-
Omega Seamaster Professional Chronometer 300m......
-
too much?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
παιδιά θέλω αισίως να πάω για το 5ο ρολόι μου κ θα ήθελα να πάρω ένα u-boat... επειδή όμως αυτό που μου αρέσει είναι πολύ ακριβό, σκέφτηκα να πάρω ένα παρόμοιο... γνωρίζετε καθόλου αυτήν την εταιρία? στην Ελλάδα κ μάλιστα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κανείς που να πουλά τέτοια?
http://tauchmeisterwatches.com/product_ ... cts_id=388
ποια ειναι η Tauchmeister?
ευχαριστώ!
Είχα την τύχη και την ατυχία ταυτόχρονα να δοκιμάσω μερικά U-Boat στη Ζυρίχη πρόσφατα. Τύχη γιατί είναι πανέμορφα και απίστευτα κομμάτια, ατυχία γιατί είναι ΠΕΛΩΡΙΑ. Έχεις δει ποτέ τέτοιο από κοντά; Σε μέγεθος φαντάσου το σαν το... ξυπνητήρι της γιαγιάς με λουράκι. Αν δεν έχεις τεράστιο χέρι δεν προτείνεται. Αυτό στο λινκ που δίνεις είναι Φ45 (>50 μαζί με τις κορώνες) και είναι από τα μικρότερα
Τα είδα και γω από κοντά και τρόμαξα. Μόνο στο χέρι του Σβατζενέγκερ θα φαίνονται απλώς μεγάλα. Σε οποιοδήποτε άλλο χέρι, ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Σε μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη τα είδα απόψε και εγώ. Αν δεν τα δεις από κοντά, δεν νομίζω να μπορείς να πιστέψεις πόσο μεγάλα είναι. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ανθρώπινο χέρι που να δείχνει ωραίο με κάτι τόσο μεγάλο.
Στην ίδια βιτρίνα είχε και κάποια κομμάτια της IWC. Αυτά είναι πραγματικά πολύ ωραία ρολόγια.
-
Nα γράψω και τα δικά μου:
Ένα adidas χρονογράφο με μπρασελέ(97.500 δ.ρ.χ. το '99,μπαταρία).
Ένα Horizons pour homme,με λουράκι(δώρο το '95,μπαταρία).
Πριν λίγες μέρες μου έκαναν δώρο οι κουμπάροι μου ένα Umbro χρονογράφο με μπρασελέ(μπαταρία).Επίσης έχω και ένα Casio,αλλά πάει για απόσυρση από ότι βλέπω. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
παιδιά θέλω αισίως να πάω για το 5ο ρολόι μου κ θα ήθελα να πάρω ένα u-boat... επειδή όμως αυτό που μου αρέσει είναι πολύ ακριβό, σκέφτηκα να πάρω ένα παρόμοιο... γνωρίζετε καθόλου αυτήν την εταιρία? στην Ελλάδα κ μάλιστα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κανείς που να πουλά τέτοια?
http://tauchmeisterwatches.com/product_ ... cts_id=388
ποια ειναι η Tauchmeister?
ευχαριστώ!
Είχα την τύχη και την ατυχία ταυτόχρονα να δοκιμάσω μερικά U-Boat στη Ζυρίχη πρόσφατα. Τύχη γιατί είναι πανέμορφα και απίστευτα κομμάτια, ατυχία γιατί είναι ΠΕΛΩΡΙΑ. Έχεις δει ποτέ τέτοιο από κοντά; Σε μέγεθος φαντάσου το σαν το... ξυπνητήρι της γιαγιάς με λουράκι. Αν δεν έχεις τεράστιο χέρι δεν προτείνεται. Αυτό στο λινκ που δίνεις είναι Φ45 (>50 μαζί με τις κορώνες) και είναι από τα μικρότερα
Τα είδα και γω από κοντά και τρόμαξα. Μόνο στο χέρι του Σβατζενέγκερ θα φαίνονται απλώς μεγάλα. Σε οποιοδήποτε άλλο χέρι, ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Σε μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη τα είδα απόψε και εγώ. Αν δεν τα δεις από κοντά, δεν νομίζω να μπορείς να πιστέψεις πόσο μεγάλα είναι. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ανθρώπινο χέρι που να δείχνει ωραίο με κάτι τόσο μεγάλο.
Στην ίδια βιτρίνα είχε και κάποια κομμάτια της IWC. Αυτά είναι πραγματικά πολύ ωραία ρολόγια.
Πως το λεγανε το μαγαζι;
Αθηνα οπου και αν εχω κοιταξει δεν εχουν IWC. -
Εγώ στη Θεσ/νίκη τα είδα κάπου στο εμπορικό κέντρο Cosmos. Έχω την εντύπωση πως υπάρχουν και σε ένα ρολογάδικο στη Μητροπόλεως, δίπλα απ' τη Μητρόπολη.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
IWC Portuguese Chrono Auto, me tous ble deixtes.Έχεις τέτοιο πράγμα???
-
Για τα Heli Reymond τι γνωμη εχετε;;;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
IWC Portuguese Chrono Auto, me tous ble deixtes.
Έχεις τέτοιο πράγμα???
Που τετοια τυχη.
Αυτο πηγαινε στο 'τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.' part... -
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Πως το λεγανε το μαγαζι;
Αθηνα οπου και αν εχω κοιταξει δεν εχουν IWC.Δυστυχώς δεν θυμάμαι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πως το λεγανε το μαγαζι;
Αθηνα οπου και αν εχω κοιταξει δεν εχουν IWC.Δυστυχώς δεν θυμάμαι.
Ο Καίσαρης πρέπει να έχει.
-
Μεταξύ αυτών τι προτείνει κανείς;
Ενδεικτικές τιμές στην Ελλάδα υπάρχουν;
sorry αν έχουν ξαναμπεί
-
To 1o καμια 2,5Κ.
Το 2ο αντιγραφη του 1ου αλλα μαλλον καλυτερο.
(πριν το εντιτ σου)Μονο λογο ομορφιας το 1ο θα επελεγα.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Αυτό θέλω να αγοράσω και εγώ...
-
κυρίως αισθητικά προτιμώ 1 κ 3
-
To Carrera φυσικα
Τιμες δεν ξερω..Παρε αν θες να ρωτησεις τον Βηχο στο Ψυχικο κανει καλες τιμες αν δωσεις μετρητα
-
ΔΕ βιάζομαι άμεσα (δεν τα έχω και έτοιμα δηλαδή ) Και από Αγγλία να το παραγγείλω δε με χαλάει.
thanks πάντως
-
Το Omega φυσικά. Κατά προτίμηση το μεσαίο που έχει και GMT και date (αν δεν κάνω λάθος). Και το ορίτζιναλ speedmaster βέβαια είναι...
Το Carrera μάλλον είναι το καλύτερο TAG Heuer που κυκλοφορεί (μαζί με το Monaco), αλλά η εταιρία αυτή έχει ξεφτίσει γενικώς σε ποιότητα από τότε που την πήρε η TAG.
-
Μου αρέσει πιο πολύ το συγκεκριμένο Tag, αλλά το όνομα OMEGA είναι πιο 'βαρύ', αν αυτό μετράει για σένα.
-
Αυτο το Ωmega
Με κλειστα ματια...
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.