-
Κοιτα αν βαλεις κατω τα μεταφορικα και τους εκτελωνισμους....οπως λεει οφιλος δλδ παραπανω κανα 1000ρικο.....παρε το αεροπλανο παρτο μονος σου και γυρνα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μυρίζουν τα TAG ?Κι εμένα μου μυρίζει ένα!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Έχω μυριστεί ότι θα μου πάρουν αυτό...
Το Tag Heuer Aquaracer, Quartz Chronograph.
Είναι καλό???
πολύ καλό.......
Τελικά καλά το 'μύρισα'. Τα σπάει το ρολογάκι!!!!
Με γειά μου!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έχω μυριστεί ότι θα μου πάρουν αυτό...
Το Tag Heuer Aquaracer, Quartz Chronograph.
Είναι καλό???
πολύ καλό.......
Τελικά καλά το 'μύρισα'. Τα σπάει το ρολογάκι!!!!
Με γειά μου!
καλοφόρετο........
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Nikos120iΔεν μας είπες όμως τι ώρα είναι....
Καλοφόρετο...
...σύμφωνα με το TAG μου είναι 1:24
Ευχαριστώ mate!
-
Quartz?
Όμορφο (για κάποιους) και καλοφτιαγμένο (καλή κάσα, κρύσταλλο, μπρασελέ και κορώνα ασφαλείας), αλλά δυστυχώς η αξία των Heuer σαν timepieces έχει πάρει τον κατήφορο χωρίς τέλος, από τότε που μπήκε η Tag στο παιχνίδι, λίγο πριν τα 80's. Και δυστυχώς, οι τιμές τους παραμένουν ψηλά. Πληρώνει κανείς πανάκριβα το σηματάκι 'Swiss made', για ένα ρολόι που ο μηχανισμός του δεν υπερτερεί σε τίποτα από έναν κινέζικο των 2-3 ευρώ (= θα δουλεύει με ακρίβεια για πάντα, σαν μια καλή ηλεκτρονική συσκευή, αλλά ως εκεί). Τα μόνα ρολόγια της εταιρείας που έχουν ωρολογιακή αξία σήμερα είναι τα ιστορικά Monaco και Carrera που παράγονται ακόμη. Στις μηχανικές εκδόσεις τους βέβαια, γιατί οι άθλιοι τόλμησαν να βγάλουν και Monaco μπαταρίας κάποτε...
Όπως και να 'χει, είναι εντυπωσιακό και θα δουλεύει άριστα για πάρα πολλά χρόνια, αν προσεχθούν οι αλλαγές μπαταρίας και η στεγανοποίηση κάθε φορά. Καλοφόρετο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...)Σπύρο, εμένα μου αρέσει πολύ αυτό:
http://www.ernestjones.co.uk/webstore/detail/R/4996674/
Ξερεις αν (έχει τον 2893;; ) αξίζει;
Πόσο να περιμένω να κάνει; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...)
Σπύρο, εμένα μου αρέσει πολύ αυτό:
Πόσο να περιμένω να κάνει;Όπως είπα και πριν, respect στο Carrera. Δεν ξέρω αν φοράει τον 2893 ακόμα, αλλά τίποτα κακό δεν έχει ακουστεί για σύγχρονο μηχανικό Heuer. Και είναι και κουκλάρα βεβαίως
Αν κρίνω από την τιμή του site που δίνεις (ένα χιλιάρικο λίρες ιντερνετική αγορά), στην Ελλάδα θα το βρεις ίσαμε 2,5k. Εννοείται ότι προτείνεται η αγορά του από ίντερνετ. Δεν τα σκάω σε κανέναν απατεώνα
-
Όπως και να 'χει, είναι εντυπωσιακό και θα δουλεύει άριστα για πάρα πολλά χρόνια, αν προσεχθούν οι αλλαγές μπαταρίας και η στεγανοποίηση κάθε φορά. ΚαλοφόρετοΤι εννοείς??? Το manual λέει αλλαγή μπαταρίας και έλεγχος στεγανοποίησης κάθε 18 και 12 μήνες αντίστοιχα. Αυτό?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όπως και να 'χει, είναι εντυπωσιακό και θα δουλεύει άριστα για πάρα πολλά χρόνια, αν προσεχθούν οι αλλαγές μπαταρίας και η στεγανοποίηση κάθε φορά. Καλοφόρετο
Τι εννοείς??? Το manual λέει αλλαγή μπαταρίας και έλεγχος στεγανοποίησης κάθε 18 και 12 μήνες αντίστοιχα. Αυτό?
Αυτό.
Να γίνεται μόνο στην αντιπροσωπεία, ή σε κοσμηματοπωλείο που ξέρεις σίγουρα ότι στέλνει στα κεντρικά. Τα ευρωπαϊκά θέλουν σχολαστική συντήρηση αν θέλεις να τα έχεις. -
Τι εννοείς??? Το manual λέει αλλαγή μπαταρίας και έλεγχος στεγανοποίησης κάθε 18 και 12 μήνες αντίστοιχα. Αυτό?
Αυτό.
Να γίνεται μόνο στην αντιπροσωπεία, ή σε κοσμηματοπωλείο που ξέρεις σίγουρα ότι στέλνει στα κεντρικά. Τα ευρωπαϊκά θέλουν σχολαστική συντήρηση αν θέλεις να τα έχεις.πρωτείνω μόνο αντιπροσωπεία....για ποιό συγουριά......
-
...)
