-
ξερεις κατι?ειναι καποια αντικειμενα που μπορει να ειναι πολυ πανω απο το budget σου (αμαξι,ρολοι,μηχανη,κλπ),αλλα αν τα θελεις πολυ στρωνεσαι και μαζευεις λεφτα και οταν τα ακουμπας για να τα αγορασεις το ευχαριστιεσαι οσο δεν παει,τουλαχιστον σε εμενα αυτο συμβαινει,δλδ με ικανοποιει ακομα και το να παω στο ταμειο να τα σκασω,οποτε τελικα μονο η τσαμπα μουρη μενει να ευχαριστηθεις απο την μπανανα,και το να αγορασεις κατι μονο για τη μουρη...whatever.gif
-
υπάρχουν και ορια
δεν μπορεί ο καθένας (ειδικά στην ελλάδα) να πάρει πχ καλό αμάξι αξίας > 60000 ευρω
ένα ρολόι,μηχανή είναι ποιο 'εύκολο'
απλά κάποιοι δεν θέλουν/μπορούν να προσπαθούν
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
υπάρχουν και οριαδεν μπορεί ο καθένας (ειδικά στην ελλάδα) να πάρει πχ καλό αμάξι αξίας > 60000 ευρω
ένα ρολόι,μηχανή είναι ποιο 'εύκολο'
απλά κάποιοι δεν θέλουν/μπορούν να προσπαθούν
ναι,ενταξει.ισως να ηταν αστοχο αυτο για το αμαξι,δεν ειναι απαραιτητο να ειναι >60000 ομως,μπορει ξερω γω τα οικονομικα σου να ειναι για 15000 και να μαζεψεις 25000 και να παρεις ενα mx5 πχ,η ενα hot hatch,δεν ειναι αναγκη να πας να παρεις το κινεζικο x5,αυτο θελω να πω χοντρικα
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ξερεις κατι?ειναι καποια αντικειμενα που μπορει να ειναι πολυ πανω απο το budget σου (αμαξι,ρολοι,μηχανη,κλπ),αλλα αν τα θελεις πολυ στρωνεσαι και μαζευεις λεφτα και οταν τα ακουμπας για να τα αγορασεις το ευχαριστιεσαι οσο δεν παει,τουλαχιστον σε εμενα αυτο συμβαινει,δλδ με ικανοποιει ακομα και το να παω στο ταμειο να τα σκασω,οποτε τελικα μονο η τσαμπα μουρη μενει να ευχαριστηθεις απο την μπανανα,και το να αγορασεις κατι μονο για τη μουρη...whatever.gif+1.000. ... .000
-
-
Σπύρο, το service της Rolex τί περιλαμβάνει?
Καθαρισμό απ' έξω, αλλαγή μπαταρίας και στεγανοποίηση? Και κοστίζει 800 ευρώ? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καποια στιγμη μεσα στο 2009 θα το χτυπησω σιγουρα
ρεσπέκ. Όρμα του.
Υπεροχο,ξερεις ποσο κανει?
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
αλλα κακα τα ψεμματα οταν το service του rolex μου που ναι μεν γινετε σχεδον καθε δυο χρονια αλλα δεν παυει να κοστιζει απο σχεδον 800 ευρω...
Εμένα το service 5αετίας στο yachtmaster μου στοίχισε €280 ή €300, δεν θυμάμαι ακριβώς, το είχα γράψει σε αυτό το νήμα. Γιατί να κάνεις service στα 2 χρόνια;
Edit: Το βρήκα. http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=13538&p=1172066&hilit=service+yachtmaster#p1172066
-
-
Ούτε εγώ το βγάζω, ούτε καν στο μπάνιο, ή στην θάλασσα. Μόνο όταν πάω για ποδήλατο ή parapente φοράω το Tag.
-
Εμείς με τα ταπεινά seiko ξέρουμε τι σημαίνει σέρβις;
-
casio των 40e και αλάρμ και χρονόμετρο και αδιάβροχο στα 100m .
-
Και τα Rolex ταπεινά είναι αν μιλάμε για υψηλή ωρολογοποιία. Για πραγματικά ακριβά ρολόγια, παίζουν άλλες μάρκες. Η αγία τριάς πάντως είναι Patek philippe (first among equals) Vacheron Constantin και Audemars Piguet.
