο. Καλοφορετο ΣπύροΕτσι ε? Εμενα ουτε ωραιο ειναι, ουτε καλοφορετο να ειναι ε? Γλυφουμε τους Mods ε? Που να πηξεις με τις αξυριστες Γερμανιδες....
Πολυ ωραιο Σπυρο... καταπληκτικο ρολοι... και γω ηθελα να... αλλα αυτο το 'Honda' δεν με αφησε να αγιασω Δεν μου λες? Χοροπηδαει πολυ ο ημιακαμπτος του Hondaseiko?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πολύ ωραίο. Καλοφορετο Σπύρο
Ετσι ε? Εμενα ουτε ωραιο ειναι, ουτε καλοφορετο να ειναι ε? Γλυφουμε τους Mods ε?
Φυσικά
-
Με γειά σας! Καλά ρε Σπύρο, πόσα χέρια έχεις;
Φήμες λένε πως το συγκεκριμένο μοντέλο της Seiko έχει χάσει την αξία του μετά την αγορά του corsair. Το χαρίζουν πλέον, δεν το πουλάνε. Ξεφτύλα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
...Γλυφουμε τους Mods ε? Που να πηξεις με τις αξυριστες Γερμανιδες....
... -
Μου γδάρθηκε η στεφάνη γύρω γύρω (λέγεται και κάσα;). Kι επειδή μου τη δίνει να το βλέπω χαραγμένο, έχω μια ερωτησούλα...
Ξέρει κανείς (krus) τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Μπορώ να αλλάξω μόνο αυτό; Και τιμούλα; Thanx...
-
Ότι μπορείς, μπορείς σίγουρα, 4 βιδούλες είναι. Στο λέω γιατί είναι ίδιο με το δικό μου. Για τιμές δεν ξέρω.
-
Υπέροχο, Σπύρο. Καλοφόρετο. Διάμετρος κάσας;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ότι μπορείς, μπορείς σίγουρα, 4 βιδούλες είναι. Στο λέω γιατί είναι ίδιο με το δικό μου. Για τιμές δεν ξέρω.Thanx...
-
tony78 αν το επισκευασεις τελικα ενημερωσε μας για την τιμη και τις οποιες λεπτομερειες,εχει και το δικο μου μια γρατσουνιτσα και το σκεφτομουν!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπέροχο, Σπύρο. Καλοφόρετο. Διάμετρος κάσας;
Μόλις το μέτρησα.
Διάμετρος στεφάνης, 39mm
Διάμετρος κάσας με την κορώνα, 46mm
Διάμετρος κάσας χωρίς την κορώνα, 42mmΕίναι λεπτό σε πάχος πάντως.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.