-
Μακρονησος-τρελες ωρες 1200, ε δεν ειναι σοβαρο ονομα αυτο
Μονο το καντραν ειναι λιγο πρωτοτυπο, κατα ταλλα τιποτα ιδιαιτερο...
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Μακρονησος-τρελες ωρες 1200, ε δεν ειναι σοβαρο ονομα αυτοΜονο το καντραν ειναι λιγο πρωτοτυπο, κατα ταλλα τιποτα ιδιαιτερο...
Το οτι η βελονα των ωρων ωρες παιε οπως ειναι οι ωρες στο καντραν;;;;
Δεν ειναι ιδιετερο;;;; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Frank Muller ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ τα βρίσκω ιδιαίτερα κακόγουστα τα ρολόγια του.Δεν μου αρέσουν καθόλου....
+1. Άσε που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κοστίζουν ΤΟΣΟ ακριβά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατι ειναι πολυπλοκα και πανεμορφα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το πανέμορφο είναι υποκειμενικό ρε. Δεν μπορώ να δω ένα ρολόι σαν fashion-item, και έχω την εντύπωση ότι ο Muller ως (πολύ premium) τέτοια πλασάρει τα δικά του. Άντε να το δώσω το δεκαρικάκι, αν πω ότι μου άρεσε. Όταν βγει από τη μόδα και το δεκάρικο στο χέρι μου προξενεί το γέλωτα στον κοσμάκη, τι κάνεις μετά;
Εν ολίγοις, ένα καλό και ακριβό ρολόι (για μένα) πρέπει να είναι διαχρονικό.
-
Εν ολίγοις, ένα καλό και ακριβό ρολόι (για μένα) πρέπει να είναι διαχρονικό.Ή απλά απευθύνεται σε κόσμο που έχει πολλά καλά και ακριβά ρολόγια και τα φοράει αναλόγως με τη μόδα της εποχής.
-
Το πανέμορφο είναι υποκειμενικό ρε. Δεν μπορώ να δω ένα ρολόι σαν fashion-item, και έχω την εντύπωση ότι ο Muller ως (πολύ premium) τέτοια πλασάρει τα δικά του. Άντε να το δώσω το δεκαρικάκι, αν πω ότι μου άρεσε. Όταν βγει από τη μόδα και το δεκάρικο στο χέρι μου προξενεί το γέλωτα στον κοσμάκη, τι κάνεις μετά;
Εν ολίγοις, ένα καλό και ακριβό ρολόι (για μένα) πρέπει να είναι διαχρονικό.
Κοιτα...Λιγο πολυ την ιδια προσεγγιση εχω.
Με την μονη διαφωρα οτι δεν το αγοραζω για να το δωσω καποτε αλλα για να το κρατησω.
Για αυτο το πηρα σε χρυσο με μαυρο καντραν και μαυρο λουρακι.
Ειναι συντηριτικουρα και καθολου τρεντυ:) -
To ξαναποσταρω γιατι θελω να το κοιτω..
γιατι δε τη δεχεται;
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
To ξαναποσταρω γιατι θελω να το κοιτω..γιατι δε τη δεχεται;
Δεν ξέρω γιατί δεν τη δέχεται (μάλλον γιατί έχει php το λινκ μέσα), αλλά το Portuguese είναι όλα τα λεφτά το άτιμο
-
Αφού συναργαζόμαστε μόνο με xs.to λέμε
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αφού συναργαζόμαστε μόνο με xs.to λέμεΙδού και ένα review για το Portuguese με το μηχανισμό 5000. 7 μέρες αυτονομία
http://www.timezone.com/library/itsabou ... sabout0004Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει μερικές πολύ καλές φωτό. Δείτε λεπτομέρειες από το μηχανισμό
-
Αφού συναργαζόμαστε μόνο με xs.to λέμε
Ιδού και ένα review για το Portuguese με το μηχανισμό 5000. 7 μέρες αυτονομία
http://www.timezone.com/library/itsabou ... sabout0004Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει μερικές πολύ καλές φωτό. Δείτε λεπτομέρειες από το μηχανισμό
για Seiko Kinetic τι λές ?
-
Όρμα Θόδωρε. Εξαιρετική ποιότητα, λογικές τιμές, δουλεύει για πάντα.
Με ξενέρωσες λίγο (από το Portuguese στο Kinetik ), οπότε συνεχίζω. Θεωρώ το Regulateur το πιο ωραίο Portuguese που υπάρχει. Παρατηρήστε ότι ο λεπτοδείκτης είναι μόνος του στο κέντρο:
Να σημειωθεί ότι τα Portuguese ξεκινούν από 6-7 χιλιάρικα για ιντερνετική αγορά, αλλά οι τιμές τους φθάνουν και τις 100.000-110.000 δολλάρια για ειδικές εκδόσεις ή ειδικά μέταλλα. To IWC που πραγματικά θα αγόραζα αν είχα τα λεφτά πάντως, είναι το IWC Pilot's, σε απλό ή χρονογράφο. Λιτό, απέριττο, τέλειο:
Mark XV
Mark XVI
Chrono
Double Chrono
..... και για τα 4.
-
τιμές IWC Krus ?
(μάλλον πανάκριβες......) -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
τιμές IWC Krus ?
(μάλλον πανάκριβες......)Από 3.000 χιλιάρικα για το απλό Mark XV. Τιμές ίντερνετ φυσικά. Για το Portuguese τα ειπαμε, άστα να παν...
... όχι ότι με χαλούσε ένα Aquatimer Chrono
-
Τζάμπα πράμα...αν δεν είχα τις λίστες γάμου θα το έπαιρνα
Αξίζει λίγο υπομονή για ένα αξιοπρεπές ανδρικό κόσμημα νομίζω. Όσο είμαστε ανύπαντροι ας βιαστούμε γιατί μετά θα τρέχουμε για καναπέδες και σεμεδάκια
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Όσο είμαστε ανύπαντροι ας βιαστούμε γιατί μετά θα τρέχουμε για καναπέδες και σεμεδάκιαNα συνεχίσω με μερικά Omega;
Omega De Ville Co-Axial Chronoscope
... Seamaster Planet Ocean σε μικρό μέγεθος (Φ42. Το 'κανονικό' είναι Φ45)
Ο ορισμός της απλότητας: Railmaster
Και ένα για ειδική χρήση: Seamaster NZL 32 με αντίστροφη μέτρηση για εκκίνηση ιστιοπλοϊκού αγώνα
-
Από τα IWC στις φωτογραφίες το φθηνότερο Mark XV μου αρέσει περισσότερο από όλα. και η τιμή του ιδιαίτερα προσιτή θα έλεγα.
Ξέρουμε τι διάμετρο έχει;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από τα IWC στις φωτογραφίες το φθηνότερο Mark XV μου αρέσει περισσότερο από όλα. και η τιμή του ιδιαίτερα προσιτή θα έλεγα.Ξέρουμε τι διάμετρο έχει;
Φτιαγμένο για σένα (και για μένα) Χρήστο. Φ39
-
Μη μου βάζεις φιτίλια, έχω έξοδα αυτή την εποχή!
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.