-
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Καποια στιγμη μεσα στο 2009 θα το χτυπησω σιγουρα
ρεσπέκ. Όρμα του.
Υπεροχο,ξερεις ποσο κανει?
Aν θυμαμαι καλα,με μια καλη εκπτωση περιπου στα 900
Το θεμα ειναι πως επεσα σε ενα site εξωτερικου με τιμη
http://www.creationwatches.com/products ... rrency=EUR -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμείς με τα ταπεινά seiko ξέρουμε τι σημαίνει σέρβις;- εμείς με τα made in Japan, τουλάχιστον
-
ΓΕΙΑΑΑΑ.
ΕΧΩ ΕΝΑ CASIO PROTREK 6 ΧΡΟΝΙΑ.το εχω βαλει στην μεγκενη δοκιμαστικα και το εσφιξα να δω ποσο αντεχει Ε! αστε παιδια πολυ τεστ-μαν ειμαι.και παρολο που στραβωσε παιζει κανονικα στο νερο (θαλασσα,μπανιο).απλα ειναι θεικο. το πηγα στον μαστορα και μολις το ειδε μου ειπε πετατο,του λεω κοιτατο ρε φιλε και το πεταω μετα Ε!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΩ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
τα δυο χρονια που μου συνεστησαν απ την rolex ειναι γιατι εγω το λιωνω στην καθημερινη χρηση και δεν το εχω μονο για φορεμα αραια και που..
Φιλικα...ΣπυροςΔηλαδη πως λιωνει κανεις ενα ρολοι με καθημερινη χρηση;
-
-
Η αλήθεια είναι πως όντως το ρολόι αποκτά αξιοσέβαστα γδαρσίματα μετά από σκληρή χρήση. Και στα δύο ρολόγια που είχα με μπρασελέ έχω σπάσει μία-δύο φορές (η τελευταία πριν από δύο εβδομάδες όπου καταρίφθηκε το ούρμπαν λέτζεντ ότι εάν πιαστεί κάπου ρολόι με μπρασελέ μπορεί να σου κόψει το χέρι ) τους συνδέσμους που συνδέουν μπρασελέ με κάσα, μετά από έντονη χρήση στην άμμο ξεβάφουν οι ενδείξεις στη στεφάνη (αυτό φτιάνεται έυκολα με βαφή για μέταλλα και μοντελιστική προϋπηρεσία )ενώ οι γρατζουνίες σε κάσα και κρύσταλλο είναι αμέτρητες παρά το γεγονός ότι είναι ατσάλινα. Αυτός είναι ο λόγος που με ψήνει το επόμενο να είναι από τιτάνιο το όποίο σύν τοις άλλοις είναι αναπάντεχα ελαφρύ, ενώ μπορείς να βρεις και αρκετά οικονομικά μοντέλα με κουάρτς. Θα είναι λοιπόν πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές ή τζίφος?
Βασικός κανόνας ακόμα και για τα ρολόγια που έχουν κρύσταλλο από ορυκτό ζαφείρι είναι η στεφάνη να εξέχει πάνω από το τζάμι για να το προστατεύει στοιχειωδώς
Πάντως αδυνατώ να πιστέψω το γεγονός ότι ένα ρολόι θέλει 800 ευρώ σέρβις. Στην τελική το πλεονέκτημα του μηχανικού έναντι του κούαρτς δεν είναι ότι χρειαζεται να πηγαίνει πιο αραιά στο μάστορα μιας και δεν έχει μπαταρία? Εάν πηγαίνει κάθε χρόνο ποιός είναι ο λόγος να έχεις ένα ρολόι σημαντικά πιο βαρύ και που εάν μείνει 3-4 μέρες στο ντουλάπι χάνει την ώρα του?
Επίσης διάβασα στο ένθετο των 4Τ ότι τα φολί φολί είναι ελληνικά. Αυτό τι σημαίνει, ότι κατασκευάζονται στην Ελλάδα? Εάν ναι ένα μεγάλο μπράβο γιατί έχουν αρκετά επιτυχημένη εμπορική πορεία!
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.