Σπύρο, εμένα μου αρέσει πολύ αυτό:
Πόσο να περιμένω να κάνει;Όπως είπα και πριν, respect στο Carrera. Δεν ξέρω αν φοράει τον 2893 ακόμα, αλλά τίποτα κακό δεν έχει ακουστεί για σύγχρονο μηχανικό Heuer. Και είναι και κουκλάρα βεβαίως
Αν κρίνω από την τιμή του site που δίνεις (ένα χιλιάρικο λίρες ιντερνετική αγορά), στην Ελλάδα θα το βρεις ίσαμε 2,5k. Εννοείται ότι προτείνεται η αγορά του από ίντερνετ. Δεν τα σκάω σε κανέναν απατεώνα
Με βάση το παραπάνω post μήπως μπορείς να παραθέσεις 3-4 αξιόπιστα site για αγορά ρολογιού.
Επίσης ποια ρολόγια (ως μηχανισμοι και ασχέτως εμφάνισης)
κατά την γνώμη σου αξίζουν τα λεφτά τους στο price range 3-4K.Σε ευχαριστώ.
-
Λοιπον 1-2 ερωτησεις σε εσας που χαλατε μια μικρη περιουσια για ρολογια και πιστευω θα ξερετε!
Εχω ενα φιλο που ταξιδευει για δουλιες Χονκ-Κονκ και γενικα σε σχιστοματικες χωρες Τελευταια φορα σταματησε πριν φτασει στον τελικο προορισμο του στο Καταρ, απο εκει πηρε ενα Τισο ρολοι 250 € το οποιο εδω εχει γυρω στα 1500 (δεν ξερω αν καποια απο αυτα εχει καποια δοση υπερβολης) τον ρωτησα αν ειναι οριτζιναλ ή μαιμου (εστω μαιμου αλλα καλη αντιγραφη) και μου ειπε πως οχι και οτι το πηγε εδω σε ρολογαδικο που ασχολητε με τισο, και οτι το ρολοι ειναι ενταξει. Επισης πηρε και 2 καραμαιμου με 20 €
Τεσπα το γεγονος οτι τα πηρε απο τα duty free μαλλον σημαινει οτι δεν ειναι μαιμου....αλλα γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης?Α, συν οτι μου ειπε πως στο Χονκ-Κονκ...Τοκυο...δεν θυμαμαι που ειχε παει την τελευταια φορα το βρηκε σε μαγαζι 200 € πανω...δλδ 450 € και παλι δλδ 1000 κατω. Μα καλα ειναι δυνατον? Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι η πηρε μαιμου ή εδω μας πιανουν τον κωλο με χερια και ποδιαΟ μονος λογος που σας πριζω φυσικα ειναι, για να του δωσω λεφτα να μου παρει και εμενα ενα Omega εμπιστοσυνη οτι δεν θα μου παρει μαιμου του εχω...το θεμα ειναι μην το παρει το μαιμου χωρις να το ξερει
-
[quote='ratanplan']Λοιπον 1-2 ερωτησεις σε εσας που χαλατε μια μικρη περιουσια για ρολογια και πιστευω θα ξερετε!
Εχω ενα φιλο που ταξιδευει για δουλιες Χονκ-Κονκ και γενικα σε σχιστοματικες χωρες Τελευταια φορα σταματησε πριν φτασει στον τελικο προορισμο του στο Καταρ, απο εκει πηρε ενα Τισο ρολοι 250
-
Θοδωρε για αντιπρωσοπεια μου ειπε οτι το πηγε, λαθος μου.
Βασικα κατα τη γνωμη μου, καπου αν αληθεουν αυτα και ειναι ενταξει το ρολοι, εχει μαι δοση υπερβολης δλδ αντι για 250 που εδωσε και 1500 να κανει, εδωσε 400-500 και το ρολοι κανει κανα 1000ρικο.
-
ξέρεις πως θα καταλάβεις αν ισχύει κάτι τέτοιο κ σου παριστάνει τον μάγκα?
δώσε του 250 ευρώ κ πες του να σου αγοράσει για εσένα το ΙΔΙΟ ρολόι... κόψε αντίδραση μετά... αν σου λέει 'μήπως δεν το βρω, κτλ,' μάλλον το πήρε ακριβότερο κ σου παριστάνει τον καμπόσο -
Αυτο που πιστευω ειναι οτι ειναι καλη μαιμου, και οτι μαλλον δεν το πηγε στην τισο να το ελενξει, αλλα μεσα απο τα duty free να αγοραζεις μαιμου?
Τεσπα δεν ειναι φιδεμπορας ειναι καλος φιλος του ειπα οταν ξαναπαει αν μπορει να μου παρει σε τετοιες τιμες και μου ειπε οκ. Απλα φοβαμαι μην αγοραζει μαιμουδες χωρις να το ξερει -
Το θέμα με τις μαϊμούδες είναι απίστευτα περίπλοκο.
Υπάρχουν αυθεντικές 'μαϊμούδες' δηλαδή τις φτιάχνει ο ίδιος ο κατασκευαστής στη Κίνα αλλά πωλούνται σε διαφορετική τιμή (και μπορεί να έχουν διαφορετική ποιότητα). Γράφει όμως τη χώρα παραγωγής (αν δεν τη γράφουν σε εξαπατά ο έμπορος, πχ τα περισσότερα μαγαζιά εδώ).
Υπάρχουν μαϊμούδες-αντιγραφές σε διάφορες ποιότητες και χαρακτηριστικά αντιγραφής (πόσο μοιάζει - μπορεί να έχει μικρή διαφορά σε μέγεθος, χρώμα κλπ). Μπορεί να έχουν χαρτιά και πιστοποιητικά 'αυθεντικότητας'.
-
τα δυο συλλεκτικα ρολογια του Σουμαχερ......
απο το επισημο βιβλιο της OMEGA......
-
Δεν μας χαιρετα και ο Σουμι,ποσα λεφτα θελει πια;;
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.